Στο Nier αυτό που με είχε κερδίσει πάνω από όλα ήταν η ιδιαίτερη ατμόσφαιρά του παρόλο που το είχα παίξει στα Ιαπωνικά και δε μπορούσα να ακολουθήσω και ακριβώς τι γινόταν. Οι μάχες με αφεντικά, η μουσική καθώς και η μεγάλη ανατροπή στο τέλος και η σύνδεση με τον πρόλογο ήταν αρκετά δυνατά στοιχεία. Βέβαια στην περίπτωση μου βοήθησε πως όταν το έπαιξα δεν είχα καμία προσδοκία (ήταν πραγματικά μια niche κυκλοφορία χωρίς το cult status που έχει σήμερα). Για multiple playthroughs ούτε λόγος, συμφωνώ απόλυτα με Xeno σε αυτό. Ακόμα και στο Birth by Sleep που gameplay-wise είναι όται καλύτερο έχει παρουσιάσει η σειρά ως τώρα με κούρασε πολύ όταν έπαιζα με την Aqua (3ο playthrough) παρόλο που ήταν ο καλύτερος/πιο ενδιαφέρων/μη σπαστικός χαρακτήρας από τους τρεις.
Επίσης, ποιο το κακό να Neon Evangelίζει; To Neon Genesis Evangelion είναι το καλύτερο anime που έχει βγει ποτέ (άσχετα αν τα περισσότερα anime που προσπαθούν να το αντιγράψουν καταλήγουν δήθεν και βαρετά ).
To Let Us Cling Together και εγώ το έχω αφήσει δυστυχώς στη μέση. Δε θα έλεγα πάντως πως είναι πιο περίπλοκο από το το FFT, απλά έχει περισσότερο micromanagement (και το φοβερά σπαστικό να ξεκινάς από level 1 όταν αλλάζεις σε καινούργια κλάση). Και σε θέμα δυσκολίας δεν ήταν ιδιαίτερα δύσκολο αν χρησιμοποιούσες συγκεκριμένα units (ειδικά ο φτερωτός τυπάς καθάριζε πίστες μόνος του, κάτι σαν τον Cid στο FFT με τη διαφορά πως τον έχεις από την αρχή και έχει φτερά, που σημαίνει τρελή κινητικότητα).
Επίσης, ποιο το κακό να Neon Evangelίζει; To Neon Genesis Evangelion είναι το καλύτερο anime που έχει βγει ποτέ (άσχετα αν τα περισσότερα anime που προσπαθούν να το αντιγράψουν καταλήγουν δήθεν και βαρετά ).
To Let Us Cling Together και εγώ το έχω αφήσει δυστυχώς στη μέση. Δε θα έλεγα πάντως πως είναι πιο περίπλοκο από το το FFT, απλά έχει περισσότερο micromanagement (και το φοβερά σπαστικό να ξεκινάς από level 1 όταν αλλάζεις σε καινούργια κλάση). Και σε θέμα δυσκολίας δεν ήταν ιδιαίτερα δύσκολο αν χρησιμοποιούσες συγκεκριμένα units (ειδικά ο φτερωτός τυπάς καθάριζε πίστες μόνος του, κάτι σαν τον Cid στο FFT με τη διαφορά πως τον έχεις από την αρχή και έχει φτερά, που σημαίνει τρελή κινητικότητα).
Comment