Announcement

Collapse
No announcement yet.

Street Fighter IV

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• @xeno

σχετικα με το combo της chun ειμαι με τν αποψη του vaynard πως σε βοηθαει γενικα και σε αλλα excecution,ηδη στο plinkαρισμα κτλβν πως βελτιωνομαι και πιστευω πως βοηθησε και αυτο,γενικα ειναι και challenge ; )

Πολυ καλη η makoto του nick

@vaynard
    ρε συ δν ειναι μονο η ποζερια ειναι πως γουσταρεις ο ιδιος,σου δινει αλλη αισθηση να συνεχιζεις να παιζεις
    Street Fighter IV Series Κύπρος(Cyprus)+Ελλάδα(Hellas) Group On Facebook

Comment

• ναι μαν δεν αντιλεγω τα εχουμε πει και στο msn αλλωστε, το να ''γουσταρεις'' να βγαλεις ενα combo επειδη το θεωρεις ωραιο η δυσκολο το κανεις σιγουρα για προσωπικη ευχαριστηση, απλα απο ενα σημειο και επειτα στο high lvl που παιζουνε ρολο πολλοι παραγοντες, εκει δεν θα σου αρκει η προσωπικη ευχαριστηση που θα παρεις βγαζοντας ενα δυσκολο combo μιας και θα το θεωρεις δεδομενο οτι εκ των προτερων θα το βγαλεις.

οταν μιλησα περι ποζεριας το εννουσα η chun μπορει να παιχτει μια χαρα και χωρις αυτο.
      αλλωστε η ποζερια ειναι το αλλατοπιπερο των fighting games, αλλωστε και το ειδωλο σου ο sako ειναι ποζερας

κοιτα αυτο το videaki που ομολογουμενος ειναι χαραχτηριστικο παραδειγμα

προκειται για δυο απο τους καλυτερους hardcore αμερικανους παιχτες στο 3rd strike

o pyrolee κανει ενα απιστευτο combo με yun και γυρναει να δει αν το ειδε ο renic ο οποιος με τρομακτικα reflex προλαβαινει και γυριζει το κεφαλι του για να δειξει οτι εβλεπε αλλου και δεν ειδε το combo
      με τα δακρυα το video

Comment

• Ολα τα λεφτα το videaκι rofl

O sako ειναι ξεχωριστη skill tier περα απο καθε αλλο
        Ιδιως ο τροπος του hand grip τν κανει ακομα πιο ξεχωριστο

Comment

• Στον κοσμο του 4 μπορει να σου φαινεται ξεχωριστος και σιγουρα ειναι εδω που τα λεμε.. Κατα τ' αλλα υπαρχουν ατομα που πιστευω εχουν ακομα καλυτερα skills σε αλλα παιχνιδια με πολυ πιο μεγαλες ιδιομορφιες οσον αφορα τις απαιτησεις στα inputs.
          Απο τα kara-kara (ναι 2πλο kara) cancels του 3rd strike που κανει ο Mester μεχρι τα Evading Guarding Multi Throw Escapes του Virtua Fighter που κανει για πλακα ο Chibita και ο Homestay ξερω γω εχω δει κι εγω πολλα πραγματα και φανταζομαι πως τα περισσοτερα παιχνιδια εχουν καποια πραγματα που εχουν αρρωστες απαιτησεις.

Aυτο για το grip δεν ξερω αν το λες σοβαρα, δε μου φαινεται τοσο ιδιαιτερο. Εγω παντα θεωρουσα περιεργο το wine glass grip - lol.
          Προφανως ο καθενας εχει τον τροπο του παντως και αυτο τα λεει ολα, οπως τη βρισκει κανεις λοιπον .

Δεν ξερω αν ειδατε τους τελικους του ΗD Remix μεταξυ Daigo και Valle, παντως πιστευω πως ηταν απιστευτα ματσακια και κριμα που δεν "τολμησε" να παιξει Ryu ο Daigo.

Comment

• ναι xeno τα ειδα πολυ προσεκτικα, το ειπα και ποιο πανω οντως ητανε φοβερος ο τελικος valle-daigo στο remix, οπως και το μεταξυ τους match στους 8 στο ssf4

τωρα απο εκει και περα χωρις να θελω να υποτιμησω ευρωπη-αμερικη, οι ιαπωνες φυσικα και εχουνε καλυτερο execution απο τον υπολοιπο πλανητη στα fighting games,
            το ταλεντο δεν λειπει και σιγουρα υπαρχουνε παιχτες με godlike execution ιαπωνες που δεν παιζουνε ssf4,

ετσι και αλλιως μιλαμε για μικροδιαφορες ειναι γυρω στα 500+ ατομα σε ολη την ιαπωνια που στο lvl που παιζουνε ssf4 εννοειται οτι δεν τιθεται θεμα με execution errors και οι διαφορες βρισκονται αλλου

απο εκει και περα παπαδες εβγαζε και ο bas στο cvs2, παπαδες βγαζουνε και στο gg και στο blazblue και στο 3rd strike παιχνιδια αναλογου επιπεδου δυσκολιας και μιλαμε για παιχνιδια που απαιτουνε φαντασια οσο και strict timing,

οτι του πηρε 4 γυρους perfect o wong του sako παει να παει οτι απλα δεν ητανε ετοιμος να κατανοησει τον τροπο με τον οποιο επαιζε τον rufus ο wong, και εκει κολλαει οτι το godlike execution δεν ειναι το παν

μην εχεις καμια αμφιβολλια ιgognito οτι αν εδινες την cammy σε daigo και tokido θα μπορουσανε να κανουνε αυτα που κανει ο sako μαζι της. εδω που τα λεμε τα κανει ο και ο kindevu σχεδον

Comment

• O sako ειναι ξεχωριστη skill tier περα απο καθε αλλο(στο SSF4)
              fixed ; )

Xeno τo virtua fighter 4-evo 4 το καλυτερο 3D fighting game που εχω παιξει και ιδανικο για τν κατανοηση σε γενικο επιπεδο fighting.Τι μου θυμησες τωρα..

Vaynard
              Ο daigo οτν ειχε παει στν αγγλια στο SBR επαιξε cammy και δν ηξερε ποια combo λειτουργουν που,επιπελον εκανε drop και BnB.Καθολου decent cammy και θεωρητικα θα τν ειχε δουλεψει εστω και λιγο για να τν πειγε εκει.

Μν μου λες για τν cammy του kindevu,αν ειχες δει ενα tour(?)στν korea που κερδιζε ο mago οι 3οις θεσεις ητν ιαπωνες (εμπεριεχεται και ο kindevu) αλλα αυτο που κτλβ ειναι η διαφορα στο επιπεδο(εμπειρια) που παιζουν οι ιαπωνες παικτες με τους κορεατες(απο αυτους που πειραν μερος)
              Απο εκει και περα ο kindevu απο οσα εχω δει δν εχει κανει κτ ιδιαιτερο με τν cammy,και δν νομιζω καν να αγγιζει στο επειροελαχιστο τν cammy του sako.

Για τν wong ναι εχασε ο sako αλλα δν αλλαζει κτ στο sako(beyond godlike)level,ο τυπος δν πρεπει ουτε να ειχε δει vids απο τν wong γτ οτν τν ρωτησαν ειπε πως δν ξερει κανεναν.Δν το φερνω σν δικαιολογια γτ κακως εκανε που δν ειδε πως παιζει τν χοντρομπαλα.
              Αν ειδες στα moneymatch που εκανε upload ο pikachuakuma ,τους τεντωσε(τν fillipino με random players)
              Θα ηθελα να δω first to 10 μεταξυ τους,εχω τν πεποιθηση πως θα εβγαινε νικητης ο sako.Ομως αυτο ειναι αοριστο.

Η γνωση θα ερθει σε εναν x αριθμο μαχων το excecution ομως δν ειναι αναλογο

Comment

• Man no offense αλλα δε μπορω να διαβαζω posts με "τν, δν, στν, γτ, οτν," κτλ. Sorry αλλα αυτα κανουν την αναγνωση πολυ κουραστικη.

Κατα τ' αλλα χαιρομαι που σου αρεσε το VF4E μιας και για μενα ηταν μια τεραστια εμπειρια - ενα πραγματικο σοκ για τα δεδομενα του χωρου. Γενικα απεχθανομαι τα 3d fighters αλλα το VF το θεωρω πολυ ιδιαιτερο παιχνιδι και το Evo η SEGA το προσεξε αφανταστα πολυ, αλλα αφου και ασχετος να ησουν με ολα αυτα που σου μαθαινε το ιδιο το παιχνιδι μπορουσες να γινεις πολυ καλος.

Η πιο καλη Cammy μετα του Sako για μενα ειναι αυτη του Alioune.
                Παντως το 4 δεν πιστευω πως εχει αρρωστες απαιτησεις απο θεμα timing και στο επιπεδο που παιζουν οι καλοι παικτες, δε νομιζω να ζοριστουν αν θελησουν να μαθουν το οτιδηποτε.

Το plinking και τα γελοιωδως επιεικη inputs "καταστρεφουν" ως εναν βαθμο τη δυσκολια που ειχαν καποια combos σε ολα τα προηγουμενα Capcom games.

Comment

• Απολαυστικη μαχη

Comment

• Το link ειναι για κατοχους του τιτλου σε 360,εχει γινει μια μικρη αρχη οποτε οποιος θελει ας αφησει το gamertag του

Comment

• Οχι πως δεν ηξερα τι εστι Alioune, αλλα στο παρακατω video συνοψιζονται καποιες στιγμες τρομακτικου pressing game απο το συγκεκριμενο παιχτη.
                      Ειναι μαλλον ο καλυτερος Ευρωπαιος και σιγουρα απο τους καλυτερους παικτες στον κοσμο και δειχνει πως η Cammy στα σωστα χερια μπορει να φερει τον αντιπαλο της στα προθυρα απελπισιας.

Εγω πραγματικα τρομαζω μονο βλεποντας τα αυτα, που να παιζα κιολας εναντιον σε εναν τετοιο παιχτη. Ευτυχως που ο Igognito μου εχει δωσει παντως και με το παραπανω μια ιδεα για το combo damage potential της Cammy, αλλα οκ ο τροπος που πρεσαρει ο Alioune ειναι κατι που δεν εχω δει σε κανεναν αλλον παικτη στον κοσμο:

Comment

• Βγηκε σημερα το παιχνιδι και στα arcades της Ιαπωνιας. Ωρα να νιωσουν οσοι δεν εχουν παιξει 3s ποσο ενοχλητικος ειναι ο συνδυασμος Yun+Genei Jin+Dive Kicks spam. Οκ το τελευταιο το συζηταμε, να ναι καλα κατι αλλοι χαρακτηρες που μας εχουν συνηθισει σε τετοια .

Παντως το παιχνιδι βλεπω να ανεβαινει αρκετα στο XBL το επομενο διαστημα απο αποψης ελληνικου community, αν ολα γινουν οπως μου λεγε και ο Vaynard, τοτε θα μαζευτει λαος προσεχως.

Comment

• [YOUTUBEHD]shnuhCtc7dY[/YOUTUBEHD]
                          Do a barrel roll!

Comment

• Dhladh katse se 3D tha exei afto to view?
                            Fail mou fenetai
                            Kata ta alla fovero port!
                            "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
                            But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
                            Kindred, this blade and I.
                            "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
                            Greek Gaming Videos
                            Greek Final Fantasy Forum

Comment

• χωρις arcade stick ssf4 με τα κουμπια και το pad/αναλογικο ενος handheld fighting games=fail

αυτη η 3d καμερα ειναι fail στο τετραγωνο

οι ιαπωνες θα το μαστερεψουνε και αυτο ομως

Comment

• Kala den ksereis, mporei epitelous na exoune ftiaksei ta koumpia kai to pad tous.
                                "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
                                But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
                                Kindred, this blade and I.
                                "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
                                Greek Gaming Videos
                                Greek Final Fantasy Forum

Comment

Working...
                                X