Announcement

Collapse
No announcement yet.

Devil May Cry 4

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Οι ατάκες του Dante είναι τόσο σοβαρές όσο οι ατάκες των Street Fighters μετά από αγώνα...

You have to defeat my Dragon Punch to stand a chance....

Το νόημα είναι όμως ότι οι βλακείες που ξεστομίζονται δεν έχουν σχέση με το παιχνίδι που όλο το ζουμί του είναι η πολυπλοκότητα στο σύστημα μάχης. Εγώ όταν πρωτοέπαιξα το DMC3 με απογοήτευσε γιατί έδωσα σημασία στο σενάριο, στα cutscenes και γενικά στο ξεδίπλωμα της ιστορίας. Αλλά στα DMC όλα αυτά είναι απλά δικαιολογίες για το φοβερό μακελειό που μπορείς να προκαλέσεις όταν μάθεις να παίζεις το παιχνίδι σωστά.
    Insert Coin

Comment

Κοιτα πιο ωριμο δεν θα τον ελεγα με τιποτα ... [/b]
      Eννοούσα μάλλον σε σχέση με τον Nero, στην εμφάνιση κτλ. Ο Nero πχ απέναντι του έμοιαζε και ήταν παιδάκι. O Dante στο DMC4 λέει καφρίλες όπως έλεγε και πριν απλώς μου έδωσε την εντύπωση πως τώρα ήταν λίγο πιο σοβαρός.
      Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

<div class='quotetop'></div>
        Αλλά στα DMC όλα αυτά είναι απλά δικαιολογίες για το φοβερό μακελειό που μπορείς να προκαλέσεις όταν μάθεις να παίζεις το παιχνίδι σωστά.[/b]
        Με βαση αυτο θα ηθελα να πω πως θα ηταν απλα καταπληκτικο να ειχαν προσθεσει live στη σειρα ειτε με co -op στο campain (σκεπτειτε τι μακελειο θα γινοταν στα υψηλα επιπεδα δυσκολιας ) ειτε με μονομαχιες μεταξυ παικτων σε τερεν παρμενα απο το παιχνιδι... Γενικα ως τιτλος στηριζεται στην ικανοτητα και στο ταλεντο ( με πραγματικα απυθμενη ποικιλια στο gameplay ) και θα ηταν αρκετα ενδιαφερον πιστευω να δουμε κατι τετοιο .

<div class='quotetop'></div>
        Eννοούσα μάλλον σε σχέση με τον Nero, στην εμφάνιση κτλ. Ο Nero πχ απέναντι του έμοιαζε και ήταν παιδάκι[/b]
        Ναι συμφωνω , νομιζα οτι εννοουσες ως προς τον χαρακτηρα ;)

Comment

OK εχουμε διαφορετικο γουστο στο τι θεωρουμε "εξυπνο" εμενα ο dante στο 4 δε μου αρεσε.. και σε αλλα φορουμ που ειδα αρκετοι εχουν την ιδια αποψη με εμενα.

Η σκηνη στην οπερα εξυπνη.? χμμμ...
          [/b]
          Ναι, Why not?

Ωραία σχεδιασμένη ήταν πάντως.
          Οι διαλογοι ήταν αρκετα πετυχημένοι IMHO..

Νταξ, όπως το πάρει κανείς.

Comment

μ&#39;αρέσει η κουβέντα που κάνετε αλλά μια παράκληση.αν υπάρχει περίπτωση να γράφετε κάπου σπόιλερς παρακαλώ ειδοποιήστε πρώτα ή βάλτε τα σε λευκό φόντο(καλύτερα) ή και τα 2 (τέλειο)
            Carpe diem

Comment

Egw ena pragma goustara apo panta ston Dante, to oti einai toso badass pou den tou thn vgainei kaneis (ektos apo ton Vergil).
              Einai apolytila pws to lene, to senario einai panta ftiagmeno gyrw apo afth tou thn ikanothta na mhn pathainei tipote, erxontai ton varane, shkwnetai kai tous skotwnei olous kai panta me poly stylato tropo.
              Idiaitera otan to paizei kai daskalos ston Nero enw mporei na tous dialhsei olous opoiadhpote stigmh, kanei ton xarakthra tou akoma poio xioumoristiko.

To na perimeneis diaforetiko senario apo kati tetoio einai aplws dikaiologia na mhn sou aresei to paixnidi (says I), tha mporouse kalista o kathenas na mhn to paiksei kai katholou ean htan aftos o tomeas to kalytero shmeio tou.

To DMC aresei giafto pou einai kai to 4 einai sigoura antaksio tou 1 kai tou 3 (ean eixe kai ton Vergil mesa tha htan apolyto alla den mporoume na ta exoume ola )

To kalytero feature tou Dante einai o tropos me ton opoio alazei ta styles tou: (gunslinger to agaphmeno mou&#33;&#33;&#33;) E POSO POIO PIMP NA GINEI POIA?

"Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
              But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
              Kindred, this blade and I.
              "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
              Greek Gaming Videos
              Greek Final Fantasy Forum

Comment

πες τα ρε ground 0.με πώρωσες γαμώ την τρέλα μου.άντε μη διακόψω το assassin&#39;s creed και πάω να λιώσω(μπα,καλύτερα το Πάσχα που δε θα δουλεύω)
                Carpe diem

Comment

file ground zero e ohi ke antaxio tou devil may dry 1 to dmc1 itan ke ine to kalitero dmc tis siras diki mou gnomi .

Comment

O monos logos pou den to thewrw antaksio 100% einai epeidh to DMC 1 exei thn prwth gnwrimia me ton Dante.

Mexri kai to Kick13 auto combo pou eleipe apo to DMC3 exei sto 4, pragmatika den tou leipei tipote..... (alastor, vortex kai Sparda? )
                    "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
                    But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
                    Kindred, this blade and I.
                    "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
                    Greek Gaming Videos
                    Greek Final Fantasy Forum

Comment

Και εγω κατι αντιστοιχο πιστευω , γενικα η αποψη μου ειναι πως το πρωτο παιχνιδι αποτελεσε την μετουσιωση των ονειρων ολων αυτων που λατρεψαν τα αντιστοιχα παιχνιδια της 16μπιτης εποχης . Εγω ειχα σοκαριστει...παρ&#39;ολα αυτα θεωρω και εγω το 4 με ανεση ανταξιο του πρωτου .

Comment

DMC1>DMC3>>>DMC4>>>>>>>>>>>>>>DMC2

Eτσι παει για εμενα... B) B)

Comment

O monos logos pou den to thewrw antaksio 100% einai epeidh to DMC 1 exei thn prwth gnwrimia me ton Dante.

Mexri kai to Kick13 auto combo pou eleipe apo to DMC3 exei sto 4, pragmatika den tou leipei tipote..... (alastor, vortex kai Sparda? )
                          [/b]
                          Εγώ είχα αποφύγει για κάποιο λόγο τα DMC ως τώρα κι έτσι με το 4 έμαθα τους Dante, Nero και ομολογώ πως εντυπωσιάστηκα. Ειδικά ο Dante είναι μορφάρα Cheesy lines ftw

Comment

αν και δεν έχω παίξει ακόμα το 4 σε συμβουλεύω να παίξεις το 3.
                            Vergil=BADASS.και καλύτερα να βρεις τη σπέσιαλ έκδοση για να παίξεις και με αυτόν.πραγματικά το παιχνίδι αλλάζει τελείως(γίνεται βέβαια πολύ πιο εύκολο,αλλά και πάλι...)θα γουστάρεις τρελά με τον Βιργίλιο
                            Carpe diem

Comment

Επι τοσο καιρο λιωνω τον τιτλο και δεν εκατσα να γραψω μια σειρα στο σχετικο θεμα...διαβασα καποια πραγματα πιο πανω που μου φαινονται ατοπα, αλλα ειναι γνωμη μου παντα (για μενα, τα DMC - εκτος του 2 που δεν υπαρχει - εχουν μια χαρα σεναριο για τιτλοι του ειδους).Οσο για συγκεκριμενες σκηνες κι ατακες δε θα πω τπτ, εκτιμω βαθυτατα το humor της σειρας και απο αποψης gameplay ΟΛΑ τα αλλα DMC ειναι αρκετα πισω απο το 4, ισως με εξαιρεση το 3 το οποιο βρισκεται καπως πιο κοντα.Οσον αφορα το πρωτο (αναφερθηκε πιο πανω) η αληθεια να λεγεται παιδες, ειχες ελαχιστα πραγματα στα χερια σου κι ετσι αυτοματως περιοριζονταν και οι επιλογες σου στις μαχες.

Αν καποιος ενδιαφερθει να ασχοληθει με το 4 και θελει οποιου τυπου βοηθεια, hint ή τεχνικη feel free to ask.Πριν απο λιγο ολοκληρωσα κι ενα review και το ανεβασα το gamespot, αν ενδιαφερεστε ριξτε μια ματια:

http://www.gamespot.com/xbox360/action/dev....html?id=593659 (υπαρχουν μερικα τυπογραφικα, μου ξεφυγαν στο check που εκανα).

The rest, is silence... (οπως θα ελεγε κι ο Dante στην πολυ πετυχημενη σκηνη). ;)
                              <div align="center">

"Strive For Improvement Through Every Day To Become The Best You Can"</div>

Comment

so that you will be able to understand where every attck comes from without making you curse simply because "cough" exploding shuriken "cough" will be coming to you from every direction.
                                [/b]

FiOth , loyal hater to the end. ;)

Comment

Working...
                                X