Announcement

Collapse
No announcement yet.

Street Fighter IV

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Λολ .
    Καλα νταξει, απλα λεω να δω μηπως ενδιαφερεται κανεις για gathering και ο,τι βγει - δε μιλαω μονο για οσους "λιωνουν" κτλ.
    Αν πουν τιποτα και Deus/Evans/whatever το συζηταμε.

Maxim ψηνεσαι να ανοιξεις topic για Tekken 6;
    Θα θελα να πω τιποτα για το παιχνιδι, αλλα δυσκολα θα κανω thread της προκοπης.

Comment

• Tha to skefto
      Power to Maximum... Sugar to zero !!!
      sigpic

Comment

• H optikh mou gonia alakse ligo giafto to xarakthra.

Enjoy the videos and music that you love, upload original content and share it all with friends, family and the world on YouTube.

Kai:

Enjoy the videos and music that you love, upload original content and share it all with friends, family and the world on YouTube.

Apo oti fenete h super tou pagwnei ton xrono kai mporeis na kaneis opoiadhpote kinish cansel se super cansel se ultra.
        Den to hksera.

Kai sto telos aftou tou video mia efarmogh tou prohgoumenou:

Power to Maximum... Sugar to zero !!!
        sigpic

Comment

• Πολυ ενδιαφέρον! Επίσης το "ελικοπτεράκι" του Dan ειναι safe on block, και σε χτυπάει ακόμα και όταν είσαι σκυφτός, σε αντίθεση με των Ryu/Ken/Akuma όπου τα χρεώνεις για πλάκα αν εισαι σκυφτός.
          The illusion of free will is an illusion.

Comment

• Bonus stages are back οπως φαινεται. Το scan ειναι απο το famitsu btw.
            Στο ιδιο τευχος γινεται λογος/κουβεντα για αλλα features οπως:

• A team battle mode that is a 2 vs 2 set, but it can scale up to 4 vs 4.

• A Replay Channel where you can play replays of matches while voice chatting with other players.

• An Endless Battle mode with up to 8 players and voice chat, which sounds a lot like the quarter matches in SSF2T HD Remix.

• Apparently a 'tournament mode' will be delivered as DLC (downloadable content).

Τα παραπανω απο το eventhubs.
            Επισης λενε πως υπαρχουν 8 slots για νεους χαρακτηρες και ξερουμε ηδη τους 3, αρα αναμενουμε τους αλλους 5.
            Οπως φαινεται αποκλειεται να εχουμε απαρτια και απο SF3, αλλα και απο SF Alpha series παραλληλα.

Comment

• Καπου εδω να πω οτι σιγα σιγα θα αρχισω να ασχολουμαι κι εγω με το game(αν και με πονεσανε τα χερια μου απο τα πολλα shoryuken - μαλακια που δεν εχει αλλες κινησεις ο ken). Τα παραπονα σας στο Xeno που μου δανεισε το παιχνιδι για οσο θα εκτελει το χρεος του στους μεγαλους που εξουσ... στη πατριδα. Με λιγη προσπαθεια παντως ενας καλος παικτης μπορει μου παρει match, καμια φορα ξυνω τη μυτη μου ενω παιζω ή σηκωνομαι να πιω λιγο νερο... Επισης αμα παιζετε χαλια μπορει να με παρει ο υπνος. Τελος παντων αυτα ειναι τα μονα tips που θα σας δωσω για την ωρα.
              Do a barrel roll!

Comment

• Πλάκα θα έχει που γυρνάνε τα bonus stage. Σιγά σιγά πάντως δείχνει το παιχνίδι να έρχεται σε επίπεδα Street Fighter Anthology: The best features.
                Insert Coin

Comment

• Here's the real deal:

Δειτε και το σχετικο trailer στο link που δινεται στην παραπανω σελιδα.
                  Αν εχετε προβλημα υπαρχει και το youtube:

Πολυ καλα τα νεα για το online και απο εκει και περα θα θελα να δω τι αλλο αλλαζει επι της ουσιας.
                  Πετυχα καποιες εικονες που δειχνουν το Ryu να κανει κατι που μοιαζει με shin shoryuken, για την ακριβεια πρεπει να ειναι το shin-shoryuken.
                  Κοινως λιγο λιγο επαληθευονται ολα τα αρχικα leaks, αφου πλεον γινεται λογος για 2 ultras και πλεον μενει να δουμε το οριστικο cast, το τι θα αλλαξει στους μηχανισμους του παιχνιδιου και τι θα αλλαξει στον αισθητικο τομεα, βλ. πιστες και μουσικη.

Comment

• Πωρωτικό όπως πάντα το βιντεάκι! Όλα τα modes προσφέρουν κάτι καλό, ακόμα και το bonus games το θεωρώ καλή προσθήκη μιας και είμαι arcade rat!

Ντάξει το χω ξαναπεί δεν μου αρέσει η όλη φάση, άσχετα αν υπάρχουν ουσιαστικές βελτιώσεις. Είναι πάρα πολύ νωρίς για μένα το πρώτο IV να μπει στο ράφι. Εγώ ήθελα όποτε έχω χρόνο να μπαίνω live και να παίζω tournament, τώρα τζάμπα τα ένσημα που κόλλαγα. Λες να κάνουν καμμιά μαγκιά να μεταφέρουν το status του live από το απλό IV;; Τότε κάτι γίνεται!

Comment

• Εντάξει το έχουν παχύνει...
                      Insert Coin

Comment

• Λιγο πιο Street Fighter 2 δε μπορουν να το κανουν;
                        Do a barrel roll!

Comment

• Όχι αυτό δεν γίνεται, το ΙΙ δεν θα ξαναβγεί ποτέ!
                          Insert Coin

Comment

• Αυτό φυσικά δεν είναι απαραίτητα κακό! Ειδικά τα throws του ΙΙ, που είχαν damage όσο και η super, είναι καλό που δεν υπάρχουν . Με ένα throw μπορούσες να γυρίσεις το παιχνίδι!
                            Βεβαίως βασίζεται σε άλλους κανονες το II, εννοείται δεν θέλω να το θίξω, αυτό έλλειπε, απλά το λέω με αφορμή τα παιχνίδια HD Remix που έπαιξα με το Xeno πρόσφατα και όταν κάναμε throw σκάγαμε στα γέλια! Υποτίθεται μάλιστα ότι στο HD Remix είχαν μειώσει και το damage τους

Comment

• Καλα ναι, αν αρχισουμε να λεμε για τα παραδοξα του 2 θα τελειωσουμε αυριο.
                              Σαφως και το θεωρω φοβερο παιχνιδι, αλλα οποιος δε βλεπει τα διαφορα προβληματα του, τοτε εχει ο ιδιος προβλημα.
                              Δεν εχει κανενα νοημα να ξαναβγει 2, αλλωστε αυτη η σειρα μου αρεσει γιατι απο το 2 μεχρι το 4 εχουμε δει 3 ΤΕΛΕΙΩΣ διαφορετικα παιχνιδια και ελπιζω να διατηρηθει αυτη η νοοτροπια.

Βεβαια προσωπικα θεωρω το 3 αυτο το οποιο μπορει να χαρισει τις μεγαλυτερες συγκινησεις και επ' ευκαιριας παω να ποσταρω ενα σχετικο βιντεακι στο αναλογο thread.

Comment

• απο το 2 μεχρι το 4 εχουμε δει 3 ΤΕΛΕΙΩΣ διαφορετικα παιχνιδια
                                Ypervoles...
                                "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
                                But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
                                Kindred, this blade and I.
                                "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
                                Greek Gaming Videos
                                Greek Final Fantasy Forum

Comment

Working...
                                X