Apla den exeis gousto Aion, ta exoume pei afta polles fores.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Devil May Cry 4
Collapse
X
-
"Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
Kindred, this blade and I."

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
Greek Gaming Videos
Greek Final Fantasy Forum
-
Ναι ρε. Ο Fioth λατρεύει το DMC4, χτύπησε και όλα τα achievements.Originally posted by Altair View PostΠω ρε πούστη,έκανα μια αναδρομή στα παλιότερα ποστς.Τι αναλύσεις κάνει ο FiOth ρε φίλε,γαμώ.Γύρνα πίσω ρε.
Δεν έχω γούστο επειδή δεν μου αρέσει ένας χαραχτήρας που παλεύει με pizza στο στόμα σαν να είναι party animal? Χμ... E ok μωρέ δεν πειράζει, ας μην έχω. Τουλάχιστον ακούω Chopin.;)Originally posted by Ground_zero View PostApla den exeis gousto Aion, ta exoume pei afta polles fores.
Comment
-
Den exeis gousto epeidh eisai to monadiko atomo panw sthn gh pou tha periegrafe ton Dante me afton ton tropo poly apla.
Den gnwrizw kanenan pou na mhn tou arese o Dante tou 1, tou 3 kai tou 4."Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.

Greek Gaming Videos
Comment
-
wesker assist me. Speak, speak the truth.
Έχω λοιπόν το DMC3 Special Edition, και έτσι μου έχει επιλογή για Yellow ή Gold. Το Gold απότι διάβασα σου έχει απεριόριστα checkpoints and continues, αντίθετα με το Yellow που είναι πιο hardcore. Υπάρχει όμως λόγος να αντιμετωπίσω τόση δυσκολία σε ένα παιχνίδι που στο παρελθόν δεν με έχει κερδίσει? Ιδού η απορία... Any suggestions?
Επίσης είδα ότι υπάρχουν mods για να το παίξω σε 1080p όμως δεν ξέρω αν αξίζει να μπω σε τόσο κόπο. Άσε που ίσος να υπάρχουν και glitches.
Comment
-
Προσωπικά επειδή μου έχει περάσει η πολύ όρεξη για hardcore καταστάσεις (πλην των Platform παιχνιδιών), όποτε βρίσκω τέτοιες επιλογές, τις επιλέγω. Στο DMC 4 έβαλα την πιο δύσκολη επιλογή for old time's sake αλλά και επειδή είχα ασχοληθεί πολύ και με τα προηγούμενα της σειράς (ειδικά το 3) και ήξερα τι παίζει. Αν ήταν κάποιος άλλος τίτλος θα πήγαινα με την πιο εύκολη επιλογή. Αλλά στην τελική είναι πώς το νιώθεις κι εσύ.
Comment
-
Θυμάμαι όταν είχα τερματίσει το DMC 4 σχεδόν σε όλα τα επίπεδα δυσκολίας, άρχισα να κατεβάζω διάφορα mods. Πραγματικά υπάρχουν χιλιάδες mods για το παιχνίδι. Ήταν ένας λόγος για να συνεχίσω να παίζω αυτή τη παιχνιδάρα (το οποίο άμα θυμάμαι καλά έπαιρνε άσχημα reviews απο τους ντε και καλά experts επειδή είχε τον Nero. To 4 είναι το καλύτερο DMC σε θέμα gameplay. Ειδικά άμα πάρεις τον Dante και αρχίσεις να κοπανάς τα τέρατα με τα τρομερά combo του.
Ο Χριστός και η Παναγία...Originally posted by Aion View PostΟ χαραχτήρας που λες έπαιζε στο DMC1 και πατούσε στην λεπτή γραμμή του να γίνει ξενέρωτος, παιδικός, και μαϊμουδίστικος.
Comment
-
Το κάνω install και το resolution είναι χαμηλό. Ψάχνω για mods, περίπλοκο, έχει και glitches. Δεν πάει στα κομμάτια, να το παίξω όπως είναι. Το ξεκινάω και με το gamepad του XBOX 360 τα controls είναι εντελώς λάθος και δεν αλλάζουν. Θέλει mods. Ψάχνω για mods, βρίσκω κάποιο, το κάνω step by step, μέχρι που... Δεν υποστηρίζεται από το Windows 8 που έχω. Τέλος το DMC spree για την ώρα λοιπόν. Μάλλον θα πάρω το HD collection στο μέλλον για XBOX 360 και μετά ξεκινώ το 4 και το νέο DmC sto PC.
Πάμε για αλλα τώρα.
Comment
-
Aion pragmatika twra an einai na paikseis to paixnidi mono kai mono gia na paraponiesai meta eilikrina mhn kaneis kan ton kopo xwris plaka."Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.

Greek Gaming Videos
Comment
-
Den kserw otan paizw ena game kai apokalw ton prwtagwnisth maimou profanws den mou aresei."Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.

Greek Gaming Videos
Comment
-
Είχα διαβάσει πως όντως το 3 έχει αρκετά προβλήματα στο PC, όμως δεν ήξερα τι ακριβώς έπαιζε. Πάντως στο 4 δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα. Μόνο την κάμερα δεν μπορώ να κάνω assign στο χειριστήριο, που όμως έχει default επιλογή στον δεξί μοχλό, επομένως όλα καλά. Θα έλεγα να παίξεις το 4 κατ' ευθείαν, έτσι κι αλλιώς το 3 προηγείται στην ιστορία όλων.
Comment

Comment