Announcement

Collapse
No announcement yet.

Fatal Frame IV

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

to fatal frame sto wii den me hala katholou an ke tha to protimousa sto 360 logo grafikon alla ke sto woii mia hara tha ine xerete pote vgeni?

Comment

pote vgeni?
      [/b]
      Καλοκαίρι 2008 στην Ιαπωνία, λένε.
      Σου προσφέρω το δικαίωμα αγοράς του Οπούνα.

Comment

Fatal Frame 4 meens Project Zero 4?Είναι αποκλειστικό για το Wii???
        Nintendo I.D.: paixtis
        3ds friend code: 2664-2347-7128

Comment

Προφανώς, για να το εκδίδει η ίδια η Νintendo...
          NDS themes

Comment

Tote milame gia mia pragmatiki vomva.Fainetai arketa filodokso kai deixnei na ksepernaei tis filodoksies ton progonon tou.Makari na vgei kalo.Xreiazetai to Wii tis 3rd party megales apokleistikotites.

Comment

αποκλειστικό για πόσο καιρό;δε νομίζω μια εταιρεία σαν την tecmo να έδωσε όλα τα δικαιώματα του τίτλου στη Ν.το πολύ πολύ να αλλάξει κάτι στο παιχνίδι
              Carpe diem

Comment

Αυτό μένει να το δούμε.Προβλέπω κάτι του στυλ resident evil 4 exclusive στον κύβο.

Comment

Γαμώτο μην μιλάτε σε αυτό το θέμα για ψύλλου πήδημα, κάθε φορά νομίζω πως υπάρχει κάποιο σημαντικό νέο/trailer..
                  Το παιχνίδι θα γίνει copublish από την Νintendo, όπως έχει ειπωθεί πολλάκις...
                  Δεν θα πάει σε άλλη κονσόλα!!
                  Και πλέον η Tecmo είναι η νέα παλλακίδα της Νintendo...το Tecmo Bawl πάει για wii/ds, το Rygar, αυτό που ήταν ένα port από το ps2, μετατοπίζεται για το 09, απόδειξη, θέλω να πιστεύω, πως θα δουλευτεί εκ νέου και φυσικά το fatal frame 4
                  Nintendo must have created a virtual Eternal Darkness game that has engorged reality. The sanity meter right now is maxed out x 10000 so we're experiencing some weird stuff.

Let's just all say the magic words and go back to reality.

THIS CAN'T BE HAPPENING!!!!!

Comment

Φήμες λένε πώς την παραγωγή και τα δικαιώματα τα έχει πάρει εξωλοκλήρου η Nintendo για όλη την σειρά....

Τώρα αν θυμάμαι καλά ο Suda έχει αναλάβει την σκηνοθεσία και την έκδοση η Nintendo όποτε δεν νομίζω να πάει για άλλη κονσόλα....

Comment

Απίστευτο αυτό.Δηλαδή τα dead or alive(tecmo) θα βγαίνουν αποκλειστικά σε κονσόλες της nintendo???

Comment

αν ισχύει λαλακία της tecmo.υπάρχει τόσος κόσμος που περιμένει ένα σίκουελ του παιχνιδιού ο οποίος δεν νομίζω να παρει το Wii αλλά κάποια άλλη από τις δυνατότερες κονσόλες.θα δείξει.όσον αφορά εμένα πάντως άλλος ένας λόγος αγοράς Wii.
                        Carpe diem

Comment

Για το Dead or Alive πολύ μακριά το πήγες φίλε paixtis.Θα μπορουσε υποτεθεί το ίδιο και για το Νinja Gaiden κάτι που προφανώς δεν ισχύει(NG 2 για 360)Μην προτρέχετε ;)

Αυτό φυσικά δε σημαίνει πως ένα NG Wii ή DoA Wii είναι απίθανα.
                          «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

αν ισχύει λαλακία της tecmo.υπάρχει τόσος κόσμος που περιμένει ένα σίκουελ του παιχνιδιού ο οποίος δεν νομίζω να παρει το Wii αλλά κάποια άλλη από τις δυνατότερες κονσόλες.θα δείξει.όσον αφορά εμένα πάντως άλλος ένας λόγος αγοράς Wii.
                            [/b]
                            Η ιστορια εχει αποδειξει οτι αυτο δεν ισχυει. Καμια (καμια!) κονσολα που κυριαρχησε, δεν ηταν η δυνατοτερη της εποχης της. Παντα (μα παντα!), υπηρχε ανταγωνισμος που ηταν ενα η και δυο σκαλια ψηλοτερα. Αυτο ομως δεν μας απετρεψε απο το να δουμε και να ζησουμε με διαφορες παιχνιδαρες κατα το παρελθων.
                            tecmo ftw. Οχι σαν την σαπια την namco.
                            Ned Stark

A man draws his sword in order to protect the small wound deep in his heart.
                            It was inflicted in the days long past,at the farthest reach of his memories.
                            A man wields his sword in order to depart life with a smile.
                            In the days far ahead,beyond the reach of his memory.
                            Ειναι ανθρωπος, κι ομως δεν εχει αδυναμιες.
                            Εχει υλικη υποσταση, κι ομως δεν υπαρχει.
                            Ειναι ο Getta Robo.

Comment

Τι δουλειά έχει η έκδοση του DoA και του NG με την έκδοση του Fatal Frame VI....

Το Ninja Gaiden το εκδίδουν τα Microsoft Studios όπως και τα DoA τα εκδίδει ή ίδια η Tecmo(με λεφτά της Microsoft).

Comment

Και πλέον η Tecmo είναι η νέα παλλακίδα της Νintendo...το Tecmo Bawl πάει για wii/ds, το Rygar, αυτό που ήταν ένα port από το ps2, μετατοπίζεται για το 09, απόδειξη, θέλω να πιστεύω, πως θα δουλευτεί εκ νέου και φυσικά το fatal frame 4
                                [/b]
                                Αυτό τι σημαίνει???

Comment

Working...
                                X