Announcement

Collapse
No announcement yet.

Fatal Frame IV

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Ε άμα έρχεται το Oboro Muramasa πάω πάσο, το bandwagon είναι εδώ ενωμένο δυνατό!
    Έχεις δίκιο σ’ αυτό που λες, όντως το Wii μέσα σε 2 χρόνια θα έχει περισσότερα exclusives και μεγαλύτερο ενδιαφέρον από τους 3rd party devs οπόσο είχε το Gamecube σε όλο τον κύκλο ζωής του.

Βέβαια είναι και πως τα αντιλαμβάνεται κανείς τα exclusive, exclusive το Gears of War exclusive και το Red Steel, exclusive το Uncharted exclusive και το Elebits, exclusive το Metal Gear Solid 4 exclusive και το King Story.

Εγώ θα δεχθώ το bandwagon που λες μόνο όταν αυτό αρχίζει να αποτελείται από αντίστοιχα Metal Gear Solid, Gears of War και Uncharted κι όχι από το King Story και το Oboro Muramasa.

Και για να μη παρεξηγηθώ, καλοί, χρυσοί αυτοί οι τίτλοι, πολλοί εδώ μέσα γουστάρουμε πιο cult καταστάσεις, αλλά σε οποιαδήποτε κονσόλα θέλει να θεωρείται σοβαρή, οι cult τίτλοι έρχονται να συμπληρώσουν το υπάρχων roster, όχι να αποτελέσουν τον κορμό του.
    There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
    Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

Δεν μου αρέσει να επαναλαμβάνομαι.....Μonster hunter 3 και πλέον Fatal Frame 4, καθώς επίσης και η αλλαγή της κατεύθυνσης του final fantasy cc, νομίζω δείχνουν απτά πλέον αυτό που ακούγαμε κάποτε για αλλαγή ενδιαφέροντος των 3rd party devs και προσέλκυση από το wii...Αν γινόταν κάτι αντίστοιχο στο Cube, θα κάναμε πάρτυ μέχρι πρωίας στην Μεταμόρφωση...
      Δεν είναι αυτές μηδαμινές προσθήκες, απλώς μια cult υπόστασης και τίποτα παραπάνω...
      Είναι μεγάλα ονόματα και προσθήκες κυρίων επεισοδίων..
      Και ακόμα, πχ το King Story με τέτοιο Line up δημιουργών, ή το Fragile δεν είναι να παίρνονται αψήφιστα...
      Ήδη με τα όσα ξέρουμε για το 08, το έτος είναι σαφέστατα καλύτερο από το 07, και θαρρώ πως θα έχουμε σίγουρα και άλλες αναγγελίες μέσα στο τρέχον έτος...
      Κατ εμέ, έλα να κάνουμε πάλι την συζήτηση με το καλό τα Χριστούγεννα του 08, όπου πλέον θα είναι ασφαλές να βγάλουμε συμπεράσματα...
      Θεωρώ όμως πως μέχρι τώρα και με τις κινήσεις που προανέφερα υπάρχει ήδη μια αλλαγή σκηνικού, έστω και στα σπάργανα της....
      Nintendo must have created a virtual Eternal Darkness game that has engorged reality. The sanity meter right now is maxed out x 10000 so we're experiencing some weird stuff.

Let's just all say the magic words and go back to reality.

THIS CAN'T BE HAPPENING!!!!!

Comment

Θεωρώ όμως πως μέχρι τώρα και με τις κινήσεις που προανέφερα υπάρχει ήδη μια αλλαγή σκηνικού, έστω και στα σπάργανα της....
        [/b]
        Yup kai ego simfono me auto .. Genika i katastasi tou Wii thimizei poli autin tou DS .. To life cycle tous einai poli paromoio, opos kai i ypostiriksi apo 3rd parties ... Imo to 2008 tha einai poli kalitero apo oti to perimenoume ... Pros to paron kseroume elaxista pragmata gia mellontika paignidia, kai pisteuo oti yparxoun polloi unannounced titloi under development pou tha traviksoun vlemmata ..

P.s. O protos xronos tou Wii imo einai poli underrated .. Den mporo na katalavo pio einai to parapono ton perissoteron .. Genika o 1os xronos mias konsolas sinithizei na perna me elaxistes aksiologes kiklofories, eno to Wii imo eixe arketa AA kai 2-3 AAA pros to telos tou protou xronou .. Den kolla sto topic, alla eipa na to vgalo apo mesa mou

Comment

Εκεί στην Μεταμόρφωση να φροντίσετε να βρείτε κανένα σοβαρό άνθρωπο να φτιάξει την διανομή μπας και στην Ελληνική αγορά βρεθεί κανένα exclusive της ίδιας της Nintendo π.χ Super Mario Galaxy και New Super Mario Bros. γιατί σας κράζουν ακόμα και τα Media Markt για την άθλια διανομή σε τίτλους για DS και Wii.

Και άσε τα πάρτι για αυτούς έχουν ίδεα τι είναι το Fatal Frame και το Monster Hunter λες και τα είχαν παίξει οι Nintendo fan και από χτες τα συγκεκριμένα franchise.

Όλα τα είχαμε γίναμε και φαν τίτλων που μέχρι χτες δεν ξέραμε ότι υπάρχουν.......ΓΙΑ ΤΟ 5% ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!!!!!!!

Comment

Εκεί στην Μεταμόρφωση να φροντίσετε να βρείτε κανένα σοβαρό άνθρωπο να φτιάξει την διανομή μπας και στην Ελληνική αγορά βρεθεί κανένα exclusive της ίδιας της Nintendo π.χ Super Mario Galaxy και New Super Mario Bros. γιατί σας κράζουν ακόμα και τα Media Markt για την άθλια διανομή σε τίτλους και Wii.

Και άσε τα πάρτι για αυτούς έχουν ίδεα τι είναι το Fatal Frame και το Monster Hunter λες και τα είχαν παίξει οι Nintendo fan και από χτες τα συγκεκριμένα franchise.

Όλα τα είχαμε γίναμε και φαν τίτλων που μέχρι χτες δεν ξέραμε ότι υπάρχουν.......ΓΙΑ ΤΟ 5% ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!!!!!!!
            [/b]
            Λοιπόν, άσε τις ρητορείες και το πνεύμα αλλού, εκεί που σε παίρνει..γιατί με μένα δεν σε παίρνει, εκτός και αν μου πεις τι κάνει τώρα ο Μatsuno...
            Eπειδή έχω φίλους μέσα από κει δεν με κάνει εκπρόσωπο της η whatever...
            Τώρα τη ρητορεία για το αν ξέρω τους τίτλους, είναι πολύ αστείο αυτό που λες και επειδή κάποτε μιλάγαμε, νομίζω σου είχα δείξει πως μπορεί να μην έχω παίξει πολλά πράγματα σε άλλες κονσόλες, αλλά τα ξέρω και κυρίως αναγνωρίζω την αξία τους..
            Οπότε άσε τις κρίσεις μεγαλομανίας σου ή καλύτερα επειδή δεν πρόκειται να τις εγκαταλείψεις, μην ασχολείσαι μαζί μου...Ge ge?

edit: Eπειδή παραξεγήθηκε από ορισμένους το Mεταμόρφωση...Δεν εννούσα ότι εμείς οι exec οι οτιδήποτε θα κάναμε party,(αν ειναι δυνατόν)αλλά ως fans του εβρισκόμενου σε ξηρασία Gamecube, θα κάναμε παρτι για το τι θα ερχόταν στην ταλαίπωρη τότε κονσόλα μας...αυ
            Nintendo must have created a virtual Eternal Darkness game that has engorged reality. The sanity meter right now is maxed out x 10000 so we're experiencing some weird stuff.

Comment

Λοιπόν, άσε τις ρητορείες και το πνεύμα αλλού, εκεί που σε παίρνει..γιατί με μένα δεν σε παίρνει, εκτός και αν μου πεις τι κάνει τώρα ο Μatsuno...
              Eπειδή έχω φίλους μέσα από κει δεν με κάνει εκπρόσωπο της η whatever...
              Τώρα τη ρητορεία για το αν ξέρω τους τίτλους, είναι πολύ αστείο αυτό που λες και επειδή κάποτε μιλάγαμε, νομίζω σου είχα δείξει πως μπορεί να μην έχω παίξει πολλά πράγματα σε άλλες κονσόλες, αλλά τα ξέρω και κυρίως αναγνωρίζω την αξία τους..
              Οπότε άσε τις κρίσεις μεγαλομανίας σου ή καλύτερα επειδή δεν πρόκειται να τις εγκαταλείψεις, μην ασχολείσαι μαζί μου...Ge ge?
              [/b]

Maybe i touched a sensitive cord there.......Εσύ "φιλε" δεν ξέρεις τι θα πει φιλία άντε μην ανοίξω και εγώ το στόμα μου με τα καρφώματα που έγιναν σε κάποιο παλιό promotion και από ποιους. Και αν νομίζεις ότι εσύ ξέρεις έναν product manager και είσαι top άσε τους άλλους να κάνουν πιο ουσιαστικές συζητήσεις με άτομα που βρίσκονται στην δουλεία και δεν ποστάρουν μόνο στα forum ότι μαλακία τους λένε οι "insiders".

Comment

Παιδιά ζητήματα επί προσωπικού δεν μας αφορούν,και καλό θα ήταν να λείπουν οι μπηχτές εκατέρωθεν.
                Παρακαλώ να μείνουμε στα του παιχνιδιού.

--EDIT--
                ok no worries
                NDS themes

Comment

Mea culpa..Προκλήθηκα νομίζω, για αυτό, αλλά πλέον βάζοντας επιλεκτικές ωτασπίδες, όλα γίνονται!

Comment

Νομιζω το θεμα δεν ειναι αν υπαρχει κοινο που θα αγκαλιασει το συγκεκριμενο franchise στο Wii (ή και αλλα franchises) αλλα το αν ειναι δυνατο με την κυκλοφορια τιτλων σαν κι αυτον να δημιουργηθει μια μεριδα χρηστων στην κονσολα οι οποιοι θα την πλησιασουν χαρη σε τοτοια games.Δεν υπαρχει κανενας νομος που να λεει "το 360 εχει τους ταδε τιτλους το Wii εχει τους δεινα τιτλους",απλα οι χρηστες πλησιαζουν μια κονσολα αναλογα με το τι μπορει να προσφερει.Εγω προσωπικα θα το σκεφτομουν πολυ πιο σοβαρα να αγορασω Wii για το Project Zero IV παρα για οποιοδηποτε Mario (αν και αγορασα την κονσολα απο την πρωτη μερα επειδη περιμενα πολλα...και μεχρι τωρα ειδα λιγα).Aν θελουν η κονσολα να συνεχισει να τραβαει το βλεμα των πιο συστηματικων gamers και οχι μονο των μαμαδων τους καλα θα κανουν να promotaρουν και σειρες που αφορουν το πιο -ας πουμε- hardcore κοινο.
                    <div align="center">

"Strive For Improvement Through Every Day To Become The Best You Can"</div>

Comment

Ωτασπίδες,παρωπίδες,κουκούλες και ότι άλλο αξεσουάρ να βάλεις σε χαρακτηρίζει απόλυτα από κει και πέρα σου απαντώ μιας και παίρνεις την ευθύνη ποστάροντας για Μεταμόρφωση που είναι και η εκάστοτε "αντιπροσωπία" χαρακτηρίζεσαι αυτόματα και φερέφωνο τους.

Πρώτον οι nintendo fan δεν βρίσκονται στην Μεταμόρφωση, παρά η διανομέας της Nintendo Nortec Multimedia A.E.Και το μόνο σίγουρο μιας και μιλάς για GameCube οι ίδιοι δεν γνώριζαν την ύπαρξη της κονσόλας μέτα το 2003.(μιλάμε πάντα για υποστήριξη σε παιχνίδια και προώθηση της κονσόλας)

Δεύτερον αν εγώ πάσχω από μεγαλομανία έχω και κάποια δικαιολογία, αντιθέτως εσύ βλέπω να ποστάρεις και να δείχνεις να εκπροσωπείς την Μεταμόρφωση. (βλέπε παραπάνω ποστ).

Τρίτον αν είστε τόσοι πολλοί στην Μεταμόρφωση γιατί δεν μένατε και στα "μεταμορφωμένα" σε νεκροταφείο forum του Nintendo.gr και μετοικίσατε ως νέοι "Ίωνες" στα "παράλια" του gamers-odyssey.

Και για το τέλος όταν μιλάμε για μεγαλομανία να έχουμε και τα ανάλογα "μπαλάκια" να στηρίζουμε τις απόψεις μας αφού λες ότι σε προκάλεσα πες συγκεκριμένα παραδείγματα.

Comment

Stop flaming.
                        Now.

Thanks.

Comment

Καλα ρε παιδες ειναι δυνατο σε ενα topic που εχει σα θεμα του συγκεκριμενο τιτλο εσεις να διαξυφιζεστε για το ποιος εχει καλυτερες "διασυνδεσεις"?Hμαρτον,αν μη τι αλλο τα προσωπικα προβληματα της ταξης του "ποιος την εχει μεγαλυτερη" δεν αφορουν το παρων forum.
                          <div align="center">

"Strive For Improvement Through Every Day To Become The Best You Can"</div>

Comment

Τελικά ποιός την έχει μεγαλύτερη??

Comment

Παιδιά ζητήματα επί προσωπικού δεν μας αφορούν,και καλό θα ήταν να λείπουν οι μπηχτές εκατέρωθεν.
                              Παρακαλώ να μείνουμε στα του παιχνιδιού.
                              [/b]
                              Φίλε ΑkiraGR νομίζω δεν τιμά κανέναν η συνέχιση αυτής της επι προσωπικού διαμάχης.Ο SchattenJager το έληξε το ζήτημα από μέρους του, σε παρακαλώ κάνε το ίδιο.

Fatal Frame 4 Preview
                              http://wii.ign.com/articles/848/848721p1.html
                              NDS themes

Comment

Δεν νομίζω να να μιλάς σοβαρά για το θέμα SchattenJager... Δεν ξεκίνησα εγώ τις προσωπικές επιθέσεις.

Και ούτε σι άλλος δεν υπάρχει κάτι να συνεχίσω ότι είχα να πω το είπα και μάλλον το έπιασε το νόημα, αυτός που έπρεπε να το πιάσει.

Πέρα από αυτήν την χαρούμενη παρένθεση συνεχίζουμε on topic.

Comment

Working...
                                X