Announcement

Collapse
No announcement yet.

Professor Layton

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ramparter
    replied
    Κι εγω χτες αυτο με τη πριγκηπισα παλευα, το 134 νομιζω. Το αφησα γιατι δε θα κοιμομουν ποτε. Οι μπαλες οντως ηταν ευκολες.

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Ποια ειναι η ροζ; Τωρα τελειωσα ενα τετοιου τυπου (γυρω στο #130) και ειμαι πλεον στο τελευταιο σετ puzzles (133-135).
    Εβγαλα το 1ο και μενουν αλλα 2...... ουφ.

Αυτο με τις 4 μπαλες οντως ευκολο ηταν, μαλλον καποιο στιγμιαιο σκαλωμα θα ειχα φαει .

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Ασε δε ξερω τι θα κανω στα εξτρα 12+3.
    Τωρα ειμαι σε ενα που πρεπει να αλλαξω θεση 4 μπαλες μεταξυ τους και παλευω σε εναν τραγικα περιορισμενο χωρο.
    Δε ξερω τι εννοεις ακριβως λεγοντας αν τα ελυσα μονος μου, αλλα hints ειδα σιγουρα.
    Στο συγκεκριμενο ουτε τα hints δε με σωζουν, οποτε βλεπω να μου παιρνει ωρα το τελευταιο set of puzzles.
    [/b]
    Αυτό το είχα λύσει πανεύκολα,σε αντίθεση με αυτό με την Ροζ Πριγκήπισσα γγκκρρρρρρ

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Ασε δε ξερω τι θα κανω στα εξτρα 12+3.
    Τωρα ειμαι σε ενα που πρεπει να αλλαξω θεση 4 μπαλες μεταξυ τους και παλευω σε εναν τραγικα περιορισμενο χωρο.
    Δε ξερω τι εννοεις ακριβως λεγοντας αν τα ελυσα μονος μου, αλλα hints ειδα σιγουρα.
    Στο συγκεκριμενο ουτε τα hints δε με σωζουν, οποτε βλεπω να μου παιρνει ωρα το τελευταιο set of puzzles.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Tα έκανες όλα μόνος σου; Εγώ για ένα puzzle μόνο χρησιμοποιήσα οδηγό, ενώ 2 άλλα μου τα βρήκε η κοπέλα μου (lol). Αρχικά σου εμφανίζονται 12 μυστικά (ανάλογα με το τι έχεις κάνει στο main quest) και αν τα λύσεις όλα σου δίνονται άλλα 3. Το τέλος μου άρεσε και εμένα πολύ, όπως επίσης και η ανατροπή και το ότι όλα τα mysteries ξεκλειδώνονταν σιγά σιγά.

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Επιτελους τελειωσα το main quest με τα 120 puzzles... Δεν εχω πολλα να πω, αλλα το ευχαριστηθηκα πολυ, περιμενω τη συνεχεια σιγουρα και να πω επισης οτι η πλοκη στο τελος ηταν αρκετα καλυτερη του αναμενομενου. Τιποτα ιδιαιτερο φυσικα, αλλα μου αρεσε το .. χμμ.. ολιγον τι emotional ending.

Πολυ καλη δουλεια απο τη Level 5, φοβερο localisation και πολυ καλο voice acting (british accent>all).

Μαζι με τα 120 puzzles εκανα και τα sidequests που μου ξεκλειδωσαν τα (νομιζω) 12 ή 15 bonus puzzles .. δεν τα επαιξα ακομα αλλα θα ακολουθησουν συντομα.

Υ.Γ.

Αυτο με τον πινακα μου εφαγε πολλη ωρα τελικα γμτ .

Leave a comment:

• belmont
    replied
    Αυτή ακριβώς είναι η διαδικασία.
    Δουλεύει και στην παλιά Μ3 που έχω εγώ. Για GBA δουλεύει οπότε μάλλον δουλεύει και σε DS.
    Φοβάμαι να το δοκιμάσω γιατί όλα τα παιχνίδια που έχω είναι τερματισμένα. Ίσως το κάνω όταν αγοράσω ένα νέο.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Ναι διάβαζα πριν λίγο κάτι πατέντες, αλλά δεν κατάλαβα και πολλά. Θέλει να έχεις και m3 lite (big deal, αγοράζω) και, από ότι κατάλαβα, κάποια άλλα προγράμματα. Απλή μου φάνηκε η διαδικασία, αλλά θέλει λίγο ακόμα ψάξιμο. Θα το δοκιμάσω με το που πάρω το cart, είναι κρίμα να έχω το αρχείο μου σε .sav .

Ορίστε και το link:
    http://forums.afterdawn.com/thread_v...475277#2890033

Leave a comment:

• belmont
    replied
    Λυπάμαι πραγματικά που έκανα τέτοιο αρχείο σε αντιγραφή, ελπίζω να υπάρχει τρόπος να περάσω τα δεδομένα από την sd στο original cart (όταν το πάρω).
    [/b]
    Υπάρχουν κάλπα. Για GBA το έχω κάνει πολλές φορές (πέρασα σε original cart save 100+ ωρών με όλα τα Πόκεμον και άλλα πολλά). Για DS δεν έτυχε να το δοκιμάσω... Λένε ότι δουλεύει.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Ναι αυτό είναι αλήθεια (3 puzzles μου έλυσε btw ) και πραγματικά ευχαριστήθηκα όσο τίποτε άλλο τους γρίφους που έπαιξα με την κοπέλα μου. Το παιχνίδι λέει τρελά να το παίζεις με παρέα, θα ήθελα πάρα πολύ να έβγαινε κάτι παρόμοιο (γιατί όχι ένα της σειράς) στο Wii. Ξέρω, είμαι μίζερος, αλλά γούσταρα .

Άντε τώρα το κανονίζω στο full και πιάνω Apollo Justice, for great Justice!

Leave a comment:

• Somari
    replied
    [psonara mode on]Είχες και βοήθεια φυσικού όμως [psonara mode off]

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Μόλις το τερμάτισα. Τι ωραίο παιχνίδι! Έκανα όλα τα βασικά puzzles (και τα 120) και κάποια από τα extras (συνολικά έζω μαζέψει 129 puzzles και έχω λύσει τα 123). Θα το συνεχίσω, φυσικά, μέχρι να τα κάνω όλα. Λυπάμαι πραγματικά που έκανα τέτοιο αρχείο σε αντιγραφή, ελπίζω να υπάρχει τρόπος να περάσω τα δεδομένα από την sd στο original cart (όταν το πάρω).

Το σενάριο μου άρεσε, καθώς και η ανατροπή. Στο σύνολο του με ενθουσίασε και το ευχαριστήθηκα μέχρι το τέλος, πραγματικά πολύ φρέσκο. Περιμένω με αγωνία το δεύτερο (το οποίο και θα αγοράσω αμέσως).

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Picks, όχι Picarats .

Leave a comment:

• belmont
    replied
    Εγώ τα έχω όλα καθώς αν αποτύχαινα σε κάποιο παζλ έκανα reset!

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Δώσε μωρή αρρώστια, και εσύ αγορές με το τσουβάλι για ds. M3 is to blame.

W/e, κάτι που ήθελα να πω παλιά και δεν το είπα. Αν έχει δει κανείς σας την ταινία Le Triplettes de Belleville (animation είναι) ίσως να παρατήρησε ότι μοιάζουν πολύ τα χρώματα και οι φιγούρες. Μου έκανε τεράστια εντύπωση όταν το πρωτοέβαλα.

Όπως και να έχει, έφτασα στα 71 puzzles (73 έχω βρει, αλλά δεν έχω λύσει δύο). Αργά αλλά σταθερά γίνεται όλο και πιο δύσκολο, ενώ κάποια καινούρια Puzzles με πώρωσαν. Όταν το ολοκληρώσω θα βγω και θα γράψω όλα τα picks μου. Αν έχετε όρεξη γράψτε και εσείς τα δικά σας .

Leave a comment:

Working...
X