Πιστεύω ότι όλες αυτές οι παρεξηγήσεις πηγάζουν από το γεγονός ότι η Ν άλλαξε προσανατολισμό, ή ξεκίνησε χωρίς κάποιον και κατέληξε εδώ που βρίσκεται τώρα. Όλοι μας στην αρχή νομίζαμε ότι με το Wii θα βλέπαμε κάτι που θα ήταν 180 μοίρες αντίθετο με την υπόλοιπη βιομηχανία λόγω του wiimote, κάτι που μάλλον δεν το είδαμε (σε μεγάλο βαθμό) ως τώρα. Αντιθέτως βλέπουμε μία πιο "casual" πορεία με τα διαμάντια, τα πολύ καλά, τα καλά και τα σκουπίδια της. Παλιότερα έβλεπα το Wii και αναρωτιόμουν προς τα που πάει, τώρα το πήρα απόφαση ότι δεν είναι το wiimote και η επανάσταση ο στόχος του αλλά αυτό που προσφέρει τώρα (όπως το προσφέρει) και για αυτό δεν γκρινιάζω. Απλώς κατάλαβα ότι δεν απευθύνεται τόσο σε μένα...
Τέλος πάντων, επί του θέματος τώρα. Ο έλεγχος δε μου ακούγεται χάλια απλώς περίεργος. Με ένα πιο συμβατικό pad θα έπαιζα μια χαρά αλλά απορώ γιατί να πρέπει να συμβιβαστώ με κάτι τέτοιο ενώ υπάρχει η πολύ πιο απλή, εύκολη και διασκεδαστική λύση του pointer.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Fatal Frame IV
Collapse
X
-
Διάολε αν ήξερα οτι θα γινόταν όλο αυτό δεν θα πόσταρα ποτέ το preview και στην τελική μόνο αυτά που διαβάσαμε δεν κρίναμε αλλά αναλωθήκαμε πάλι σε ανούσιες κόντρες. Χαλαρώστε λιγάκι αδέρφια, μην φτάσουμε στο σημείο να σκεφτόμαστε δυο και τρεις φορές να ποστάρουμε κάτι φοβούμενοι τις αντιδράσεις των υπολοίπων.
Από κει και πέρα για το παιχνίδι και ποιο συγκεκριμένα για το χειρισμό το ξαναλέω δεν μπορώ να κρίνω αν θα λειτουργεί σωστά καθώς δεν το έχω παίξει σαν ιδέα όμως το όλο control scheme, συγχωρήστε με, μου φαίνεται τουλάχιστον χαζό! Και πραγματικά αναρωτιέμαι γιατί δεν χρησιμοποίησαν το pointer του wii-mote.Eσας ρε παίδες δεν σας φαίνεται περίεργο?
Τέλος πάντων, μιλώντας για την πάρτη μου όσον αφορά το gaming είμαι πάνω από όλα Ν-fan αλλά αυτό δεν με εμποδίζει να κρίνω κάτι που δεν μου αρέσει και σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να κρίνω κάποιον ως προκατειλημμένο ή hater επειδή τα γούστα του διαφέρουν από τα δικά μου!
Σωστά αλλά publisher στο 4 είναι η Νιντεντο!To Tsukihami no Kamen είναι τίτλος της Tecmo[/b]
Leave a comment:
-
<div class='quotetop'>(Altair @ Aug 1 2008, 10:38 PM) [snapback]34460[/snapback]</div>Ρε παιδιά σόρρυ κιόλας αλλά εγώ απλά έγραψα ένα φόβο/ανησυχία δεν είπα τίποτα κακό.Αλλά μετά όταν παίρνω απαντήσεις σαν τις παρακάτω δεν γίνεται να κρατηθώ.ωχ!άμα κυκλοφορήσουν ξανά τα 3 πρώτα με τέτοιο χειρισμό όπως αυτό δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα.βέβαια πάντα υπάρχει η πιθανότητα να βγει καλό το αποτέλεσμα οπότε ας είμαστε αισιόδοξοι.
[/b]
<div class='quotetop'>(jaken23 @ Aug 1 2008, 10:58 PM) [snapback]34462[/snapback]</div>
+

You can't spell IGNorance without it!
[/b]
Schatten είμαι ήδη κάτοχος 2 παιχνιδιών στο Wii και πίστεψέ με δεν τα πήρα για πλάκα.Το Fatal Frame είναι από τους τίτλους που περιμένω έχοντας παίξει (δυστυχώς λίγο) τον πρώτο τίτλο και είμαι σε αναμμένα κάρβουνα γι'αυτόν τον τίτλο,όπως και για το deadly creatures, και γι'αυτό εξέφρασα την ανησυχία μου.
Δεν το καταλαβαίνω αυτό.Δηλαδή δεν μπρούμε να εκφράσουμε μια γνώμη αμέσως να μας την πέσετε;
Κι επειδή κάτι αναφέρθηκε πιο πάνω για τρόλλινγκ και λοιπά να ξέρετε ότι απλά προτιμώ τα Ορκ.
Leave a comment:
-
Τι ψάχνεις να βρεις ρε Fioth άσε, το να προσπαθήσεις να κάνεις διάλογο με fanboys είναι δυσκολότερο από το κάνεις διάλογο με έναν τοίχο. Άσε τον καθένα να ζει στον μικρόκοσμό του και τέλος. Το ότι επιχειρηματικές τακτικές πολυεθνικών θα ήταν σε τόσο μεγάλο βαθμό ικανές να επηρεάσουν μυαλά ανθρώπων άνω των 13 ετών είναι τουλάχιστον λυπηρό.
Leave a comment:
-
...Where the fuck did that all come from?!
Κατ'αρχας καθισταται προφανες πως ορισμενοι πασχουν απο εντονα συμπτωματα fanboyσμου, μιας και πανω σε ενα γενικο κι αοριστο σχολιο (το δικο μου, το οποιο θα αναλυσω πιο κατω οσον αφορα στο τι αναφεροταν) ενιωσαν πως επρεπε να προτασουν τα στηθη τους για να υπερασπιστουν τη μαμα Nintendo.Για σοβαρευτειτε λιγακι ρε!Μηπως εχει παραγινει το κακο με τα "ιερα και τα οσια" του καθενος που αρπαζεται με το καθε τι κι αρχιζει και κραζει;Ποιος ο λογος να μου επιτεθεις ανθρωπε μου τη στιγμη που το μονο που ειπα (και αποτελει προσωπικη γνωμη, μπορεις να μη τη διαβασεις ή να κλεισεις τα ματια σου και να σφυριξεις αδιαφορα) ειναι πως η Nintendo εμμενει στην προβολη του casual στοιχειου (σε οποιον δεν αρεσει ο ορος προτεινω να το "διαβασει" οπως προτιμα πριν αρχισει να λεει) πραγμα που κατεστη ξεκαθαρο κι απο την παρουσια της στην E3 (αν και καποιοι εδω μεσα λογικα θα τη θεωρησαν μεγαλειωδη).Προσωπικα απο την αρχη (πολυ πριν δλδ κυκλοφορησει η κονσολα) υπηρξα μεγιστος υποστηρικτης της κινησης της εταιριας να προσεγγυσει το ευρυ κοινο και εσπευσα να το εκφρασω κι εμπρακτα (αγορα την πρωτη μερα κυκλοφοριας) ομως στην πορια η λογικη στην οποια στραφηκε με απογοητευσε.Φυσικα και κρινω και θα επρεπε ολοι να κρινετε αντι να τρωτε την οποια επιχειρηματικη πολιτικη αμασητη μονο και μονο επειδη προερχεται απο τον ταδε ή τον δεινα...λυπαμαι αλλα αυτη την εικονα μου δινουν καποιοι.Εχω καθε δικαιωμα να εκφραζω την αποψη μου κι αν καποιος διαφωνει μπορει να αντιπαραθεσει καποιο επιχειρημα ή να μου κανει μια ευθεια ερωτηση.Ξερω πολυ καλα τι προκειται να κυκλοφορησει και δε χρειαζομαι λιστα, ευχαριστω πολυ...Απο εκει και περα ολο το παραπανω φιασκο αποτελει για αλλη μια φορα αποδειξη του οτι το δημογραφικο των gamers μπορει να τεινει προς το ηλικιακο ευρος των 25-40 αλλα απο αντιληψη και συμπεριφορα μαλλον στα 12-15 κυμαινεται...
Προσπερνοντας τα παραπανω, ας ασχολειται ο καθενας με ο,τι θελει, δε θα σας πω εγω τι τιτλους να παιξετε (ουτε ειχα καμια προθεση, ουτε εκανα καμια αποπειρα) αλλα προσωπικα δηλωνω πως την επανασταση της Nintendo δεν τη βλεπω εδω και δυο χρονια, ουτε και την παρατηρω στον οριζοντα...το μονο που βλεπω ειναι λαγουδακια, γλασο κι ενας υδραυλικος να κυνηγαει μικρα ζωακια σε σχημα τοστιερας για να τα πιασει με τις σφαιρες που εχει στο τσαντακι του ενω ενα τεραστιο $ καλυπτει τον ουρανο, ολα αυτα για εκατομμυριοστη φορα.
ΥΓ.Και να φανταστει κανεις πως το μονο που ηθελα να πω ειναι πως οι devs θα επρεπε να εστιασουν περισσοτερο στον γυροσκοπο του Wiimote...τρεχα γυρευε...
Leave a comment:
-
Δεκτό αυτό που λες Εvans και χαίρομαι που αναγνωρίζεις ότι η λίστα είναι πολύ καλή..schatten ο καθένας μιλάει (συνήθως) για τον εαυτό του και πιστεύω ότι πάνω κάτω όλοι το γνωρίζουμε αυτό. Η λίστα είναι εντυπωσιακή, εγώ ξεχωρίζω 3-4 τίτλους και τους θεωρώ υπεραρκετούς. Πιστεύω ότι οι περισσότεροι (όπως κι εγώ) γκρινιάζουν για το τι υπάρχει τώρα και όχι για το τι θα έρθει. Όπως και να έχει, ας μην αναλωθούμε πάλι στα ίδια. Είναι ανούσιο, δε βρίσκεις;
[/b]
Προσωπικά, αν έλεγε ο Fioth για αυτά που έχουμε τώρα, αν και προσωπικά με Okami, Brawl kai backlog, δεν μου φτάνει ο χρόνος, πιθανόν και να σιώπαινα..
Αλλά μίλησε για την χείριστη ποιότητα αυτών που έρχονται..
Ε συγνώμη, αυτό δεν μπορούσα να το αφήσω ασχολίαστο..
Και όπως είπα, ο καθένας έχει την άποψη του, αλλά υπάρχει μια ας το πούμε συνισταμένη απόψεων και αυτή λεέι πως αυτά τα παιχνίδια δεν είναι καθόλου αμελητέα, το αντίθετο μάλιστα..
Leave a comment:
-
schatten ο καθένας μιλάει (συνήθως) για τον εαυτό του και πιστεύω ότι πάνω κάτω όλοι το γνωρίζουμε αυτό. Η λίστα είναι εντυπωσιακή, εγώ ξεχωρίζω 3-4 τίτλους και τους θεωρώ υπεραρκετούς. Πιστεύω ότι οι περισσότεροι (όπως κι εγώ) γκρινιάζουν για το τι υπάρχει τώρα και όχι για το τι θα έρθει. Όπως και να έχει, ας μην αναλωθούμε πάλι στα ίδια. Είναι ανούσιο, δε βρίσκεις;
Leave a comment:
-
Δεν είχα σκοπό να ποστάρω απόψε, ήμουν κουρασμένος..αλλά όταν βλέπω τέτοιο τυχάρπαστο trolling από χρήστες που προσωπικά μου είχαν φανεί σοβαροί και μετρημένοι ,κάτι με τρώει μέσα μου και δεν μπορώ να απορρίψω αυτήν την εσωτερική ώθηση..
Για σένα μιλάω fioth...
Μιλάς για τίτλους που έρχονται..
Καταρχήν, πάρτο πάλι για να το καταλάβεις καλύτερα, αυτό που έθεσε και ο Jacken

Από κει και πέρα, υποκειμενικά μπορείς να λες ότι θες, όλα να σου μοιάζουν σκατά και απόσκατα, και εσύ να χαριεντίζεσαι με ότι γουστάρεις, στις άλλες σου κονσόλες, αλλά επειδή υπάρχει και ένα consensus,δες τους τίτλους που έρχονται και όταν βγουν τα reviews έλα να τα ξαναπούμε...
Tώρα Altair....δεν υπάρχει άβατο, όυτε τίποτα...ΑΝ είχες και σύ Wii, θα μπορούσαμε να συζητήσουμε σε μια βάση, αλλά μιας και δεν έχεις, το να παπαγαλίζεις τις απόψεις διαφόρων που είναι απογουτευμένοι από την αγορά του wii, εμένα μου φαίνεται σαν κακόηθες και καλυμμένο trolling..
Και επειδή αναφέρθηκες στην ποιότητα, μέγιστε κριτή και μάντη Fioth, εμένα τα κάτωθι μου φαίνονται γοητευτικότατα και στην τελική στα αρχίδια μου για το τι σκέφτεται το κάθε δήθεν hardcore παιδάκι που κλαίει επειδή τον εγκατέλειψε δήθεν η casual μαμά Νintendo../edit:δεν αναφέρομαι σε σένα με αυτό, μιλάω γενικά για τα όσα άκουσα μετά την ε3
Και να λοιπόν τι έρχεται ενδεικτικά και αποκλειστικά..
De Blob
Deadly Creatures
Conduit
Μonster Hunter 3
Fatal Frame 4
Tenchu 4
Madworld
Arc rise Fantasia
Tales
awn..
MainLine Tales
Final Fantasy Crystal Bearers
SkyCrawlers
Fragile
Samba de Amigo
Sonic (I have faith...
)
King Story
Red Steel 2
Mπορεί να μην καλύπτουν τα δικά σου γούστα, αλλά η λίστα είναι μεγάλη και ποιοτική και κοιτάζονττας προς την Ιαπωνία, βλέπεεις κάθε μέρα και νέα παιχνίδια να ανακοινώνονται και σημαντικές ομάδες devs να αναπτύσσουν για το Wii..Shift of Focus, indeed!
Oπότε άσε μας ήσυχους με την αθλιότητα της ποιότητας και άσε εμάς να εμβαπτιστούμε στα θολέρα για σένα, αλλά διαυγή για μας νερά της..
Βρήκατε όλοι την ευκαιρία, μέσω του Ματ, να κράξετε το wii...μήπως στην τελική τσούζει ρε παιδιά η πρωτιά, που συνοδευέτεαι πλέον και από υψηλές πωλήσεις software?
Kαι για να κλείσω...http://blog.wired.com/games/2008/07/...ss-1.html#more
Για δείτε λίγπο και την άποψη του Chris Cohler του wired blog...
Leave a comment:
-
Για να μην γίνει άλλο flamming(όχι πως με νοιάζει) αλλά για του τύπους πρέπει πρώτα να το πιάσουμε το παιχνίδι στα χέρια μας.
Ren μαζί σου σε αυτά που λες αλλά καθαρά το θέμα επιλογής κονσόλας δεν είναι θέμα πλέον στερεοτύπων αλλά διαλογή της πλειοψηφίας των παιχνιδιών που θέλει να παίξει ο καθένας. Το θέμα βέβαια της οικονομικής ύφεσης και την διασκέδαση που προσφέρει το Wii είναι μία συνιστώσα για την επιτυχία του.
Το Wii δεν είναι εναλλακτική λύση είναι καθαρή επιλογή ανάμεσα από τις τρεις κονσόλες που υπάρχουν στην αγορά.
Hardcore και casual δεν υφίστανται πλέον(και δεν μας συμφέρει να υπάρχει αυτή διαφοροποίηση λόγω μειοψηφίας) υπάρχουν gamers,τέλος.
Λοιπόν το γούστο του καθενός είναι υποκειμενικό και προσωπική του υπόθεση.
Altair μην γίνεσαι αγνωστικιστής, αν και κρίνεις τόσο εύκολα ως "φωλιά" άλλο τόσο μου δίνεις το δικαίωμα με τα άπειρα ανούσια post(με εξαιρέσεις) που κάνεις να σε πω spammer και άλλο τόσο να σχολιάσω το περιεχόμενο αυτών που γράφεις και να σε πω απλά αδαή.ΑΛΛΑ δεν κρίνω τόσο εύκολα και βιαστικά και το βασικότερο δεν βαδίζω με την λογική της μάζας. ΔΕΝ νομίζω να είσαι τίποτα από τα παραπάνω και το σημαντικότερο σε βρίσκω πολύ ενθουσιώδη gamer που σου αρέσει να δοκιμάζεις τα πάντα και πραγματικά σε χαίρομαι. Πάρτω αλλιώς και άκου τα παρακάτω.
Τα review και τα preview δεν είναι ευαγγέλια ούτε είναι δόγματα που πρέπει να ακολουθούν οι gamer σαν κριτήριο για να βγάζουν μια ολοκληρωμένη άποψη για τον οποιοδήποτε τίτλο. Ειδικά σε αυτή την γενιά!!! Πιστεύω πως κάποιοι έχουν πολλά χρόνια gaming experience κάτω από τη ζώνη τους και έχουν την κριτική ικανότητα τουλάχιστον να ξέρουν τι τους αρέσει και τι όχι, το βασικότερο.
Η αντιπαράθεση για το Project Zero πραγματικά είναι ανούσια καθίστε να το παίξουμε και μετά λέμε ότι θέλουμε με κύρια επιχειρηματολογία να πηγάζει από την άποψη μας. Το άμα κάποιος πραγματικά μου ξαναφέρει προσωπικά σαν επιχείρημα κανένα review από μεγάλο site χωρίς να έχει παίξει το παιχνίδι και θέλει να επιχειρηματολογήσει και από πάνω είναι απλά επιστημονικά αποδεδειγμένα ανόητος.
Επειδή μέσω της παρατήρησης βγαίνουν και κάποια συμπεράσματα πραγματικά μερικοί ρίχνουν χαρακτηρισμούς χωρίς να ξέρουν τον άλλον τον προσβάλουν, λένε την αποψάρα τους που τις περισσότερες φορές δεν μπορούν να την στηρίξουν με επιχειρήματα και το ρίχνουν στην ειδημωνολογία τους. Σεβαστείτε και διαβάστε τι έχει να πει και πριν απαντήσετε σκεφτείτε με το μυαλό σας και όχι με το πουλί σας(αυτο σας χρησιμεύει αλλού).
Αυτά......
Leave a comment:
-
To Tsukihami no Kamen είναι τίτλος της Tecmo. <_<
[/b]
δεν ξέρω σε ποιον τίτλο αναφέρεσαι αλλά αν αναφέρεσαι στο fatal frame να σου πω απλά πως και το MGS4 είναι της Κοnami. <_< <_< <_<
Ren δε διαφωνώ κάπου μαζί σου.Το αντίθετο μάλιστα. ;)
Leave a comment:
-
Εντάξει εντάξει ας μην είμαστε και πολύ υπερβολικοί.Στο Wii ήδη βρίσκονται υπό ανάπτυξη αρκετοί τίτλοι για τους λεγόμενους (μα πόσο ελιτιστικό <_< μου ακούγεται αυτό) <<hardcore>> παίκτες (λες και κάνουμε κατόρθωμα) όπως για παράδειγμα Agatha Christie: Evil Under the Sun, The Conduit, Fatal Frame: Mask of the Lunar Eclipse, Rune Factory Frontier, Rygar: The Battle of Argus, Tales of Symphonia: Dawn of the New World, τα οποία είναι αδύνατον να αγνοηθούν και απλά ίσως τους παραβλέπουμε σε σχέση με άλλους τίτλους σαν το Gears of War 2 ή το Killzone 2 επειδή δεν έχουν τόσο μεγάλο όνομα ασχέτως ποιότητας.
Η ουσία είναι ότι για την Nintendo το Wii καλώς ή κακώς πουλάει και μάλιστα τρελλά και βλέπω ότι το ενδιαφέρον του κόσμου για την κονσόλα είναι αμείωτο και απλά παίκτες όπως εμείς που παίρνουμε το gaming πιο σοβαρά δεν αποτελούμε παρά μία μειοψηφία του συνόλου των κατόχων αυτού του συστήματος.Η αλήθεια είναι ότι η κατάσταση θα μπορούσε να είναι πολύ καλύτερη όσον αφορά την ποιότητα των τίτλων που κυκλοφορούν στο δημιούργημα της Nintendo αλλά αθλιότητα να το αποκαλούμε το θεωρώ σαν υπερβολή.
Μπείτε λίγο στην θέση των καταναλωτών που απλά θεωρούν το gaming ως μία διέξοδο διασκέδασης και ψυχαγωγίας από την βουβή και απαιτητική καθημερινότητα και θα καταλάβετε πόσο πρακτικό είναι το Wii σε αυτή την περίπτωση.Από μία δεύτερη ματιά πιστεύω ότι η Nintendo καλώς έκανε που έφτιαξε τέτοια κονσόλα καθώς με αυτόν τον τρόπο ολοένα και περισσότερος κόσμος προσελκύεται από το gaming και μαθαίνει νέους τρόπους για να διασκεδάζει.Τι καλύτερο από το να εισέλθει στο χώρο αυτό <<νέο αίμα>> και να αρχίσει να ασχολείται με κάτι ενδιαφέρον και όπως είναι λογικό θα ξεκινήσει από πιο απλές εφαρμογές ώστε αυτοί οι λεγόμενοι <<casuals>> (άλλο υποτιμητικό αυτό) μερικές φορές να ακολουθήσουν τα δικά μας βήματα?
Τέλος, το Xbox 360 και το Playstation 3 δεν μας φτάνουν για να ικανοποιήσουμε την <<hardcορίλα>> μας?Τι νόημα θα είχε αν και το Wii είχε σχεδιαστεί με την προοπτική να ακολουθήσει την πορεία των άλλων 2 προτάσεων?Δεν είναι καλύτερο που υπάρχει και μία τρίτη εναλλακτική αρκετά διαφορετική πρόταση?
Το Wii παρέχει και πιο σοβαρούς ή καλύτερα τίτλους που απαιτούν μεγαλύτερη προσαρμοστικότητα για να κατανοηθούν και απλά οι πιο εύκολα προσβάσιμοι είναι αριθμητικά πολύ περισσότεροι.
Και τελείως τέλος αν σε μερικούς το Wii και το κάθε Wii δεν τους ικανοποιεί για οποιοδήποτε λόγο (όπως είμαι εγώ για παράδειγμα) πολύ απλά να μην το προτιμήσουν.Το να γκρινιάζουν ή να παραπονιούνται μερικοί δεν βγαίνει τίποτα και εννοείται ότι δεν κάνω παρατήρηση σε κανέναν.Εξάλλου μια παρέα είμαστε εδώ μέσα...
Leave a comment:
-
Δε νομιζω οτι ο Jaken ειχε τετοιο σκοπο. Anyway κι εγω βρισκω πολυ fail την επιλογη να μη χρησιμοποιησουν τον pointer του Wii, ειναι μακραν η μεγαλυτερη δυνατοτητα του Remote.
Leave a comment:
-
ωχ συγνώμη ξέχασα.εδώ είμαστε στον τομέα της Νιντέντο.και δεν μπροούμε να μιλάμε αρνητικά γι'αυτήν,ούτε να εκφράζουμε κάποιες αρνητικές σκέψεις μας σχετικά με τα παιχνίδια που κυκλοφορούν αποκλεσιτικά σε αυτήν.όταν όμως γράφαμε όλοι τις αμφιβολίες μας για το mgs 4 στης Sony πέρα από τον ΒΒ κανείς άλλος δεν παραπονιόταν.ΌΟΟΧΙ.Η Νιντέντο τα κάνει όλα σωστά και δεν πρέπει να τολμάμε να σκεφτούμε αρνητικά γι'αυτήν.Ντροπή μας.Έλεγα κι εγώ να μην ξαναποστάρω εδώ μιας κι έχει φωλιά και θα μας την πέσουνε αλλά με αυτά που βλέπω δεν μπορώ να κρατηθώ.
Leave a comment:
Leave a comment: