Announcement

Collapse
No announcement yet.

Bayonetta

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Να υπενθυμίσω ότι το παιχνίδι είναι της SEGA και όχι της Capcom.

Insert Coin

Comment

Na ypenthymisw oti o director-designer kai sta 2 games einai o "Hideaki kamiya", twra katalavate ti enow pws einai Devil may cry metamfiesmeno?
      "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
      But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
      Kindred, this blade and I.
      "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
      Greek Gaming Videos
      Greek Final Fantasy Forum

Comment

Αν κάποιος δεν κρατιέται πάντως και έχει PS3 ας επενδύσει σε Ninja Gaiden 2 Σίγμα γιατί είναι έπος και εκπληκτικό παιχνίδι.
        Insert Coin

Comment

Den vriskw giati na mhn ta paiksoume kai ta 2
          "

Greek Gaming Videos

Comment

Originally posted by Ground_zero View Post
            +1

Μόλις είδα και κριτική του Σ2.Μεθαύριο ίσως ξεκινήσω το 2 (ναι ΚΑΙ αυτό) που θα πάω σπίτι μου.
            Carpe diem

Comment

Originally posted by Tannosuke View Post
              Έλεος δηλαδή... Τι θα γίνει με την PS3 έκδοση ? Θα του δώσουν και καμιά αναβάθμιση ? Μου θυμίζει φάση Ninja Gaiden 2(XBOX 360) + Ninja Gaiden Sigma 2(PS3)...

Τι να γίνει... Είχα ακούσει ότι θα βγει τώρα φέτος !

Eιπε κανενας πως θα αργησει η εκδοση του PS3??
              Ground_Zero:

Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).

Comment

Originally posted by Azrael View Post
                Eιπε κανενας πως θα αργησει η εκδοση του PS3??
                Για την έκδοση του PS3, δεν έχω ακούσει κάτι, αλλά άκουσα από αλλού ότι θα βγει νωρίς αυτή του X360... Οπότε λέω τι θα γίνει με αυτήν την έκδοση ? Αν τους το έδωσαν για να βγει και στο PS3, μου μυρίζεται εμένα αναβάθμιση που δεν θα περιμένουμε στο X360... Γιαυτό το λόγο έφερα παρόμοια περίπτωση το Ninja Gaiden 2 + Sigma 2...
                sigpic

Comment

Mαζι θα βγουνε,νομιζω αρχες 2010.
                  Ground_Zero:

Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).

Comment

Η Bayonetta βγαίνει 29/10 στην Ιαπωνία τουλάχιστον για PS3 (νομίζω και για Xbox360).
                    Originally posted by Squall Leonhart
                    I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                    Originally posted by 丹野
                    Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                    Originally posted by Ryu_gr
                    υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

+1
                      Εγώ είπα:

Αν κάποιος δεν κρατιέται πάντως και έχει PS3 ας επενδύσει σε Ninja Gaiden 2 Σίγμα γιατί είναι έπος και εκπληκτικό παιχνίδι.
                      Αυτό σημαίνει αν δεν μπορεί να περιμένει και θέλει παρόμοιο παιχνίδι. Όχι να μην παίξει το Bayonetta όταν βγεί, που φαίνεται εξαιρετικό.
                      Insert Coin

Comment

Ok nai, sorry katalava lathos.
                        "

Greek Gaming Videos

Comment

Originally posted by Jedah View Post
                          Εγώ είπα:

Αυτό σημαίνει αν δεν μπορεί να περιμένει και θέλει παρόμοιο παιχνίδι. Όχι να μην παίξει το Bayonetta όταν βγεί, που φαίνεται εξαιρετικό.
                          Ωπ σόρρυ .Το διάβασα στα γρήγορα το θέμα.Δεν πρόσεξα σε ποιον απευθύνεται ο G0.Απλά συμφώνησα μαζί του.:kill:
                          Carpe diem

Comment

Βλεπω τωρα το γκαντεμο στο PS3 και με εχει κανει μεγαλη ζημια.

Enjoy the videos and music that you love, upload original content and share it all with friends, family and the world on YouTube.

Τι πουταναριο στην οθονη ειναι αυτο;;Δειτε σε ενα σημειο που το θεομουνο κανει ενα spell και ερχεται ενας δρακος και πελατιαζει τα τερατα.

Μου θυμιζει εντονα το DMC σε level design και απ οτι μπορω να καταλαβω απο το βιντεο σε στυλ χειρισμου.

Απο την αλλη,ειναι confirm πλεον οτι η εκδοση για το PS3 ειναι χαμηλοτερης ποιοτητας κατι αδιανοτητο οταν ειμαστε στο 2009,ημαρτον.Θα περιμενω και θα δω,αν εχει τιποτα Bugs χεστο.Βεβαια απ οτι βλεπω και διαβαζω τα frames ειναι σταθερα εκτος απο καποια σημεια(τα οποια λογικα θα βελτιωθουν μεχρι να κυκλοφορησει)αλλα σε θεμα γραφικων textures κτλ ειναι πισω αισθητα απο την εκδοση του 360.

Επισης αυτο που μου τη σπαει ειναι η ηρωιδα,η οποια αν και σεξυ δε μου κολλαει για τετοιο action.Προτιμω καναν badass σαν τον ιδρωμενο καραφλο Kratos(wait!wat?).

Το αλλο σπαστικο ειναι η μουσικη η οποιο ειναι η χειροτερη ever.Μα ιαπωνικη pop??Και pop ΚΑΙ ιαπωνικη,γιατι ρε παλικαρια.Βεβαια αυτο αλλαζει,απλα την βαζες στο off και κανεις ενα δικο σου playlist.Α ξεχασα στο PS3 δε γινεται αυτο.

Please people,ONE ridiculous problem at the time!
                            Ground_Zero:

Comment

Επισης αυτο που μου τη σπαει ειναι η ηρωιδα,η οποια αν και σεξυ δε μου κολλαει για τετοιο action.Προτιμω καναν badass σαν τον ιδρωμενο καραφλο Kratos(wait!wat?).
                              Πες μας τώρα ότι στο RE5 γούσταρες βλέποντας τα μπράτσα του Chris και όχι τα βυζιά της Sheva.

Και μετά λες εμένα που χύθηκε το κρασί στα πόδια μου.

Comment

Σε ενα αλλο θεμα χτες νομιζω,αναφερθηκα στον κωλο της Sheva.Και το κρασι δε χυθηκε,το ΕΧΥΣΕΣ επιτηδες.Εκτος αν στο ΕΧΥΣΕ καποιος αλλος.
                                Ground_Zero:

Comment

Working...
                                X