Announcement

Collapse
No announcement yet.

Mario Kart Wii

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Γιατί να παίξει κανείς το παιχνίδι με freeloader; Είχα την εντύπωση πως το παιχνίδι θα βγει πρώτα στην Ευρώπη και μετά στην Αμερική.

Comment

• Γιατί να παίξει κανείς το παιχνίδι με freeloader; Είχα την εντύπωση πως το παιχνίδι θα βγει πρώτα στην Ευρώπη και μετά στην Αμερική.
      [/b]
      Aν είσαι στην Αμερική και το θες 2 εβδομάδες νωρίτερα όμως?
      Σου προσφέρω το δικαίωμα αγοράς του Οπούνα.

Comment

• Aν είσαι στην Αμερική και το θες 2 εβδομάδες νωρίτερα όμως?
        [/b]
        Χαχαχα τότε μάλλον την πάτησες

Comment

• Ελπίζω να έχει κι άλλα από ΜΚ64. :wub:

Comment

• The bomb has been dropped...ελπίζω μόνο να μην είναι καμιά φάρσα, αν και ο συγκεκριμένος gaffer είναι φερέγγυος...

http://www.neogaf.com/forum/showthre...=270974&page=7
            [/b]
            Πραγματική βόμβα όμως!Ένα ρίγος συγκίνησης διαπερνά τα κόκκαλά μου και αρχίζω να πιστεύω ότι υπάρχει ελπίδα!Θετικότατο βήμα.Μακάρι να ισχύει και στα άλλα games και που ξες σιγά σιγά θα βάλουν και servers!
            Nintendo I.D.: paixtis
            3ds friend code: 2664-2347-7128

Comment

• 10? πωλείται το Wii Wheel στο κατάστημα της Nortec.

Comment

• To game πόσο θα'χει τελικά?50e?Θα το πάρω πιθανότατα online για να πάρω και το Wii Wheel.Όλο και πιο καλύ τιμή θα'χουν.

Comment

• Good news for people with a PAL Wii, Freeloader and Brawl. Everything works fine. The update that comes with MK is 3.2E, which was released a few weeks back. There's no problem about putting in MK and playing straight away. I tested Freeloader with Brawl afterwards and it's perfect. I spent about 20 minutes testing it on 2 Wiis(3.2E) today and both ran it perfectly. Wasn't actually working today but went in to pick up MK early and it works perfectly on my PAL machine at home and so does Brawl. Great news.
                  [/b]
                  Yessssssssss!!
                  Nintendo must have created a virtual Eternal Darkness game that has engorged reality. The sanity meter right now is maxed out x 10000 so we're experiencing some weird stuff.

Let's just all say the magic words and go back to reality.

THIS CAN'T BE HAPPENING!!!!!

Comment

• E καλά κάτσε ακόμη νωρίς είναι.Θα'χουμε ξανά απάντηση πιστεύω από τη nintendo.Αυτό που με ανησυχεί είναι μήπως κάποια στιγμή η nintendo βγάλει κάποιο update που θα αχρηστεύει τελείως το freeloader και ότι και να κάνει η datel δεν πρόκειται να σπάσει.Επομένως εγώ προσωπικά θα περιμένω να δω τι θα γίνει με αυτή την κατάσταση και θα πάρω το freeloader όταν και αν δω ότι δεν παθαίνει τίποτα Wii ή το freeloader με όποιο update και να βγάλει η nintendo.Μέχρι τότε όμως αναμονή...

Comment

• Το χω παιδια. Το πηρε ο αδερφος μου απ'το plaisio. Η πλακα ειναι οτι χτες που ρωτησα ουτε που το ξερανε. Δυστυχως ειμαι στη σχολη τωρα για μια εργασια. Θα το τεσταρω αμεσως μολις γυρισω.
                      Do a barrel roll!

Comment

• Χαχα μαρέσει πάντως η Νιντέντο!!!Όταν κάτι είναι αυτονόητο,για την εταιρεία του Κυοτο είναι Megaton!!!
                        Originally posted by Raf
                        Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

• Εντυπωσεις

Για το ιδιο το παιχνιδι δε θα πω πολλα μιας και ακομη παλευω να συνηθισω το χειρισμο. Ομως για το online κομματι εχω να πω οτι ειναι μακραν οτι καλυτερο εχει κανει η nintendo. Εβαλα να παιξω με τον αδερφο μου online 2 παιχτων. Βρηκαμε αμεσως αλλους 8-9 παιικτες που παιζανε ηδη και στον επομενο αγωνα ειμασταν μεσα και εμεις. 10-12 παικτες χωρις καθολου lag. Ακομη και α φυγουν καποιοι μπαινουν αλλοι. Παιξαμε περισσοτερους απο 10 αγωνες και οι αντιπαλοι ηταν παντα πανω απο 10. Χωρις καθολου προβληματα ταχυτητας, το τονιζω.
                          Do a barrel roll!

Comment

• Χαχα μαρέσει πάντως η Νιντέντο!!!Όταν κάτι είναι αυτονόητο,για την εταιρεία του Κυοτο είναι Megaton!!!
                            [/b]
                            Έλεος...ακόμη τόσα απωθημένα? Και πλέον εσένα τι σε νοιάζει??!!αν θυμάμαι καλά, wii δεν έχεις πλέον, οπότε άσε μας εμάς τους κατόχους να χαιρόμαστε με κάτι απροσδόκητο που θα μάς κάνει τη ζωή πιο εύκολη...
                            Nintendo must have created a virtual Eternal Darkness game that has engorged reality. The sanity meter right now is maxed out x 10000 so we're experiencing some weird stuff.

Let's just all say the magic words and go back to reality.

THIS CAN'T BE HAPPENING!!!!!

Comment

• Noμίζω το ποστ μου δεν ήταν εριστικό/επιθετικό.Οπότε δεν υπάρχει λόγος προσωπικής "επίθεσης"
                              Originally posted by Raf
                              Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

• αυτα ειναι! ΥΑΥ! παρασκετη θα το εχω και εγω! το να βαλω internet μου φαινεται ολο και πιο καλη ιδεα!
                                πρωτα το smash bros και τωρα mario kart? θα καουμε για τα καλα!

Ramparter, πως ειναι ο ανταγωνισμος? ειναι ολοι noobαδες η τα βρηκες σκουρα?
                                θελω επισης να ξερω αμα δειχνουν εκτος απο το ονομα του παιχτη... και καποια σημαια η κατι που να λεει απο ποια χωρα ειναι ο αντιπαλος σου. αιντε με το καλο να κανουμε δικα μας προταθληματα

skype+mario kart=wtf nintendo?

Comment

Working...
                                X