Announcement

Collapse
No announcement yet.

Fallout 3

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• OneWingedAngel
    replied
    file big boss eho 3xbox360 epidi to 1 mou emine anihto to dvd dive ke den klini to iha dio hronia ke mou ipan pos den simferi na na to ftiaxo etsi agorasa allo to opio espase se 2 mines ke to estila exo na mou to ftiaxoun ke ekanan mines ke nomiza pos den tha mou to estelan ke etsi agorasa allo meta mou to estilan to palio ke prosfata eftiaxa ke to proto mou etsi eho 3 ;)
    [/b]
    LOL!!!

Leave a comment:

• wesker
    replied
    file big boss eho 3xbox360 epidi to 1 mou emine anihto to dvd dive ke den klini to iha dio hronia ke mou ipan pos den simferi na na to ftiaxo etsi agorasa allo to opio espase se 2 mines ke to estila exo na mou to ftiaxoun ke ekanan mines ke nomiza pos den tha mou to estelan ke etsi agorasa allo meta mou to estilan to palio ke prosfata eftiaxa ke to proto mou etsi eho 3 ;)

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    lipon eho pexi to fallout simera ennoite copy den antexa ke flashara to ena apo ta 3 xbox360 [/b]
    Tι τα κάνεις τα 3 xbox 360 ρε φίλε; Kρατάς εφεδρείες σε περίπτωση RROD;

Leave a comment:

• wesker
    replied
    lipon eho pexi to fallout simera ennoite copy den antexa ke flashara to ena apo ta 3 xbox360 pou eho giati den mporo allo me ta releases dates.lipon den tha kano spoiler tipota to mono pou eho na po ine pos ta prota 15 lepta ine apla apithana milame gia aristourgima den epexa allo giati tha to paro otan vgi original mipos ke patho tpt me to copy ke mino sti mesi tou game vevea elpizo na antexo mehri to telos tou minos.

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Δε ξέρω τι θα βγει τελικά, αλλά εμένα ό,τι έχω δει μέχρι στιγμής μόνο θετική εντύπωση μου έχει κάνει (αν και κάποια πραγματάκια θέλουν δουλεία πχ animation).
    Me wants

Leave a comment:

• FiOth
    replied
    Θετικο το οτι ξακαθαρισαν τις προθεσεις τους οσον αφορα το DLC αλλα ας μην ειμαστε και υπερβολικοι...παρ'οτι δε θεωρω το OblIVion και τον πιο αξιολογο τιτλο το DLC του ηταν αρκετα πολυπλευρο προσφεροντας απο εξοπλισμο μεχρι quests και dungeons.

Leave a comment:

• akisz001
    replied
    [b]Fallout 3 DLC Will Be Quests, Not Dog Armour
    http://kotaku.com/5044636/fallout-3-dlc-wi...-not-dog-armour

Leave a comment:

• FiOth
    replied
    Αν η συνολικη προσπαθεια της εταιρειας προσφερει ενα πληρες δημιουργημα σε ενα πιστο περιβαλλον δε θα εχω κανενα προβλημα.Δεν ειμαι κανενας purist εγω.Απλα αυτο που φοβαμαι ειναι μηπως προκειμενου να προσεγγυσουν και την κουτση Μαρια το παρακανουν με την απλοποιηση και μας πασαρουν καμια μετριοτητα.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Βρε πάρταλε ren συμφωνώ μαζί σου, δεν πιστεύω ότι η έλλειψη του βάθους των παλιότερων παιχνιδιών της σειράς θα αποτελέσει μειονέκτημα του τίτλου.

Αυτά που εγώ θέλω από το παιχνίδι είναι αυτά που ανέφερα παραπάνω. Εξάλλου και εγώ για day one αγορά πάω .

Leave a comment:

• Ren_of_Heavens
    replied
    Οι fallout fans λογικά θα φάνε ownage. Από ότι έχω διαβάσει και ακούσει, τα fallout είναι παιχνίδια με τεράστιο role playing, ενώ τα παιχνίδια της bethesda τείνουν στο να έχουν μηδαμινό. Ελπίζω εδώ να μην ισχύσει κάτι τέτοιο. Όσο έβλεπα τα trailers είχα την εντύπωση ότι πρόκειται για μία εναλλακτική εκδοχή του Oblivion, σε διαφορετικό setting και με πιο ζωντανό battle system.
    [/b]
    Ρε δεν πάτε να πνιγείτε λέω εγώ.Μου τα πρήξατε με τις casual,hardcore καταστάσεις.Ετοιμαστείτε από τώρα σας το λέω το Fallout 3 δεν θα έχει το βάθος που αναζητάτε από τα prequel της σειράς(αν και θα έχει άλλα +).Δεν με νοιάζει όμως αρκεί να εξιτάρει την προσωπική μου ικανοποίηση (και ότι άλλο ταιριάζει) και από ότι φαίνεται θα το κάνει κι ας έχει και την Lula για side quest...

Θα δείτε ότι θα πουλήσει και καλά...
    Αυτό το headshot,σπάσιμο κεφαλιού,κόψιμο άλλων ζωτικών και μη οργάνων σπάει κόκκαλα.

Karma reduced...Bethesda rules
    Φιλάκια...

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Οι fallout fans λογικά θα φάνε ownage. Από ότι έχω διαβάσει και ακούσει, τα fallout είναι παιχνίδια με τεράστιο role playing, ενώ τα παιχνίδια της bethesda τείνουν στο να έχουν μηδαμινό. Ελπίζω εδώ να μην ισχύσει κάτι τέτοιο. Όσο έβλεπα τα trailers είχα την εντύπωση ότι πρόκειται για μία εναλλακτική εκδοχή του Oblivion, σε διαφορετικό setting και με πιο ζωντανό battle system.

Τέλος πάντων, εγώ αυτό που θέλω είναι να διατηρηθεί αυτό το post apocalyptic σκηνικό σε υψηλά επίπεδα και να ντυθεί με ένα καλό σενάριο, ενώ σίγουρα ΠΡΕΠΕΙ να υπάρχει ένα ουσιαστικό role playing, υψηλή δυσκολία, μεγάλο customisation και ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ scale leveling. Αισθητικά το παιχνίδι φαίνεται να σπέρνει, ελπίζω να είναι όντως έτσι. Μουσικά το ίδιο.

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Το θεμα ειναι να ικανοποιησουν τους Fallout fans (βλεπε Interplay) και οχι τους Elder Scrolls fans (Bethesda).

Εμπορικα, προφανως το 2ο μετραει και επειδη διανυουμε δυσκολες εποχες για ιδεολογους, γι' αυτο και εχω τις ενστασεις μου - αλλα απ την αλλη δε μπορω να μην αναγνωρισω το οποιο potential του τιτλου.

Best feature το transistor-ακι, ξυπναει ευχαριστες μνημες Bioshock, μουσικα παντα.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Α μωρή αρρώστια φιοθ, πάντα με τον κακό σου λόγο .

Και εγώ τη φοβάμαι αλλά πιστεύω ότι όπως και να είναι το παιχνίδι θα είναι καλό και θα μου αρέσει. Ελπίζω στο να μην είναι τόσο χαλαρό και εύκολο όσο το oblivion. Τέλος πάντων, ο καιρός πλησιάζει.

Leave a comment:

• FiOth
    replied
    Μου άρεσαν όλα όσα είδα. Day one αγορά για μένα. Oblivion-ίζει αρκετά σε κάποια σημεία αλλά θα το αντέξουμε .
    [/b]
    Μα δε θα κανει 5 ευρω την πρωτη μερα :blink: .

lol just kidding shortie!

Εγω παιδες τη Bethesda τη φοβαμαι...για να ειναι διαθετημενη μια εταιρεια να περασει απο το μεγαλειο και τη harcorιλα του Morrowind στην "μπατε σκυλοι αλεστε" λογικη του OblIVion για να πουλησει παει να πει πως δε θα σταματησει να κανει συμβιβασμους προκειμενου να κανει το cash - in που περιμενει...

Ας ελπισουμε πως σεβαστηκαν το παρελθον της σειρας και τα στοιχεια που την εκαναν μεγαλη.

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Τι σκατε με τα regions, ο,τι βγαινει σε NTSC-Asian format ειναι και region free απλα κι ωραια, σε αντιθεση με τα παντα κλειδωμενα NTSC-J...

Leave a comment:

Working...
X