Τι σχεση εχει η Nintendo με εναν τιτλο που δεν της ανηκει;
Στη συγκεκριμενη περιπτωση το φταιξιμο ειναι 101% της Tecmo που δισταζει να βγαλει κατι τετοιο στην αγορα.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Fatal Frame IV
Collapse
X
-
Για αυτό φταίει 100% η Νιντέντο, αυτό δεν γίνεται με καμία άλλη εταιρία.
Ίσως να είμαι προκατελημένος μετά τα απίθανα σκηνικά με το mother 3 αλλά νομίζω πως έχω δίκαιο.
Leave a comment:
-
Μα τα Fatal Frame - τουλάχιστον μετά το 1ο - δεν ήταν ποτέ μεγάλες εμπορικές επιτυχίες, ακόμα και στην Ιαπωνία .. Niche titles ήταν ..Originally posted by Loggo View PostΓιατί προφανώς, καλώς ή κακώς, φοβάται την εμπορική αποτυχία.
Δεν δικαιολογώ την Nintendo με αυτό που λέω, απλά κατηγορώ και την Tecmo για την μη κυκλοφορία του παιγνιδιού εκτός Ιαπωνίας ...
Υ.Γ. Και τέλος, το παιγνίδι με βρίσκει εντελώς αδιάφορο
Leave a comment:
-
Τα λέει όλα πιστεύω...amazing that the wii can be drowned in a shitstorm of third-party shovelware, but a game with a genuine following from a renowned developer gets put on the shelf. The mind boggles.
Leave a comment:
-
No Fatal Frame For Europe, Either
Μπήκα κι εγω να ποστάρω τπτ για το Wii μετά από καιρό και όλο γκαντεμοειδήσεις βρίσκω... Καλά τώρα σοβαρολογούν πως σκέφτονται ακόμη το localization του FF 4???Fatal Frame probably won't be released on the Wii in the US. If it makes you feel any better, Americans, it probably won't be released in Europe either. Echoing yesterday's "not our fault" statement from Tecmo, Nintendo Europe have said "there are currently no plans to release this game in Europe". As we know, "no plans" isn't the same as "never", but at the same time, it doesn't exactly sound promising.
Amazing that the Wii can be drowned in a shitstorm of third-party shovelware, but a game with a genuine following from a renowned developer gets put on the shelf. The mind boggles.
Leave a comment:
-
Σχεδόν ξέχασα την ύπαρξή του. Το NSMB, το Hotel Dusk και το Captain★Rainbow με αναγκάσανε να το παρατήσω μετά από ελάχιστο χρόνο ενασχόλησης με τον τίτλο. Δεν πρόλαβα να καταλάβω πως ήταν τόσο καλό.
Leave a comment:
-
Αντε να δούμε πότε θα ελεήσουν να το φέρουν..
Πάντως, παρά τα παλαιότερα σχόλια, fatal flaw my ass, δικαιολογούν την απόφαση για το χειρισμό!
Leave a comment:
-
Leave a comment:
-
etsi ihan pi alla apo oti fenete to vlepo hlomo.pantos ida kapia nea video gameplay sto youtube ke me ekanan na to thelo akomi perisotero den mporo na perimeno...Στο Eurogamer αν θυμαμαι καλα διαβασα πως θα κυκλοφορουσε σε Ευρωπη δυο μηνες μετα την αρχικη κυκλοφορια στην Ιαπωνια...αλλα μαλλον απιθανο.
[/b]
Leave a comment:
-
Στο Eurogamer αν θυμαμαι καλα διαβασα πως θα κυκλοφορουσε σε Ευρωπη δυο μηνες μετα την αρχικη κυκλοφορια στην Ιαπωνια...αλλα μαλλον απιθανο.
Leave a comment:
Leave a comment: