Να μια καλή αφορμή να βγάλω το SF4 από το ράφι.Αν παίξουμε,να ξέρεις παίρνω μόνο Bison μπας και τον μάθω καμιά ώρα.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Street Fighter IV
Collapse
X
-
μολις ειδα ολα τα matches απο την πρωτη μερα
ενταξει δεν εχω λογια για αυτα που ειδα,
~momochi γυρνα πισω στον akuma!!! το skor του τον αδικει δεν τον εκανε κανενας outplayed εχασε στις λεπτομεριες
~sako πως τα καταφερε και εχασε απο τον σκατα τον kindevu στο mirror ενας θεος ξερει
μας εδειξε και χρεωμα on reaction στο fp του dhalsim, tkcs~ultra 1 godlike!! cammy is broken nerf ktlp,,, OR ΝΟΤ ....sakonoko is broken nerf him
~daigo δεν ξερω κατι παθαινουνε παιζουνε σα κοιμισμενοι οσοι πεζουνε μαζι του πηρε ολα τα match του αερα πατερα
~uryo best viper in tha world απλα...
~mago τον περιμενα καλυτερο να πω την αληθεια, δηλαδη ενταξει ολοι οι top japan players συμφωνουνε οτι ειναι ο καλυτερος παιχτης sf4 στο κοσμο οποτε περιμενεις πολλα περισσοτερα
~για τον nemo σημερα δεν τρεφω και πολλες ελπιδες κυριως γιατι αφενως δεν παιζει τοοσ συχνα οσο οι αλλοι και αφετερου γιατι τα matchup της chun σε αυτο to grp με 2 cammy 2 viper dhalsim akuma κτλπ δεν ειναι τα καλυτερα δυνατα
δεν ξερω γιατι γραφω σε αυτο το forum μιας και μονο ο xeno ξερει τι παιζει και ασχοληται με το θεμα ισως για τον ιδιο λογο που γραφει και αυτος
sako vs daigo today......GET HYPED!!!!
Comment
-
Ως τωρα ο Νemo οντως τον πινει BIG TIME. O Momochi σπερνει με Ken, o Uryo επισης που νικησε και Daigo και ο Sako δε χαμπαριαζει πολλα, οντως απορω παντως που εχασε απο Kindevu.
Κι εγω δεν ξερω γιατι γραφω εδω τωρα που λειπει και ο Ryu_gr ελεω στρατου, παλι καλα που εμφανιστηκες κι εσυ .
Comment
-
Ta lete giati eimai kai egw edw.
Espeire pali o Daigo shmerhs."Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
Kindred, this blade and I."
"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
Greek Gaming Videos
Greek Final Fantasy Forum
Comment
-
Altair πολύ σύντομα θα έχω live,όποτε θέλεις παίζουμε.Αν δεν έχεις το super 4 δεν πειράζει,παίζουμε το απλό 4.Έχε υπόψιν σου πάντως πως για να μάθεις να παίζεις καλά ένα fighting χρειάζεται πολύ περισσότερος χρόνος από όσο νομίζεις.Στο λέω επειδή από ότι βλέπω υπολογίζεις πολύ τον παράγοντα χρόνο.
Α και που είσαι,μην νομίζεις πως ξέχασα τότε που πήγαμε να παίξουμε και την έκανες τελευταία στιγμή.
Xeno και όποιος άλλος ενδιαφέρεται δευτέρα-τρίτη το πολύ θα έχω gold.Θα κανονίσουμε σίγουρα.
Τα βιντεακια από το gods garden θα τα δω τώρα.
Tidy!
Do not blame me.Blame yourself or God.
In Matsuno we trust.
Comment
-
Xeno ασε τις εριστικες ατακες του στυλ στου κουφου την πορτα και κανε το καθηκον σου. Απο κει και περα οσοι γουσταρουν θα ερθουν, ο καθενας εχει τα γουστα του!!
Δευτερα ερχομαι Αθηνα για μια ολοκληρη μερα αλλα δυστυχως θα εχω προετοιμασιες και ζεν παιζει!
Xeno και Vaynard ακομα να γνωριστειτε εσεις;;; Α, μάλιστα... Να τη λες στον Altair ξερεις όμως ε; Λοιπόν πάρε 10 και επιταχύνετε τις διαδικασίες!!!
Deus αφτά πες τα και στον Evans που ΤΟΛΜΗΣΕ να ξεστομισει την ατάκα "Επιτέλους θα πιάσει τόπο το στικ" με αφορμή την κυκλοφορία ενός arcade τίτλου!!!!!!!!!
Δώσ του 20 μέρες από μένα + όσες νομίζεις εσύ επιπλέον!The illusion of free will is an illusion.
Comment
-
Comment
-
Originally posted by Deus View PostAltair πολύ σύντομα θα έχω live,όποτε θέλεις παίζουμε.Αν δεν έχεις το super 4 δεν πειράζει,παίζουμε το απλό 4.Έχε υπόψιν σου πάντως πως για να μάθεις να παίζεις καλά ένα fighting χρειάζεται πολύ περισσότερος χρόνος από όσο νομίζεις.Στο λέω επειδή από ότι βλέπω υπολογίζεις πολύ τον παράγοντα χρόνο.
Α και που είσαι,μην νομίζεις πως ξέχασα τότε που πήγαμε να παίξουμε και την έκανες τελευταία στιγμή.
Xeno και όποιος άλλος ενδιαφέρεται δευτέρα-τρίτη το πολύ θα έχω gold.Θα κανονίσουμε σίγουρα.
Τα βιντεακια από το gods garden θα τα δω τώρα.
Αν μπορούσες να θυμηθείς και το γιατί καλά θα ήταν,γιατί εγώ δεν θυμάμαι τον λόγο.
Το ξέρω ότι θέλει χρόνο και όσο να πεις στον Dictator μου είχα αφιερώσει μπόλικο,στους άλλους όχι και τόσο.
Btw Τρίτη βράδυ πάω Κρήτη αλλά μέχρι Σάββατο πρωί το αργότερο θα είμαι πίσω.Carpe diem
Comment
-
θα το γραψω και ας μην καταλαβει κανενας το γιατι και πως
o sako εσκαγε στο wake up στη ψυχρα throw στο daigo
γιατι? ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ
ΘΕΟΣ, RESPECT ktlp
standar σας εχει κατατοπισει ο xeno για το θεμα
αλλα θα σας το πω και εγω
οποιος θελει να γινει καλος σε ενα fighting πρεπει να ξεχασει οτιδηποτε αλλο παιζει και να επικεντρωθει σε αυτο, τουλαχιστον για ενα εξαμινο-χρονο
ποσες ωρες χρειαζεται? χιλιαδες.... no kidding ειδικα στο ssf4 που ο ανταγωνισμος ειναι μεγαλος ακομα και εδω στην ελλαδα
ξερω ατομα που ο χρονος στo sf4 και το ssf4 γραφει στο κοντερ 999 ωρες και εχει σταματησει....δεν παει ποιο πανω
το ξερω οτι ειστε μακρια και θελετε να χαλαρωσετε και να διασκεδασετε παιζοντας online μερικα ματσακια αλλα...καλυτερα να κανονισετε gatherings offline...ακομα καλυτερα ας σας βρει ο δρομος σας απο αθηνα περαστε απο αμπελοκηπους greekdojo academy,
την παραπανω παραγραφο ( η οποια θα αυτοκαταστραφει) μην την παιρνετε πολυ στα σοβαρα...μιλαει ο hardcore μεσα μου που βλεπει μελλοντικους παιχτουρες challengers
@ evans ατομο που εχει παρει platinum στο wipeout (like u) εχει potential το οποιο χαραμιζεται, πρεπει να πιασεις ζεστα καποιο fighting καποια στιγμη
Comment
-
@ evans ατομο που εχει παρει platinum στο wipeout (like u) εχει potential το οποιο χαραμιζεται, πρεπει να πιασεις ζεστα καποιο fighting καποια στιγμη
Comment
-
Vanyard no point, οσοι ηταν να ασχοληθουν ασχοληθηκαν. Το SF4 ηταν το τελευταιο τρενο για το ειδος, τωρα παει κι αυτο .
Εμενα δε μου αρεσει τοοοοοοοσο πολυ σαν game, αλλα πιστευα πως ηταν ο καλυτερος κραχτης για να φερει νεο κοσμο.
Τελικα απο δω μεσα μονο ενα ατομο που μπηκε στο χωρο με το 4 παιζει ακομα σταθερα και παρα πολυ καλα (Nick - ο οποιος πλεον εχει χαθει κιολας μιας και την εκανε και για εξωτερικο ).
Αnyway, ειναι ιδιαιτερο ειδος σιγουρα και οκ δεν πιστευω πως πρεπει να ξεχασεις τα παντα για ενα μεγαλο διαστημα για να γινεις καλος, αλλα ειναι σιγουρα και τι θεμελια εχεις στο χωρο. Αν αρχιζεις απ το μηδεν θα σου φανει βουνο, αν ξερεις 5 πραγματα και τα qcf x2 και το pianoing και αλλα πολλα σου εχουν γινει 2η φυση, ε δε θελει και πολυ για να εγκλιματιστεις σε ενα τετοιο παιχνιδι.
Evans οχι πως δεν τα χουμε ξαναπει, αλλα οκ δε βλεπω καποιο νοημα στη συγκριση με το οποιοδηποτε shooter. Οχι πως κανεις ακριβως συγκριση, αλλα οκ αν δε σου αρεσει το ειδος προφανες ειναι να θες να δεις κατι αλλο. Απλα δε βλεπω τιποτα κοινο περαν του οτι ψαχνεις εναν τροπο να αξιοποιησεις το stick .
Παρεπιπτοντως δεν πιστευω πως προσθετει πολλα το stick σε αρκετα παιχνιδια περαν του arcade feel, αλλα στα fighting ειναι απαραιτητο εργαλειο για να ξεπερασεις τα ορια σου.
Κατα τ' αλλα σημερα ηταν η πρωτη φορα μετα απο σχεδον 2 χρονια που πηγα σε τουρνουα, οκ διαπιστωσα ποσο πισω ειμαι. Καμποσα ατομα που δεν ξερω και η ελλειψη εμπειριας σε vs ηταν εμφανης. Ευτυχως επαιξα πολυ μετα το τουρ και οκ εκει το χαρηκα αρκετα.
Ειδαμε καποια πραγματα και με Vanyard λογω της Chun.. Πλακα ειχε αλλα οκ μεταξυ μας δεν παιξαμε.
Next time δεν τη γλυτωνεις βεβαια.
Comment
-
Κοίτα, θα το πω όσο πιο απλά μπορώ: Το SFIV κάπου το βαρέθηκα. Είναι η εμμονή που είχα με τον Ryu και το ότι δεν μπορούσα να τον πάω ένα βήμα παραπέρα, είναι ότι δεν είχα καλό pad για να παίξω, η απουσία καλής σύνδεσης (από τη δικιά μου πλευρά) για να παίξω online, το ότι εν τέλει το παιχνίδι δε μου κίνησε ιδιαίτερα το ενδιαφέρον, το ότι δεν την παλεύω με το είδος; Δεν ξέρω. Όπως είπα και στον Vaynard, είμαι τελειομανής και δεν μπορώ να βλέπω σε έναν τίτλο να τρώω τα μούτρα μου τόσο άσχημα. Φυσικά και είναι θέμα ενασχόλησης το κύριο ζήτημα, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει να ρίξω τις άπειρες ώρες για να μάθω να παίζω καλύτερα έναν παίχτη. Όταν βγει το 3rd Strike XBLA θα κάνω μία ακόμα προσπάθεια.
Όσον αφορά τα shooters, σίγουρα δεν προσφέρει σε skill κάτι παραπάνω το stick, αλλά το feeling για μένα μετράει αρκετά.
Comment
-
Δεν το ειπα για κακο το τελευταιο παρεπιπτοντως, μια διαπιστωση κανω απλα.
Για το SF δε σου λεω γιατι το βαρεθηκες, γουστα ειναι αυτα. Παντως οκ σε οτιδηποτε παιζει vs παντα θα τρωει τα μουτρα του αυτος που δεν εχει εμπειρια - ετσι πανε αυτα. Ειτε fps, ειτε strategy, ειτε fighting κτλ...
Για να καταφερεις να αντεπεξελθεις στις οποιες απαιτησεις πρεπει να σαι τελειομανης οπως λες αλλα και να σου αρεσει πραγματικα αυτο με το οποιο ασχολεισαι, αλλιως δε γινεται δουλεια σιγουρα..
To 3s παντως εχει πιο αυστηο execution στα inputs απο το 4 (τα παντα ειναι πιο αυστηρα απο το 4 βασικα), αλλα εχει πολυ λιγοτερα/ευκολοτερα combos μιας και δε βασιζεται εκει σχεδον καθολου. Ολη η ουσια ειναι στο guessing game και το mindfuck του αντιπαλου.
Comment
-
Lol respect pws kai den to eixe vgalei afto kapoios nwritera?
Lyrics:
Here comes a new challenger
I'm grabbin my stick
Another damn NOOB bout to get his butt KICKED
CALL ME THE DOCTOR CUZ my combos so SICK
The buttons I click, always a hit, they quit.
I'm on a whole nother level when you play me.
Your Cheap JUMP KICK THROW aint gunna fade me...
I'm the best, dont try to test, you know the rest,
I'm the illest...in EVERY contest..
I can play any style so that aint nuthin,
You still suck with that custom combo button
And all my strat-a-gies, I execute with ease, you all just need to please,
bring me the ladies ,
and maybe its chun-li
or cammy on her knees..
with C.Viper serving Tea, to RYU and to me, but see,
my focus is so strong I'm locked in a trance and you
must defeat Sheng Long to ever stand a chance...
Cuz I'm a,
STREETFIGHTA
BIG THYMA
NEVER GUNNA LET SOMEONE TAKE ME NOW
STREETFIGHTA
ROUGH RIDA
MESS WITH ME I BREAK YOU DOWN
STREETFIGHTA
ALL NIGHTA
MY HEART AND SOUL WILL LAST FOREVER
STREETFIGHTA
I"M HIGHA
YOU SAY QUIT AND I SAY NEVER
I'm like neo in the matrix, I can do every trick
I scratch wins on the side of my custom joystick
I'm a pimp on the scene giving you FACE slaps
I do -one frame links -with no plinks or doubletaps
I - F A D C to U L T R A
on X B L I V E to maintain my SGA
Rating... is never FADING although you're HATING and perpetrating,
excuses and verbally masturbating...
I can jump in the screen and piledrive Zangeif
Handcuff GUILE, break blanka's TEETH
BEAT Vega ugly - put E-HONDA on a DIET
AKUMA wants to FLEX but he's too scared to TRY IT
Then there's ABEL, SAGAT, BISON AND SETH
fighting like TURTLES, CAUSE THEY FEAR DEATH.
I'm quicker than EL FUERTE
and more SLICK THAN HAKAN
I'm the REAL BRUCE LEE --
YOU JUST A FEI LONG
HOW MANY TIMES MUST I BEAT YOU?
HOW MANY TIMES MUST I DEFEAT YOU?
YOU JUST GOT ROCKED AND YOU DONT UNDERSTAND
YOU NEED TO GO HOME AND BE A FAMILY MAN
Cuz I'm a...
STREETFIGHTA
BIG THYMA
NEVER GUNNA LET SOMEONE TAKE ME NOW
I'm a
STREETFIGHTA
ROUGH RIDA
MESS WITH ME I BREAK YOU DOWN
I'm a
STREETFIGHTA
ALL NIGHTA
MY HEART AND SOUL WILL LAST FOREVER
I'm a
STREETFIGHTA
I"M HIGHA
YOU SAY QUIT AND I SAY NEVER
I'm a predatory animal moving through NIGHT
KILLIN World Warriors who live for the fight
My VIBE is EPIC, my moves are TIGHT
I'll beat you with my LEFT and never use my RIGHT
I'M BANNED AT EVO , MY SKILLZ TOO LONG
I GIVE BEAT-DOWNS LIKE Justin Wong
AND I KILL NOOBS JUST LIKE A PSYCHO
NO COMEBACKS - I PWN LIKE DAIGO."Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
Kindred, this blade and I."
"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
Greek Gaming Videos
Greek Final Fantasy Forum
Comment
Comment