Announcement
Collapse
No announcement yet.
Fatal Frame IV
Collapse
X
-
Νομιζω το θεμα δεν ειναι αν υπαρχει κοινο που θα αγκαλιασει το συγκεκριμενο franchise στο Wii (ή και αλλα franchises) αλλα το αν ειναι δυνατο με την κυκλοφορια τιτλων σαν κι αυτον να δημιουργηθει μια μεριδα χρηστων στην κονσολα οι οποιοι θα την πλησιασουν χαρη σε τοτοια games.Δεν υπαρχει κανενας νομος που να λεει "το 360 εχει τους ταδε τιτλους το Wii εχει τους δεινα τιτλους",απλα οι χρηστες πλησιαζουν μια κονσολα αναλογα με το τι μπορει να προσφερει.Εγω προσωπικα θα το σκεφτομουν πολυ πιο σοβαρα να αγορασω Wii για το Project Zero IV παρα για οποιοδηποτε Mario (αν και αγορασα την κονσολα απο την πρωτη μερα επειδη περιμενα πολλα...και μεχρι τωρα ειδα λιγα).Aν θελουν η κονσολα να συνεχισει να τραβαει το βλεμα των πιο συστηματικων gamers και οχι μονο των μαμαδων τους καλα θα κανουν να promotaρουν και σειρες που αφορουν το πιο -ας πουμε- hardcore κοινο.
-
Mea culpa..Προκλήθηκα νομίζω, για αυτό, αλλά πλέον βάζοντας επιλεκτικές ωτασπίδες, όλα γίνονται!
Leave a comment:
-
Παιδιά ζητήματα επί προσωπικού δεν μας αφορούν,και καλό θα ήταν να λείπουν οι μπηχτές εκατέρωθεν.
Παρακαλώ να μείνουμε στα του παιχνιδιού.
--EDIT--
ok no worries
Leave a comment:
-
Λοιπόν, άσε τις ρητορείες και το πνεύμα αλλού, εκεί που σε παίρνει..γιατί με μένα δεν σε παίρνει, εκτός και αν μου πεις τι κάνει τώρα ο Μatsuno...
Eπειδή έχω φίλους μέσα από κει δεν με κάνει εκπρόσωπο της η whatever...
Τώρα τη ρητορεία για το αν ξέρω τους τίτλους, είναι πολύ αστείο αυτό που λες και επειδή κάποτε μιλάγαμε, νομίζω σου είχα δείξει πως μπορεί να μην έχω παίξει πολλά πράγματα σε άλλες κονσόλες, αλλά τα ξέρω και κυρίως αναγνωρίζω την αξία τους..
Οπότε άσε τις κρίσεις μεγαλομανίας σου ή καλύτερα επειδή δεν πρόκειται να τις εγκαταλείψεις, μην ασχολείσαι μαζί μου...Ge ge?
[/b]
Maybe i touched a sensitive cord there.......Εσύ "φιλε" δεν ξέρεις τι θα πει φιλία άντε μην ανοίξω και εγώ το στόμα μου με τα καρφώματα που έγιναν σε κάποιο παλιό promotion και από ποιους. Και αν νομίζεις ότι εσύ ξέρεις έναν product manager και είσαι top άσε τους άλλους να κάνουν πιο ουσιαστικές συζητήσεις με άτομα που βρίσκονται στην δουλεία και δεν ποστάρουν μόνο στα forum ότι μαλακία τους λένε οι "insiders".
Leave a comment:
-
Λοιπόν, άσε τις ρητορείες και το πνεύμα αλλού, εκεί που σε παίρνει..γιατί με μένα δεν σε παίρνει, εκτός και αν μου πεις τι κάνει τώρα ο Μatsuno...Εκεί στην Μεταμόρφωση να φροντίσετε να βρείτε κανένα σοβαρό άνθρωπο να φτιάξει την διανομή μπας και στην Ελληνική αγορά βρεθεί κανένα exclusive της ίδιας της Nintendo π.χ Super Mario Galaxy και New Super Mario Bros. γιατί σας κράζουν ακόμα και τα Media Markt για την άθλια διανομή σε τίτλους και Wii.
Και άσε τα πάρτι για αυτούς έχουν ίδεα τι είναι το Fatal Frame και το Monster Hunter λες και τα είχαν παίξει οι Nintendo fan και από χτες τα συγκεκριμένα franchise.
Όλα τα είχαμε γίναμε και φαν τίτλων που μέχρι χτες δεν ξέραμε ότι υπάρχουν.......ΓΙΑ ΤΟ 5% ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!!!!!!!
[/b]
Eπειδή έχω φίλους μέσα από κει δεν με κάνει εκπρόσωπο της η whatever...
Τώρα τη ρητορεία για το αν ξέρω τους τίτλους, είναι πολύ αστείο αυτό που λες και επειδή κάποτε μιλάγαμε, νομίζω σου είχα δείξει πως μπορεί να μην έχω παίξει πολλά πράγματα σε άλλες κονσόλες, αλλά τα ξέρω και κυρίως αναγνωρίζω την αξία τους..
Οπότε άσε τις κρίσεις μεγαλομανίας σου ή καλύτερα επειδή δεν πρόκειται να τις εγκαταλείψεις, μην ασχολείσαι μαζί μου...Ge ge?
edit: Eπειδή παραξεγήθηκε από ορισμένους το Mεταμόρφωση...Δεν εννούσα ότι εμείς οι exec οι οτιδήποτε θα κάναμε party,(αν ειναι δυνατόν)αλλά ως fans του εβρισκόμενου σε ξηρασία Gamecube, θα κάναμε παρτι για το τι θα ερχόταν στην ταλαίπωρη τότε κονσόλα μας...αυ
Leave a comment:
-
Εκεί στην Μεταμόρφωση να φροντίσετε να βρείτε κανένα σοβαρό άνθρωπο να φτιάξει την διανομή μπας και στην Ελληνική αγορά βρεθεί κανένα exclusive της ίδιας της Nintendo π.χ Super Mario Galaxy και New Super Mario Bros. γιατί σας κράζουν ακόμα και τα Media Markt για την άθλια διανομή σε τίτλους για DS και Wii.
Και άσε τα πάρτι για αυτούς έχουν ίδεα τι είναι το Fatal Frame και το Monster Hunter λες και τα είχαν παίξει οι Nintendo fan και από χτες τα συγκεκριμένα franchise.
Όλα τα είχαμε γίναμε και φαν τίτλων που μέχρι χτες δεν ξέραμε ότι υπάρχουν.......ΓΙΑ ΤΟ 5% ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!!!!!!!
Leave a comment:
-
Yup kai ego simfono me auto .. Genika i katastasi tou Wii thimizei poli autin tou DS .. To life cycle tous einai poli paromoio, opos kai i ypostiriksi apo 3rd parties ... Imo to 2008 tha einai poli kalitero apo oti to perimenoume ... Pros to paron kseroume elaxista pragmata gia mellontika paignidia, kai pisteuo oti yparxoun polloi unannounced titloi under development pou tha traviksoun vlemmata ..Θεωρώ όμως πως μέχρι τώρα και με τις κινήσεις που προανέφερα υπάρχει ήδη μια αλλαγή σκηνικού, έστω και στα σπάργανα της....
[/b]
P.s. O protos xronos tou Wii imo einai poli underrated .. Den mporo na katalavo pio einai to parapono ton perissoteron .. Genika o 1os xronos mias konsolas sinithizei na perna me elaxistes aksiologes kiklofories, eno to Wii imo eixe arketa AA kai 2-3 AAA pros to telos tou protou xronou .. Den kolla sto topic, alla eipa na to vgalo apo mesa mou
Leave a comment:
-
Δεν μου αρέσει να επαναλαμβάνομαι.....Μonster hunter 3 και πλέον Fatal Frame 4, καθώς επίσης και η αλλαγή της κατεύθυνσης του final fantasy cc, νομίζω δείχνουν απτά πλέον αυτό που ακούγαμε κάποτε για αλλαγή ενδιαφέροντος των 3rd party devs και προσέλκυση από το wii...Αν γινόταν κάτι αντίστοιχο στο Cube, θα κάναμε πάρτυ μέχρι πρωίας στην Μεταμόρφωση...
Δεν είναι αυτές μηδαμινές προσθήκες, απλώς μια cult υπόστασης και τίποτα παραπάνω...
Είναι μεγάλα ονόματα και προσθήκες κυρίων επεισοδίων..
Και ακόμα, πχ το King Story με τέτοιο Line up δημιουργών, ή το Fragile δεν είναι να παίρνονται αψήφιστα...
Ήδη με τα όσα ξέρουμε για το 08, το έτος είναι σαφέστατα καλύτερο από το 07, και θαρρώ πως θα έχουμε σίγουρα και άλλες αναγγελίες μέσα στο τρέχον έτος...
Κατ εμέ, έλα να κάνουμε πάλι την συζήτηση με το καλό τα Χριστούγεννα του 08, όπου πλέον θα είναι ασφαλές να βγάλουμε συμπεράσματα...
Θεωρώ όμως πως μέχρι τώρα και με τις κινήσεις που προανέφερα υπάρχει ήδη μια αλλαγή σκηνικού, έστω και στα σπάργανα της....
Leave a comment:
-
Ε άμα έρχεται το Oboro Muramasa πάω πάσο, το bandwagon είναι εδώ ενωμένο δυνατό!
Έχεις δίκιο σ’ αυτό που λες, όντως το Wii μέσα σε 2 χρόνια θα έχει περισσότερα exclusives και μεγαλύτερο ενδιαφέρον από τους 3rd party devs οπόσο είχε το Gamecube σε όλο τον κύκλο ζωής του.
Βέβαια είναι και πως τα αντιλαμβάνεται κανείς τα exclusive, exclusive το Gears of War exclusive και το Red Steel, exclusive το Uncharted exclusive και το Elebits, exclusive το Metal Gear Solid 4 exclusive και το King Story.
Εγώ θα δεχθώ το bandwagon που λες μόνο όταν αυτό αρχίζει να αποτελείται από αντίστοιχα Metal Gear Solid, Gears of War και Uncharted κι όχι από το King Story και το Oboro Muramasa.
Και για να μη παρεξηγηθώ, καλοί, χρυσοί αυτοί οι τίτλοι, πολλοί εδώ μέσα γουστάρουμε πιο cult καταστάσεις, αλλά σε οποιαδήποτε κονσόλα θέλει να θεωρείται σοβαρή, οι cult τίτλοι έρχονται να συμπληρώσουν το υπάρχων roster, όχι να αποτελέσουν τον κορμό του.
Leave a comment:
-
Monster Hunter 3 says hi...γνέφουν εμφατικά τα Fragile, King Story, OBoro Muramasa κα..ενώ προσωπικά δε βλέπω κανένα bandwagon να μεγαλώνει.
[/b]
Όλα στην ζωή είναι σχετικά...και το wii στα δυο του χρόνια θα έχει περισσότερα exclusives και μεγαλύτερο ενδιαφέρον από τους 3rd party devs απόσο είχε το Gamecube σε όλο τον κύκλο ζωής του...
Και μάλιστα με main series προσθήκες και όχι περιφερειακά spin offs...
Απο κει και πέρα, η ΝIntendo είχε τονίσει πως θα κυνηγήσει τους 3rd party για το wii και η σημερινή κίνηση επιβεβαιώνει το παραπάνω και τα όσα είχε πει κατά καιρούς και ο Iwata..
Kαι νομίζω πως μια τέτοια κίνηση δεν θα αφήσει παραπονεμένο κανέναν..
Πρώτα τους gamers, γιατί το όλο collaboration είναι πολύ ιδιαίτερο, ενώ η Tecmo θα δει έναν τίτλο της να προωθείται πιο μαζικά, έτσι ώστε να απολαύσει μεγαλύτερες πωλήσεις από τα προηγούμενα...
Leave a comment:
-
Το θέμα είναι πως δεν εκμεταλλεύονται οι τρίτες εταιρίες τα "κενά" της Nintendo σε genres. Horror,sports,adventures κ.α . Το θέμα δεν είναι αν θέλουν οι developers να βγάλουν τα παιχνίδια στο Wii άλλα οι publishers που έχουν το κεφάλι τους τόσο βαθιά στον κώλο τους και δεν ξέρουν που παν τα 4 στην περίπτωση του Wii.
Ο Cassamasina είχε δηλώσει πως είχε επικοινωνήσει με γνωστούς developers για ένα παιχνίδι Horror στο Wii και είπαν ότι δεν έβρισκαν publisher διότι πίστευαν ότι δεν θα πουλήσει στην συγκεκριμένη κονσόλα.
Η δίκια μου άποψη είναι ότι παιχνίδια τέτοιου είδους ας το κάνει publishing η Nintendo να κονομάει τα κερατά της και οι άλλοι publishers να την κοιτούν με τα κυάλια. Τόσο τους κόβει τόσα κάνουν.
Από την άλλη ρισκάρουν τόσα λεφτά στο Xbox360/Ps3 με ήδη δοκιμασμένες συνταγές οι οποίες λειτουργούν για την ώρα άλλα μέχρι πόσο. Πόσα Halo 3 ή Call of Duty θα αγοράζουν οι σταθεροί πελάτες,πόσα GTA και Grand Tourismo.... Παιχνιδάρες όλα τους άλλα κάποια στιγμή θα τα κάψουν τα franchise.
Το wii από την άλλη μπορούν με λίγα λεφτά να ρισκάρουν σε καινούργιες ιδέες και μετά αφού πετύχουν να τις μεταφέρουν σε μεγάλες παραγωγές HD στα Xbox360/Ps3. Άλλα τόσα ξέρουν τόσα κάνουν.
Μια χαρά το Fatal Frame άλλα πότε μου δεν μου άρεσαν να τα παίξω και απο ότι διάβασα το Video που έδειξαν ήταν CGI. Οπότε δεν έδειξαν πραγματικό gameplay για να δούμε in game engine. Προτιμώ να βγάζω συμπεράσματα αφού δω κάνα video με το περιεχόμενο του παιχνιδιού παρά να βαυκαλίζομαι με GCI videos αυτό το προσόν το έχουν τα Sony Fanbots exclusive.
Δώσε Nintendo No More Heroes στο λαό με ακριβή παραγωγή Sequel και πιο προσεγμένο τεχνικά και θα δεις μετά πιο ριψοκίνδυνες ιδέες για το Wii από όλα τα studios.
Leave a comment:
-
Μα έχουν θέση τίτλοι μη casual στο wii... παραδοσιακές gaming σειρές έχουν πουλήσει πολύ καλά...επιπλέον έχουμε multiplatform games όπου η wii έκδοση υπερείχε κατά πολύ του ανταγωνισμού σε πωλήσεις.
Στην περίπτωση του FFIV, το θέμα είναι πλέον να αποδειχθεί το ίδιο και για και τίτλους θεματικά πιο <<ώριμους>> εκτός των 3 προαναφερθέντων (RE4/UC,RS).
Εδώ είναι που χρειάζεται να δώσει βάση η Νintendo γιατί είναι κάτι που μελλοντικά θα την βοηθήσει πάρα πολύ.
ΙΜΗΟ αυτό πρέπει να γίνει με 2 τρόπους:α) τόσο με κίνητρα στους devs (καλή ώρα η συγκεκριμένη περίπτωση) και κυρίως β) με το να βγάλει και δικά της <<ώριμα >> ip και να τα διαφημίσει...δλδ. για παράδειγμα ένα καλοδουλεμένο 1st party καθαρόαιμο fps κτλ.
Εφόσον πετύχει εμπορικά αυτό, οι 3rd parties θα την μιμηθούν με παρόμοιους τίτλους στο είδος αυτό,όσο κυνικό κι αν ακούγεται,έτσι είναι.
Τέσπα, μερικές πληροφορίες για τον τίτλο:
http://wii.ign.com/articles/848/848539p1.html
January 30, 2008 - Following Monster Hunter, the next series to make the big platform switch for the new generation is Tecmo's spooky Fatal Frame series. Tecmo held a press conference in Tokyo today to announce its upcoming lineup, and the biggest news was first details on the Wii version of Fatal Frame.
Titled in Japan "Rei: Tsukihami no Kamen," the new Fatal Frame game is a major collaborative effort for Tecmo. Nintendo will publish the game and is also lending its support on the development end. Key staff members include Keisuke Kikuchi as producer and Makoto Shibata as director, both veterans of the series. But joining Shibata in the director's cubicle is Grasshopper Manufacturer's Goichi Suda (aka Suda 51), who recently completed work on No More Heroes.
Although a two minute CG trailer was shown at the press conference, Tecmo kept the specifics to itself. Kikuchi did reveal that the key words for the game are "memory" and "moon," and "mask," and that the image color for the game is yellow. He also stated that he believes the Wiimote and the horror genre to be a perfect fit.
Nintendo exec Shinji Hatano was in attendance at the event and said "Nintendo will be handling sales, and we intend to actively promote [the game]." Hatano also confirmed a planned Japanese release for some time this Summer.[/b]
Leave a comment:
-
To koino yparxei imo .. Poliseis paignidion opos to Resident Evil 4 kai Umbrella Chronicles to apodeiknuoun .. Apo ekei kai pera metra to marketting .. To 2 proanaferomena paignidia poulisan xari sto onoma pou eixan .. To NMH omos gia paradeigma pou einai neo franchise thelei ena "extra push" gia na poulisei, kati pou nomizo den tha parei pote .. Elpizo me to Fatal Frame IV kai me to publishing tis Nintendo ta pragmata na einai diaforetika ..Το θέμα είναι αν όντως μπορούν τελικά να πουλήσουν τέτοια παιχνίδια στην κονσόλα.[/b]
Leave a comment:
-
Εάν δεν αναλάμβανε το publishing η Nintendo το πιθανότερο είναι η Tecmo να μην έφτιαχνε ποτέ Project Zero για Wii.
Αυτό που χρειάζεται είναι να αποδειχθεί (εάν τελικά γίνεται) πως τίτλοι εκτός casual φιλοσοφίας έχουν οικονομική προοπτική στην κονσόλα, για να γίνει αυτό κάπως πρέπει να γίνει η αρχή, και κακά τα ψέματα αυτή τη στιγμή ο μόνος τρόπος για να δούμε σοβαρές 3rd paty δημιουργίες στο Wii είναι να αναλάβει το publishing η Nintendo, από μόνη της η Tecmo και η κάθε Tecmo δεν αναλαμβάνει το ρίσκο (και δικαιολογημένα δηλαδή), ενώ προσωπικά δε βλέπω κανένα bandwagon να μεγαλώνει.
Το θέμα είναι αν όντως μπορούν τελικά να πουλήσουν τέτοια παιχνίδια στην κονσόλα.
Τέσπα, το παιχνίδι φαίνεται πολύ ωραίο όπως πάντα, αν στρώσουν το ποπουδέλι τους κάτω και ενσωματώσουν και καλά κι έξυπνα (και όχι απλα gimmick) Wii controls, ο τίτλος θα είναι εμπειρία.
Leave a comment:
Leave a comment: