Σωστά...ακριβώς γι αυτό χρειάζεται να σπάσει το ρόδι* και οι υπόλοιποι να ακολουθήσουν...εννοώ από πιο <<ενήλικους>> τίτλους γιατί μέχρι στιγμής τα παραδείγματα από <<ώριμους>> επιτυχημένους 3rd party είναι τα 2 RE & το Red steel.
*Συν ό,τι ετοιμάζει η retro και τα άλλα studios για να θεμελιώθεί ότι υπάρχει κοινό γι αυτά στο wii
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Fatal Frame IV
Collapse
X
-
H κινηση αυτη φυσικα και ευνοει το αποτελεσμα που θα δουμε στο τελος, αλλα ο προβληματισμος μου ειναι ο εξης:
Δε θα ηταν καλυτερο μια 3rd party εταιρεια να αναλαβει μονη της μια τετοια παραγωγη;
Το παραδειγμα του FFIV δειχνει πως οι 3rd parties ακομα "φοβουνται" για την εμπορικη επιτυχια τετοιων προσπαθειων.
Τωρα που η Ν αναλαμβανει εκδοση, βοηθεια ισως σε αναπτυξη και προωθηση τα πραγματα ειναι αλλιως.. Το θεμα ειναι τι θα γινει με τις 100% ανεξαρτητες παραγωγες.
Leave a comment:
-
ΙΜΗΟ είναι καλό ότι αναλαμβάνει την έκδοση η Ν πρώτον λόγω χρηματοδότησης και προώθησης (μην ξεχναμε ότι η σειρά δεν είναι και ιδιαίτερα εμπορική μέχρι στιγμής) και δεύτερον ότι δείχνει πως πάλι μετά από καιρό δεν περιορίζεται μόνο σε οικογενειακής θεματολογίας τίτλους.
Leave a comment:
-
Eπιτέλους..και το bandwagon μεγαλώνει απειλητικά!!! :icon_twisted:
Tα είχε πει ο iwata...
Φυσικά η ανάμειξη τoυ suda και η ομπρέλλα της Ν(polish κτλ) προετοιμάζουν το έδαφος για μεγάλα πράγματα...
Leave a comment:
-
Nice pics.. Καιρος ηταν να γινει ενα βημα πιο περα.
Τωρα το οτι η Nintendo αναλαμβανει την εκδοση του τιτλου ειναι καλο;
Leave a comment:
-
Εγώ έχω δανεικο για πσ2 το .Προς το παρόν μου φαίνεται αρκετά ωραίο.
Leave a comment:
-
Πολύ καλό νέο!!
Επιτέλους ένα παιχνίδι που μπορεί να εκμεταλλευθεί το Wiimote με τη χρήση της Camer Obscura.
Μπράβο στην Tecmo και περιμένω τα καλύτερα.Τα 2 και 3 είναι υπέροχα παιχνίδια(το ένα δεν το έχω παίξει)...Ειδικά το director's cut για το Χbox.
Leave a comment:
-
Απλα πανεμορφο. Ας ελπιζουμε για το καλυτερο!
Μπραβο στις tecmo / grasshopper, που τουλαχιστον φτιαχνουν το παιχνιδι με κριτηρια πανω απο gamecube, ενω ο ανταγωνισμος τα φτιαχνει σε game boy advance..
Leave a comment:
-
Fatal Frame IV

Ανάπτυξη: Grasshopper Manufacture
Επίβλεψη: Tecmo και Nintendo
Έκδοση: Nintendo (!)
http://www.wiiz.fr/article.php?a=16214Tags: None
Leave a comment: