to fatal frame sto wii den me hala katholou an ke tha to protimousa sto 360 logo grafikon alla ke sto woii mia hara tha ine xerete pote vgeni?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Fatal Frame IV
Collapse
X
-
-
Tote milame gia mia pragmatiki vomva.Fainetai arketa filodokso kai deixnei na ksepernaei tis filodoksies ton progonon tou.Makari na vgei kalo.Xreiazetai to Wii tis 3rd party megales apokleistikotites.Nintendo I.D.: paixtis
3ds friend code: 2664-2347-7128
Comment
-
Γαμώτο μην μιλάτε σε αυτό το θέμα για ψύλλου πήδημα, κάθε φορά νομίζω πως υπάρχει κάποιο σημαντικό νέο/trailer..
Το παιχνίδι θα γίνει copublish από την Νintendo, όπως έχει ειπωθεί πολλάκις...
Δεν θα πάει σε άλλη κονσόλα!!
Και πλέον η Tecmo είναι η νέα παλλακίδα της Νintendo...το Tecmo Bawl πάει για wii/ds, το Rygar, αυτό που ήταν ένα port από το ps2, μετατοπίζεται για το 09, απόδειξη, θέλω να πιστεύω, πως θα δουλευτεί εκ νέου και φυσικά το fatal frame 4Nintendo must have created a virtual Eternal Darkness game that has engorged reality. The sanity meter right now is maxed out x 10000 so we're experiencing some weird stuff.
Let's just all say the magic words and go back to reality.
THIS CAN'T BE HAPPENING!!!!!
Comment
-
αν ισχύει λαλακία της tecmo.υπάρχει τόσος κόσμος που περιμένει ένα σίκουελ του παιχνιδιού ο οποίος δεν νομίζω να παρει το Wii αλλά κάποια άλλη από τις δυνατότερες κονσόλες.θα δείξει.όσον αφορά εμένα πάντως άλλος ένας λόγος αγοράς Wii.Carpe diem
Comment
-
Για το Dead or Alive πολύ μακριά το πήγες φίλε paixtis.Θα μπορουσε υποτεθεί το ίδιο και για το Νinja Gaiden κάτι που προφανώς δεν ισχύει(NG 2 για 360)Μην προτρέχετε ;)
Αυτό φυσικά δε σημαίνει πως ένα NG Wii ή DoA Wii είναι απίθανα.
Comment
-
Η ιστορια εχει αποδειξει οτι αυτο δεν ισχυει. Καμια (καμια!) κονσολα που κυριαρχησε, δεν ηταν η δυνατοτερη της εποχης της. Παντα (μα παντα!), υπηρχε ανταγωνισμος που ηταν ενα η και δυο σκαλια ψηλοτερα. Αυτο ομως δεν μας απετρεψε απο το να δουμε και να ζησουμε με διαφορες παιχνιδαρες κατα το παρελθων.αν ισχύει λαλακία της tecmo.υπάρχει τόσος κόσμος που περιμένει ένα σίκουελ του παιχνιδιού ο οποίος δεν νομίζω να παρει το Wii αλλά κάποια άλλη από τις δυνατότερες κονσόλες.θα δείξει.όσον αφορά εμένα πάντως άλλος ένας λόγος αγοράς Wii.
[/b]
tecmo ftw. Οχι σαν την σαπια την namco.Ned Stark

A man draws his sword in order to protect the small wound deep in his heart.
It was inflicted in the days long past,at the farthest reach of his memories.
A man wields his sword in order to depart life with a smile.
In the days far ahead,beyond the reach of his memory.
Ειναι ανθρωπος, κι ομως δεν εχει αδυναμιες.
Εχει υλικη υποσταση, κι ομως δεν υπαρχει.
Ειναι ο Getta Robo.
Comment
-
Αυτό τι σημαίνει???Και πλέον η Tecmo είναι η νέα παλλακίδα της Νintendo...το Tecmo Bawl πάει για wii/ds, το Rygar, αυτό που ήταν ένα port από το ps2, μετατοπίζεται για το 09, απόδειξη, θέλω να πιστεύω, πως θα δουλευτεί εκ νέου και φυσικά το fatal frame 4
[/b]Nintendo I.D.: paixtis
3ds friend code: 2664-2347-7128
Comment
Comment