Announcement

Collapse
No announcement yet.

Mario Kart Wii

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Καλά δηλαδή που έχουμε παίξει το παιχνίδι, διαβάσαμε το κείμενο του review και έχουμε και άποψη, που να μη τα είχαμε κάνει κιόλας.
    [/b]
    .

Comment

• Προσωπικά συμφωνώ με τις βαθμολογίες που δίνει το EDGE η μόνη διαφωνία που είχα με το περιοδικό ήταν στο Battalion Wars II όπου η περιγραφή που έκανε στο παιχνίδι ήταν σαν να μην το είχαν παίξει.

Όπως παράδειγμα δεν ανέφερε πουθενά για Online δεν ανέφερε τίποτα για τις καινούργιες μονάδες που είχε μέσα το παιχνίδι και για το Cooperative Mode.

Μέτα κόλλησε και ένα 4 και έτοιμο το review. Αυτό ήταν αρπαχτή για το Mario Kart εγώ πάντως με δεν με χαλάει το 6 μιας και ξέρω τι θα πάρω και θα μου αρέσει όπως μου άρεσαν και τα παλιότερα.

Περισσότερα όταν πάρω το περιοδικό και παίξω και το παιχνίδι.

Comment

• Mia xara einai to EDGE .. An deite analitika tis vathmologies ton teleutaion 10 eton, ta scores tou isos na einai kai ta pio balances apo ola ta sites tou net .. Exei kanei lathi, den leo alla to periodiko exei ton diko tou tropo proseggisis sta paignidia kai prosopika mou aresei .. Epikrotei ta paignidia pou prospathoun na kanoun kati diaforetiko kai apo tin alli apodokimazei auta pou xrisimopoioun "sintages" epitixias .. To Battalion Wars tha mporouse na itan kati poli perissotero sto Wii, logo tou xeiristiriou, omos o xeirismos elaxista diefere apo auton tou Gamecube ... Oso gia to Mario Kart Wii, to 6 einai kalos vathmos ..

Comment

• Epikrotei ta paignidia pou prospathoun na kanoun kati diaforetiko kai apo tin alli apodokimazei auta pou xrisimopoioun "sintages" epitixias ..
          [/b]
          SMASH BROTHERS DX EDGE RATING 6
          SMASH BROTHERS X EDGE RATING 9

<_<
          Σου προσφέρω το δικαίωμα αγοράς του Οπούνα.

Comment

• SMASH BROTHERS DX EDGE RATING 6
            SMASH BROTHERS X EDGE RATING 9

<_<
            [/b]
            "Exei kanei <strike>lathi</strike> lathares, den leo alla to periodiko exei ton diko tou tropo proseggisis sta paignidia kai prosopika mou aresei"[/b]

Comment

• Εντάξει ρε παιδιά πράγματι το edge είναι πιο balanced σε σχέση με κάτι τραγελαφικά sites και περιοδικά αλλά όπως όλοι κάνει και αυτό λάθη και προχειροδουλειές όπως ας πούμε αυτό που είπε ο akira.Είναι δυνατόν να μην έχουν δει τα πάντα στο παιχνίδι και να μου κάνουν review?Απαράδεκτο για μένα.Πιστεύω ότι η βαθμολογία είναι πιο αντικειμενική όσο περνάει ο καιρός από τότε που έχεις τερματίσει ένα παιχνίδι.Δεν ξέρω κατά πόσο εφαρμόζεται αυτό από κάποιο site ή περιοδικό.
              Nintendo I.D.: paixtis
              3ds friend code: 2664-2347-7128

Comment

• Μόλις έλαβα αυτό:

Dear *******,
                This is an important e-mail update regarding your pending preorder MarioKart Wii (w/ Wii Handle) (Nintendo™ Wii Japan, NTSC J), Order (#*******).
                We received the first small delivery today for testing and unfortunately we have to inform you, that the game is not compatible with the DatelFreeloader (US and PAL Version). In case that this affects your preorder, please contact our customer service as soon as possible to amend/cancel your order, as otherwise we will ship your order within the next 48 hours. If you own a Japanese Wii and you do not want to change your orders, you do not have to reply to this email.
                Once again thanks for shopping with us and sorry for the inconvenience caused.
                Your Play-Asia.com Customer Service http://www.play-asia.com

Comment

• Μόλις έλαβα αυτό:

Dear *******,
                  This is an important e-mail update regarding your pending preorder MarioKart Wii (w/ Wii Handle) (Nintendo? Wii Japan, NTSC J), Order (#*******).
                  We received the first small delivery today for testing and unfortunately we have to inform you, that the game is not compatible with the DatelFreeloader (US and PAL Version). In case that this affects your preorder, please contact our customer service as soon as possible to amend/cancel your order, as otherwise we will ship your order within the next 48 hours. If you own a Japanese Wii and you do not want to change your orders, you do not have to reply to this email.
                  Once again thanks for shopping with us and sorry for the inconvenience caused.
                  Your Play-Asia.com Customer Service http://www.play-asia.com

[/b]
                  Μπράβο στο Play-Asia.com &#33; Φοβερή εξυπηρέτηση πελατών. Δεν σου λέει πάρτο και στα τέτοια μου εμένα τι θα το κάνεις μετά.

Comment

• Kαλά γιατί το παρήγγειλες από Ιαπωνία αφού έχεις ευρωπαικό Wii?Την Παρασκευή έρχεται επισήμως και εδώ.Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να το πάρεις από εκεί...
                    Απαράδεκτη η κατάσταση με το freeloader βέβαια.Θέλει αρκετή δουλειά νομίζω ακόμη.Πρέπει να παίζει τα πάντα αλλιώς δεν έχει νόημα.
                    Nintendo I.D.: paixtis
                    3ds friend code: 2664-2347-7128

Comment

• Ιαπωνικο Wii εχει ο ανθρωπος, αφου παιζει και Wii Ware games.
                      Do a barrel roll!

Comment

• Χαλαρώστε κάτι θα γίνει.Υπάρχει ασυμβατότητα νομίζω η οποία οφείλεται και σε διαφορές Jap με US και PAL consoles-δε βάζω το χέρι μου στη φωτιά αλλά κάπου το είχα διαβάσει.
                        Το θέμα είναι να διευκρινιστεί αν προέρχεται από update του game ή από console update.
                        Ψυχραιμία,άλλωστε είναι γεγονός πως αυτές οι μέθοδοι από εποχές Action Replay για Saturn,δεν έχουν ποτέ σχεδόν 100% συμβατότητα από την πρώτη έκδοση.Ακόμη και το Gemecube Freeloader προφανώς δεν παίζει τα πάντα.
                        Το ζήτημα είναι να περιμένουμε την απάντηση της Datel και φυσικά άλλων μεγάλων site.υπομονή...

http://www.neogaf.com/forum/showthre...253855&page=13
                        Δείτε κι εδώ.Με τη δεύτερη μέθοδο(που κάνει bypass τα updates)παίζει χωρίς online(κάτι αναμενόμενο φαντάζομαι) .Όπως και να έχει
                        εμμένω στο ότι πρέπει να κάνουμε υπομονή να δούμε τι θα ανακοινωθεί και από την Datel.Αν
                        αυτό ισχύει τότε το Wii μου "έχει φύγει" και με την πρώτη ευκαιρία τσιμπάω αμερικάνικο.

Άρα σαν αρχικά συμπεράσματα το παιχνίδι τρέχει αλλά χωρίς online(ούτως ή άλλως pal θα το αγόραζα το συγκεκριμενο )Συνεπώς το play-asia,μάλλον έκανε λάθος στη διάγνωση???Ενδιαφέρουσες οι εξελίξεις σιγά σιγά

Παράλληλα κάποιοι υποστηρίζουν πως δεν υπάρχει update στο game disc...Χαλασμένο τηλέφωνο. :blink:

Αυτο το post έχει λάβει χαρακτήρα ανταπόκρισης του neogaf...Εντάξει απλά κάποιοι δεν έχουν αντιληφθεί την alternate μεθοδο που παρακάμπτει τα updates και λένε φούμαρα-συγγνώμη κιόλας.Μάλλον ράδιο αρβύλα το όλον με το Mario Kart.Το ότι δεν έχει online λογικό μου φαίνεται.
                        «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

• Kαλά γιατί το παρήγγειλες από Ιαπωνία αφού έχεις ευρωπαικό Wii?Την Παρασκευή έρχεται επισήμως και εδώ.Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να το πάρεις από εκεί...[/b]
                          Γιατί μου βγαίνει 9,5? φθηνότερα.
                          Δε με πειράζει να περιμένω μια εβδομάδα παραπάνω (snail mail). Ο αριθμός games που έχω αφήσει στη μέση είναι διψήφιος...
                          Btw, το ευρωπαϊκό (launch κιολας) Wii μου έχει φάει τρελή σκόνη και υπάρχει μόνο ως δωρητής εξαρτημάτων σε περίπτωση που πάθει κάτι το ιαπωνικό.

Comment

• Δε παιζει να μην κανει update το Mario Kart αφου εγκαθιστα κοτζαμ καναλι στη κονσολα. Παντως το συγκεκριμενο παιχνιδι δεν εχει νοημα να το κανει καποιος import, κυκλοφορει παντου μεσα στον ιδιο μηνα.
                            Do a barrel roll!

Comment

• Αν δεν βγει καποιο σοβαρο hardware modification, απλα ξεχαστε τα free loaders και το καθε free loader. Με την παρων τεχνολογια και τα παρων μηχανηματα, ειναι σε θεση αναπασα στιγμη να κλειδωνουν 101% οτι θελουν.
                              Εφοσων καποιος ενδιαφερεται για εισαγωγες παιχνιδιων, καλυτερα να παρει αμερικανικη / ιαπωνικη κονσολα, παρα να μπλεκει με loaders.
                              Ned Stark

A man draws his sword in order to protect the small wound deep in his heart.
                              It was inflicted in the days long past,at the farthest reach of his memories.
                              A man wields his sword in order to depart life with a smile.
                              In the days far ahead,beyond the reach of his memory.
                              Ειναι ανθρωπος, κι ομως δεν εχει αδυναμιες.
                              Εχει υλικη υποσταση, κι ομως δεν υπαρχει.
                              Ειναι ο Getta Robo.

Comment

• The bomb has been dropped...ελπίζω μόνο να μην είναι καμιά φάρσα, αν και ο συγκεκριμένος gaffer είναι φερέγγυος...

You can invite people from your Wii-friendlist and add them automatically to Mario Kart Wii (if your Wii-friend confirm the invite)[/b]
                                http://www.neogaf.com/forum/showthre...=270974&page=7
                                Nintendo must have created a virtual Eternal Darkness game that has engorged reality. The sanity meter right now is maxed out x 10000 so we're experiencing some weird stuff.

Let's just all say the magic words and go back to reality.

THIS CAN'T BE HAPPENING!!!!!

Comment

Working...
                                X