<div class='quotetop'>(Altair @ May 11 2008, 12:45 PM) [snapback]22019[/snapback]</div>
Ε ναι αυτο ειπα.
Ρε συ δεν θα δεις καμια τεραστια διαφορα.Ξαναλεω οτι σε γενικες γραμμες ειναι ισαξια(αν και διαφορετικα),αλλου μπορει να ειναι λιγο καλυτερο το ενα αλλου το αλλο.Αλλα αν διαλεγα ενα αυτο θα ηταν το uncharted.Τιποτα περισσοτερο και τπτ λιγοτερο.(για γραφικα μιλαω παντα).
<div class='quotetop'>(BigBOSS @ May 11 2008, 12:47 PM) [snapback]22021[/snapback]</div>
Μα δεν ειπε τπτ εκτος πραγματικοτητας ο Altair.Πολυ περισσοτερες πιθανοτητες υπαρχουν να ειναι το halo3 καλυτερο με τα μεχρι στιγμης δεδομενα.
Πολυ εντυπωσιακα τα βιντεος του killzone2 αλλα το AI μου φαινεται αθλιο προς το παρον.
P.S. Hideo το ότι το uncharted είναι σε ζούγκλα δε λέει κάτι για την ποιότητα.απλά επειδή τα τοπία του έχουν περισσότερη ποικιλία ίσως γι'αυτό φαίνεται πιο εντυπωσιακό.ίσως και να είναι καλύτερα τα γραφικά,ίσως ισάξια. δεν ξέρω...anyway.;)
[/b]
[/b]
Ρε συ δεν θα δεις καμια τεραστια διαφορα.Ξαναλεω οτι σε γενικες γραμμες ειναι ισαξια(αν και διαφορετικα),αλλου μπορει να ειναι λιγο καλυτερο το ενα αλλου το αλλο.Αλλα αν διαλεγα ενα αυτο θα ηταν το uncharted.Τιποτα περισσοτερο και τπτ λιγοτερο.(για γραφικα μιλαω παντα).
<div class='quotetop'>(BigBOSS @ May 11 2008, 12:47 PM) [snapback]22021[/snapback]</div>
Όπως ο Altair λέει πως το Halo 3 και πάλι θα έχει καλύτερο gameplay από το KZ2, με ένα δογματικό ύφος χώρις κάπου να το στηρίξει αυτό, ίσως βασίζεται στο πρώτο KZ, και μήνες πριν βγει το KZ2 εγώ με βάση απτά στοιχεία υποστηρίζω όσα είπα για τον οπτικό τομέα του game.
[/b]
[/b]
Πολυ εντυπωσιακα τα βιντεος του killzone2 αλλα το AI μου φαινεται αθλιο προς το παρον.

. Κατάλαβες το ακριβώς αντίθετο
.
Comment