Προτεραιότητα του χρόνου έχει στο ps5 όπου θα δείχνει πολύ καλύτερο από τις δυνατότητες του ps4 pro και του pc
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Death Stranding-A Hideo Kojima Game
Collapse
X
-
Απο του ps4 ναι από του pc όχι και ούτως ή αλλως λέγεται πως τα παιχνίδια του ps4 θα μπορούν να παιχτούν στο ps5.
Comment
-
Η μεγάλη επιτυχία του ps4 ήταν γιατί δεν έπαιζε τα παιχνίδια των πρωηγουμενων.
Η μεγαλύτερη καταστροφή του ps5 θα είναι να παίζει τα παιχνίδια του ps4 . Θα είναι τόσο εντυπωσιακά τα παιχνίδια στο ps5 που τα προηγούμενα θα είναι για κλωτσιά για τον κάδο σκουπιδιών. Remake βαρβάτο με τις προδιαγραφές του ps5 ναι και όχι σε ρόλο remastered του κωλου σαν του ps4
Comment
-
Η μεγάλη επιτυχία του ps4 ήταν γιατί δεν έπαιζε τα παιχνίδια των πρωηγουμενων.
Η μεγαλύτερη καταστροφή του ps5 θα είναι να παίζει τα παιχνίδια του ps4.
Remake βαρβάτο με τις προδιαγραφές του ps5
Τελος παντων ας βγει το παιχνιδι πρωτα και βλεπουμε. Αλλωστε σε περιπτωση που ειναι μαπα (που οκ το αναφερω διοτι υπαρχει σοβαρη πιθανοτητα ) δεν νομιζω να απασχολησει κανεναν αν θα κυκλοφορησει σε pc ή ps5.Last edited by nooto; 31-05-2019, 10:17 AM.
Comment
-
δεν είμαι ανώμαλος να αγοράσω ps5 για να παίζω τα παιχνίδια της προηγούμενης γενιάς . Αυτό το κάνω ήδη με το ps4. Η τεχνολογία προχωρά. Προτιμώ να πέσω μέσα σε ηφαίστειο η να τηγανίζω τα μάτια μου παρά να παίξω στο ps4 το resident evil 2 με τα γραφικά του ps1Last edited by majorfox; 31-05-2019, 10:58 AM.
Comment
-
Το backwards compatibility ειναι χρησιμο, δεν εχουν ολοι κονσολα προηγουμενης γενιας και δεν θελουν ολοι να εχουν πανω απο μια κονσολα κατω απο την tv τους.
Αλλωστε το νεο playstaησιο θα εχει ιδια αρχιτεκτονικη με το παλιο οποτε αν δεν ειχε backwards compatibility θα ηταν μονο και μονο για να αρμεξει παραπανω πωλησεις. Αν ειναι μαγκες θα βγαλουν και patch με βελτιωσεις για παλια παιχνιδια.
Comment
-
δεν είμαι ανώμαλος να αγοράσω ps5 για να παίζω τα παιχνίδια της προηγούμενης γενιάς . Αυτό το κάνω ήδη με το ps4. Η τεχνολογία προχωρά. Προτιμώ να πέσω μέσα σε ηφαίστειο η να τηγανίζω τα μάτια μου παρά να παίξω στο ps4 το resident evil 2 με τα γραφικά του ps1
Τεσπα, cringe af.Last edited by nooto; 31-05-2019, 07:06 PM.
Comment
-
Originally posted by majorfoxΗ μεγάλη επιτυχία του ps4 ήταν γιατί δεν έπαιζε τα παιχνίδια των πρωηγουμενων.
Η μεγαλύτερη καταστροφή του ps5 θα είναι να παίζει τα παιχνίδια του ps4 . Θα είναι τόσο εντυπωσιακά τα παιχνίδια στο ps5 που τα προηγούμενα θα είναι για κλωτσιά για τον κάδο σκουπιδιών. Remake βαρβάτο με τις προδιαγραφές του ps5 ναι και όχι σε ρόλο remastered του κωλου σαν του ps4
Originally posted by majorfoxδεν είμαι ανώμαλος να αγοράσω ps5 για να παίζω τα παιχνίδια της προηγούμενης γενιάς . Αυτό το κάνω ήδη με το ps4. Η τεχνολογία προχωρά. Προτιμώ να πέσω μέσα σε ηφαίστειο η να τηγανίζω τα μάτια μου παρά να παίξω στο ps4 το resident evil 2 με τα γραφικά του ps1
Comment
-
Major μαλλον τρολλαρεις δεν εξηγειται αλλιως. Τα PC ειναι χρονια backwards compatible και ποτε δε τα κρατησε πισω αυτο.
Comment
-
Originally posted by Roronoa View PostΤο backwards compatibility ειναι χρησιμο, δεν εχουν ολοι κονσολα προηγουμενης γενιας και δεν θελουν ολοι να εχουν πανω απο μια κονσολα κατω απο την tv τους.
Αλλωστε το νεο playstaησιο θα εχει ιδια αρχιτεκτονικη με το παλιο οποτε αν δεν ειχε backwards compatibility θα ηταν μονο και μονο για να αρμεξει παραπανω πωλησεις. Αν ειναι μαγκες θα βγαλουν και patch με βελτιωσεις για παλια παιχνιδια.
είναι υπερβολικό να βασιστεί στην συμβατότητα προς τα πίσω το ps5 και όχι στην ποιότητα των παιχνιδιών που θα φτιάξουν ...
Όσο για το death stranding θα κυκλοφορίσει και σε pc αν όχι αυτόν τον Νοέμβρη σίγουρα κάποιους μήνες αργότερα μέσα στο 20
Comment
-
Originally posted by majorfox View PostΜετά το τρέιλερ αυτά που λέει ο Hideo με έχουν ψήσει άγρια για το death stranding ...
https://youtu.be/KlVY--7G-V8
Comment
Comment