Announcement

Collapse
No announcement yet.

Diablo 3

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Υπάρχει όμως ένα γαλατικό χωριό φανατικών αμετανόητων αιρετικών σαν εμένα που υπερασπίζεται την καλτίλα, τη σατανίλα και το μεγαλείο του Diablo 1 απέναντι στο αίσχος του Diablo 2. ΑΥΤΟ είναι πραγματική καλτίλα κύριοι, είναι το gaming αντίστοιχο του να ψηφίζεις Λεβέντη και Ένωση Κεντρώων από βαθιά πεποίθηση
    Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

O allhthinos cult player paizei oti ton efxaristei, aplws den ksexnaei.
      "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
      But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
      Kindred, this blade and I.
      "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
      Greek Gaming Videos
      Greek Final Fantasy Forum

Comment

δε θα ξεχασω ποτε οσο ζω την αισθηση και το δεος που με διαπερασε μολις αρχιζα να σουλατσαρω στα dungeons του diablo 1, πρωτογνωρο για την εποχη, οπως επισης και τα αμετρητα gameovers στον butcher

Comment

Same here.
          Carpe diem

Comment

Originally posted by Vaynard View Post
            δε θα ξεχασω ποτε οσο ζω την αισθηση και το δεος που με διαπερασε μολις αρχιζα να σουλατσαρω στα dungeons του diablo 1, πρωτογνωρο για την εποχη, οπως επισης και τα αμετρητα gameovers στον butcher
            Συμφωνώ και προσθέτω ότι η έλλειψη respawn εχθρών στο single player πρόσθετε βαθμούς στο gameplay του τίτλου. Δεν βασιζόσουν στο grinding και έπρεπε να προσέχεις πολύ τον εξοπλισμό σου στα μεγαλύτερα επίπεδα δυσκολίας λέγε με Nightmare ή Hell.
            Απορώ που τόσα παιχνίδια του είδους δεν αφομοίωσαν το σύστημα του Diablo (με εξαίρεση το Dungeon Siege) αφού αυτός είναι ο σημαντικότερος λόγος που το Diablo 2 δεν με ικανοποίησε όσο το πρώτο.

Comment

και το champions of norrath ειμαι 100% σιγουρος οτι δεν ειχε respawn
              οπως και τα dark alliance 1-2 νομιζω, βεβαια ολα αυτα ειναι στις κονσολες

τωρα για pc θυμαται κανεις αν ειχε το nox?
              οσα θυμαμαι atm οντως ειχανε respawn
              sacred1-2/titan quest/hellgate london/darkstone/loki/fate/torchlight
              στο single player θα μετρουσε πολυ κατι τετοιο οντως.

απο την αλλη ειναι αδικο να κρινεις το diablo2 στo single player, καθως στο battle.net μεταμορφωνοταν σε μια τελειως διαφορετικη εμπειρια, ουσιαστικα αποτελεσε μαζι με 2-3 ακομα τον προθαλαμο των mmorpgs, παιζοντας για 4 χρονια εκει εμαθα τι θα πει pvp,πουλαω-αγοραζω,φαρμαρω ktlp....ωραιες εποχες, ατελειωτα pvp με γερμανους εξω στο blood moor, farming για exp sto cow lvl, kai farming για items στον mephisto...

Comment

Ο Vanyard έχει δίκιο για αυτό που λέει για το Battlenet. Ήταν πολύ βασικός λόγος να λιώσεις το παιχνίδι. Ο Deus έχει επίσης δίκιο για το respawn, που οδηγούσε σε farming στο single player και σκότωνε το παιχνίδι. Από μεριάς μου, αν και ο Κύβος μου άρεσε (και όντως το παιχνίδι έφερε σημαντικές καινοτομίες με runes, sets και sockets) με σκότωσε το Save and Exit και η απουσία load (δηλαδή το παιχνίδι σε τιμωρεί) που με έκαναν αναγκαστικά να παίζω και να ξαναπαίζω τις ίδιες περιοχές χωρίς να θέλω.

Αυτό που μου είχε κάνει αλγεινή εντύπωση ήταν ο ΚΑΚΟΣ τεχνικός τομέας. Εξαιρετικά χαμηλή ανάλυση, ΚΑΚΑ textures με άσχημα χρώματα και πολύ θολά, ανύπαρκτες ρυθμίσεις γραφικών και γενικά μια κατάσταση χειρότερη από το Diablo 1. Ήδη στην εποχή του ήταν κάτω του μετρίου.

Κοινώς, Sacred και ξερό ψωμί (και προσφάτως Torchlight και θέλω να παίξω και το Nox...)
                Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

Originally posted by Titus View Post
                  Από μεριάς μου, αν και ο Κύβος μου άρεσε (και όντως το παιχνίδι έφερε σημαντικές καινοτομίες με runes, sets και sockets) με σκότωσε το Save and Exit και η απουσία load (δηλαδή το παιχνίδι σε τιμωρεί) που με έκαναν αναγκαστικά να παίζω και να ξαναπαίζω τις ίδιες περιοχές χωρίς να θέλω.
                  Φίλε Vanyard όταν έπαιξα το παιχνίδι την ημέρα κυκλοφορίας του δεν είχα την δυνατότητα να ασχοληθώ πέρα του single player που ήταν μεγάλο και χορταστικό και μαζί με το expansion Lords of Destruction έπαιζα μέχρι να μαλλιώσει ο πισινός μου. Δεν κρύβω όμως ότι θα μου άρεσε πολύ περισσότερο ο τίτλος αν δεν υπήρχε η υποχρεωτική save and exit επιλογή.Δεν μπορείς να είσαι πάνω από το PC δεκάδες ώρες για να προχωρήσεις στο παιχνίδι και τα waypoints, town portals δεν σώζανε την κατάσταση. Υπάρχουν πολλοί παίκτες που παίζουν λίγο με σκοπό να προχωρούν το game αργά αλλά σταθερά και η επιλογή αυτή της Blizzard τους αποτρέπει. Δεν μπορείς να αφήνεις το PC αναμμένο ώρες για να κάνεις ουσιαστική πρόοδο. Επιπλέον, η δυσκολία στο normal setting δεν ανεβαίνει προοδευτικά όπως στο πρώτο Diablo αλλά αυξάνεται απότομα όταν φτάνεις στο τελευταίο ACT. Το Expansion διόρθωνε ως ένα αρκετά μεγάλο βαθμό αυτή την κατάσταση.

Titus τα Sacred δεν θα το προτιμούσα τόσο όσο τα Diablo. Ναι μεν είναι ομορφότερα και μεγαλύτερα αλλά το gameplay τους είναι πολύ χύμα. Ειδικότερα στο Sacred 2 που έχω λιώσει στο Xbox 360 το respawn είναι άπειρο, το level grinding εξαιρετικά συνεχές, οι εχθροί αν και πάρα πολλοί τους κομματιάζεις αν δυναμώσεις λίγο και το saving system κρατάει μόνο τα στατιστικά σου και τα quests που κάνεις. Ενδεικτικά σου λέω ότι σε 2 playthrough που έχω κάνει με το πρώτο να γίνεται στο τάκα τάκα είμαι Shadow Warrior 115 level, έχω τα στατιστικά στο υπερπέραν, έχω κάνει πάνω από 500 quests, έχω παίξει πάνω από 200 ώρες κι έχω σκοτώσει σχεδόν 20.000 εχθρούς.
                  Το καλό είναι ότι πρόκειται για πολύ εθιστικό τίτλο (όπως όλα τα καλά Diablo clones) που προσφέρει απλόχερα αμέτρητες ώρες σφαξίματος και έχει μερικά πολύ ωραία τοπία. Α και φυσικά οι Blind Guardians σπάνε κόκκαλα.

Τέλος, Vaynard τα 2 Dark Alliance, Champions of Norrath, Dungeons and Dragons Heroes και δεν ξέρω τι άλλο έχει πάρει το μάτι στις κονσόλες έχουν δοκιμαστεί και <<λιωθεί>>.
                  Πάντως ότι και να πούμε το Dίablo 3 θα σπέρνει και θα κάνει κόσμο να παραμιλάει για χρόνια. Είναι θεϊκά αποδεδειγμένο ότι θα πετύχει το σκοπό του.

Comment

Όσοι ενδιαφέρεστε ρίξτε μια ματιά και στο Titan Quest + Immortal Throne expansion.
                    Carpe diem

Comment

• Επειδή καίγομαι να μάθω για το Diablo III, κανένα νέο έχουμε γι' αυτό... ?
                      sigpic

Comment

• I'm back bitches... Version 2.0

Το νέο forum για το αυτοκίνητο: PetrolHeads

Comment

• Pragmatika anarwtiomoun me ti class na paiksw.
                          Molis apofasisa.
                          "

Greek Gaming Videos

Comment

• καλα κατσε πρωτα να ζουμε μεχρι να βγει
                            δεν δωσανε ημερομηνια ακομα ετσι?

Comment

• Pragmatika anarwtiomoun me ti class na paiksw.
                              Molis apofasisa.
                              Το κατάλαβες επιτέλους ότι Monks suck.
                              Πάντως οι κλάσεις είναι ανακύκλωση του 1 και του 2.
                              Wizard-Sorceress-Sorcerer
                              Barbarian-Barbarian-Warrior
                              Demon Hunter-Amazon-Rogue
                              Witch Doctor-Necromancer
                              Monk-Paladin-Monk
                              Originally posted by Squall Leonhart
                              I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                              Originally posted by 丹野
                              Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                              Originally posted by Ryu_gr
                              υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

• O Monk tou Diablo den exei sxesei me tous Monk pou aresoun se emena.
                                Sto Diablo 2 epaiza Assassin.
                                "

Greek Gaming Videos

Comment

Working...
                                X