Announcement

Collapse
No announcement yet.

Fire Emblem: Path of Radiance

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Το τερματισααααααααααα!!!!!!& #33;!!!!!!!!!& #33;!!!!!!!!!& #33;!!! Yeah!!1
    Ειχα αρχισει να κουραζομαι καθως το παιχνιδι ηταν αρκετα ευκολο προς το τελος παρ'οτι περα του Ike οι υπολοιποι χαρακτηρες ηταν 14-16 level. Καποιοι λιγοι εχθροι θελαν προσοχη, στη πλειοψηφια τους ομως ηταν απλο κρεας που περιμενε να φαγωθει απ'τους παιχτουρες μου. Anyway το παιχνιδακι τα εσπασε, ψηνομαι να το αρχισω στο hard αλλα ισως ειναι καλυτερα να κανω ενα διαλλειμα και να παιξω το Radiant Dawn(σιγουρη αγορα πλεον) οταν γυρισω Αθηνα.

Astrid ftw, την εκανα Paladin χρησιμοποιωντας bonus exp κι υστερα ανεβηκε για πλακα χαρη στο Paragon skill. Αντικατεστησε τη Titania που ηταν αχρηστη στα τελευταια 8-9 chapters.

Btw, πολυ υψηλο avoid ειχαν οι ηρωες προς το τελος, σπανια τρωγαν χτυπημα.

Το Volke ποτε δε τον εκτιμησα ιδιαιτερα, καλος για να κλεβει και για σεντουκια/πορτες αλλα πολυ ευαλωτος γμτ. Κυριως τον εβαζα να χτπαει μαγους και μισοτελειωμενους πολεμιστες.

Τελικα χρησιμοποιησα και την <strike>Elincia</strike> Ilyana στη βασικα ομαδα αν και την ειχα παρατησει σε καποια φαση. Πολυ καλη αλλα βεβαια δεν ειναι Soren.

Αυτα... λεω τωρα να ριξω μια ματια στο FFIV(ασχετο).
    Do a barrel roll!

Comment

Ramparter is becoming a man. Thumbs up xD .

Το σενάριο πώς σου φάνηκε; Εγώ έκανα πολλές υποθέσεις για Black Knight, Soren&#39;s backgroung etc και περιμένα επαλήθευση από το Radiant Dawn.

Comment

Το σεναριο μου φανκε πολυ generic. Υπηρχαν βεβαια λεπτομερειες που προσπαθησαν να δωσουν ενα ενδιαφερον αλλα δε μπορω να πω οτι με ενοιαξε ιδιαιτερα. Η μεγαλυτερη απορια μου στο παιχνιδι ηταν τα κινητρα του Nasir αλλα αυτα φαινονται στο τελος. Απ&#39;τον Soren δε περιμενα να μαθω τιποτα, αλλωστε για πολλους χαρακτηρες μαθαινεις λιγα πραγματα στο παιχνιδι.

Τωρα για τον Black Knight θα ηθελα πραγματι να ξερω τι επαιζε ομως στο τελος τον ξεχασα τελειως. Υποθετω παντως οτι αυτος οπως κι ο Nasir(με την Ena το τερματισα) επεζησαν.
        Do a barrel roll!

Comment

Τωρα για τον Black Knight θα ηθελα πραγματι να ξερω τι επαιζε ομως στο τελος τον ξεχασα τελειως.
          [/b]
          Τον σκότωσε ο Τails.
          Originally posted by Raf
          Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

Κριμα ρε γμτ τωρα το ειδα το topic, δε μπορεσα να βοηθησω εν καιρω τον φιλτατο Rampater ...το μονο πραγμα με ουσια που εχω να πω λοιπον ειναι:Καλα ρε Scatman πλακα μας κανεις ;;;Ο τιτλος ειναι ενα αριστουργημα, δε λεω υπαρχουν κι αλλες αξιολογες σειρες στο ειδος ομως το σεναριο του και η hardcoreηλα των μαχων του το βαζουν πολυ ψηλα στα ματια μου...ασε που στη συνεχεια του τα πραγμα παιρνουν τροπη που σε αφηνει αναυδο (αν και κομματακι αργοτερα, στην αρχη δεν υπαρχει μεγαλη ενταση).Περιεργο που το εχεις σε τοσο μετρια εκτιμηση, εσυ αλλωστε το κατεχεις το ειδος...
            <div align="center">

"Strive For Improvement Through Every Day To Become The Best You Can"</div>

Comment

Και να σκεφτεις πως οταν ανοιξα το topic περιμενα να εισαι ο πιο ενεργος γιατι πολλες φορες στο παρελθον ειχες αναφερθει στη σειρα.
              Do a barrel roll!

Comment

Και να σκεφτεις πως οταν ανοιξα το topic περιμενα να εισαι ο πιο ενεργος γιατι πολλες φορες στο παρελθον ειχες αναφερθει στη σειρα.
                [/b]
                ...Me do suck .
                <div align="center">

Comment

Worry not, ισως χρειαστω τη βοηθεια σου απο δω και περα. Ναι το αρχισα στο Hard κι ειμαι ηδη στο chapter 8. LOL
                  Do a barrel roll!

Comment

Για ο,τι χρειαστεις φιλε ειμαι εδω.Το παιχνιδι το ειχα λιωσει στον καιρο του, ξερω απο εξω τα growths ολων των χαρακτηρων (αν κι επαιζα με fixed στατιστικα, κριμα που δεν υπαρχει τετοια επιλογη στο RD).Feel free to ask m8.
                    <div align="center">

Comment

Επειδη υποθετω οτι θα ειναι απαιτητικο το παιχνιδι τωρα θελω α κανω οσο το δυνατον καλυτερες επιλογες. Ειμαι τωρα chapter 10 κι αναρωτιεμαι αν αξιζει να ασχοληθω με τις Mist, Marcia και Ilyana.

Κι εγω με fixed παιζω το δευτερο playthrough.
                      Do a barrel roll!

Comment

Mist - 9/10:Πολυ καλο MAG πραγμα που την κανει αξιοπιστη healer, συν το τεραστιο bonus της κλασης της:Μπορει να παρει σπαθια, αρα αν την εξοπλισεις με ενα wind edge (ετσι νομιζω λεγεται) θα προκαλει εξωφρενικη ζημια αφου το οπλο αντλει τη δυναμη του απο το magic affinity του χαρακτηρα...κυριολεκτικα ειναι καταστροφικη.Επεισης το πολυ υψηλο luck rate της την βοηθα να αποφευγει σχεδον τα παντα.Το μονο που χρειαζεται ειναι να πας το sword lvl της στο "B".

Ilyana - 6/10:Οχι πολυ καλη επιλογη.Μπορει να γινει αρκετα ισχυρη ομως ο,τι κι αν κανεις θα ειναι αρκετα ευαλωτη και σπανια θα μπορει με το μετριο speed της να κανει double σε καποιον.

Marcia - 8/10:Αν δεν υπαρχουν αντιπαλοι τοξοτες η Marcia στα μεγαλα lvls ειναι σχεδον ατρωτη.Απαραιτητα να εχεις αυτη ή την Tanith ή την Jill στην ομαδα σου.Και οι τρεις του ειναι απιστευτες.

Ελπιζω να σε βοηθησα αγορινα .
                        <div align="center">

Comment

Για τη Mist αναφερεσαι στο Sonic Sword μαλλον ομως για να το χειριστεις πρεπει να εχεις skill Α απ&#39;οσο θυμαμαι.

Για flyer μαλλον θα προτιμησω τη Jill, σε 2-3 chapters νομιζω τη βρισκω. Η marcia γμτ ειναι σε χαμηλο level.

Επισης δε βλεπω να κραταω την Ilyana, ενας mage αρκει. Το μονο υπερ σε σχεση με τον Soren ειναι το μεγαλυτερο strength που της επιτρεπει να κανει cast πιι "βαρια" spells χωρις πεναλτι στη ταχυτητα.

Παρατηρω οτι μαζευω αρκετα λιγοτερη bonus exp. Τουλαχιστον οι εχθροι ειναι περισσοτεροι και κανω αρκετα καλυτερο leveling στις μαχες.

Τελος λεω σε αυτο το playthrough να μη βαλω Nephene στην ομαδα αλλα Kieran που ξεκιναει στο 12ο level κι οχι στο 7ο και φαινεται να ναι αρκετα καλος.
                          Do a barrel roll!

Comment

Κριμα ρε γμτ τωρα το ειδα το topic, δε μπορεσα να βοηθησω εν καιρω τον φιλτατο Rampater ...το μονο πραγμα με ουσια που εχω να πω λοιπον ειναι:Καλα ρε Scatman πλακα μας κανεις ;;;Ο τιτλος ειναι ενα αριστουργημα, δε λεω υπαρχουν κι αλλες αξιολογες σειρες στο ειδος ομως το σεναριο του και η hardcoreηλα των μαχων του το βαζουν πολυ ψηλα στα ματια μου...ασε που στη συνεχεια του τα πραγμα παιρνουν τροπη που σε αφηνει αναυδο (αν και κομματακι αργοτερα, στην αρχη δεν υπαρχει μεγαλη ενταση).Περιεργο που το εχεις σε τοσο μετρια εκτιμηση, εσυ αλλωστε το κατεχεις το ειδος...
                            [/b]
                            Ειπα :

Ωστοσο για το Gamecube ειναι μια πολυ καλη επιλογη κ λογω ελλειψης ανταγωνισμου ξεχωριζει στην κονσολα.
                            Καλο AI, εμφαση στην τακτικη...γενικα ειναι μια χαρα game.[/b]
                            αρα δεν το αναφερω σαν απλα μετριο game και το λες και μονος σου :
                            " δε λεω υπαρχουν κι αλλες αξιολογες σειρες στο ειδος " .

Το Path ξαναλεω ξεχωρισε επειδη οπως ειπα ηταν απτα λιγα του Gamecube, ειχε καποια ποιοτητα κι επισης ηταν fire emblem, καλο ονομα. Αλλα δε συμφωνω σε καμια περιπτωση με τα διαφορα διθυραμβικα.
                            " You 're saying that you 're just here to add a bit of colour?

Authenticity sir, authenticity. "

Discworld (1995, PC/Playstation/Sega Saturn)

Comment

Fair enough φιλε μου, αν κι εχοντας ασχοληθει με καποιους απο τους σημαντικοτερους τιτλους του ειδους (Shining Force III πχ) εξακολουθω να θεωρω το Path of Radiance αριστουργημα.

Rampater οντως αναφερομουν στο Sonic Sword, αν και δεν ειμαι σιγουρος για το skill lvl που απαιτει.Ενας mage ειναι οντως αρκετος κι ο Soren ειναι πολυ καλη επιλογη.Οσο για τη Neph αποτελει εγγυηση, ανεβασε την αρκετα και γινεται τανκ.
                              <div align="center">

Comment

Εγώ θα ήθελα να ασχοληθώ με παλιότερα Fire Emblems και με τα υπόλοιπα παιχνίδια που έφτιαξε το studio που έκανε και τα πρώτα FE (αναφέρομαι σε κάτι τίτλους που κυκλοφόρησαν σε PSone). Δυστυχώς οι μεταφράσεις που υπάρχουν δεν είναι και οι καλύτερες :/ .

Για μένα το συγκεκριμένο είδος είναι λίγο περίεργο, δεν μπορώ να πω ότι έχω ασχοληθεί σε βάθος αλλά δεν ξέρω και κατά πόσο με παίρνει. Καταπιάνομαι πιο εύκολα με κάποιο απλό JRPG παρά με ένα tactics RPG. Για να με κερδίσουν τα τελευταία θέλω δυνατό σενάριο, πρόκληση και καλό battle system. Δύσκολα βρίσκω κάτι που να τα έχει και τα τρία :/ . Από την άλλη παρατηρώ ότι χωρίζεται, σαν είδος, σε δύο κατηγορίες, αυτά που μοιάζουν περισσότερο στο στυλ που έθεσε η "Tactics Ogre" ομάδα και στα FE.

Duh w/e συμφωνώ πάνω κάτω με τον Scatman. Στο GC ήταν το μόνο που είδα στην Ευρώπη και στην Αμερική, ενώ γενικότερα βλέπω μία έλλειψη σε μη-PS/handhelds καινούριες κονσόλες.

Comment

Working...
                                X