Announcement

Collapse
No announcement yet.

Diablo 3

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• 18 Μαρτιου κλεινει απλα το ΑΗ, 25 βγαινει το expansion.

Comment

• το loot 2.0 μπηκε πριν 3-4 μερες εχει αρχισει ο κοσμος και ξαναπαιζει

Comment

• Ok κατέβασα το trial του. Έκανα Barbarian για αρχή, αν και σκεφτόμουν να κάνω Crusader όμως απότι κατάλαβα είναι νέο class και το απέφυγα προς το παρόν. Κάθε class έχει διαφορετικό campaign?

Πρώτη εντύπωση: ΕΠΟΣ approved! Καλά μιλάμε φαίνεται φοβερό παιχνίδι. Powerful voice acting (κάθε φορα που μιλα ο χαραχτήρας μου το γένι μου παίρνει 1+ growth), simple, λειτουργικό, και πανέμορφο. Κάνω strike και το νιώθω να πιάνει τόπο, αντίθετα με το TESO που ένιωθα ότι χτυπούσα αέρα, κοπανιστό. Μονο η Blizzard φαίνεται ξέρει πως να κάνει τέτοια παιχνίδια. Θυμίζει και WoW σε κάποια πράγματα, όπως τα items για παράδειγμα.

Δεν κατάλαβα ακόμα πως λειτουργεί το online του. Στην αρχή έπαιξα private, μετά έκανα rise το difficulty in-game και για κάποιο λόγο δεν με άφηνε να το χαμηλώσω. Μετά έβαλα online αλλα έπρεπε να το ξαναρχίσω από την αρχή χωρίς όμως να χάσω τα items και το experience μου. Προσπαθώ ακόμα να καταλάβω την φάση του.

Comment

• Crusader δεν μπορεις να κανεις και να θες ειναι στο expansion 25 Μαρτιου. Οχι το campaing ειναι το ιδιο.

Φυσικα η Blizzard φτιαχνει τα καλυτερα παιχνιδια εννοείται αυτο..

Comment

• Το online του πως είναι?

Είμαι σίγουρος πάντως οτι ο Ground_Zero παίζει με monk. 100% λέμε!

Comment

• What gave it away
              "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
              But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
              Kindred, this blade and I.
              "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
              Greek Gaming Videos
              Greek Final Fantasy Forum

Comment

• E αφού εκεί ήμουν όταν τον έκανες. Όπως λέει και στο location μου "Right behind you..."

Προχώρησα κι άλλο, όμως online δεν βλέπω. Θα μου εξηγήσει κάποιος πως δουλεύει? Πως κανεις interact με άλλους players? Πως παίζεται μαζί? Υπάρχει PVE?

Comment

• Τι θες να δεις στο online?? Κανεις invite αλλους η μπαινεις σε public και φαρμαρετε μαζι..

Comment

• Είμαι σε public τώρα και δεν έχω δει ούτε έναν online. Δηλαδή παίζουν το campaign μαζί σου? Υπάρχουν και dungeons για raid? Προσπαθώ να καταλάβω την φιλοσοφία του.

Comment

• Παιζεις το campaign μαζι με αλλα ατομα, raids δεν εχει.

Comment

• Περίεργο... Δεν έχω δει κανέναν. Δεν παίζει κανένας πλέον?

Δηλαδή απλά αν βρείς κάποιον και είναι στο ίδιο σημείο με σένα, κάνετε μαζί το main quest του campaign? Έχει και side quests? Όταν τελειώσει το campaign τι γίνετε?

Comment

• Πας public και μπαινεις μεσα στο game αλλου η φτιαχνεις δικο σου στο σημειο που εισαι και μπαινουν μεσα αλλοι, εχει διαθεσιμα games σε διαφορα act/quests. Οταν τελειώσει το campaing το ξαναπαιζεις σε μεγαλυτερη δυσκολια για να πας lvl 60 μετα αρχιζεις το farming για καλυτερο gear και paragon levels.

Comment

• Καλά μιλάμε πρέπει να το σταματήσω όσο είναι ακόμα αρχή. Το παιχνίδι γ*μα και δέρνει, δεν υπάρχει.

Έτυχε και μπήκε κάποιος και παίξαμε λίγο και κατάλαβα ένα περίπου τι γίνετε. Μπήκα και σε dungeon. Πολύ πράμα.

Ακόμα Act 1 είμαι, έτοιμος να δικάσω τον Skeleton King κρατώντας ένα Legendary Axe που προήλθε από unidentified item. Η μαλακια είναι στο normal, δεν με αφήνει να ανεβάσω difficulty επειδή είναι trial, και επειδή είμαι Barbarian είμαι απλά unbeatable.

By the power...! Of Greyskull!...:dwarf:

Comment

• Aion mperdeveis ta Action loot based RPG pou einai ta Diablo me ta MMORPGs.
                              DEN einai MMORPG to paixnidi.

Eida oti exei clans kai pipes, endiaferetai kaneis na kanoume kamia clan kai pipes?
                              "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
                              But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
                              Kindred, this blade and I.
                              "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
                              Greek Gaming Videos
                              Greek Final Fantasy Forum

Comment

• E είμαι κάπως noob σε αυτό το είδος, έτσι προσπαθώ να καταλάβω τι παίζει. Πάντως μου άρεσε ο WoW-like σχεδιασμός τον items, αν και κάποια stats δεν τα "πιάνω" ακόμα.

Τα pipes τι είναι?

Αν κάτι με χάλασε κάπως είναι το ότι μπορεί να είσαι σε dungeon και να κανεις exploring και να διαλύεις τα πάντα, και ξαφνικά να κάνουν join 3-4 και να στα χαλάσουν όλα. Δηλαδή να τρέξουν κατευθείαν προς το τέλος του dungeon και να σου χαλάσουν το tempo σου, να μην προλαβαίνεις καν να δεις τι γίνετε και αν μείνεις πίσω τα χάνεις όλα. Ok υπάρχει και το offline mode για να τελειώσεις πρώτη φορα το παιχνίδι.

Τελειωσα το trial, είμαι 13 level. Για να συνεχίσω θα πρέπει να αγοράσω το παιχνίδι και είμαι κάπως επιφυλακτικός σε αυτό το life drainer game.

Comment

Working...
                                X