Μπορεις και να το κατεβασεις αν δε το βρεις πουθενα...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Street Fighter IV
Collapse
X
-
-
νέες εικόνες από Sagat, Bison, Balrog, Vega
http://www.videogaming247.com/2008/04/30/s...-get-hot-shots/
Comment
-
Συμφωνα με το jeuxvideo, το παιχνιδι θα βγει χειμωνα σε 360, PS3 και........ PC!
Δε ξερω αν ισχυει αλλα γενικα ειναι σοβαρο site το συγκεκριμενο. Ενδιαφερον θα εχει ενα fighting τετοιου βεληνεκους αν βγει και σε PC (αντε να το δουμε κι αυτο).
Κατα τ' αλλα ξερουμε πως αυτες τις μερες γινεται το τελευταιο location test του τιτλου και εκτος απροοπτου Ιουλιο βγαινει.
Να τι λεει το jeuxvideo (αν ξερετε γαλλικα) :
http://www.jeuxvideo.fr/street-fighter-pla...ctu-141056.html
Επισης το παιχνιδι θα βγει στην πλακετα Taito Type X2 και να γιατι καποιοι πιστευουν πως ειναι πολυ ευκολο να βγει σε PC:
Taito Type X2 specs
* CPU: Intel Core 2 Duo E6400/Pentium 4 651/Celeron D 352 (up to latest Core 2 CPUs supported by the chipset)
* Chipset: Intel Q965 + ICH8
* Monitor: 720p/1080p/1440p HD LCD Monitor
* RAM: DDR2 667/800MHz (512MB/1GB, up to 4GB)
* GPU: PCI Express x16-based graphics. Support cards include ATI RADEON X1600Pro/X1300LE or nVIDIA GeForce 7900GS/7600GS/7300GS, up to latest graphic cards (Radeon HD 3800 or Geforce 9800 series)
* Sound: Onboard Realtek HD 7.1 channel Sound (supports add-in sound cards)
* LAN: 10/100/1000 BASE-T
* I/O ports: 1x JVS, 4x USB 2.0 (up to 8), 1x serial (max 2), 1x parallel port, 2x PS/2, 2x SATA
* Audio inputs: AKG C535EB Stage Microphone, line-in (Surround 7.1)
* Audio outputs: 7.1, SPDI/FX
* Expansion Slots: 1x PCI Express x16 (used by video card), 1x PCI Express x4, 2x PCI
* Storage: 2x 80 GB 10k RPM SATA Hard Drives
* Media: 80 GB 10000 rpm Hard Drive
Comment
-
PC port; Δηλαδής για να καταλάβω θα έχω free online play με όλο τον κόσμο, θα μπορώ να παίξω με ότι χειριστήριο θέλω, θα έχω τα καλύτερα γραφικά αν σκάσω ένα σκασμό λεφτά για καινούριο PC(??) κ.λ.π. Ωραία πράγματα. Κάτι μου λέει ότι το φθινόπωρο θα έχουμε έξοδα...Insert Coin
Comment
-
Gia Wii?Dn 8a to antekso an dn vgei kai afto sto wii(meta to re5),imarton.Dn einai da kai toso apaititiko opws to re5!Eleos!
Elpizo se melontiki anakoinwsi toulaxiston.A re crapcom ti mas kaneis...Nintendo I.D.: paixtis
3ds friend code: 2664-2347-7128
Comment
-
Περιττό να πούμε ότι αυτή η τακτική στοχέυει στο άπειρο κοινό που έχει τις βασικές γνώσεις του ΙΙ και δεν πήγε σε βάθος στα επόμενα παιχνίδια.[/b]
Και γιατί να πάει κανείς σε βάθος δεν τό κατάλαβα;
Προσωπικά δε μου φτάνανε τα εικοσάρικα (πενηντάρικα έπειτα) για να πάω σε βάθος στα επόμενα παιχνίδια.
Ήθελε πολλά.
Φέρτε μου τον Χόντα με το κωλόχερο και μη μου κάνετε τους καμπόσους γιατί θα φωνάξω το γιο μου να σας δείρει! -καλά πού τη θυμήθηκα αυτήν την ατάκα... έχω πάει 16 χρόνια πίσω τώρα, 1η λυκείου είμαι, στου κροταλία, πολύς καιρός όι μάναμ' πότε πέρασε;
Comment
-
Πολυ καλα τα νεα, μεγαλο + η ανακοινωση του τιτλου σε PC. Τωρα πια ειναι πραγματικα ευκολο στην πλειοψηφια των gamers να εχουν προσβαση στον τιτλο.
Οπως ειπε ο Jedah ο καθενας βαζει το pad/stick/keyboard του και ο,τι αλλο θελει.. οι συνεννοησεις για online play και το ιδιο το online play λογικα θα ειναι πολυ βολικο και φυσικα δωρεαν.
Πλεον δεν εχει κανεις δικαιολογια να πει πως δε μπορει να ασχοληθει με τον τιτλο... νομιζω πως η Capcom εκανε μια παρα πολυ καλη κινηση αυτη τη φορα.
Οσο για τα περι Wii κτλ, το παιχνιδι δεν το σηκωνει το wii με τιποτα οπως ειναι τωρα.
Υ.Γ.
Βλεπετε ποσο βελτιωθηκε ο Ryu απο τις πρωτες εικονες μεχρι τωρα; Respect.
Το ιδιο ισχυει και για το "HUD" του τιτλου.
Comment
Comment