Announcement
Collapse
No announcement yet.
Street Fighter V
Collapse
X
-
Σε εμένα βγάζει ότι η σύνδεσή σου δεν είναι καλή, μία γραμμούλα δείχνει. Κρίμα ρε να πάρει, είχα όρεξη για ματσακια.
-
Πολύ lag ρε να πάρει,μήπως να κάνουμε ένα restart στα ρουτερ μπας και φτιάξει;
Leave a comment:
-
Δεν βρίσκω το λομπι σου...
Α το street fighter 5 profile μου είναι deusgr.
Leave a comment:
-
Μέσα, να κάνουμε λόμπι σε δέκα λεπτά; Το psn μου είναι phoenixgr, ποιο είναι το steam id σου;
Leave a comment:
-
Είμαι ήδη steam και με έχουν στριμώξει κάτι insecticons στο transformers οπότε αν θες κάνουμε λόμπυ τώρα.
Leave a comment:
-
Ryu είμαι μέσα εγώ, πότε ακριβώς μπορείς για να παίξουμε;Μπορώ σήμερα και αύριο όλη μέρα.Κατά προτίμηση απόγευμα.
Leave a comment:
-
Θα μπω να παίξω αυτές τις μέρες, οποίος θέλει να το πει να παίξουμε κάνα διπλάκι
Leave a comment:
-
Εμένα ο Charlie μου άρεσε πολύ.Μα καλά,να βγάλουν το Psycho Crusher από τον Bison;Ηλίθιο παιχνίδι.
Leave a comment:
-
Ο Ryu είναι για το χαμαλίκι και τη βρώμικη δουλειά.
Το story πολύ απλό, τίποτα το ιδιαίτερο αν και πέρασε ευχάριστα η ώρα. Είναι σχετικά μεγάλο με πολλές μικρές game engine σκηνές.
Εκεί που έφαγα ψυχρολουσία ήταν ότι κατάλαβα ότι δεν μπορούσα να παίξω άλλο με ΓΚΑΪΛ και Αλέξη που τους χαιρόμουν κιόλας μιας και αποφάσισα επιτέλους να φύγω από shotokan.
Ειδικά ο Alex είναι πολυεργαλείο: Σε specials έχει anti-air, πιάσιμο (κανονικό και από απόσταση), πάτημα με μπότα και με charge/normal κινήσεις σου δίνει μεγάλο εύρος επιλογών που θα κάνουν τον αντίπαλο να ψάχνεται!
Αλλά ρε παίδες ΓΚΑΪΛ dlc;; Ακόμα ψάχνω να βρω πόντους με το σταγονόμετρο να γλιτώσω την αγορά. Πάλι καλά δεν βάλαν dlc κάνα Ryu/Ken ξέρω 'γω!
Last edited by Ryu_gr; 06-07-2016, 09:35 PM.
Leave a comment:
-
@Ryu!, γιατί σκοτώνεις κόσμο στο SF V??? Στον Necalli έριξες μια σφαλιάρα και έγινε merenda???!!
Leave a comment:
-
Φοβερός όπως πάντα ο daigo.
Ryu όποτε μπορείς παίζουμε, αν ψήνεσαι το προσπαθούμε μέσα στην εβδομάδα.
Με chun li παίζω... Θυμάσαι μήπως το psn ή το id αυτού με τον οποίο έπαιξες;
Phantom μην σε ανησυχεί το ότι δεν έχεις μάθει καλά το παιχνίδι,όλοι νουμπαδες είμαστε, αν ψηθείς να παίξουμε κανονίζουμε κανα ματσακι.
Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχει γίνει διαθέσιμο το update μέσω του οποίου θα προστεθεί το story mode. Οπότε επιτέλους θα αποκτήσει το παιχνίδι και single player περιεχόμενο λολ. Επίσης θα μπορούμε να παίξουμε με ibuki KAI Balrog, ω ναι θα δώσουν 2 χαρακτήρες μαζί.
Leave a comment:
Leave a comment: