Announcement

Collapse
No announcement yet.

Bayonetta

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by Jedah View Post
    Δηλαδή δεν σου άρεσε ποτέ η metal μουσική.
    Κάποτε μου άρεσε, αλλά την είχα για να την ακούω... Δυστυχώς επειδή δεν μπορούσα να ασχοληθώ να παίξω μουσική( Θα στα πω στο PM κάποια στιγμή... ), έτσι έμεινα να ακούω μουσική ως τα 20 μου και μετά άρχισα σοβαρά στην δημιουργία ηλεκτρονικής μουσικής...

Αν θέλεις να ξέρεις... Μου αρέσει ακόμα και δεν έχω πρόβλημα... Άκουγα παλιά Iron Maiden, Manowar, Slipknot, Korn κ.α. ως και Marilyn Manson...
    sigpic

Comment

Eνταξει εισαι.Εμενα αυτο που μου τη σπαει ειναι οι και καλα "μεταλλαδες" οι οποιοι μολις πανε σε καμια σχολη φοιτητες και μαθουν τα μπουζουκια και δε συμμαζευεται,το κοροιδευουν σαν παιδικη ασθενεια και θεωρουν τους υπολοιπους που ακουν ακομα,ως ανωριμους και πολλα αλλα.Αυτοι ειναι ζωα.Εσυ αν απλα ειδες πως δε σου προσφερει κατι αλλο και εφυγες,εκανες πολυ καλα,γιατι αν δε μας εκφραζει κατι πρεπει να το αφηνουμε πισω.

Btw οντως ΔΕΝ ηταν death metal η προηγουμενη μπαντα.
      Ground_Zero:

Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).

Comment

Πω πω τι 80's σκηνικά τα βίντεα που έβαλες!
        Εγώ πάλι δεν είχα ποτέ αλλαγή συναισθημάτων όσον αφορά τη μέταλ. Όταν ήμουν μικρός δε μου άρεσε και συνεχίζει να μη μου αρέσει. Περιέργως πολλά από τα άτομα που έκανα παρέα ήταν φανατικοί μεταλλάδες. Όχι μαλλιά, αλυσίδες κτλ αλλά όπου φεστιβάλ και χαρά η Βασίλω πρώτη.

Για να επιστρέψουμε στο θέμα μας, η μουσική της Μπαγιονέττας τα σπάει. Ταιριάζει πάρα πολύ με την επιτηδευμένη σεξουαλικότητα της πρωταγωνίστριας και στο χιουμοριστικό στυλ του παιχνιδιού.
        Και παρεμπιπτόντως συνεχίζω να πιστεύω πως παρόλο που η έκδοση του PS3 είναι κάπως τσαπατσούλικη το παιχνίδι είναι μια χαρά και απίστευτα διασκεδαστικό (έχω παίξει το ντέμο 6-7 φορές). Σήμερα δοκίμασα και το Easy Mode αλλά μου φάνηκε πολύ περίεργο. Πατάς το ίδιο κουμπί και κάνει διάφορες κινήσεις (μέχρι και evasion κάνει...). Δεν κατάλαβα σε τι ακριβώς χρησιμεύει.
        Originally posted by Squall Leonhart
        I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
        Originally posted by 丹野
        Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
        Originally posted by Ryu_gr
        υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

Nαι καναν ενα mode για να μπορει να το παιξει ο οποιοσδηποτε.Εβλεπα στο βιντεο που το εξηγουσαν αυτο επαιζε ενας με ενα χερι πατωντας μονο ενα πληκτρο.
          Ground_Zero:

Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).

Comment

40 απο Famitsu αν δεν εχει ηδη γραφτει αλλου...
            Discuss.

Comment

Originally posted by Xeno View Post
              40 απο Famitsu αν δεν εχει ηδη γραφτει αλλου...
              Discuss.
              Δεν το περίμενα να πάρει το τέλειο σκορ... Ήταν λίγο outsider παιχνίδι
              Sundays are made for sleeping in. Sundays are made for walking around in baggy clothes, watching movies, nursing headaches and hanging out with your friends at the café. Sundays are NOT made for going to the worst neighborhood in town to find a kid who might be able to give you the information necessary to infiltrate a powerful cult that plans to take over the known universe. That's what Mondays are for.
              ---------------------
              animEΛ_ΛΑΣ

Comment

40 giati kai to famitsu dioikite apo antres.
                Power to Maximum... Sugar to zero !!!
                sigpic

Comment

40 γιατί το Famitsu είναι γεμάτο spankers που την βρόντηξαν πολλές φορές όταν τα μαλλιά της πρωταγωνίστριας αναλάμβαναν άλλους ρόλους από το να κρύβουν το γυμνό σώμα της. Για γέλια είναι το reviewing του Famitsu, μην το παίρνετε στα σοβαρά. Στα news είναι μόνο πρώτοι και πάντα σε ότι αφορά Ιαπωνικές εταιρείες...
                  Insert Coin

Comment

Το Famitsu και οι βαθμολογίες του ανήκουν σε άλλο κόσμο. Τελείως διαφορετική νοοτροπία απο τη δικιά μας. Πολύ ξενόφοβη επίσης. Μόνο ένα ξένο παιχνίδι έχει πάρει όχι καν 40, μα 39. Μόνο ένα.

Το Grand Theft Auto IV...

Comment

• Και δεν το αξίζει κιόλας...
                      Insert Coin

Comment

• Καποτε ενας μεγαλος δημοσιογραφος* ειχε πει "το famitsu ειναι για το π... και οι βαθμολογιες του για τα σκουπιδια".

*ο ferryman
                        Do a barrel roll!

Comment

• Και δεν το αξίζει κιόλας...

Εξ'ου και τα αποσιωποιητικά.

Comment

• Βασικά και το Demon's souls είχε πάρει ένα ωραιότατο 6/10 από τον πιο casual δημοσιογράφο.( τον 1 εκ των 4 του Famitsu) Αλλά οκ σοβαρό το 40/40 δεν είναι( μιας και imo δεν είδα κάτι το επαναστατικό στο game από το DMC του ίδιου) αλλά μας λέει πως το game θα είναι καλό.

Btw Jedah το GTA 4 παντού βαθμάρες και hype μέχρι το Θεό είχε. Δεν ήταν μόνο το Famitsu υπερβολικό.

Προσωπικά από όσο έχω δει/ έχω παίξει φαίνεται σαν μια πολύ καλή εναλλακτική για DMC και NG.
                            «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

• 10 κι απ’ το EDGE είχε το GTA4.
                              Τέλος πάντων…
                              There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
                              Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

• Και το EDGE το έχει παραξυλώσει τελευταία.
                                Δεκάρι σε SMG, Halo 3, GTAIV, θεωρώ πως δεν το άξιζαν (με τα υποτιθέμενα τέλος πάντων δεδομένα του EDGE)

Comment

Working...
                                X