Announcement

Collapse
No announcement yet.

Assassin's Creed

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Assassin's Creed

Λοιπον παιδες ανοιγω το topic διοτι θελω να ακουσω πως φανηκε ο τιτλος σε οσους ασχοληθηκαν μαζι του (παρακαλω οχι γνωμες πενταλεπτων gameplay sessions) και αν πηραν απο αυτον ο,τι περιμεναν πριν την κυκλοφορια.

Προσωπικα δε θελω να πω πως εμεινα απογοητευμενος ομως σιγουρα το ΑC δεν ειναι αυτο που περιμενα.Εχουμε στην ουσια να κανουμε με ενα sandbox game (πολυ περισσοτερο απο οτι φανταζοταν κανεις) με απειρως επαναλαμβανομενο περιεχομενο και μηχανισμους παρμενους απο παρα πολλες σειρες του παρελθοντος (και κυριως απο γνωστο franchise της Ubisoft) ολα καλα τυλιγμενα σε ενα πακετο αποτελουμενο απο πολυ ενδιαφερουσα ιστορια και τον ομορφοτερο κοσμο που εχει εμφανιστει ποτε σε video game.Καλυτερα να μην αναφερθω σε στοιχεια οπως ΑΙ (ανυπαρκτο) ή κατα ποσο ο τιτλος ακολουθει τη λογικη του stealth (οχι κατι απαραιτητα κακο - απλα δε παραπεμπει στην εννοια assassin οπως την εχουμε συνηθισει) διοτι καποια ειναι απαραδεκτα και καποια αλλα κατακλυζονται απο παραξενιες (ο Altair ειναι ευκινητος σαν ελουρος ομως πνιγεται κυριολεκτικα σε μια κουταλια νερο).Ο τιτλος θελει να κανει τον παικτη να αναρωτηθει ποιος πραγματικα ειναι αξιος της κρισης που περνα απο τη λεπιδα του πρωταγωνιστη μονο και μονο για να βρεθει ξανα και ξανα μπροστα στα ιδια στοιχεια (ψευδης επεκταση της διαρκειας του παιχνιδιου).

Ωστοσο υπαρχει ψυχη μεσα στο Αssassins Creed,αποτελει ενα μαγευτικο ταξιδι στους "Αγιους Τοπους" και μας φερνει αντιμετωπους (εστω και πολλες φορες λανθασμενα/κακοφτιαγμενα) με μια απο τις πιο σκοτεινες περιοδους της ανθρωποτητας.Ο υποτιτλος που παρεθεσα στην αρχη του αρθρου δεν ειναι υποτιμητικος - το AC περνα το sandbox σε αλλο επιπεδο.Μονο που το κανει με τροπο που δειχνει ξεκαθαρα τις προθεσεις της Ubisoft να το τραβηξει πολυ το σκοινι...sequels,αναμασημενο φαγητο και επαναληψεις σε μια εμπειρια που θα μπορουσε καλλιστα να ειναι μοναδικη.Και αυτη της η "εγγρατια" στη δημιουργηκοτητα σιγουρα δεν ειναι αυτο που μας ειχαν υποσχεθει...
    <div align="center">

"Strive For Improvement Through Every Day To Become The Best You Can"</div>

symfono me ton FiOth.apogoiteytika kai egw oxi poli omws.to termatisa bebaia giati parolo pou itan epanalambomeno den kserw....me trabikse na to ftasw mexri telous.gia ta grafika den emeina kai poli eyxaristimenos.oxi oti den mou aresan isa isa alla eixa akousei simeia kai terata gi ayto to paixnidi

Comment

Αν δεν ήταν η όμορφη κυρία Ρέιντμοντ δεν ξέρω πόσο θα λάβαινε δημοτικότητα αυτό το παιχνίδι.
      Δείχνει πόσο νερντάκια και ανέραστοι είμαστε οι gaming community.

Comment

Αν δεν ήταν η όμορφη κυρία Ρέιντμοντ δεν ξέρω πόσο θα λάβαινε δημοτικότητα αυτό το παιχνίδι.
        Δείχνει πόσο νερντάκια και ανέραστοι είμαστε οι gaming community.
        [/b]
        Χεχε θα διαφωνισω αγαπητε μου ομως σιγουρα η παρουσια της ομορφης προαναφερθουσας δεσποινιδος τραβηξε μερικα βλεματα...
        <div align="center">

Comment

για να παιζεις ολο gears μαλλον μαπα ηταν.

Comment

Eλα ελα&#33;κακιες&#33;Αντε μη μπω τωρα και σου κανω grenade stick & headshot 2 σε 1&#33; :blink:
            <div align="center">

Comment

to assasins creed to pira molis kikloforise stin arhi mou arese para polli entiposiastika apo ta grafika ton iperoho hirismo idika otan skarfalonis sta ktiria gennika mou arese to mono provlima pou ehi auto to game ine pos kanis ta idia pragmata mehri to telos xana ke xana episis ego to epexa mehri telous pira ola ta achievements 1000/1000 mou vgike i pisti me tis simees ke tous templars.an to assasins creed ine trilogia elpizo ta epomena na ine kalitera

Comment

όλοι με αυτή την ελπίδα ζούμε...ας ευχηθούμε να ακούσει η ubi soft τα σχόλια μας (όχι τα δικά μας, γενικά) όπως έκανε και με τα pop...
                Carpe diem

Comment

Το "προβλημα" με τον τιτλο ειναι οτι γενικα ακολουθει την φιλοσοφια του sand box και ως γνωστον το ειδος αυτο μαστιζεται απο προβληματα του τυπου επαναληψη,αδιαφοροι τυχαιοι NPCs κτλ.Αν ειχαν κανει τον τιτλο ενα πιο "μαζεμενο" action game τα πραγματα πιστευω θα ηταν διαφορετικα,ισως και καλυτερα.Δεν ζω με αυταπατες,τα sequels του σιγουρα θα κινουνται στην ιδια φιλοσοφια ομως αν μη τι αλλο υπαρχει περιθωριο βελτιωσης.
                  <div align="center">

Comment

Λοιπον,μετα απο αρκετο καιρο και πολλα (μικρου μεγεθους) gaming sessions τελειωσα το Assassin&#39;s Creed.Ο τιτλος μου αφησε αρκετα καλες εντυπωσεις,πραγμα που ενισχυθηκε απο το πολυ καλο τελος του.Προκειται για μια πολυ καλη προταση στο χωρο του sandbox gameplay πραγμα που απο μονο του θα ξυνισει ή θα προσελκυσει συγκεκριμενες μεριδες του κοσμου.Ενδιαφεροντες χαρακτηρες και μοναδικη πλοκη συμπληρωνουν ενα καλο συνολο,αν και κατα τη γνωμη μου η Ubi μπορουσε να το ειχε προσανατολισει κομματακι καλυτερα.980/1000 GP λογω του καταραμενου του "Conversationalist" achievement,για το οποιο μπορει να ξαναπροσπαθησω καποια στιγμη.Μια πολυ καλη προταση ειδικα αν ειστε λατρης αυτης της σχολης τιτλων.
                    <div align="center">

Comment

Φίλε FiOth θα διαφωνήσω μαζί σου. Παρόλο που η άποψη σου στέκει και την συμμερίζονται πολλοί, όπως φάνηκε και από τα reviews.. πιστεύω ότι το λάθος σου βρίσκεται στον τρόπο με τον οποίο έπαιξες το παιχνίδι. Πιστεύω πως το AC δεν είναι το παιχνίδι το οποίο θα πάρεις και θα κάτσεις να το τελειώσεις για να δεις τι γίνεται. Αν μπεις σε αυτήν την λογική είναι σίγουρο ότι θα απογοητευτείς και όλα τα σχόλια σου θα ισχύουν.

Μου φαίνεται πως ο κόσμος έχει παρανοήσει λιγάκι το γιατί βγαίνουν τα παιχνίδια, ίσως φταίνε τα forums και τα reviews γι αυτό αλλά δεν είμαι και σίγουρος. Το παιχνίδι το παίρνεις για να διασκεδάσεις, εγώ όταν το έπαιζα σκεφτόμουν πως θα καταφέρω να κάνω την πιο τρελή απόδραση και που να κρυφτώ στις τεράστιες πόλεις που σου προσέφερε το παιχνίδι. Σκεφτόμουν πως μπορώ να παραπλανήσω τους φρουρούς και να σκοτώσω τον στόχο μου και να φύγω χωρίς να με καταλάβει κανένας. Πρέπει να μπεις στην λογική του συγκεκριμένου παιχνιδιού και να το παίξεις από την οπτική γωνία του δολοφόνου στην εποχή εκείνη. Έτσι αποκτά μια νέα διάσταση της οποίας μεγάλο μέρος είναι το sandbox gameplay. Αν το παίξεις περιμένοντας το επόμενο μεγάλο plot twist ή την τρομερή κατάληξη είναι εγγυημένο το ότι θα απογοητευτείς. Είναι δύσκολο να το περιγράψω με λόγια αλλά πιστεύω ότι είναι θέμα νοοτροπίας του παίκτη.

Ίσως αυτό να θεωρηθεί αποτυχία από την πλευρά της Ubisoft αλλά προσωπικά πιστεύω πως κάνανε τρομερή δουλειά. Φυσικά έχω πολύ μεγαλύτερες προσδοκίες από το 2 και θα ήθελα πιο καλή πλοκή κλπ κλπ, αλλά παρ&#39;ολ&#39;αυτά πιστεύω πως το AC ήταν από τις καλύτερες gaming εμπειρίες μου το 2007.

Comment

Mα φιλε μου με παρεξηγησες.Εμενα μου αρεσε πολυ το σεναριο του τιτλου και θεωρω πως εχει αρκετες ανατροπες ωστε να διατηρειται ενδιαφερον μεχρι το τελος.Τη λογικη του stealth που επικαλεισαι αδυνατω (οπως και πολλοι αλλοι παικτες) να τη διακρυνω εφοσον ολοι οι αντιπαλοι του παικτη στον τιτλο ειναι απο απροσεκτοι εως διανοητικα καθυστερημενοι.Νομιζω οτι η Ubisoft απλα δεν καταφερε να κατασκευασει μια ενδιαφερουσα κι αποδοτικη ρουτινα νοημοσυνης.Ουτε κατα διανοια δε θεωρω τον τιτλο αποτυχημενη αποπειρα,απλα θυσιασε μεγαλο μερος του δυναμικου του,ισως και εσκεμμενα (παρακρατηση υλικου για να γεμισουν τους επομενους τιτλους,προφανεις διορθωσεις για να επικαλεστουν βελτιωση σε σχεση με το πρωτο κτλ.).Ελπιζω και αναμενω εναν πιο ολοκληρωμενο και συμπαγη τιτλο στη συνεχεια,αν και θεωρω πως το ΑC αποτελει μοναδικη προταση.
                        <div align="center">

Comment

Πράγματι υπήρξε παρεξήγηση. Έτσι όπως το έθεσες θα συμφωνήσω με το ότι οι αντίπαλοι ήταν καθυστερημένοι.. εβγαλα το 95% των μαχών μόνο με το counterattack χωρίς να χάσω ούτε μπάρα ζωής. Το stealth όμως πρέπει και να το δημιουργήσεις ως ένα σημείο μόνος σου, παιχνίδι είναι στο κάτω κάτω.

Comment

Πράγματι υπήρξε παρεξήγηση. Έτσι όπως το έθεσες θα συμφωνήσω με το ότι οι αντίπαλοι ήταν καθυστερημένοι.. εβγαλα το 95% των μαχών μόνο με το counterattack χωρίς να χάσω ούτε μπάρα ζωής. Το stealth όμως πρέπει και να το δημιουργήσεις ως ένα σημείο μόνος σου, παιχνίδι είναι στο κάτω κάτω.
                            [/b]
                            Aυτο που λες δεν ευσταθει.Χωρις μηχανισμους stealth δε θα μπορουσες να επιβιωσεις ουτε για ενα λεπτο σε οποιοδηποτε Splinter Cell,Thief ή Metal Gear (καλα στα τελευταια οχι και τοσο μιας κι ο χαρακτηρας ειναι κομματακι "υπερανθρωπος").Ο τιτλος πρεπει να προωθει τον gamer να παιξει συμφωνα με την υποθεση και τη λογικη του.Απλουστατα τα εκαναν κομματακι μανταρα σε αυτον τον τομεα.Ωρες,ωρες οταν εφευγα απο μια μαχη κι αφηνα πισω μου εκατο πτωματα ελεγα "μαλλον Butcher&#39;s Creed επρεπε να το πουνε το παιχνιδι".

<div align="center">

Comment

THIS GAME ROCKS&#33;&#33;&#33;

...έλα σοβαρέψου B)

λοιπόν παίδες μιας και πλέον είμαι κι εγώ κάτοχος του μαγικού κουτιού είπα να δοκιμάσω χτες τον πολυπόθτο αυτό για μένα τίτλο.

συμφωνώ με τα όσα ειπώθηκαν από τους παραπάνω λίγο πολύ αλλά είπα να εκφράσω κι εγώ την άποψη μου.

τα γραφικά τα σπάνε ανελέητα,δεν ξέρω ίσως φταίει το γεγονός ότι είναι το πρώτο παιχνίδι που παίζω στα 1080i(conan excluded).μαγεύτηκα τόσο πολύ από την αρχιτεκτονική των κτιρίων και τις λεπτομέρεις όσο και από το animation και τα εφέ.ειδκά το αίμα φαίνεται τέλειο.το λιπσίνκ μια χαρά μου φαίνεται,η κάμερα επίσης βοηθάει πολύ στο σκοπό σου.ο ήχος είναι αρκετά μεστός με πολύ ώραιες λεπτομέρειες όπως το κρώξιμο του αετού στα leap of faith.o χειρισμός είναι άμεσος και πολύ ομαλός με αποτέλεσμα να είναι πολύ εύκολο να προσεγγίσεις τις "κορυφές του κόσμου" με όποιο τρόπο θέλεις.και πάμε τώρα στο μεγάλο "αγκάθι" του παιχνιδιού το gameplay.όσα ανέφερε πιο πάνω ο Fioth περί sanbox gaming ισχύουν σε μεγάλο βαθμό.εμένα προσωπικά δε με ενοχλεί ακόμα η επανάληψη που πολλοί αναφέρουν.οι μάχες είναι μέτριες αλλά και πάλι δεν τις βαριέμαι.η τεχνητή νοημοσύνη θα μορούσε να είναι καλύτερη αλλά μην ξεχνάμε ότι ούτε και στο gta,όπου τα τεκταινόμενα λαμβάναν χώρα σε κλίμακα μεγάλης έκτασης η τεχνητή νοημοσύνη ήταν κάτι το ιδιαίτερο.μάλλον άθλια θα την χαρακτήριζα.

πάντως έχει μερικές στιγμές που πραγματικά σου μένουν αξέχαστες.και έχω κάνει μόλις μία δολοφονία-ναι είμαι αρχή ακόμα.συμπέρασμά;

DON&#39;T LISTEN TO THE HYPE...γιατί μπορεί πραγματικά να καταστρέψει την όλη εμπειρία που μπορεί να προσφέρει ένας τίτλος.για μένα είναι παιχνίδι του 9,5 ως τώρα.όταν το τελειώσω θα επανέλθω Δημήτριος
                              Carpe diem

Comment

Working...
                              X