Announcement

Collapse
No announcement yet.

God Ωf War

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Evans
    replied
    Το ξεκίνησα κι εγώ χτες και μπορώ να πω ότι είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος με όσα έχω δει. Ίσως ο κύριος λόγος που μου φαίνεται τόσο ωραίο (2 ώρες μέσα) είναι επειδή δεν είχα κυριολεκτικά κανένα expectation. Συγκεκριμένα, δεν είχα καν σκοπό να το παίξω. Ο μόνος λόγος που το ξεκίνησα ήταν επειδή μας το έδωσαν από τη δουλειά (όλα τα first και second parties τα παίρνουμε δωράκι) και είπα να το βάλω λόγω του hype... Περίμενα λοιπόν μία από τα ίδια, αλλά κάτι η εστίαση στο story telling, κάτι το ελαφρώς πιο τακτικό battle system, κάτι η εξερεύνηση, δεν ήθελε και πολύ: consider me hyped.

Στα του ΙΗΝΕ: δοκίμασε όπως και δήποτε το the witness. Είναι αρκετά love it or hate it η φάση του, αλλά μιας και είσαι στο mood για puzzle games πιστεύω ότι θα σε ικανοποιήσει. Το Talo's δεν το τερμάτισα πάντως, αν και πολύ θα ήθελα να το συνεχίσω. Ίσως κάποια στιγμή στο μέλλον.

Leave a comment:

• i Have no Equal
    started a topic God Ωf War

God Ωf War

Originally posted by nooto View Post

To παιχνιδι των παιχνιδιων, το παιχνιδι που θα αναγκασει τον Roronoa να παρει ps4, το παιχνιδι που θα κανει τον BB να παραδεχτει την ανωτεροτητα των κονσολων, το αριστουργημα της sony που εκανε τον ramp να ξεχασει τι σημαινει nintendo και να υποκλιθει στον Altair, το φαινομενο που εκανε τον ihne να παραμιλαει για τα γραφικα και το gameplay του. 95% απο 100 περιπου reviewers στο meacritic και ολο το GO επιτελους μαθαινει τι σημαινει gaming και πλεον δεν υποτιμα την δυναμη του playstation.

Jokes aside, μιας και υπαρχει κινηση και βλεπω να μιλατε στο ''τι παιζετε'' γραφετε εδω για να εχουμε καποιες αποψεις μαζεμενες. Ο mod αν δεν βαριεται ας μεταφερει και τα posts εδω. Θα το πιασω και εγω συντομα.

Καλο ειναι αλλα προς το παρον (3-4 ωρες) δεν βλεπω το λογο για τα 10αρια, ναι ειναι υπερπαραγωγή αλλα εχει και αρκετα αρνητικά για εμενα, περισσότερα οταν προχωρήσω.
    Last edited by i Have no Equal; 22-04-2018, 09:28 PM.
Working...
X