Announcement

Collapse
No announcement yet.

Professor Layton

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• belmont
    replied
    Eγώ κατά λάθος σήμερα έκανα save αφότου ξόδεψα 3 hint coins και απάντησα λανθασμένα σε ένα puzzle.

Evans όταν το τερματίσεις, αν θες, σου στέλνω ένα perfect M3 save που έχω.

Όντως αναφερόμουν στο δεύτερο παιχνίδι. Στο πρώτο παιχνίδι είχα καταλάβει από πολύ νωρίς το τι έπαιζε με τους κατοίκους του χωριού. Στο δεύτερο δεν είχα καταλάβει τίποτα και η εξήγηση που έδωσαν δεν μου άρεσε καθόλου.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Ryu ο Belmont αναφεροταν στο φιναλε του δευτερου. Εμενα μ'αρεσε και στα 2 οχι λογω εξυπναδας αλλα γιατι ηταν κατι αρκετα απροσμενο και ασυνηθιστο και οταν μαθαινεις τι συμβαινει αυτοματα παιρνει αλλη διασταση η μεχρι τοτε πορεια σου στο παιχνιδι, τα προσωπα που εχεις συναντησει κλπ.

Leave a comment:

• Chief
    replied
    Τα ίδια πάνω κάτω. Και αυτό το παίρνεις είτε ως αρνητικό είτε ως θετικό.

Leave a comment:

• Ryu_gr
    replied
    Originally posted by belmont View Post
    Φίλε Rampater θα διαφωνήσω καθώς το φινάλε και τα τελικά μυστικά που αποκαλύπτονταν μου φάνηκαν μια βλακεία και μισή. Θα ήθελα και την άποψη και άλλων φίλων πάνω σε αυτό.
    Το φινάλε του πρώτου ούτε εγώ το βρήκα έξυπνο. Δε βαριέσαι, μαύρες κουκίδες σε λευκό χαρτί... Όλοι παίζουμε το Layton για τις γριφάρες του κυρίως και μετά τη μουσικάρα του. Αλήθεια το 2 από μουσική πως πάει;

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Eγώ κατά λάθος σήμερα έκανα save αφότου ξόδεψα 3 hint coins και απάντησα λανθασμένα σε ένα puzzle. Δε χάνω τίποτα, το ξέρω, απλώς ήθελα να τα έχω όλα τέλεια . 70 γρίφοι btw και ολοκλήρωσα το mini game με το χάμστερ.

Leave a comment:

• belmont
    replied
    Γίνεται με το πρόγραμμα eepinator. Θα σου στείλω PM για πιο αναλυτικά αργότερα.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Originally posted by belmont View Post
    Το παίζω σε Μ3 και όταν βγει εδώ θα το αγοράσω και θα περάσω το save.
    Στείλε ένα πμ να μου πεις πως γίνεται αυτό please.;)

Leave a comment:

• belmont
    replied
    Φίλε Rampater θα διαφωνήσω καθώς το φινάλε και τα τελικά μυστικά που αποκαλύπτονταν μου φάνηκαν μια βλακεία και μισή. Θα ήθελα και την άποψη και άλλων φίλων πάνω σε αυτό.

Leave a comment:

• Scatman
    replied
    Kατι λιγο ασχετο μα και σχετικο ταυτοχρονα.

Κυκλοφορησε το Sloane to MacHale no Nazo no Story 2 (DS) στην Ιαπωνια απτην Level 5.

Βασιζεται στο ομωνυμο βιβλιο :

Αποτι εχω διαβασει, μοιαζει αρκετα στο Layton αλλα εχει πιο ωριμο υφος (αρα ιδανικο!).

Στο εξωφυλλο του εμφανιζεται κι ο Layton :

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Καλα το φιναλε ηταν επικ, πολυ πιο μπροστα κι απ'το μυστικο του πρωτου παιχνιδιου. Δε χρειαζεται να πω αλλα, θα το δειτε και οι ιδιοι. Level 5 keep them coming...

Εχω παντως καμποσα puzzles να βρω ακομη.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Eμένα η κάμερα μου αρέσει σαν ιδέα (λολ γιατί άραγε), ενώ το χαμστεράκι το λάτρεψα, το βρήκα πολύ έξυπνο. Τώρα για τα τσάγια dunno, δεν ασχολήθηκα, μόλις τα πήρα.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Σας εχω ολους ειμαι στα 90+ puzzles, αρχικα ηταν αρκετα αστεια τωρα ομως εχουν ενδιαφερον. Τα mini games πραγματι ειναι οτι να ναι, η καμερα μου φαινεται καπως αδιανοητο να κατσω να τη φτιαξω χωρις περαιτερω βοηθεια ενω τα αλλα ειναι τελειως γτπ (το χοντρο pet και τα τσαγια).

Leave a comment:

• belmont
    replied
    Εγώ είμαι λίγο αργότερα, στους 62 γρίφους. Το παίζω σε Μ3 και όταν βγει εδώ θα το αγοράσω και θα περάσω το save.

Τα νέα mini games είναι λίγο χαζά κατά τα άλλα το παιχνίδι είναι τέλειο.

Η ομιλία και οι φωνές δένουν απόλυτα με τη βρετανική κουλτούρα.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Eγώ είμαι στο Dropstone, πήγα έξω από την έπαυλη και τώρα συνεχίζω να βολτάρω. Δεν έπαιξα χτες (τέταρτη μέρα που το έχω σήμερα), αλλά τις δύο πρώτες έπαιξα αρκετές ώρες. Είμαι στους 42 γρίφους. Ως τώρα μου αρέσει υπερβολικά πολύ και είπα να το πηγαίνω λίγο πιο αργά από εδώ και πέρα γιατί δε θέλω να το τελειώσω γρήγορα. Το πρώτο το έπαιζα πολύ πιο αργά, στο Diabolical Box έβγαλα 42 γρίφους μεσα σε 24 ώρες. Θα περιμένουμε που θα περιμένουμε τουλάχιστον 1 χρόνο για το 3 (αν κρίνουμε από την καθυστέρηση του 2), ας το απολαύσουμε καμιά βδομάδα παραπάνω .

Leave a comment:

• Chief
    replied
    Και γαμώ. Σε όποιον άρεσε το πρώτο θα αρέσει και το δεύτερο και το αντίστροφο. Το σενάριο είναι πολύ ενδιαφέρον και το artwork πανέμορφο. Πρέπει να είμαι κάπου στη μέση, το προχωράω σιγά-σιγά.

Leave a comment:

Working...
X