Announcement

Collapse
No announcement yet.

Resident Evil 2 (RΕmake2)

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • 丹野
    replied
    Originally posted by BigBOSS View Post
    Ξέρει κανείς ποσο διαρκεί το παιχνίδι; Απ'οτι διάβασα μπορεις να παιξεις με δυο διαφορετικούς χαρακτήρες.

    Οι δημιουργοί είπαν κάπου στο 10-12ωρο, αλλά άλλοι το τερμάτισαν σε κάθε playthrough στο 6ωρο. Με speedrun το τελειώνεις στο 4ωρο. Τώρα οι πραγματικοί speedrunners σε πόση ώρα θα το τελειώσουν δεν ξέρω.

    Leave a comment:


  • BigBOSS
    replied
    Ξέρει κανείς ποσο διαρκεί το παιχνίδι; Απ'οτι διάβασα μπορεις να παιξεις με δυο διαφορετικούς χαρακτήρες.

    Leave a comment:


  • 丹野
    replied
    Έπαιξα σε φίλο μου το demo, γιατί γαμιόταν σε μένα το PS4 μου που όλο έπεφτε η σύνδεση μέχρις να ανακαλύψω ότι το router (Vodafone H 300s) είναι η αιτία. Διάβασα ότι τα πάει καλά σε όλα ΕΚΤΟΣ από το gaming.


    Είχαμε ψηθεί να το δούμε μαζί με άλλον έναν φίλο. Και οι 2 είχαμε παίξει το αρχικό. Ο ένας στο PSX, κι εγώ στο PC.


    Είχαμε πάθει την πλάκα της χιλιετίας. Έπαιξα το περισσότερο demo, κι άφησα να το παίξουν οι άλλοι για να λύσουν τον γρίφο, γιατί εγώ καθόμουν μακριά και δεν έβλεπα καθαρά τις μικρές λεπτομέρειες. Ο γρίφος (το άγαλμα με τον συνδυασμό από σχέδια στον 1ο όροφο) ήταν καινούργιος. Δεν υπήρχε στο πρώτο. Θυμόμουν τον γρίφο με τα αγάλματα που είχαν τα μικρά εμβλήματα, αλλά όχι αυτόν.


    Το παιχνίδι άλλαξε πάρα πολύ τόσο σε ιστορία, όσο και σε γραφικά. Ο χειρισμός ήταν πολύ απλοϊκός. Κατάφεραν να συνδυάσουν την δράση με τον τρόμο, κάτι που έλειπε στο 5 και το 6. Και η φράουλα στην τούρτα σοκολάτας ήταν και τα εναλλακτικά playthroughs (path A + B) και όλοι οι χαρακτήρες. Παλιά το παιχνίδι ήταν ΠΟΛΥ γραμμικό.


    Επειδή παίζω άλλα παιχνίδια τώρα, θα περιμένω μία καλή προσφορά στο εγγύς μέλλον για το standard edition. Ως φίλος των παιχνιδιών τρόμου μ' έψησε άσχημα.

    Leave a comment:


  • majorfox
    replied
    θα Το ξανά πω . Το RE2 είναι το καλύτερο και ρεαλιστικό ριμέικ που έχει βγει ως τώρα . Πραγματικά είναι τόσο καλό που το ριμέικ έσβησε το πρώτο σε όλους τους τομείς . Τα γραφικά και το κινηματογραφικό gameplay σε αυτή τη γενια του ps4 τα σπάει .Ελπίζω να το πάρουν στα σοβαρά και άλλες εταιρίες . Αν ναι τότε θα δούμε επικά πράγματα στη νέα γενιά .

    Ριμέικ των silent hill από την team silent και το mgs3 από Kojima θέλω
    Ζητάω πολλά ;
    Last edited by majorfox; 25-01-2019, 07:16 PM.

    Leave a comment:


  • nooto
    replied
    The hype is real παντως, η Capcom ειναι σε πολυ καλη φαση και περα απο ολα τα αλλα νομιζω πως κανουν απιστευτη δουλεια και σε μηχανες γραφικων - θα ελεγα πως δεν τους πλησιαζει κανεις τωρα, τουλαχιστον απο Ιαπωνια μερια.
    Αυτο ηθελα και εγω να το σχολιασω, απ'οσα εχω δει στα video των καινουργιων της παιχνιδιων (RE2, DMCV) αλλα και παιζοντας το RE7, η μηχανη γραφικων που εχουν φαινεται να ειναι και ελαφρια (δινει ακομα και στις base κονσολες ή σε low end pc's υψηλα frame rates) και απο την αλλη απιστευτα εντυπωσιακη ειδικα σε επιπεδο φωτισμων. Συμφωνω παντως απολυτα, η Capcom αυτη τη στιγμη ειναι στην κορυφη (ποιος το περιμενε) ειδικα μετα τις κυκλοφοριες των RE7 και Monster Hunter World + τα επερχομενα παιχνιδια που περιμενουμε.
    Last edited by nooto; 25-01-2019, 05:29 PM.

    Leave a comment:


  • i Have no Equal
    replied
    Το παιχνίδι είναι αυτό που ζήτησαν οι fans, ένα σωστό remaster το οποίο συνδιάζει το χαρακτήρα των παλιών RE με σύγχρονους μηχανισμούς (σχετικά). Ελπίζω να μην επιστρέψει ποτέ το first person αν και γενικά το 7 μου άρεσε θεωρώ ότι δεν ταιριάζει στο RE.

    Όσο έχω παίξει οι εντυπώσεις είναι άριστες.

    Leave a comment:


  • Xeno
    replied
    H αρχη του 2019 μου φαινεται αφενος να ειναι το καλυτερο Q1 ετους που μπροω να θυμηθω, αφετερου μου αρεσει αυτη η αυρα που με παραπεμπει σε αλλες εποχες (RE2, DMCV, KH3, Ace Combat 7 και bonus το Sekiro).
    To RE2 μου κεντρισε το ενδιαφερον εξαρχης και το demo το βρηκα εξαιρετικο μιας και παταει στα gameplay fundamentals του RE4 και προσπαθει να τα προσαρμοσει στα δεδομενα των πιο κλασικων RE (πιο αργη κινηση για να ταιριαζει στο πιο κλειστο περιβαλλον του τιτλου).

    Τα γραφικα προφανως ειναι ακρως εντυπσωιακα και πιστευω πως θα το παιξω συντομα αλλα οχι day 1. Λογω του RE hype των ημερων θυμηθηκα να δοκιμασω το RE7 (ειμαι καπου στα μισα), οποτε θα θελα να το τελειωσω και μετα λογικα θα αλλαξω λιγο παραστασεις (βλεπε ΚΗ3) για να συνεχισω στην πορεια με το RE2. The hype is real παντως, η Capcom ειναι σε πολυ καλη φαση και περα απο ολα τα αλλα νομιζω πως κανουν απιστευτη δουλεια και σε μηχανες γραφικων - θα ελεγα πως δεν τους πλησιαζει κανεις τωρα, τουλαχιστον απο Ιαπωνια μερια.

    Leave a comment:


  • thunderjohn
    replied
    Πω πω! Έπαιξα το demo και τα σπάει! Ο Leon είναι κουκλεντές.

    Leave a comment:


  • Albedo
    replied
    Ευτυχώς η δυστυχώς δεν έχω παίξει το original οπότε θα είναι μια φρέσκια εμπειρία για εμένα

    Leave a comment:


  • Phantom Duck
    replied
    Το μόνο πράγμα που θα με δυσκολέψει για την παιχνιδάρα, είναι πως κυκλοφορεί στις 25, ενώ στις 29 βγαίνει το Kingdom Hearts III. Για το RE2 έχω ήδη κλείσει Playthroughs με δύο διαφορετικές παρέες, να δω πώς θα τα κανονίσουμε όλα. Θα είναι δύο ζόρικες εβδομάδες όμως πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε.

    Leave a comment:


  • i Have no Equal
    replied
    Επαιξα το demo, μου αρεσε αρκετα, κανω pre-load την deluxe τωρα.

    Leave a comment:


  • nooto
    started a topic Resident Evil 2 (RΕmake2)

    Resident Evil 2 (RΕmake2)




    Metascore: 91% (60 reviews and going)



    Selected Video Reviews





    Ε ανοιγω το θεμα κλασσικα γιατι δεν βλεπω προκοπη απο κανεναν εδω μεσα , ενταξει τωρα τι να πω γι'αυτο το game, οτι το original ειναι απο τα αγαπημενα μου παιχνιδια ολων των εποχων? Οτι το θεωρω απο τα καλυτερα παιχνιδια ολων των εποχων in general? Οτι η Capcom τελικα και αποτι λενε τα reviews καταφερνει να ανταπεξελθει στις προσδοκιες και να δωσει ενα αριστουργημα? Προσωπικα δεν εχω διαβασει τιποτα περα απο τα conclussions καποιων reviews και τα νουμερα στο metacritic γιατι θελω να μην φαω ουτε το ελαχιστο spoiler. H μονη πληροφορια που διαβασα και αυτο γιατι με ετρωγε ειναι οτι το Remake θα εχει ολους τους χαρακτηρες που υπηρχαν στην αρχικη εκδοση καθως και τη δομη με Leon A/B routes η οποια ηταν καταπληκτικη και σε οδηγουσε σε 4 διαφορετικα playthroughs. Τι να πω μακαρι τα reviews να βγουν αληθινα και ενα πολυ μεγαλο μπραβο στην Capcom απο μερος μου που απο οτι φαινεται εχει επιστρεψει πληρως στα glory days του παρελθοντος... Το παιχνιδι δυστυχως δεν θα το πιασω day one λογω τεχνικων προβληματων αλλα φυσικα περιμενουμε εντυπωσεις απο οσους ασχοληθουν. Αυτα!! Αντε αγοραστε το !!! And btw,

    20 years have passed! Oh boy we are old
    Last edited by nooto; 24-01-2019, 01:38 AM.
Working...
X