Announcement
Collapse
No announcement yet.
Professor Layton
Collapse
X
-
Hands-On With Professor Layton And The Diabolical Box
Leave a comment:
-
Το Trailer της ταινίας μεταφρασμένο:
Leave a comment:
-
Εγώ στο μεταξύ έπαιξα κάποια από τα extra puzzles του πρώτου (κάποια τα έβγαλα με οδηγό) και μόλις έκανα preorder το Diabolical Box. Για την ταινία τι να πω, μακάρι να είναι ευχάριστη.
Leave a comment:
-
-
Όταν είσαι fail τύπος...
Καλά ρε πες μας ότι το καλοκαίρι δεν κάθεσαι ΠΟΛΛΕΣ ώρες την νύχτα,πολύ περισσότερες συγκριτικά με τον χειμώνα.Γενικότερα το καλοκαιράκι γυρνάς στο σπίτι αργά,λες τι να κάνω τώρα...Ας παίξουμε Layton
Επίσης αν δεν μπορείς εσύ να τελειώσεις το Layton σε 6 μέρες(όσες για να τελειώσει το καλοκαίρι)επειδή δεν στροφάρεις δεν σημαίνει ότι και οι άλλοι είναι έτσι
(j/k,σιγά μην το τελειώσω και εγώ τόσο γρήγορα αν παίζω με τους γνωστούς μου χελωνιακούς ρυθμούς
)
Leave a comment:
-
Το καλοκαίρι έχει μικρές νύχτες και μεγάλες μέρες, n00b. Πέραν τούτου, 24 Αυγούστου είναι τέλη καλοκαιριού. Μας έγινες και Layton fan
.
Leave a comment:
-
Ωπ...Εχει 30 επιπλέον puzzles μέσω net?Δεν το ήξερα αυτό,πρέπει να βρω σημείο να συνδεθώ για να τα κατεβάσω...Originally posted by Ramparter View PostΜηπως σε επερνε ο υπνος ενω το παιζες; Εμενα μου πηρε γυρω στις 12 ωρες και μου λειπουν καποια λιγα puzzles. Επισης καποια στιγμη πρεπει να το συνδεσω online να ξεκλειδωσω τα 30 περιπου εξτρα. Στο δικτυο του σπιτιου μου το DS δε μπαινει.
Κατά τα άλλα το παιχνίδι είναι υπερθείλα,από τα αγαπημένα μου του DS.Όλα τα puzzles finished εκτός από ένα(το Save The Fucking Princess number +00).
Εντάξει περιμένουμε 24 Αυγούστου...Layton+Long Nights Of Summer= EPIC WIN
Leave a comment:
-
101 puzzles έχω λύσει χωρίς οδηγό, brute force attack κτλ
Που και που το άφηνα να ακούσω τη μουσική αλλά ντάξει ο χρόνος έφευγε λύνοντας τα puzzles.
Leave a comment:
-
Μηπως σε επερνε ο υπνος ενω το παιζες; Εμενα μου πηρε γυρω στις 12 ωρες και μου λειπουν καποια λιγα puzzles. Επισης καποια στιγμη πρεπει να το συνδεσω online να ξεκλειδωσω τα 30 περιπου εξτρα. Στο δικτυο του σπιτιου μου το DS δε μπαινει.
Leave a comment:
-
Όντως έτσι είναι. Ειδικά αν φτάσεις σε κάποιο γρίφο που δεν μπορείς να λύσεις, πεισμώνεις τόσο πολύ που παρατάς τα πάντα για να τα καταφέρεις.
Leave a comment:
-
Αντι να περιμενεις να πας Κρητη και να το παρατησεις παιζε κανα 20λεπτοτο βραδυ πριν κοιμηθεις. (Ξεκινας 20λεπτο και καταληγεις σε μια ωρα).
Leave a comment:
-
Πιο μετά γίνονται πολύ πιο περίπλοκοι (και ΚΥΡΙΩΣ πιο έξυπνοι) οι γρίφοι, αν σου άρεσε η αρχή, θα ενθουσιαστείς.
Leave a comment:
Leave a comment: