Έκαιγα κάτι dvd και σκέφτηκα όσο περιμένω δε βάζω να παίξω κάτι χαλαρό;
Ξεκίνησα το Professor Layon and the curious village.Πέρασα τους 2 πρώτους γρίφους.Φάση είχε.Θα το πιάσω ξανά όταν πάω Κρήτη,δηλαδή σε μια βδομάδα.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Professor Layton
Collapse
X
-
Αναφερω σε περιπτωση που δεν το ξερει καποιος (δεν ακουστηκε πολυ) οτι κυκλοφορει στην Αμερική στις 24 Αυγούστου.
Πιο συντομα απ'οτι περιμενα προσωπικα - ειχαν πει κατι για εντος 6 μηνων απ'την ανακοινωση και το υπολογιζα Οκτωβριο.
edit
Οποιος εχει ορεξη να μαζεψει οτι υλικο υπαρχει, ας κανει ενα νεο Thread γιατι αυτο αναφερεται κυριως στο πρωτο.
Leave a comment:
-
Δεν μπορώ να περιγράψω πόσο πολύ περιμένω το 2 πάντως... Αυτό το trailer με ξέσκισε. Do want!
Leave a comment:
-
Έχετε δίκιο στο ότι η μουσική ήταν περιορισμένη, αλλά σε αυτό ευθύνεται η μεγάλη διάρκεια του τίτλου για παιχνίδι του είδους και όχι η ίδια η μουσική η οποία ήταν καταπληκτική
Το παιχνίδι το βρήκα πολύ πολύ καλύτερο απ' ότι το περίμενα. Δυστυχώς δεν το αγόρασα (το έπαιξα σε DSTT >_>), αλλά ίσως το αγοράσω στο μέλλον για τη συλλογή μου.
Leave a comment:
-
Ωραια μουσικη που εδενε πολυ καλα με το υφος του τιτλου, αλλα οντως τραγικα περιορισμενη και λογω μεγαλης επαναληψης καπου κουραστηκα στο τελος.
Leave a comment:
-
Και εγώ βρήκα τη μουσική θεϊκή. Γενικά δεν υπάρχει κάτι που να μη μου άρεσε σε αυτό το παιχνίδι. Άνετα θα το έπαιζα ξανά κάποια στιγμή.
Leave a comment:
-
Ναι η μουσικη ειναι spot on στην αισθητικη του τιτλου και στην ατμοσφαιρα. Ολο το παιχνιδι γενικα ηταν αξιολατρευτο, ελπιζω στο event που ερχεται να δωσουν μια ημερομηνια για το Pandora's Box.
Leave a comment:
-
Πάντως δεν μπορώ να καταλάβω γιατί λένε πως η μουσική είναι αρνητικό σημείο του παιχνιδιού. Συμφωνώ πως είναι επαναλαμβανόμενη αλλά νομίζω οτι είναι απολύτως ταιριαστή στην ατμόσφαιρα.
Leave a comment:
-
Άσε ρε φίλε, το περιμένω πώς και πώς... Το καθυστερούν πάρα πολύ και δε μου αρέσει αυτό. Το Curious Village είναι ίσως το αγαπημένο μου παιχνίδι στο DS.
Leave a comment:
-
Professor Layton and the Pandora's Box
The main story revolves around Professor Layton and his young apprentice Luke traveling to meet Layton's mentor, who has sent them a letter about a mysterious box. Layton's mentor, Andrew Schroeder, writes that he wishes to have Layton take care of his information if anything were to happen to him. Professor Layton and Luke rush to the mentor's home, only to find him killed under mysterious circumstances. From there the pair travel to discover the secrets of "Pandora's Box". The gameplay is to take place partly on a train, as well as in two towns; the second of which is home to a mysterious, supposedly cursed castle.
-wikipedia
Εδώ και καμιά δεκαριά μήνες έχει κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία, καιρός είναι να έρθει και απο εδώ.
Εν τω μεταξύ έχω ξαναρχίσει απο σήμερα το μεσημέρι το Curious Village. Εξαιρετικό, ειδικά τώρα που μου είναι οικείο το όλο θέμα, τα γραφικά, η μουσικούλα...
Leave a comment:
-
Κι εγώ! Ο φίλος μου είναι φυσικός, αλλά εγώ σαν καλλιτέχνις (γκουχ...) έβρισκα τις πιο ευφάνταστες λύσεις.Ναι αυτό είναι αλήθεια (3 puzzles μου έλυσε btw
) και πραγματικά ευχαριστήθηκα όσο τίποτε άλλο τους γρίφους που έπαιξα με την κοπέλα μου. [/b]
Θα πάρω σίγουρα το δεύτερο.
Leave a comment:
-
Το θετικό είναι οτι παραδέχεσαι την ήττα σου! Αντε παραδέξου και την noobosini σου και είμαστε οκ! Μη φοβάσαι δεν θα σε παρεξηγήσει κανείς
Για δες ρε κάτι moderators που έχουμε, έναν γρίφο δεν μπορούν να λυσουν!
Leave a comment:
-
Κι εγω χθες παλευα αλλα σπαστηκα και εκλεισα το DS μετα απο αρκετο παιδεμα.
Μου μενει και το 134 με τα σπιτια και τα πηγαδια και δυστυχως αυτη η κατηγορια puzzles μου φαινεται απλα σπαστικη για τα γουστα μου.
Leave a comment:
Leave a comment: