Announcement

Collapse
No announcement yet.

Professor Layton

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Chief
    replied
    Έφτασα στον δεύτερο όροφο του πύργου και έχω λύσει 76 παζλ. Πολύ κουλή η ανατροπή, νομίζω γεμάτη τρύπες.
    Με τίποτα δεν μπορώ να λύσω το 046 [αυτό με τα αστέρια] και το άλλο στο οποίο πρέπει να κόψω ένα σχήμα για να φτιάξω ένα τετράπλευρο.
    Όλα τα puzzles είναι στον αριθμό 135 και τα τελευταία 35 είναι unlockables με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο.

Plot Spoilers:

Αφού οι κάτοικοι είναι ρομπότ, το ξέρουν οτι είναι ρομπότ ή κοροϊδεύουν τον Layton; Πως τρώνε αφού είναι ρομπότ και γιατί αναρωτιόντουσαν που πήγε ο Simon;
    Καλά ίσως απαντηθούν αυτά στη συνέχεια, θα δω..

Leave a comment:

• Bartman
    replied
    ok ,
    Άρα 120 + τα bonus + τα wi-fi puzzles (!)
    Απορώ στα επόμενα 2 τι puzzles θα βάλουν

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Τουλαχιστον γα αυτα που ξεκλειδωσα εγω, οχι. Αν θυμαμαι καλα μου τα εδωσε σαν μπονους οταν συναρμολογησα το σκυλι.

Leave a comment:

• Bartman
    replied
    That's nice !!!
    Για να γίνει αυτό πρέπει να έχεις ήδη τα 120 λυμένα ή δεν έχει σημασία ;

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Το παιχνιδι παντως εχει κι αλλα Puzzles περα απ'τα 120. Σημερα ολοκληρωσα ενα μικρο side quest στο παιχνιδι και ετσι ξεκλειδωσα 3 εξτρα στα Bonus.

Leave a comment:

• Bartman
    replied
    Μόλις μπήκα στο τρίτο Chapter με 19/22 puzzles λυμένα μέχρι στιγμής...
    Αρκετά καλό με ωραίες σπαζοκεφαλιές που αν κάτσεις να σκεφτείς λογικά λύνονται , αν και εγώ τις περισσότερες τις έχω λύσει με εντελώς ανορθόδοξο τρόπο
    Παίζω κάθε βράδυ μισή με μία ώρα μέχρι να με πάρει ο ύπνος.....

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Τοτε σε περιπτωση που δε το βρηκες και θες βοηθεια - χτες το περασα το συγκεκριμενο - η λυση ειναι : 20 καθως ετσι φτιαχνεις ενα τετραγωνο 10 x 10 (20*0,5).

Leave a comment:

• Chief
    replied
    void Spoiler(){
    Σιγουρα οι πλακες ειναι 10x10x12; Επισης αν ζηταει τετραγωνο τοτε ο τροπος σκεψης σου ειναι λαθος καθως εσυ πας να φτιαξεις κυβο με ολα αυτα τα τετραγωνα.
    }
    [/b]

Α ναι, βέβαια, τετράγωνο...όχι κύβος...!
    Οι πλάκες ήταν 10x12x0.5.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    void Spoiler(){
    Σιγουρα οι πλακες ειναι 10x10x12; Επισης αν ζηταει τετραγωνο τοτε ο τροπος σκεψης σου ειναι λαθος καθως εσυ πας να φτιαξεις κυβο με ολα αυτα τα τετραγωνα.
    }

Leave a comment:

• Chief
    replied
    Προχωράω το Prof. Layton και πρέπει να είμαι κοντά στον τερματισμό. Έχω τελειώσει 58 παζλ, πολλά απο αυτά ιδιοφυή.
    Αλλά έχω μία απορία. Στο παζλ με τις πλάκες, με τις οποίες πρέπει να φτιάξεις ένα τετράγωνο.

Spoiler:
    Το τετράγωνο έχει ίδιο μήκος και ύψος [10 και 10], αλλά το πλάτος είναι μεγαλύτερο [12]. Το τετράγωνο δεν πρέπει να έχει ίδιο μήκος, πλάτος και ύψος; Εγώ έβαζα ως λύση το 3600 [γιατί 5x6x120] γιατί μόνο τότε και οι τρεις διαστάσεις θα ήταν ίδιες.

Leave a comment:

• Chief
    replied
    Ούτε το Hotel Dusk ξεκινούσε έτσι, στην πραγματικότητα δεν ήξερες τίποτα για κανέναν, αλλά σε μία επίδειξη αριστοτεχνικής σεναριογραφίας ξετυλίχθηκαν οι ιστορίες 10+ ατόμων..
    Νομίζω πως οι χαρακτήρες του Layton και του Luke περιορίζονται στο να θυμώνει ο Luke για κάποιον που τους μίλησε άσχημα και ο ευγενής Layton να τον ηρεμεί λέγοντάς του πως δεν τρέχει κάποιο πρόβλημα.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Επίσης στα αρνητική του τίτλου είναι το ανύπαρκτο character development.
    Ποτέ δεν μάθαμε ποιος είναι ο καθηγητής, γιατί είναι διάσημος, σε ποια ειδικότητα είναι καθηγητής και ποιος τελικά τον κάλεσε στο χωριό. Και για τον βοηθό του ξέρουμε μόνο όνομα.[/b]
    Εμενα προσωπικα μ'αρεσει αυτο. Ισως καποια στιγμη να μαθουμε καποια πραγματα ομως δε γουσταρω να βλεπω ενα παιχνιδι να ξεκιναει "Ειμαι ο ταδε κανω το ταδε και το ταδε μαζιι με τον φιλο μου το ταδε και μπλα μπλα και ξαφνικα μια μερα εγινε αυτο κι ετσι εγω τωρα μπλα μπλα μπλα". Δε ξερω τι γινεται στο τελος αλλα μεχρι τωρα μ'αρεσει παρα πολυ ο τροπος που εξελισσνται τα πραγματα, λυνεις γριφους και βλεπεις τα γεγονοτα να εξελισσονται.

Leave a comment:

• belmont
    replied
    Έχω λύσει 105 παζλ. Δεν νομίζω να ξαναπαίξω το παιχνίδι. Σίγουρα θα παίξω το 2ο μέρος.

Το τέλος είναι και κουλό και ασύνδετο και ξέμπαρκο. Υπάρχουν βασικά πράγματα που δεν εξηγούνται. Ίσως έγινε επίτηδες έτσι για να σου κρατήσει ενδιαφέρον για το νέο παιχνίδι.

Η πόρτα αυτή δεν έχει παζλ καθώς τα παλιά τα έλυσα όλα.

Hint: Να λύνεται όσα περισσότερα παζλ μπορείτε γιατί δεν γίνεται να μπείτε στην τελική πίστα με λιγότερα από 75 παζλ.

Επίσης στα αρνητική του τίτλου είναι το ανύπαρκτο character development.
    Ποτέ δεν μάθαμε ποιος είναι ο καθηγητής, γιατί είναι διάσημος, σε ποια ειδικότητα είναι καθηγητής και ποιος τελικά τον κάλεσε στο χωριό. Και για τον βοηθό του ξέρουμε μόνο όνομα.

Το παιχνίδι είναι πολύ διασκεδαστικό αρκει να μην περιμένει κάποιος adventure με σενάριο Phoenix ή Hotel Dusk.

Leave a comment:

• Wii_Master_Link
    replied
    evans, οφειλεις να ανεβασεις φωτο μετα τον μπαρμπερη

belmont, μου αρεσουν τα κουλα τελη ^_^ ΥΑΥ!!!11!
    θα το συνεχισεις για να περασεις τα υπολοιπα puzzles? υπαρχει μια πορτα που σου επιτρεπει να παιξεις οσα Puzzles σου ξεφυγαν αλλα δεν γνωριζω εαν μπορεις να παιξεις τα μυστικα puzzles. μαλλον θα πρεπει να τα βρεις

ΥΓ. το παιχνιδι ειναι πολυ imba! ειναι brain training killer B)

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Ok παιδιά, το βράδυ, αφού γυρίσω από το φονικό μπαρμπέρη θα πιάσω και τον προφέσορα και τη χαμένη οδύσεια. Που ήθελα και να αφήσω το κουτί τρομάρα μου. Ναρκωτικό και χειρότερο. XBOX360=no life.

Leave a comment:

Working...
X