Announcement

Collapse
No announcement yet.

Fatal Frame IV

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• akisz001
    replied
    Σωστά...ακριβώς γι αυτό χρειάζεται να σπάσει το ρόδι* και οι υπόλοιποι να ακολουθήσουν...εννοώ από πιο <<ενήλικους>> τίτλους γιατί μέχρι στιγμής τα παραδείγματα από <<ώριμους>> επιτυχημένους 3rd party είναι τα 2 RE & το Red steel.

*Συν ό,τι ετοιμάζει η retro και τα άλλα studios για να θεμελιώθεί ότι υπάρχει κοινό γι αυτά στο wii

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    H κινηση αυτη φυσικα και ευνοει το αποτελεσμα που θα δουμε στο τελος, αλλα ο προβληματισμος μου ειναι ο εξης:

Δε θα ηταν καλυτερο μια 3rd party εταιρεια να αναλαβει μονη της μια τετοια παραγωγη;
    Το παραδειγμα του FFIV δειχνει πως οι 3rd parties ακομα "φοβουνται" για την εμπορικη επιτυχια τετοιων προσπαθειων.

Τωρα που η Ν αναλαμβανει εκδοση, βοηθεια ισως σε αναπτυξη και προωθηση τα πραγματα ειναι αλλιως.. Το θεμα ειναι τι θα γινει με τις 100% ανεξαρτητες παραγωγες.

Leave a comment:

• akisz001
    replied
    ΙΜΗΟ είναι καλό ότι αναλαμβάνει την έκδοση η Ν πρώτον λόγω χρηματοδότησης και προώθησης (μην ξεχναμε ότι η σειρά δεν είναι και ιδιαίτερα εμπορική μέχρι στιγμής) και δεύτερον ότι δείχνει πως πάλι μετά από καιρό δεν περιορίζεται μόνο σε οικογενειακής θεματολογίας τίτλους.

Leave a comment:

• DiscipleInAgony
    replied
    Eπιτέλους..και το bandwagon μεγαλώνει απειλητικά&#33;&#33;&#33; :icon_twisted:
    Tα είχε πει ο iwata...
    Φυσικά η ανάμειξη τoυ suda και η ομπρέλλα της Ν(polish κτλ) προετοιμάζουν το έδαφος για μεγάλα πράγματα...

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Nice pics.. Καιρος ηταν να γινει ενα βημα πιο περα.

Τωρα το οτι η Nintendo αναλαμβανει την εκδοση του τιτλου ειναι καλο;

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Εγώ έχω δανεικο για πσ2 το .Προς το παρόν μου φαίνεται αρκετά ωραίο.

Leave a comment:

• Sinclair
    replied
    Πολύ καλό νέο&#33;&#33;
    Επιτέλους ένα παιχνίδι που μπορεί να εκμεταλλευθεί το Wiimote με τη χρήση της Camer Obscura.
    Μπράβο στην Tecmo και περιμένω τα καλύτερα.Τα 2 και 3 είναι υπέροχα παιχνίδια(το ένα δεν το έχω παίξει)...Ειδικά το director&#39;s cut για το Χbox.

Leave a comment:

• Getta Robo
    replied
    Απλα πανεμορφο. Ας ελπιζουμε για το καλυτερο&#33;
    Μπραβο στις tecmo / grasshopper, που τουλαχιστον φτιαχνουν το παιχνιδι με κριτηρια πανω απο gamecube, ενω ο ανταγωνισμος τα φτιαχνει σε game boy advance..

Leave a comment:

• akisz001
    started a topic Fatal Frame IV

Fatal Frame IV

Ανάπτυξη: Grasshopper Manufacture
    Επίβλεψη: Tecmo και Nintendo
    Έκδοση: Nintendo
    (&#33;)

http://www.wiiz.fr/article.php?a=16214
Working...
X