Announcement

Collapse
No announcement yet.

Fire Emblem: Path of Radiance

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Επειδή προσφάτως παίζω το campain του Dark Conflict άμα το αρχίσεις θα πάθεις την πλάκα σου.

Καλά που ζεις όλοι οι φαν παρακαλάνε να βάλει η Intelligence Systems multiplayer και online στα FE των κονσολών και αυτοί το παίζουν κανονικά,τουλάχιστον στο DS βάλανε, και εσύ δεν προσεξές ότι το Sacret Stones έχει multi.

Η σειρά wars πάντως είναι ακόμα πιο tactical και απο τα fire emblem και δεν έχουν καθόλου RPG elements, αυτό και μόνο τα κάνει να ξεχωρίσουν σαν δύο διαφορετικά διαμάντια.

Ρίξε και μια ματιά στο Battalion Wars 2 στο Wii που είναι πιο action και έχει online. Εγώ θα το τσιμπήσω μόλις τελειώσω το ένα.

Comment

ειμαι καινουριος κι επειδη το FE DS ειναι το πρωτο με online δυνατοτητες θεωρησα οτι θα ειναι και το πρωτο με multiplayer.
      Do a barrel roll!

Comment

Ναι κατι ειδα οτι στο Radiant Dawn στο hard εχει καποιες επιπλεον δυσκολιες, καλο αυτο. Βεβαια πρωτα στο normal θα το παιξω.
        [/b]
        Επιβαλλεται να το παιξεις παντως οπως και να εχει.Ο τροπος που συνεχιζει το σεναριο απλα θα σε αφησει με το στομα ανοιχτο!
        <div align="center">

"Strive For Improvement Through Every Day To Become The Best You Can"</div>

Comment

Ειχα πει κατι πιο πριν και δεν το ξεχασα.

Ενημερωσα τον υπευθυνο των αρθρων FE και αφου με ευχαριστησε αλλαξε ολες τις ημερομηνιες που τροποιησες. Δεν αρκεστηκες απλα στο αρθρο του FE 1 αλλα :

Δες εδώ και σύγκρινε.
          Είσαι σίγουρος δες εδώ,εδώ και εδώ
          [/b]
          παραδοξως ολα τα παραπανω ειχαν την πινελια Ακιρα. Αυτο αλλαξε και επανηλθε παλι το αρχικο, σωστο.
          Επισης, τα νουμερα λενε το εξης απλο. Τα FEs δεν υπηρξαν ΠΟΤΕ εμπορικες επιτυχιες.

Και για να τελειωνει το θεμα, κανεις δεν ειπε οτι τα FEs ειναι κακα παιχνιδια ουτε αμφισβητησε οτι καθιερωσαν καποια στοιχεια που χρησιμοποιουνται μεχρι και σημερα απο πολλα του ειδους. Το θεμα ειναι πως στεκεται στις μερες μας ενας τιτλος FE κι οχι τι ιστορια εχει.
          " You 're saying that you 're just here to add a bit of colour?

Authenticity sir, authenticity. "

Discworld (1995, PC/Playstation/Sega Saturn)

Comment

Πραγματικά είσαι για κλάματα&#33;

Fire Emblem: Ankoku Ryū to Hikari no Ken (ファイアーエムブレム 暗黒竜と光の剣, Faiā Emuburemu Ankoku Ryū to Hikari no Ken?, Fire Emblem: Shadow Dragons and the Blade of Light) is the first game in the Fire Emblem Tactical role-playing game series developed by Intelligent Systems and published by Nintendo. It was first released on the Famicom (known internationally as the Nintendo Entertainment System) on November 20, 1989. It takes place on the continent of Akanea. It stars Marth, a character who later appeared in Super Smash Bros. Melee and Super Smash Bros. Brawl. The Falchion weapon from this game acts as the Fire Emblem franchise&#39;s symbol in the Super Smash Bros. series. Shiida appeared in Super Smash.[/b]
            Wiki από τα διορθωμένα άρθρα που παρ έδωσες και επίσης περιμένω απάντηση(wiki talk) από τον "Ashnard" που έκανε τις λεγόμενες "διορθώσεις".

Anyway επειδή είναι παγία τακτική σου να το παίζεις ξερολίδης(δεν είμαι ο μόνος που το λέω για σένα)

Ο ΞΕΡΟΛΑΣ

παρέθεσα πηγή από το άρθρο του Miller του Nintendophilles του 2003 το οποίο και έστειλα ακόμα και στον IGN editor Craig Harris οποίος είχε φτιάξει και τους πίνακες των κυκλοφοριών του Fire Emblem στο Wiki.

Έχω δικαιολογήσει με τα παραπάνω ποστ μου με καθοριστικές πηγές,τώρα απλά θα περιμενώ τον Ashnard να απαντήσει και θα ποστάρω εδώ την δικαιολόγηση του σε αντιπαράθεσή με τις πηγές που του προσκόμισα.

Δεν θα επαναλάβω πάλι τα ίδια απλά η δικαιολόγηση βρίσκεται στις πίσω σελίδες. Πάντως του ξέφυγαν μερικά σημεία.

Όσο για την εμπορική επιτυχία απλά γελάω με τον αγνωστικισμό σου. Περαστικά.

P.S Το αστείο ξέρεις πιο είναι ότι ο "Ashnard" δεν υπάρχει στο History Log του Fire Emblem από τότε που φτιάχτηκε το άρθρο πέρα από ένα contribution το Φεβρουάριο του 2008.Τώρα τι να πω σύμπτωση;;;

I cover most Fire Emblem articles, with the exception of the titles released exclusively for Japan as my knowledge of them is limited. My biggest contribution so far has been to Super Smash Bros. Melee. [/b]
            Από τον ίδιο τον "Ashnard"

History Log Fire Emblem

Comment

Eαν εγω ειμαι για κλαματα , εσυ εισαι απελπισμενος απλα αφου ανετρεξες πισω στο 2007, σε αλλο site, σε αλλη θεματολογια (emulation), οχι σε εγκυκλοπεδια κι επισης αντιθετα με εσενα εκει παραδεχθηκα το λαθος μου.

Στην απελπισια ομως και Θεους θυμομαστε οποτε παμε παρακατω.

Αγαπητε μου αλλαξε το Release Date απλα οχι το κειμενο. Μου αναφερε πως αυτες τις ημερες θα κανει γενικο check-up επειδη εχει αφησει εδω και λιγο τα αρθρα στην τυχη τους, με αποτελεσμα καποιοι να τα εκμεταλλευονται και να περνανε χειρουργειο.

Θα επαναλαβω για μια ακομη φορα εκανε αλλαγη μονο στα Release Date. Στο γενικο του check up Θα κανει την εκkαθαριση απτα σκουπιδια που το γεμισες εσυ κ καποιοι αλλοι παρομοιοι "σκεπτικιστες".

Ο Αshnard ειναι ο δημιουργος του αρθρου FE, τακτικο κ&#39; υπολογισιμο μελος της Wikipedia team, FE fan & contributor με αρκετα awards

Αλλα εδω λες εμπορικη επιτυχια ενα παιχνιδι που μεχρι προσφατα απευθυνοταν σε συγκεκριμενο κοινο, τι να λεμε τωρα.

Comment

Παρέθεσα στοιχεία τέλος.....Δεν έχω κάτι άλλο να πω ακόμα και απάντηση από τον ίδιο τον Ashnard που λέει πώς οι γνώσεις του στα Ιαπωνικά παιχνίδια είναι περιορισμένες.

Τι να πω πραγματικά ακόμα και στο emulation site που αναφέρεσαι και έδωσα link τι να κάνουμε "scripta manent" όπως έλεγαν μεγάλοι αρχαίοι Ρωμαίοι Ιστορικοί.

Δεν ασχολούμαι άλλο με εσένα μιας και είσαι αγνωστικιστής και επιλεκτικός συζητητής και συνήθως παραπληροφορείς κιόλας.

Προσπάθησε να λύσεις τα παραπάνω και τα ξαναλέμε.

P.S

Ο Αshnard αστερι εσυ ειναι ο δημιουργος του αρθρου FE. [/b]
                Τι προσπαθείς να πεις εδώ έκανα υπεράνθρωπες προσπάθειες να καταλάβω αλλά δεν τα κατάφερα αν έχεις την καλοσύνη.....Μετάφρασε.

Comment

Ασφαλως και μονο καλο θα μου κανεις.

Εχω ατυχες στιγμες οπως αυτην στο mame.gr που ναι μεν δε κολλαει με το συγκεκριμενο θεμα αλλα ok. Οπως ειπα αναγνωρισα το λαθος μου εκει κ ζητησα συγνωμη. Δε το παρεξηγω ομως , μονο αυτο μπορουσες να βρεις εστω κι ας μην κολλουσε.
                  Μπορεις εαν θες να ρωτησεις τα μελη & την team του site (mame) για τον παραπληροφοριοδοτη Scatman για να σου πουν τις αποψεις τους για εμενα αλλα θα ηταν επικινδυνο για τον εγωισμο σου.

Τα περι αγνωστικισμου , σκοταδισμου κ κλανισμου σε αυτους που "πειραζουν" free προσπαθειες και παραπληροφορουν 1000δες.

Comment

Ήρεμα παίδες , Ολυμπιακούς Αγώνες έχουμε&#33;&#33;&#33;Κάντε εκεχειρία και ξαναρχίστε τον &#39;&#39;πόλεμο&#39;&#39; μετά το πέρας των Αγώνων για να τιμήσετε το Ολυμπιακό (καμία σχέση με Πειραιά και γαύρους ) ιδεώδες...Εδώ στην Ουσετία και στην Απχαζία σταμάτησαν τον πόλεμο...
                    Deus Misereatur...
                    Gloria filiorum patres i.e.m.e
                    Viva los Vatos Locos

---------------------
                    UNITED WE STAND DIVIDED WE FALL...

Comment

Πες τα ρε σύντροφε Miyamoto είμαι μαζί σου&#33;

Comment

Ακομα κι αν υπαρχει καποιο ζητημα που θελετε να λυσετε παιδες μπορειτε καλλιστα να το κανετε μεσω πμ, δε χρειαζεται να βλεπουν ολοι την αντιπαραθεση ετσι δεν ειναι;
                        <div align="center">

"Strive For Improvement Through Every Day To Become The Best You Can"</div>

Comment

Πραγματικά είσαι για κλάματα&#33;
                          [/b]
                          Ήρεμα παίδες , Ολυμπιακούς Αγώνες έχουμε&#33;&#33;&#33;Κάντε εκεχειρία και ξαναρχίστε τον &#39;&#39;πόλεμο&#39;&#39; μετά το πέρας των Αγώνων για να τιμήσετε το Ολυμπιακό (καμία σχέση με Πειραιά και γαύρους ) ιδεώδες...Εδώ στην Ουσετία και στην Απχαζία σταμάτησαν τον πόλεμο...
                          [/b]
                          Πες τα ρε σύντροφε Miyamoto είμαι μαζί σου&#33;
                          [/b]
                          ...
                          Do a barrel roll!

Comment

Ramparter to diko mou post den katalava gt to symperielaves mazi me ta alla sto quote kai ton sxoliasmo sou me &#39;&#39;telitses&#39;&#39;....Xavale ekana gia na ektonw8ei h olh fash anamesa se scatman kai akira...Tespa
                            Deus Misereatur...
                            Gloria filiorum patres i.e.m.e
                            Viva los Vatos Locos

---------------------
                            UNITED WE STAND DIVIDED WE FALL...

Comment

Το δικο σου ποστ το εβαλα απλα για να φαινεται σε τι ακριβως συμφωνει ο AkiraGR. Δεν απευθυνοταν σε σενα η απαντηση μου.
                              Do a barrel roll!

Comment

μήπως να αλλάξει ο υπότιτλος σε "How to rape a thread in 6 pages";
                                Carpe diem

Comment

Working...
                                X