Announcement

Collapse
No announcement yet.

Afrika

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Ο συγκεκριμένος τίτλος δεν προσφέρει απολύτως τίποτα καινούργιο. Είναι η HD εξέλιξη μιας ιδέας δεκαετίας που έχει γίνει και ξαναγίνει και με κάνει να απορώ για τι είδους κοινό το φτιάχνουν. Θα σου άρεσε δηλαδή να πηγαίνεις με το τζιπάκι και να βγάζεις φωτογραφίες τα ζώα (όσο ωραία και να είναι τα animations και οι συμπεριφορές τους);

Υπήρχε μία φήμη που έλεγε ότι θα μπορείς να διαλέξεις ένα ζώο και να δεις πραγματικά πως είναι να είσαι μία ζέβρα που κινδυνεύει συνεχώς, ή μια τίγρης που κρύβεται και παραμονεύει την λεία της. Αν και έχει ξαναγίνει, αυτό θα έκανε το παιγνίδι πολύ πιο ελκυστικό και θα του έδινε κάποιο νόημα. Από Pokemon Snap θα γινόταν Animal Life Simulator, κάτι το οποίο έχει μία αξία σαν παιγνίδι.

Comment

Εικονες
      http://www.watch.impress.co.jp/game/...80626/afrk.htm

Comment

Το συγκεκριμένο προιόν δεν είναι τίποτα άλλο από μια κυκλοφορία διαφήμισης και προώθησης του hardware. Αναρωτιέμαι γιατί έχει 2 σελίδες thread ένα προιόν που σε βάζει να φωτογραφίζεις ζώα της Αφρικής. Στην αγορά των videogames υπάρχουν τόσα καλά παιχνίδια που πραγματικά η συγκεκριμένη προσπάθεια δεν έχει αγοραστικό κοινό. Ίσως αν έβγαινε στο PC σαν educational software ίσως να είχε κάποια τύχη. Ως έχει είναι μόνο μια προσπάθεια διαφήμισης των γραφικών δυνατοτήτων του PS3. Οι οποίες είναι καλές αλλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ περίπτωση να δούμε τις εικόνες του Hype σε 1080p@60Hz. Το video που βγήκε στο κοινό πολύ επιτηδευμένα δεν δείχνει in game footage και όσο δείχνει είναι στα 15fps.

Εν κατακλείδι χίλιες φορές τα συζητάμε ρε παιδιά για τις εταιρείες και τα κόλπα τους και παρόλο που τα παραδέχεστε κάθεστε και ασχολείστε με ένα προιόν που δεν έχει άμεση σύγκριση με τα π.χ. Call of Duty 4 & Gran Theft Auto 4 που είναι φανταστικά δείγματα του τι μπορείς να κάνεις με το PS3 για να προσφέρεις μια φανταστική gaming εμπειρία...
        Insert Coin

Comment

Οι οποίες είναι καλές αλλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ περίπτωση να δούμε τις εικόνες του Hype σε 1080p@60Hz. Το video που βγήκε στο κοινό πολύ επιτηδευμένα δεν δείχνει in game footage και όσο δείχνει είναι στα 15fps[/b]
          To μάτι σου έχει ενσωματομένο το FRAPS;
          Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

Είναι η συνήθεια του να παίζεις επι χρόνια Quake III σε Pentium ΙΙ με Riva ΤΝΤ. Πάντως το framerate όπως ξαναείπα ήταν εξαιρετικά χαμηλό. Άντε με κάποια χαλάρωση στην ποιότητα της εικόνας να πάει στα 30 fps.

Όπως και να έχει, ανεξάρτητα από το framerate ή οποιαδήποτε άλλη τεχνολογική λετπομέρεια ο τίτλος είναι κλασσική Sony στρατηγική: hype to the max about hardware. Δεν μπορώ να μην το επισημάνω. Από τους δεινόσαυρους και το Rascal του PSOne μέχρι το Africa, είναι κοινότυπη η στρατηγική της για να χαιδεύει τα fanboy της και να αποπροσανατολίζει τους υπόλοιπους.
            Insert Coin

Comment

Από τους δεινόσαυρους[/b]
              Ειλικρινά βρε Jedah...πού στα κομμάτια το θυμήθηκες??
              Πάντως ήταν εντυπωσιακότατο το demo του δεινοσαύρου(T Rex νομίζω)να περπατάει σε μαύρο φόντο και να το περιστρέφες real time ^_^ Ahhh those were the days

«Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

Θεωρώ λανθασμένη την λογική του Jedah. H sony δεν έχει ανάγκη το Afrika για να αποδείξει κάτι για το πόσο ισχυρό είναι το ps3 hardware. Έπαιξες το Uncharted, πόσο μάλλον το MGS4 (μοντέλα από άλλο πλανήτη και πολύ μεγάλα περιβάλλοντα, πχ act II με ομαλότατο frame rate); Επίσης υπάρχει και το Killzone II και είμαι σίγουρος ότι και στο GOWIII θα εντυπωσιαστούμε όπως και στο FFXIII. Να πεις ότι δεν υπήρχε κάτι από αυτά, τότε ίσως να ίσχυε αυτό που λες. Επίσης το Afrika δεν είναι ντέμο, αλλά θα αποτελέσει ολοκληρωμένο τίτλο με αχανή όπως φαίνεται περιβάλλοντα και με εξωπραγματικό draw distance.

Ο συγκεκριμένος τίτλος δεν προσφέρει απολύτως τίποτα καινούργιο.[/b]
                Ε και, ακόμη και αν ισχύει αυτό, πόσοι τίτλοι προσφέρουν κάτι εντελώς καινούργιο; Ας έχει το game ευχάριστο και με πρόκληση gameplay, μου αρκεί αυτό, δεν έχω απαίτηση κάθε game που κυκλοφορεί να αλλάζει τα δεδομένα στο είδος του.
                Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

Εγώ δεν είπα ότι πέραν του Africa δεν υπάρχει κάτι άλλο. Τέλος πάντων όποιος με κατάλαβε έχει καλώς. Αν συνεχίσω την κουβέντα θα σε στεναχωρήσω και δεν το θέλω.
                  Insert Coin

Comment

Εγώ δεν είπα ότι πέραν του Africa δεν υπάρχει κάτι άλλο. Τέλος πάντων όποιος με κατάλαβε έχει καλώς. Αν συνεχίσω την κουβέντα θα σε στεναχωρήσω και δεν το θέλω.
                    [/b]
                    Ο μέγας Jedah μίλησε. Όσοι δεν τον καταλαβαίνουν δεν είναι άξιοι της προσοχής του ! Κόψε κάτι ρε συ, μια παρέα είμαστε. Πέραν της πλάκας όμως, θα συμφωνήσω μαζί σου (νομίζω πως φαίνεται και από τα προηγούμενα post μου). Το παιχνίδι απλά δεν έχει αρκετά πράγματα για να δικαιολογήσει ούτε ?60, ούτε το hype που έχει δημιουργηθεί γύρω του.

Comment

To game εχει χαρακτηριστει ως Safari Simulation
                      και εγω προσωπικα που ειμαι λατρεις της αφρικανικης ηπειρου και των ντοκιμαντερ που εχουν να κανουν με σαφαρι κτλ θα ελεγα οτι ο τιτλος με ενδιαφερει ως τωρα με τα πολυ λιγα πραγματα που ξερουμε και εχουμε δει

αλλα οκ γουστα ειναι αυτα

Comment

Το έχουμε ξαναπαραθέσει
                        Afrika will not be released in PAL territories. Instead, the game shall only be released in the Japanese market[/b]
                        Επίσης ακόμη και η έκδοση σε US δεν είναι σίγουρη και μάλλον είναι DLC,οπότε δεν ισχύουν αυτά για τιμές των 60? ;)

EDIT:
                        Άκυρα τα περί DLC.Τσέκαρα στο play-asia και είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία.My bad/
                        Aν είχα ps3 πάντως μπορεί να το τσέκαρα σε καλή τιμή.Αν ψήνεστε να το αποκτήσετε τσεκάρετε στο yesasia που στέλνει Ευρώπη ps3 games,αντίθετα με το play-asia.

http://global.yesasia.com/en/PrdDept.aspx/...pid-1011073433/
                        «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

Ο μέγας Jedah μίλησε. Όσοι δεν τον καταλαβαίνουν δεν είναι άξιοι της προσοχής του ! Κόψε κάτι ρε συ, μια παρέα είμαστε.
                          [/b]
                          Εσύ και αν δεν κατάλαβες. ΜΗΝ προσάπτεις πράγματα που δεν ειπώθηκαν ούτε εννοούνται. Είναι κοινό φαινόμενο στα forum που δεν μπορείς να γράψεις κατεβατά υπεραναλύοντας την άποψη σου, ούτως ώστε να μην παρεξηγηθεί.

Πέραν της πλάκας όμως, θα συμφωνήσω μαζί σου (νομίζω πως φαίνεται και από τα προηγούμενα post μου).
                          [/b]
                          Οπότε το πρώτο σχόλιο τι χρειαζόταν; Τίποτα απολύτως.
                          Insert Coin

Comment

Οπότε το πρώτο σχόλιο τι χρειαζόταν; Τίποτα απολύτως.
                            [/b]
                            Χρειαζόταν γιατί τα σχόλια του στυλ "Τέλος πάντων όποιος με κατάλαβε έχει καλώς." είναι υπεροπτικά και δηλώνουν μεγάλη αλαζονεία και θα προτιμόυσα να μην τα βλέπω και να μην τα ακούω πουθενά και από κανέναν. Ίσως δεν σε έχει σταματήσει ποτέ κάποιος να στο πει αλλά μάλλον θα έπρεπε να τα περιορίσεις/κόψεις. Απ'όσο ξέρω όλοι ίσοι είμαστε εδώ μέσα και αυτά τα σχόλια είναι περιττά.

Comment

Χρειαζόταν γιατί τα σχόλια του στυλ "Τέλος πάντων όποιος με κατάλαβε έχει καλώς." είναι υπεροπτικά και δηλώνουν μεγάλη αλαζονεία και θα προτιμόυσα να μην τα βλέπω και να μην τα ακούω πουθενά και από κανέναν. Ίσως δεν σε έχει σταματήσει ποτέ κάποιος να στο πει ποτέ αλλά μάλλον θα έπρεπε να τα περιορίσεις/κόψεις. Απ'όσο ξέρω όλοι ίσοι είμαστε εδώ μέσα και αυτά τα σχόλια είναι περιττά.
                              [/b]

Επειδή δεν με ξέρεις και δεν με έχεις καταλάβει καν, θα έλεγα ότι το πρώτο σου σχόλιο καθώς και αυτό το δεύτερο είναι καθαρά αποτέλεσμα παρεξήγησης (αποκλείω την προκατάληψη γιατί δεν με ξέρεις). Δημιουργείς κλίμα εκεί που δεν υπάρχει και μάλιστα χωρίς να έχουμε άμεση συζήτηση ή έστω αντιπαράθεση. Γράφεις στο θέμα μόνο και μόνο για να μου κάνεις παρατήρηση περί αλαζονείας. Λήγει εδώ.
                              Insert Coin

Comment

Χαλαρωστε, δεν ειπε τιποτα "υπεροπτικο-αλαζονικο-κτλ" ο Jedah. Δεν αναφερθηκε με τιποτα σε ολο το forum και οπως λεει ο Jedah μπορει ο ενας να μην ξερει τον αλλον, αλλα μιας και σας ξερω και τους 2 (λολ), προκειται για μια πανηλιθια υποψια παρεξηγησης.
                                Συνεχεια on topic..

Comment

Working...
                                X