Announcement

Collapse
No announcement yet.

Professor Layton

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Somari
    replied
    Λοιπόν,πως σας φαίνεται το δεύτερο μέρος;

Leave a comment:

• Bartman
    replied
    Hands-On With Professor Layton And The Diabolical Box

Leave a comment:

• belmont
    replied
    Το Trailer της ταινίας μεταφρασμένο:

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Εγώ στο μεταξύ έπαιξα κάποια από τα extra puzzles του πρώτου (κάποια τα έβγαλα με οδηγό) και μόλις έκανα preorder το Diabolical Box. Για την ταινία τι να πω, μακάρι να είναι ευχάριστη.

Leave a comment:

• Bartman
    replied
    The 1st movie The Elternal diva - trailer :

Leave a comment:

• Laharl
    replied
    Όταν είσαι fail τύπος...

Καλά ρε πες μας ότι το καλοκαίρι δεν κάθεσαι ΠΟΛΛΕΣ ώρες την νύχτα,πολύ περισσότερες συγκριτικά με τον χειμώνα.Γενικότερα το καλοκαιράκι γυρνάς στο σπίτι αργά,λες τι να κάνω τώρα...Ας παίξουμε Layton

Επίσης αν δεν μπορείς εσύ να τελειώσεις το Layton σε 6 μέρες(όσες για να τελειώσει το καλοκαίρι)επειδή δεν στροφάρεις δεν σημαίνει ότι και οι άλλοι είναι έτσι (j/k,σιγά μην το τελειώσω και εγώ τόσο γρήγορα αν παίζω με τους γνωστούς μου χελωνιακούς ρυθμούς)

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Το καλοκαίρι έχει μικρές νύχτες και μεγάλες μέρες, n00b. Πέραν τούτου, 24 Αυγούστου είναι τέλη καλοκαιριού. Μας έγινες και Layton fan .

Leave a comment:

• Laharl
    replied
    Originally posted by Ramparter View Post
    Μηπως σε επερνε ο υπνος ενω το παιζες; Εμενα μου πηρε γυρω στις 12 ωρες και μου λειπουν καποια λιγα puzzles. Επισης καποια στιγμη πρεπει να το συνδεσω online να ξεκλειδωσω τα 30 περιπου εξτρα. Στο δικτυο του σπιτιου μου το DS δε μπαινει.
    Ωπ...Εχει 30 επιπλέον puzzles μέσω net?Δεν το ήξερα αυτό,πρέπει να βρω σημείο να συνδεθώ για να τα κατεβάσω...

Κατά τα άλλα το παιχνίδι είναι υπερθείλα,από τα αγαπημένα μου του DS.Όλα τα puzzles finished εκτός από ένα(το Save The Fucking Princess number +00).

Εντάξει περιμένουμε 24 Αυγούστου...Layton+Long Nights Of Summer= EPIC WIN

Leave a comment:

• Ryu_gr
    replied
    101 puzzles έχω λύσει χωρίς οδηγό, brute force attack κτλ Που και που το άφηνα να ακούσω τη μουσική αλλά ντάξει ο χρόνος έφευγε λύνοντας τα puzzles.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Μηπως σε επερνε ο υπνος ενω το παιζες; Εμενα μου πηρε γυρω στις 12 ωρες και μου λειπουν καποια λιγα puzzles. Επισης καποια στιγμη πρεπει να το συνδεσω online να ξεκλειδωσω τα 30 περιπου εξτρα. Στο δικτυο του σπιτιου μου το DS δε μπαινει.

Leave a comment:

• Ryu_gr
    replied
    Μου κάνει εντύπωση πως έφθασα τις 30 ώρες μέχρι να το τερματίσω!

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Οκ,ίσως το συνεχίσω απόψε.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Όντως έτσι είναι. Ειδικά αν φτάσεις σε κάποιο γρίφο που δεν μπορείς να λύσεις, πεισμώνεις τόσο πολύ που παρατάς τα πάντα για να τα καταφέρεις.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Αντι να περιμενεις να πας Κρητη και να το παρατησεις παιζε κανα 20λεπτοτο βραδυ πριν κοιμηθεις. (Ξεκινας 20λεπτο και καταληγεις σε μια ωρα).

Leave a comment:

• yomanation
    replied
    Πιο μετά γίνονται πολύ πιο περίπλοκοι (και ΚΥΡΙΩΣ πιο έξυπνοι) οι γρίφοι, αν σου άρεσε η αρχή, θα ενθουσιαστείς.

Leave a comment:

Working...
X