Announcement

Collapse
No announcement yet.

Fatal Frame IV

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• AkiraGrbanned
    replied
    Φήμες λένε πώς την παραγωγή και τα δικαιώματα τα έχει πάρει εξωλοκλήρου η Nintendo για όλη την σειρά....

Τώρα αν θυμάμαι καλά ο Suda έχει αναλάβει την σκηνοθεσία και την έκδοση η Nintendo όποτε δεν νομίζω να πάει για άλλη κονσόλα....

Leave a comment:

• DiscipleInAgony
    replied
    Γαμώτο μην μιλάτε σε αυτό το θέμα για ψύλλου πήδημα, κάθε φορά νομίζω πως υπάρχει κάποιο σημαντικό νέο/trailer..
    Το παιχνίδι θα γίνει copublish από την Νintendo, όπως έχει ειπωθεί πολλάκις...
    Δεν θα πάει σε άλλη κονσόλα!!
    Και πλέον η Tecmo είναι η νέα παλλακίδα της Νintendo...το Tecmo Bawl πάει για wii/ds, το Rygar, αυτό που ήταν ένα port από το ps2, μετατοπίζεται για το 09, απόδειξη, θέλω να πιστεύω, πως θα δουλευτεί εκ νέου και φυσικά το fatal frame 4

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Αυτό μένει να το δούμε.Προβλέπω κάτι του στυλ resident evil 4 exclusive στον κύβο.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    αποκλειστικό για πόσο καιρό;δε νομίζω μια εταιρεία σαν την tecmo να έδωσε όλα τα δικαιώματα του τίτλου στη Ν.το πολύ πολύ να αλλάξει κάτι στο παιχνίδι

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Tote milame gia mia pragmatiki vomva.Fainetai arketa filodokso kai deixnei na ksepernaei tis filodoksies ton progonon tou.Makari na vgei kalo.Xreiazetai to Wii tis 3rd party megales apokleistikotites.

Leave a comment:

• akisz001
    replied
    Προφανώς, για να το εκδίδει η ίδια η Νintendo...

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Fatal Frame 4 meens Project Zero 4?Είναι αποκλειστικό για το Wii???

Leave a comment:

• jaken23
    replied
    pote vgeni?
    [/b]
    Καλοκαίρι 2008 στην Ιαπωνία, λένε.

Leave a comment:

• wesker
    replied
    to fatal frame sto wii den me hala katholou an ke tha to protimousa sto 360 logo grafikon alla ke sto woii mia hara tha ine xerete pote vgeni?

Leave a comment:

• AkiraGrbanned
    replied
    Δεν νομίζω να να μιλάς σοβαρά για το θέμα SchattenJager... Δεν ξεκίνησα εγώ τις προσωπικές επιθέσεις.

Και ούτε σι άλλος δεν υπάρχει κάτι να συνεχίσω ότι είχα να πω το είπα και μάλλον το έπιασε το νόημα, αυτός που έπρεπε να το πιάσει.

Πέρα από αυτήν την χαρούμενη παρένθεση συνεχίζουμε on topic.

Leave a comment:

• akisz001
    replied
    Παιδιά ζητήματα επί προσωπικού δεν μας αφορούν,και καλό θα ήταν να λείπουν οι μπηχτές εκατέρωθεν.
    Παρακαλώ να μείνουμε στα του παιχνιδιού.
    [/b]
    Φίλε ΑkiraGR νομίζω δεν τιμά κανέναν η συνέχιση αυτής της επι προσωπικού διαμάχης.Ο SchattenJager το έληξε το ζήτημα από μέρους του, σε παρακαλώ κάνε το ίδιο.

Fatal Frame 4 Preview
    http://wii.ign.com/articles/848/848721p1.html

Leave a comment:

• OneWingedAngel
    replied
    Τελικά ποιός την έχει μεγαλύτερη??

Leave a comment:

• FiOth
    replied
    Καλα ρε παιδες ειναι δυνατο σε ενα topic που εχει σα θεμα του συγκεκριμενο τιτλο εσεις να διαξυφιζεστε για το ποιος εχει καλυτερες "διασυνδεσεις"?Hμαρτον,αν μη τι αλλο τα προσωπικα προβληματα της ταξης του "ποιος την εχει μεγαλυτερη" δεν αφορουν το παρων forum.

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Stop flaming.
    Now.

Thanks.

Leave a comment:

• AkiraGrbanned
    replied
    Ωτασπίδες,παρωπίδες,κουκούλες και ότι άλλο αξεσουάρ να βάλεις σε χαρακτηρίζει απόλυτα από κει και πέρα σου απαντώ μιας και παίρνεις την ευθύνη ποστάροντας για Μεταμόρφωση που είναι και η εκάστοτε "αντιπροσωπία" χαρακτηρίζεσαι αυτόματα και φερέφωνο τους.

Πρώτον οι nintendo fan δεν βρίσκονται στην Μεταμόρφωση, παρά η διανομέας της Nintendo Nortec Multimedia A.E.Και το μόνο σίγουρο μιας και μιλάς για GameCube οι ίδιοι δεν γνώριζαν την ύπαρξη της κονσόλας μέτα το 2003.(μιλάμε πάντα για υποστήριξη σε παιχνίδια και προώθηση της κονσόλας)

Δεύτερον αν εγώ πάσχω από μεγαλομανία έχω και κάποια δικαιολογία, αντιθέτως εσύ βλέπω να ποστάρεις και να δείχνεις να εκπροσωπείς την Μεταμόρφωση. (βλέπε παραπάνω ποστ).

Τρίτον αν είστε τόσοι πολλοί στην Μεταμόρφωση γιατί δεν μένατε και στα "μεταμορφωμένα" σε νεκροταφείο forum του Nintendo.gr και μετοικίσατε ως νέοι "Ίωνες" στα "παράλια" του gamers-odyssey.

Και για το τέλος όταν μιλάμε για μεγαλομανία να έχουμε και τα ανάλογα "μπαλάκια" να στηρίζουμε τις απόψεις μας αφού λες ότι σε προκάλεσα πες συγκεκριμένα παραδείγματα.

Leave a comment:

Working...
X