Announcement

Collapse
No announcement yet.

Killzone 2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

<div class='quotetop'>(Altair &#064; May 11 2008, 12&#58;45 PM) [snapback]22019[/snapback]</div>
    P.S. Hideo το ότι το uncharted είναι σε ζούγκλα δε λέει κάτι για την ποιότητα.απλά επειδή τα τοπία του έχουν περισσότερη ποικιλία ίσως γι&#39;αυτό φαίνεται πιο εντυπωσιακό.ίσως και να είναι καλύτερα τα γραφικά,ίσως ισάξια. δεν ξέρω...anyway.;)
    [/b]
    Ε ναι αυτο ειπα.
    Ρε συ δεν θα δεις καμια τεραστια διαφορα.Ξαναλεω οτι σε γενικες γραμμες ειναι ισαξια(αν και διαφορετικα),αλλου μπορει να ειναι λιγο καλυτερο το ενα αλλου το αλλο.Αλλα αν διαλεγα ενα αυτο θα ηταν το uncharted.Τιποτα περισσοτερο και τπτ λιγοτερο.(για γραφικα μιλαω παντα).

<div class='quotetop'>(BigBOSS &#064; May 11 2008, 12&#58;47 PM) [snapback]22021[/snapback]</div>
    Όπως ο Altair λέει πως το Halo 3 και πάλι θα έχει καλύτερο gameplay από το KZ2, με ένα δογματικό ύφος χώρις κάπου να το στηρίξει αυτό, ίσως βασίζεται στο πρώτο KZ, και μήνες πριν βγει το KZ2 εγώ με βάση απτά στοιχεία υποστηρίζω όσα είπα για τον οπτικό τομέα του game.
    [/b]
    Μα δεν ειπε τπτ εκτος πραγματικοτητας ο Altair.Πολυ περισσοτερες πιθανοτητες υπαρχουν να ειναι το halo3 καλυτερο με τα μεχρι στιγμης δεδομενα.

Πολυ εντυπωσιακα τα βιντεος του killzone2 αλλα το AI μου φαινεται αθλιο προς το παρον.

Comment

Καποιος να επαναπροσδιορισει την εννοια του δογματισμου plz.

Comment

Με κάλυψε ο Hideo...Thanks Man...;)
        Τώρα θα μου πεις που ανέφερα εγώ το Crysis;

@Xeno:http://en.wikipedia.org/wiki/Dogmatism
        Carpe diem

Comment

O Xeno είναι κλασσικά αντι-BigBOSS <_< (στα πλαίσια του forum).

Aπο εκεί και πέρα εγώ αυτά που πιστεύω τα είπα.
          Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

Καποιος να επαναπροσδιορισει την εννοια του δογματισμου plz.
            [/b]
            pls do your mod-job. This topic is pointless (well, some guyz are pointless, not the topic itself ).

Comment

Αν το να βγαζουμε συμπερασματα για παιχνιδια πολυ καιρο πριν βγουν ειναι anti-BB σταση τοτε μαλλον εχεις δικιο.
              Αν το να κανουμε και αντιπαραθεσεις για κατι τοσο ασκοπο ειναι επισης anti-BB τοτε εχεις σιγουρα δικιο.

Comment

Evans εσύ από την άλλη πολλές φορές παρεξηγείς αμέσως αυτά που γράφω όπως πριν . Κατάλαβες το ακριβώς αντίθετο .

Αν το να βγαζουμε συμπερασματα για παιχνιδια πολυ καιρο πριν βγουν ειναι anti-BB σταση τοτε μαλλον εχεις δικιο.
                Αν το να κανουμε και αντιπαραθεσεις για κατι τοσο ασκοπο ειναι επισης anti-BB τοτε εχεις σιγουρα δικιο.[/b]
                Loudly.

Comment

Κάτσε ρε τώρα δεν είπα τίποτα για σένα . Πριν όντως ήμουν λάθος για αυτό και δεν το συνέχισα, αλλά τώρα μία πλάκα έκανα (στο περίπου, το topic ξέφυγε - ως συνήθως). Ας κάνει κάτι κάποιος mod, ας σβηστούν posts ή ας μπει μία τάξη, ας πέσουν ban στην τελική βρε αδελφέ.

Comment

Όχι άλλα οι εικόνες είναι από pre-alpha άρα αποκλείεται να είναι χειρότερα τα γραφικά στην τελική έκδοση, ίδια μπορεί να είναι ή να γίνουν ακόμη καλύτερα
                    [/b]

Silent Hill 5?
                    Originally posted by Raf
                    Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

Kαλά αυτό ή πρόκειται για λάθος ή για πραγματικό ρεζίλι της Konami.

Comment

Gameplay video.
                        http://www.psu.com/New-Killzone-2-Gameplay...a0003609-p0.php

Comment

Γιατί το GT δεν βγάζει σε HD κάποιο από αυτά τα video όπου ο μόνος ήχος που θα ακούγεται θα είναι αυτός του game; <_<

Πολυ εντυπωσιακα τα βιντεος του killzone2 αλλα το AI μου φαινεται αθλιο προς το παρον.[/b]
                          Δε μπορώ να πω πως είναι άθλια αλλά μπορώ να πω πως δεν είναι κάτι το εξαιρετικό. Προσωπική μου άποψη είναι πως στους επόμενους μήνες εκεί θα επικεντρωθεί κατά πολύ η Guerrila και έχει όλο το χρόνο μπροστά της. Θα τους θεωρώ βλάκες αν βγάλουν ένα game που θα πλησιάσει πάρα πολύ το CGI του.....με animation που κυριολεκτικά σπάει κόκκαλα άλλά με μέτρια A.I. θα είναι κρίμα από τη στιγμή μάλιστα που έχουν δημιουργήσει ένα τόσο σκληρό πολεμικό περιβάλλον οι έχθροι να κάθονται σαν κότες για να φάνε σφαίρες. Αν το A.I. φθάσει το επίπεδο των γραφικών, physics και του animation τότε θα μιλάμε με άλλα δεδομένα στα shooter. Προσωπική μου άποψη είναι πως η Guerrila έχει στήσει ολόκληρη "επιστημονική ομάδα" περιφερειακά του ps3, οι άνθρωποι διψούν να κάνουν κάτι πολύ σπουδαίο και το δείχνουν με τη δουλειά τους, συγχρόνως είναι μετρημένοι στα λόγια τους.

Comment

There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
                            Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

Κανένα όριο για το μέγεθος των υπογραφών πρόκειται να μπει;
                              I'm back bitches... Version 2.0

Το νέο forum για το αυτοκίνητο: PetrolHeads

Comment

Γιατί,ποιος έχει υπέρογκη υπογραφή;;;
                                Originally posted by Raf
                                Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

Working...
                                X