Announcement

Collapse
No announcement yet.

Age Of Conan

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Ξέρει κανείς πως μπορώ να παίξω windowed αλλά maximized; Θέλω να μπορώ να βλέπω και τα msn/skype όσο παίζω αλλά δεν μου δίνει την επιλογή για maximize όταν παίζω windowed και ή πιάνει ακριβώς όσο χώρο όσο πιάνει και σε full screen (1680x1050) ή πάει πολύ πιο κάτω η ανάλυση που το κάνει πολύ μικρό.

Comment

Αντί για WoW, σκέφτηκα να αρχίσω το Age Of Conan. Παρολαυτά έχω κάποιες ερωτήσεις:

1. Αν το κατεβάσω από torrent για παράδειγμα, θα μπορώ να παίζω κανονικά εφόσον πληρώνω κάθε μηνα? Επίσης, από gamecard γίνετε η πληρωμή ή online payment?

2. Αντί για torrent, υπάρχει από κάπου official να το κατεβάσω πληρώνοντας?

3. Υπάρχει κίνηση στους servers η θα καταντήσω να ψάχνω να βρω online κανένα player να παίξουμε?

Comment

ΕPIC THREAD RESSURECTION BY AION!!!!

Γνώμη μου είναι, και μόνο γνώμη μου, ΧΕΣΤΟ το Age of Conan για άπειρους λόγους. Αξίζει ναι, δεν αξίζει τώρα όμως. Καλύτερα κάνε υπομονή για φρεσκαδούρες όπως το Guild Wars 2 και SWTOR που όπως φαίνεται θα τραβήξουν και το περισσότερο κόσμο.

Αντί για AoC θα σου έλεγα να τσιμπίσεις μια gamecard ή να βάλεις ένα μηνάκι και να πάιξεις το περιεχόμενο του Cataclysm. Θα εκπλαγείς. Αν μάλιστα εκπλαγείς περισσότερο του αναμενομένου, δεν θα δυσκολευτείς ΚΑΘΟΛΟΥ να αρχίσεις με κάποια νέα race και να δεις τον Azeroth αλλαγμένο από άκρη σε άκρη. You have been warned.

Στις ερωτήσεις σου,

1. Και τα δύο μοντέλα υποστηρίζονται. Το κατά πόσο βέβαια θα μπορέσεις να βρεις gamecard είναι ένα ζήτημα. Πιο εύκολα βρίσκω για Warhammer παρά για AoC. Εμμ για torrent δεν γνωρίζω από πρώτο χέρι να σου πω, λογικά πάντως αν είναι legit ο client και ο ευρωπαικός δεν θα πρέπει να έχεις προβλήματα.

2. ageofconan.com

3. Aν είναι να ξεκινήσεις μόνος σου, καλύτερα μην ξεκινήσεις καθόλου. Δεν είναι noob friendly το AoC (με την έννοια του πρωτάρη στο game, όχι στο skill σου ως παίχτης). Την trial την δοκίμασες;
        sigpic

Comment

Γιατί τι έχει? Τα Star Wars ταινίες/παιχνίδια ποτε δεν μου άρεσαν, δεν είμαι φίλος τους. Το Guild Wars 2 άγνωστο ποτε κυκλοφορεί.

Αν δεν αρχίσω το Age Of Conan τότε θα πάω για WoW. ’Αρχιζα να κατεβάζω το trial του Age Of Conan, αλλα το τέταρτο patch είνα 7μιση GB (δηλαδή ολόκληρο το παιχνίδι), έτσι το έκανα cancel για να το κατεβάσω από αλλου με full speed. Κάρτες βρίσκω online, η και από καταστήματα (χτες που ρώτησα κάπου είχαν). Γιατί όμως να μην αρχίσω? Φαίνεται πιο σοβαρό, πιο βίαιο. Να αρχίσω Warhammer καλύτερα? LOTR? Aion μήπως?

Comment

Oxi Aion tsampa tha asxolhtheis apoti mou lene kapoioi filoi to paixnidi argopethainei oso paei.
            Twra tha elega kai egw oti kai o Deus Dope, paikse WoW, ekei exeis toulaxiston ena sigoura epityxhmeno game.
            "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
            But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
            Kindred, this blade and I.
            "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
            Greek Gaming Videos
            Greek Final Fantasy Forum

Comment

και to ff14 θα μπορουσε να κοιταξει, με την προυποθεση οτι εχουνε στρωσει τα πραγματα εκει πλεον υποθετω (ε g_z?)

αλλιως μονοδρομος το cataclysm η περιμενεις τα καινουργια

Comment

Oxi to FF14 tha allaksei poly akomh, molis extes anakoinwthike oti tha allaksoun to Battle system, to User Interface kai genikotera tha ginoun poly megales allages.
                Ekana ena post sto sxetiko thread ga na deite.
                Opote kala tha einai na mhn asxolhthei apo twra.
                "

Greek Gaming Videos

Comment

Το Αιον δεν αργοπεθαίνει απλά πρεπει να έρθεις σε εναν καλό server. Εγω παίζω Αιον εδω και 13 μήνες και το παιχνίδι είναι καλό. Δεν είναι βέβαια WoW αλλα εντάξει αμάν ποια με αυτο το wow

Comment

Originally posted by Aion View Post
                    Γιατί τι έχει? Τα Star Wars ταινίες/παιχνίδια ποτε δεν μου άρεσαν, δεν είμαι φίλος τους. Το Guild Wars 2 άγνωστο ποτε κυκλοφορεί.

Αν δεν αρχίσω το Age Of Conan τότε θα πάω για WoW. ’Αρχιζα να κατεβάζω το trial του Age Of Conan, αλλα το τέταρτο patch είνα 7μιση GB (δηλαδή ολόκληρο το παιχνίδι), έτσι το έκανα cancel για να το κατεβάσω από αλλου με full speed. Κάρτες βρίσκω online, η και από καταστήματα (χτες που ρώτησα κάπου είχαν). Γιατί όμως να μην αρχίσω? Φαίνεται πιο σοβαρό, πιο βίαιο. Να αρχίσω Warhammer καλύτερα? LOTR? Aion μήπως?
                    Ανάλογα τι ζητάς απ'το mmo σου. Αν μπεις στο Conan, στον Crom server που είναι PVE και απλά θέλεις να ασχοληθείς με level-up μέχρι το 80 και να δεις κάτι διαφορετικό, τότε μια χαρά. Solo-friendly είναι αρκετά ενώ από περιοχές, quests και npcs θα έρθεις αντιμέτωπος, ελέω lore, με πράγματα που σίγουρα δεν έχεις ξαναδεί στα συνηθισμένα high-fantasy mmos.

Στα 80 όμως θα πρέπει να ρωτήσεις τον εαυτό σου τι θες να κάνεις. Ή βρίσκεις guild και κολλάς με το παιχνίδι ή το παρατάς, δεν υπάρχει μέση λύση. Ο κόσμος που παίζει στο Conan είναι συγκεκριμένος, περιορισμένος, μοιρασμένος σε guilds και γνωρίζονται μεταξύ τους. Στα 80 το παιχνίδι πετά το casual-solo friendly μανδύα του και γίνεται hardcore group oriented mmorpg. Το expansion του προσφέρει ουσιαστικά πράγματα μόνο σε high-end επίπεδο και αν δεν είσαι έτοιμος να πιάσεις νέες παρέες καλύτερα ξέχνατο. Για μένα το AoC προσφέρει το ποιοτικότερο end-game σε οποιοδήποτε mmorpg κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή μόνο που θες ένα καλό πυρήνα παιχτών για να το απολαύσεις κάτι που σε μια generic end-content guild, χωρίς φίλους, ίσως και να μην το κάνεις ποτέ.

Για PVP server δεν το συζητώ καν, αν σου αρέσει αυτό το playstyle και μπουκάρεις μόνος σου στη Hyboria μόνο με rogue class σώζεσαι που έχει stealth αλλιώς προετοιμάσου για άπειρο ganking. Bέβαια, αν γουστάρεις PVP, είσαι PVP player, τότε απλά κατέβασε τη trial του Warhammer Online, λιώσε στις Tier 1 RVR lakes και αφού χορτάσεις απόρησε κι εσύ πως κατάφερε να αποτύχει αυτό το παιχνίδι και έλα να σου πω. Μην κάνεις όμως το λάθος να αγοράσεις/κατεβάσεις full το game, το Warhammer είναι κλινικά νεκρό game.

Mε το Aion απλά μην ασχοληθείς. Εκτός κι αν το φετίχ σου είναι τα Κορεάτικου στυλ mmorpg. To Lotro από την άλλη είναι μια πολύ καλή, δοκιμασμένη και κυρίως πλέον τσάμπα λύση. Έχει σταθερό πυρήνα παιχτών, έχει expansions με μπόλικο content, έχει - προφανώς - πολύ καλοδουλεμένο lore και από PVE άποψη προσφέρει μια από τις πιο solid εμπειρίες που μπορείς να βρεις αυτή τη στιγμή. Το PVP του suck-άρει άσχημα βέβαια αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα. Είναι καθαρά PVE mmo το Lotro με πολλές μάλιστα δραστηριότητες που ενθαρρύνουν το Role Playing. Είναι ίσως η καλύτερη λύση αυτή τη στιγμή αν ψάχνεις ένα mmorpg να περάσεις ευχάριστα το χρόνο σου αν βάλεις όλες τις παραμέτρους στη ζυγαριά (content-κόσμος-χρήμα). Αλλιώς Cataclysm.
                    sigpic

Comment

epic post!!!

εχω την αισθηση οτι το warhammer απετυχε λογω του tier 2 RVR με την λαβα

σοβαρα ομως για πες μας γιατι απετυχε, εγω να πω οτι μεσα στον πρωτο μηνα που επαιξα πηγα max lvl επαιξα αλλες 10 μερες RVR αλλα καηκε το pc μου και το παρατησα οταν ξαναπηρα pc μετα απο καμια βδομαδα μου ειχε φυγει η καψα και οι περισσοτεροι γνωστοι μου το παρατησανε λογω βαρεμαρας δεν ειχε να κανεις τιποτα

στο conan τι γινεται ποσο εχει φτιαξει το end content? αν θυμαμαι σωστα το παρατησα lvl 70 φευγα επειδη ειχα βαρεθει να φαρμαρω villa

καλα το aion προσωπικα δεν αντεξα το fest εφτασα lvl30 και ειχα σιχαθει το farm ομως μου αρεσει τρομερα η αισθητικη του και το art direction σε ολους τους τομεις

αλλα σαν το DAOC κανενα.....εχω να θυμαμαι τα επικοτερα σκηνικα που μου εχουνε συμβει σε rvr/pvp εκει....

Comment

To age of conan είναι μια πολύ καλή εναλλακτική επιλογή για mmo, πλέον έχει content κλπ κλπ αλλά όπως αναφέρθηκε παραπάνω το game χάνει πολύ εάν δεν ασχολήθεις με guild.

To warhammer έχω να το παίξω από τότε που βγήκε, αλλά από ότι βλέπω οι developers δε πήραν τα τελευταία χρόνια τις καλύτερες επιλογές για το game οπότε άρχισε να πεθαίνει...

Cataclysm από τα πιο ολοκληρωμένα mmo κακά τα ψέματα με τα updates να έρχονται το ένα μετά το άλλο.

Aion υποθέτω ότι έχεις παίξει

Εάν δε θες να παίξεις wow,τότε χαλαρά age of Conan από μένα, με κλειστά μάτια μη σου πω...

Comment

Εγώ θα πρότεινα και το Darkfall, που είναι και ελληνικό στο κάτω κάτω και στο Insomnia γράφουν καλά λόγια. Ρίξε μια ματιά σε αυτή τη σελίδα. Απ'όσα καταλαβαίνω πάντως είναι αρκετά hardcore, οπότε δεν ξέρω τις αντοχές σου

www.darkfallonline.com/ Έρχεται μέσα στο 2008 το ελληνικό mmorg από την Aventurine σε 50 χώρες! Άρχισε το beta recruit! Και είναι διαθέσιμο video footage 17'.

Από φήμες, το Lord of the Rings είναι το καλύτερο fantasy online RPG που δεν το λένε WoW, επειδή έχει στρώσει επιτέλους. Από εκεί και πέρα είναι καθαρά θέμα γούστου.
                          Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

deous_d0pe έχεις περάσει απόλα ε? Ωραίο το post σου. Για αυτό που λες με guild, και στο WoW πάνω κάτω έτσι δεν είναι? Έχτος και αν θέλεις να παίζεις εντελώς χαλαρά χωρίς να κανεις κάτι το ιδιαίτερο.

Κατεβάζω το Age Of Conan, θα παίξω trial για αρχή και μάλλον θα αγοράσω ένα μηνα να δω τι γίνετε. Έχω πεθυμήσει να ασχοληθώ με ένα παιχνίδι online, να μπω σε guild η κάποιο clan, να παίζω με άλλους παίχτες. Αν το Age Of Conan ΔΕΝ "πεθαίνει" και έχει κάμποσο πράμα τότε δεν νομίζω να υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Ενδιαφέρομαι και για PVE και για PVP, δεν υπάρχει τέτοιος επίσημος server?

Το Darkfall τι ακριβώς είναι?

Comment

Originally posted by Aion View Post
                              deous_d0pe έχεις περάσει απόλα ε? Ωραίο το post σου. Για αυτό που λες με guild, και στο WoW πάνω κάτω έτσι δεν είναι? Έχτος και αν θέλεις να παίζεις εντελώς χαλαρά χωρίς να κανεις κάτι το ιδιαίτερο.

Κατεβάζω το Age Of Conan, θα παίξω trial για αρχή και μάλλον θα αγοράσω ένα μηνα να δω τι γίνετε. Έχω πεθυμήσει να ασχοληθώ με ένα παιχνίδι online, να μπω σε guild η κάποιο clan, να παίζω με άλλους παίχτες. Αν το Age Of Conan ΔΕΝ "πεθαίνει" και έχει κάμποσο πράμα τότε δεν νομίζω να υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Ενδιαφέρομαι και για PVE και για PVP, δεν υπάρχει τέτοιος επίσημος server?

Το Darkfall τι ακριβώς είναι?
                              Το WoW είναι περισσότερο casual friendly απ΄το AoC στο end-game του. Xαωτική διαφορά θα έλεγα. Kαι περισσότερο user friendly. Dungeon Finder δεν έχει (π.χ.). Το να παίζεις BG's για να μαζέψεις Honor με το να παίζεις Mini-games και Border Kingdoms PVP για να ανέβεις PVP lvls, ναι, μοιάζουν σαν διαδικασίες με τη διαφορά ότι στη δεύτερη περίπτωση είναι πιο δύσκολο να γίνει αρα και πιο χρονοβόρο. Κυρίως για αυτό που έγραψα παραπάνω, ο κόσμος που παίζει είναι συγκεκριμένος και τα PUGs σε τέτοιου είδους δραστηριότητες δεν έχουν απολύτως καμία τύχη σε σχέση με ένα random pug Eye of the Storm π.χ. στο WoW ή μεγαλύτερες περιοχές όπως το Tol Barad.

Στο end-game του Cataclysm μπαίνεις σε οποιαδήποτε guild και παίζεις Heroics, μαζεύεις points και ντύνεσαι. Τα reputations με τα νέα factions τα ανεβάζεις εύκολα. Raiding είναι μια ειδική περίπτωση, δεν ταιριάζει σε όλους σαν end-game, παρ'όλα αυτά τα πράγματα που πρέπει να γίνουν και εκεί είναι πολύ συγκεκριμένα και δεν αποτελούν κάτι ιδιαίτερα δύσκολο όσο χρονοβόρο να γίνει.

Στο AoC είναι μια τελείως διαφορετική περίπτωση. Σκέψου έβγαλαν ένα expansion χωρίς να ανεβάσουν το level cap, προσθέτοντας νέους τρόπους εξέλλιξης του χαρακτήρα στα 80. Τρόπους που απαιτούν τεράστια ποσά χρόνου με π.χ. skills που πέρνουν και 72 ώρες να μάθεις και Faction farming που σε solo και μόνο σε solo είναι πραγματικός εφιάλτης.

Γενικότερα το AoC είναι guild oriented στις end-game δραστηριότητές του. Τα πάντα προέρχονται και πηγαίνουν στη guild μέσα από την κίνηση της οποίας οφελούνται και τα μέλη της το καθένα ξεχωριστά και όχι το αντίθετο.

Στα λέω όλα αυτά, προσπαθώντας να εστιάσω πολύ στο τι θα βρεις στο end-game, στις πτυχές εκείνες που ίσως σταθούν απαγορευτικές για το progress σου στο game με αποτέλεσμα να μην ευχαριστηθείς όπως πρέπει αυτά τα όμορφα που προσφέρει. Και στα λέω αυτά γιατί το ευκολότερο πράγμα είναι να κολλήσεις με το AoC. Έχει αξεπέραστη ατμόσφαιρα. Και ένα μάτσο άλλα θετικά που ας μην τα αναλύσω τώρα γιατί θα ξεφύγει το post.

Σε servers έχει τρεις. Τον Crom που είναι PVE, τον Fury που είναι PVP και τον Aquilonia που είναι RP-PVP. Το PVP είναι free-for-all στον Fury οπότε σκέψου τι χάος γίνεται απ΄τη στιγμή που δεν χωρίζει τον πληθυσμό με factions (horde-alliance) και διαφορετικές leveling περιοχές. Από συμβατικό PVP θα βρεις mini-games (aka Βattlegrounds) και τα Border Kingdoms, περιοχές αποκλειστικά για PVP με διάφορα objectives.

To Darkfall είναι PVP mmo. Και αρκετά harcdore θα έλεγα μιας και περιλαμβάνει κανόνες που είχαν εμφανιστεί στα πρώτα PVP mmos (Ultima πχ.) και πλέον έχουν στιγματιστεί ως user-unfriendly (full loot ας πούμε στο player kill). Παίζει σε κάμερα πρώτου προσώπου με κάπως ιδιότροπο interface απ'ότι έχουμε συνηθίσει.

εχω την αισθηση οτι το warhammer απετυχε λογω του tier 2 RVR με την λαβα
                              Χαχαχα εντάξει αυτό το bug δε υπήρχε, μιλάμε οι Order μας έκαναν πλάκα σε αυτό το scenario, σαν τα γατάκια τους κοιτάγαμε.

Το παιχνίδι έπασχε από πολλές εσωτερικές αναταραχές στο team του που σε κάποια φάση βγήκε ένας dev και τα έγραψε σε blog ξεμπροστιάζοντας όλη τη φούσκα Warhammer. Αυτά δεν θα μας ενδιέφεραν όμως αν το παιχνίδι ήταν σωστό, δεν ήταν όμως.

Το WAR έπασχε από δύο ασθένειες, class imbalance και broken end-game. Eπίσης χαντακώθηκε από την έπαρση της GoA σε στυλ πάμε να τους πάρουμε και τα σώβρακα και άνοιξε 666 σέρβερς στην Ευρώπη με αποτέλεσμα η κοινότητα να διασπαστεί σε μικρές ομάδες χωρίς ποτέ να δημιουργηθεί ένας ζωντανός και ισχυρός πυρήνας σε κάποιον από αυτούς τους servers. Λίγο αργότερα ήρθαν μοιραία και τα πρώτα server merges και η ιστορία πήγε κατα διαόλου.

Ήταν τραγική η απόφαση αυτή. Αντί να ανεβάσει λίγους servers που να μπορούν να φιλοξενήσουν μεγάλο αριθμό παικτών, έκανε ακριβώς το αντίθετο. Κίνηση που αντιτίθεται στην ίδια τη φύση του παιχνιδιού που επιβάλει μεγάλο αριθμό παικτών και στις δύο παρατάξεις ώστε να μπορούν να παιχτούν και τα Public Quests και τα RvR lakes.

Έτσι, και λόγω αυτού του φαινομένου, όσο το παιχνίδι άνοιγε κλιμακωτά από Tier σε Tier, τόσο χειρότερο γινόταν. Δεν είναι τυχαίο που σε T1 και T2 γινόντουσαν οι επικότερες μάχες στα RvR lakes, μιας και ο σχεδιασμός των περιοχών επέτρεπε τη συνάθροιση πολλών παικτών την ίδια στιγμή. Μόνο στην Πράγα, στο T4, υπήρξαν εξίσου σημαντικές μάχες. Το δε end-game δεν υπήρχε απλά. Όταν φτάναμε να κάνουμε siege τη πρωτεύουσα της αντίπαλης παράταξης 9 στις 10 φορές ο client κράσαρε και δεν μπορούσαμε να παίξουμε. Όταν δε, στη μια αυτή φορά που καταφέρναμε να εισβάλουμε στη πόλη, αντιληφθήκαμε ότι ουσιαστικά πρόκειται για ένα μεγάλο Public quest, ξενερώσαμε τη ζωή μας. Δεν αντιλαμβάνομαι τη λογική κυκλοφορούμε το game ως έχει και βλέπουμε στη πορεία για το end-game, θα το φτιάξουμε με patches. Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο, είναι ηλιθιότητα και τεμπελιά από τον developer.

Μερικά classes τώρα ήταν τόσο τραγικά overpowered που περισσότερο γελάγαμε παρα γκρινιάζαμε. Όσοι έπαιξαν ή ήρθαν αντιμέτωποι με Engineer ή Warrior Priest ξέρουν πολύ καλά τι λέω. Το WAR συνολικά ήταν πολύ διασκεδαστικό στο να μπεις με τη guild σου και να τα πάρεις όλα σβάρνα. Δεν είχε βάθος, εδώ ο επιμένων και ο πιο πορωμένος νικούσε. Xαρακτηριστικά, μετά από δύο μήνες παιχνιδιού, η guild μου είχε επικρατήσει σε όλον το server, όλα τα tier ήταν Destruction και αλωνίζαμε με τα mounts στους χάρτες από βαρεμάρα ψάχνοντας για λίγη δράση. Σκέψου μου έχει μείνει το γεγονός να μας κράζουν στα οfficial forums οι ίδιοι οι Destruction guilds του server μας που δεν είμαστε "user friendly" με την άλλη παράταξη και τους gank-άρουμε συνέχεια.

Eίχε προοπτική το παιχνίδι να γίνει ένα σοβαρό, σύγχρονο PVP mmorpg, όμως οι τραγικές αποφάσεις και μεταχείριση που έλαβε από την εταιρία καθώς και ο μονοδιάστατος σχεδιασμός του παιχνιδιού που δεν του επέτρεπε πολλά περιθώρια ελιγμών, το χαντάκωσαν στη λήθη. Ήταν έτσι σχεδιασμένο που ο πυρήνας του gameplay ήταν έναν τεράστιο time-reset και όχι time-sink έτσι ήταν εκ των πραγμάτων αδύνατο να επενδύσεις σε ένα τέτοιο μοντέλο.
                              sigpic

Comment

To Darkfall einai ena MMO opou se skotwnoun kai sou pernoun ta panta.
                                Epishs exei friendly fire.
                                Mono afta na ksereis kai na mhn asxolhtheis pote sou IMO.
                                "

Greek Gaming Videos

Comment

Working...
                                X