Announcement

Collapse
No announcement yet.

Fatal Frame IV

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ntei
    replied
    Δεν το χάνω με τίποτα, είναι must τίτλος για 'μένα.Τα FF 2,3 που έχω παίξει είναι μακράν τρομαχτικότερα σε σχέση με Silent hill
    (2,4),Resident evil(2,4,c.veronika,dead aim).

Leave a comment:

• jaken23
    replied
    Ανακοινώθηκε και η ημερομηνία κυκλοφορίας για Ιαπωνία: 31 Ιουλίου.

Leave a comment:

• akisz001
    replied
    Fatal Frame IV scans:

Leave a comment:

• Altair
    replied
    από την αρχή το είχα καταλάβει.anyway.σταματήστε να ποστάρετε εδώ άμα δεν έχετε νέα για τον τίτλο.θα μας φάει ο schattenjager.και ειδκά εμένα που το επανέφερα

Leave a comment:

• AkiraGrbanned
    replied
    Αργείτε αλλά τα πιάνετε...

Leave a comment:

• Altair
    replied
    αν κατάλαβα καλά,ο schatten εννοεί πως η tecmo είναι πλέον σε στενή συνεργασία με τη nintendo.όχι ότι ανήκει σε αυτήν.

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Ε;
    Conclusions: you re making them wrong.

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Ara anikei sti nintendo.Opote efoson to doa einai tis tecmo ara ta melontika doa 8anai wii exclusives sumfona me ton schaten.Kanena link paizei?

Leave a comment:

• OneWingedAngel
    replied
    Ιερόδουλη (δε μου έρχεται πιο ήπια λέξη στο μυαλό)

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Και πλέον η Tecmo είναι η νέα παλλακίδα της Νintendo...το Tecmo Bawl πάει για wii/ds, το Rygar, αυτό που ήταν ένα port από το ps2, μετατοπίζεται για το 09, απόδειξη, θέλω να πιστεύω, πως θα δουλευτεί εκ νέου και φυσικά το fatal frame 4
    [/b]
    Αυτό τι σημαίνει???

Leave a comment:

• AkiraGrbanned
    replied
    Τι δουλειά έχει η έκδοση του DoA και του NG με την έκδοση του Fatal Frame VI....

Το Ninja Gaiden το εκδίδουν τα Microsoft Studios όπως και τα DoA τα εκδίδει ή ίδια η Tecmo(με λεφτά της Microsoft).

Leave a comment:

• Getta Robo
    replied
    αν ισχύει λαλακία της tecmo.υπάρχει τόσος κόσμος που περιμένει ένα σίκουελ του παιχνιδιού ο οποίος δεν νομίζω να παρει το Wii αλλά κάποια άλλη από τις δυνατότερες κονσόλες.θα δείξει.όσον αφορά εμένα πάντως άλλος ένας λόγος αγοράς Wii.
    [/b]
    Η ιστορια εχει αποδειξει οτι αυτο δεν ισχυει. Καμια (καμια!) κονσολα που κυριαρχησε, δεν ηταν η δυνατοτερη της εποχης της. Παντα (μα παντα!), υπηρχε ανταγωνισμος που ηταν ενα η και δυο σκαλια ψηλοτερα. Αυτο ομως δεν μας απετρεψε απο το να δουμε και να ζησουμε με διαφορες παιχνιδαρες κατα το παρελθων.
    tecmo ftw. Οχι σαν την σαπια την namco.

Leave a comment:

• Sinclair
    replied
    Για το Dead or Alive πολύ μακριά το πήγες φίλε paixtis.Θα μπορουσε υποτεθεί το ίδιο και για το Νinja Gaiden κάτι που προφανώς δεν ισχύει(NG 2 για 360)Μην προτρέχετε ;)

Αυτό φυσικά δε σημαίνει πως ένα NG Wii ή DoA Wii είναι απίθανα.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    αν ισχύει λαλακία της tecmo.υπάρχει τόσος κόσμος που περιμένει ένα σίκουελ του παιχνιδιού ο οποίος δεν νομίζω να παρει το Wii αλλά κάποια άλλη από τις δυνατότερες κονσόλες.θα δείξει.όσον αφορά εμένα πάντως άλλος ένας λόγος αγοράς Wii.

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Απίστευτο αυτό.Δηλαδή τα dead or alive(tecmo) θα βγαίνουν αποκλειστικά σε κονσόλες της nintendo???

Leave a comment:

Working...
X