Στάσου ρε φίλε UEG. Το τι θεωρητικά μπορεί να τρέξει το 360 είναι άσχετο με αυτό που έχει δείξει έως τώρα και στη προκειμένη περίπτωση games τέτοιας λεπτομέρειας (uncharted, Killzone 2 που αποτελούν αυτό που λέμε κράχτης) εμφανίσθηκαν μόνο στο ps3. Και το MGS4 δεν μπορεί να το αποδώσει το 360 όπως το ps3, θα έπαιφτε του πο**σου η συμπίεση παντού (γραφικά, ήχος).
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Killzone 2
Collapse
X
-
-
Μα..εγώ..νόμιζα..true hd won't start unless sony says so...
[/b]
Θες να πεις ότι δεν ισχύει;
There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.
Comment
-
Εχεις παει στο μελλον και επαιξες το Killzone..?Στάσου ρε φίλε UEG. Το τι θεωρητικά μπορεί να τρέξει το 360 είναι άσχετο με αυτό που έχει δείξει έως τώρα και στη προκειμένη περίπτωση games τέτοιας λεπτομέρειας (uncharted, Killzone 2 που αποτελούν αυτό που λέμε κράχτης) εμφανίσθηκαν μόνο στο ps3.
[/b]
Για μενα το gears την εποχη που βγηκε ηταν πολυ καλυτερο απο το Uncharted(και ακομα ειναι βασικα...
) στα γραφικα, απλα ειναι αλλο το ειδος των γραφικων, το εχω το uncharted και δεν το εχω τελειωσει καν ουτε με εντυπωσιασε τοσο πολυ ξερεις γιατι..? γιατι 1 χρονο πριν επαιζα gears σε αντιθεση με εσενα που επαιζες PS2...
Και σχεδον ολα τα multiplatform βγαινουν καλυτερα στο 360 με καλυτερη αναλυση πολλες φορες και ΑΑ, δεν ξερω τι θα γινει στο μελλον παντως τη στιγμη που μιλαμε 360>>>>>>>>>>>>PS3 ξεκαθαρα σε ολα... ;) ;)
Comment
-
Όχι άλλα οι εικόνες είναι από pre-alpha άρα αποκλείεται να είναι χειρότερα τα γραφικά στην τελική έκδοση, ίδια μπορεί να είναι ή να γίνουν ακόμη καλύτερα ή το Killzone 2 είναι το πρώτο game που πλησιάζει πολύ το cgi του το οποίο ήταν σκηνοθετημένο.
Όσον αφορά τα 3rd party αυτό δεν ισχύει πλέον για όλα τα games (οφειλόταν σε βαριεστημένους προγραμματιστές -- ότι και να κάνεις δίχως όρεξη και θέληση δεν θα βγει καλό), πχ η έκδοση του GTA IV στο ps3 θεωρείται καλύτερη αυτής του 360 στα γραφικά (σταθερότερο frame rate, σχεδόν καθόλου pop up, εντυπωσιακότερα εφέ, όπως εκρήξεις και άλλα).
Eπειδή μιλάς για αναλύσεις και τέτοια και anti-aliasing, όσοι στο playstation day 08 έπαιξαν το KZ2, το έκαναν σε μια 37αρα tv από απόσταση κάτω του μισού μέτρου και δεν παρατήρισαν ίχνος aliasing ή κάποιο jaggie με το frame rate να είναι κατά 99% σταθερότατο. Κάτι παρόμοιο (καθόλου aliasing και σταθερά frames) συμβαίνει πχ και στο νέο ratchet, άρα το θέμα είναι κατά πόσο έχει ασχοληθεί κάποιος με το μηχάνημα.
Επίσης απ' οτι ξέρω πολλά multi αναπτύσσονται με βάση το 360 hardware και ότι η μεταφορά τίτλων από το 360 στο ps3 δεν είναι και ότι το πιο εύκολο. Αλλά δες από την άλλη τα 1st party και τις αποκλειστικότητες του ps3. Το ps3 δεν έχει να ζηλέψει τίποτα ίσα ίσα σε αυτά (1st party και τις αποκλειστικότητες ps3) ps3 >> xbox 360.
Όσο για το uncharted, δεν εντυπωσίασε μόνο εμένα άλλα και άλλους που πριν ένα χρόνο δεν έπαιζαν μόνο ps2.
Comment
-
Αχα οι βαριεστημενοι προγραμματιστες φταινε μαλιστα makes perfect sense τωρα... ;)Όχι άλλα οι εικόνες είναι από pre-alpha άρα αποκλείεται να είναι χειρότερα τα γραφικά στην τελική έκδοση, ίδια μπορεί να είναι ή να γίνουν ακόμη καλύτερα ή το Killzone 2 είναι το πρώτο game που πλησιάζει πολύ το cgi του το οποίο ήταν σκηνοθετημένο.
Όσον αφορά τα 3rd party αυτό δεν ισχύει πλέον για όλα τα games (οφειλόταν σε βαριεστημένους προγραμματιστές -- ότι και να κάνεις δίχως όρεξη και θέληση δεν θα βγει καλό), πχ η έκδοση του GTA IV στο ps3 θεωρείται καλύτερη αυτής του 360 στα γραφικά (σταθερότερο frame rate, σχεδόν καθόλου pop up, εντυπωσιακότερα εφέ, όπως εκρήξεις και άλλα).
Όσο για το uncharted, δεν εντυπωσίασε μόνο εμένα άλλα και άλλους που πριν ένα χρόνο δεν έπαιζαν μόνο ps2.
[/b]
Δες και τι λεει το eurogamer και τα test του για το frame rate στο PS3 πρωτα..
Comment
-
<div class='quotetop'>(UEG @ May 11 2008, 11:56 AM) [snapback]22007[/snapback]</div>Oπως λες για σενα..Για μενα το gears την εποχη που βγηκε ηταν πολυ καλυτερο απο το Uncharted(και ακομα ειναι βασικα...
) στα γραφικα, [/b]
Για μενα ειναι ανωτερο το uncharted εχοντας δει και τα δυο.Mεγαλυτερη ποικιλια σε textures και ισως καλυτερη ποιοτητα,καλυτερο φωτισμο,περισσοτερα πραγματα στην οθονη,καλυτερο animation,ισως μεγαλυτερο draw distance.Αλλα σε ολα τα παραπανω οχι μεγαλες διαφορες.
Στο gears of war ειναι εντυπωσιακη η καμερα που ακολουθει τον παιχτη και δινει ποντους.Το GoW2 θα ειναι ανωτερο απο το uncharted,αλλα θα συγκριθει με το uncharted 2.
Oπως και το killzone 2 θα πρεπει να συγκριθει με καποιο fps του 360.
<div class='quotetop'>(UEG @ May 11 2008, 11:56 AM) [snapback]22007[/snapback]</div>Δεν εχει σημασια αυτο,τα exclusives δειχνουν τις δυνατοτητες του ps3.Τα οποια(οχι ολα φυσικα) τα θεωρω ανωτερα(σε γραφικα) απο οποιοδηποτε multiplatform.Και σχεδον ολα τα multiplatform βγαινουν καλυτερα στο 360 με καλυτερη αναλυση πολλες φορες και ΑΑ, δεν ξερω τι θα γινει στο μελλον παντως τη στιγμη που μιλαμε 360>>>>>>>>>>>>PS3 ξεκαθαρα σε ολα... ;) ;)[/b]
<div class='quotetop'>(BigBOSS @ May 11 2008, 12:00 PM) [snapback]22008[/snapback]</div>Μονο τα bold ισως να ισχυουν,τα υπολοιπα που εγραψες ειναι καλυτερα στο 360,οπως και η αναλυση του παιχνιδιου(720 360,640 ps3).πχ η έκδοση του GTA IV στο ps3 θεωρείται καλύτερη αυτής του 360 στα γραφικά (σταθερότερο frame rate, σχεδόν καθόλου pop up, εντυπωσιακότερα εφέ, όπως εκρήξεις και άλλα).[/b]
Comment
-
καλά ρε Χιντέο πας καλά να πούμε,τι λες;εντάξει ο ΒΒ είναι τελέιως φανμπόι, αλλά εσένα σε είχα για πολύ πιο συγκρατημένο.
συγκρiνετε να πούμε το uncharted με το gears of war;ffs.
το uncharted είναι μέσα σε ζούγκλες ενώ το gears μέσα σε κατεστραμμένες πόλεις κτλ.μην ξεχνάμε άλλωστε ότι το gears κυκλοφόρησε κάμποσους μήνες πριν το uncharted.
όσο για το killzone 2 όταν κυκλοφορήσει με το καλό εγώ θα το συγκρίνω με το halo 3.μπορεί τα γραφικά του να είναι ανώτερα αλλά από gameplay πάλι κατώτερο θα είναι.
και ας λήξει εδώ αυτή η διαφωνία.Carpe diem
Comment
-
Εσύ δηλαδή έχεις την εντύπωση ότι ό,τι και να γίνεται στο Killzone 2 θα είναι unscripted/μη σκηνοθετημένο. Ζεις αλλού (καλά αυτό είναι γνωστό).Όχι άλλα οι εικόνες είναι από pre-alpha άρα αποκλείεται να είναι χειρότερα τα γραφικά στην τελική έκδοση, ίδια μπορεί να είναι ή να γίνουν ακόμη καλύτερα ή το Killzone 2 είναι το πρώτο game που πλησιάζει πολύ το cgi του το οποίο ήταν σκηνοθετημένο.[/b]
Comment
-
Aπό αυτά που λέτε UEG και Altair φαίνεται πόσο νουμπάδες είστε.
Ο UEG πετάγεται και λέει "καλά πως λες ότι το KZ2 είναι πολύ καλύτερο από το καλύτερο game σε επίπεδο γραφικών που έχει δείξει το 360;" κι εγώ στην απάντηση μου άφησα να εννοηθεί πως δεν υπάρχει κανένα game του 360 σε πρώιμη, προχωρημένη ή τελική έκδοση που να είναι οπτικά καλύτερο από την pre-alpha έκδοση του KZ2 που πλέον το χειρότερο που μπορεί να γίνει είναι στην τελική έκδοση να είναι ίδιo, που δε νομίζω.
Επίσης Altair μη κάνεις ανούσιες ερωτήσεις; δηλαδή και γιατί τότε το Crysis να είναι καλύτερο από το MGS4 ή το Killzone 2 αφού για τα δύο τελευταία είδαμε μόνο αστικά περιβάλλοντα ενώ για το πρώτο πολύ ζουγκλα, με βλάστηση, δέντρα κτλ που όπως και να το κάνουμε η απεικονισή τους είναι πιο απαιτητική. Όσον αφορά το Uncharted, δεν κινήσε μόνο σε ζούγκλα αλλά και σε κατακόμβες, φρούρια κτλ που και σε αυτά γενικά όλα (ποιότητα και ποικιλία textures, φωτισμός κτλ) είναι καλύτερα από του GeOW, και ο hideo προφανώς εννοούσε πως σε όλα τα περιβάλλοντα το uncharted (στα γραφικά) είναι ανώτερο του GeOW. Tέλος ένα περσινό game δεν σημαίνει απαραίτητα πως θα έχει χειρότερα γραφικά από ένα φετινό.
Όχι άλλα οι εικόνες είναι από pre-alpha άρα αποκλείεται να είναι χειρότερα τα γραφικά στην τελική έκδοση, ίδια μπορεί να είναι ή να γίνουν ακόμη καλύτερα ή το Killzone 2 είναι το πρώτο game που πλησιάζει πολύ το cgi του το οποίο ήταν σκηνοθετημένο.[/b]Βασικά δεν κατάλαβες αυτό είπα στο quote που παρέθεσες, το εννόησες λανθασμένα. Αφήσα να εννοηθεί ότι το CGI ήταν εντυπωσιακό σε μεγάλο βαθμό επειδή ήταν σκηνοθετημένο (προσχεδιασμένες ενέργειες, animation και όλα τα υπόλοιπα) εντελώς, άρα αν αφαιρέσουμε αυτήν την παράμετρο το real time σε ποιότητα απεικόνησης έχει πλησιάσει πολύ την ποιότητα και ατμόσφαιρα του cgi.Εσύ δηλαδή έχεις την εντύπωση ότι ό,τι και να γίνεται στο Killzone 2 θα είναι unscripted/μη σκηνοθετημένο. Ζεις αλλού (καλά αυτό είναι γνωστό).[/b]
Comment
-
<div class='quotetop'>(Altair @ May 11 2008, 12:20 PM) [snapback]22012[/snapback]</div>Mα δεν το συγκρινα εγω πρωτοςκαλά ρε Χιντέο πας καλά να πούμε,τι λες;εντάξει ο ΒΒ είναι τελέιως φανμπόι, αλλά εσένα σε είχα για πολύ πιο συγκρατημένο.
συγκρiνετε να πούμε το uncharted με το gears of war;ffs.
το uncharted είναι μέσα σε ζούγκλες ενώ το gears μέσα σε κατεστραμμένες πόλεις κτλ.μην ξεχνάμε άλλωστε ότι το gears κυκλοφόρησε κάμποσους μήνες πριν το uncharted.[/b]
Δεκτο οτι βγηκε πιο πριν το GoW,απλα επειδη εγινε κουβεντα.
Το GoW σιγουρα εντυπωσιασε περισσοτερο την περιοδο που βγηκε,απ οσο εντυπωσιασε το Uncharted οταν βγηκε,διοτι ηταν εξωπραγματικα τα γραφικα(του GoW) για την εποχη,ενω τo uncharted ειχε να συναγωνιστει ηδη τα εξαιρετικα γραφικα του GoW και οχι μονο.Οποτε αν το παμε ανα εποχη κυκλοφοριας τοτε ειναι κατα πολυ ανωτερο το GoW.
Αλλα επειδη συζηταμε για το τωρα και για το πιο ειναι ανωτερο σε γραφικα,γι αυτο ειπα και την γνωμη μου.Το οτι ειναι σε ζουγκλα που λες δινει ακομα περισσοτερους ποντους στο uncharted.
Φυσικα δεν μιλαμε για μεγαλες διαφορες.Σε γενικες γραμμες ειναι ισαξια.
<div class='quotetop'>(Altair @ May 11 2008, 12:20 PM) [snapback]22012[/snapback]</div>Ε ναι δεν διαφωνω καθολου,ετσι και αλλιως το προηγουμενο killzone δεν ηταν και τιποτα το ιδιαιτερο.όσο για το killzone 2 όταν κυκλοφορήσει με το καλό εγώ θα το συγκρίνω με το halo 3.μπορεί τα γραφικά του να είναι ανώτερα αλλά από gameplay πάλι κατώτερο θα είναι.
και ας λήξει εδώ αυτή η διαφωνία.
[/b]
Comment
-
όταν μου πεις που στο καλό ανέφερα εγώ το Crysis και το σύγκρινα με τους άλλους τίτλους τα ξαναλέμε.
ΤΕΛΟΣ.
εγώ εδώ θα ξαναγράψω μόνο σε ότι αφορά το KZ 2.Word of advice.DO THE SAME.
P.S. Hideo το ότι το uncharted είναι σε ζούγκλα δε λέει κάτι για την ποιότητα.απλά επειδή τα τοπία του έχουν περισσότερη ποικιλία ίσως γι'αυτό φαίνεται πιο εντυπωσιακό.ίσως και να είναι καλύτερα τα γραφικά,ίσως ισάξια. δεν ξέρω...anyway.;)Carpe diem
Comment
-
Όπως ο Altair λέει πως το Halo 3 και πάλι θα έχει καλύτερο gameplay από το KZ2, με ένα δογματικό ύφος χώρις κάπου να το στηρίξει αυτό, ίσως βασίζεται στο πρώτο KZ, και μήνες πριν βγει το KZ2 εγώ με βάση απτά στοιχεία υποστηρίζω όσα είπα για τον οπτικό τομέα του game.
Comment
-
Δηλαδή αυτό που είπες εσύ γιατί να μην είναι έκφραση fanboy και να είναι αυτό που είπα εγώ περί ανωτερότητας του uncharted οπτικά από το GeOW δηλαδή δύο games που έχουν βγει και τα έχει παίξει ο κόσμος ενώ το Killzone 2 έχει κάτι μήνες για να βγει.
Έχεις παίξεις Halo δεν έχεις παίξει Killzone 2 όμως ή ήξερες ότι το πρώτο Halo θα ήταν τόσο καλό πριν κυκλοφορήσει; Μήπως τότε κάποιος άλλος έλεγε πως το Halo δεν θα ξεπεράσει ποτέ στο gameplay (μάχες ΑΙ κτλ) το Half Life ή το Golden Eye ή γενικά ήξερε κανείς ότι θα έκανε το μπαμ που έκανε;
Εγώ απλώς περιμένω και προς το παρόν υποστηρίζω μόνο την τεχνική ανωτερότητα του KZ2.
Comment

Comment