Announcement

Collapse
No announcement yet.

Bayonetta

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Είπα λίγο να το βάλω στο hard για να δω τι γίνεται και μου άφυγε η μαγκιά.Μιλάμε καμιά σχέση normal και hard,οι εχθροί δεν είναι απλώς πιο ισχυροί αλλά είναι πολύ πιο επιθετικοί και δεν σε αφήνουν πραγματικά να ανασάνεις.Με το ζόρι έβγαλα τον πρόλογο.:xp:

Αποφάσισα να το παίξω μια ακόμα φορά στο νορμαλ για να το μάθω καλύτερα και να μαζέψω power ups που έχασα για να πάω προετοιμασμένος στο hard.Τα περισσότερα challenges είναι εύκολα αλλά κάποια άλλα είναι πραγματικά απάλευτα.Έχω κολλήσει εδώ και ώρες σε αυτό που σου θέλει να σκοτώνεις τους εχθρούς με torture attacks.

Πάντως το μαθαίνω καλύτερα σιγά σιγά.Έχω αρχίσει να βγάζω αρκετά θεαματικά combos και μαθαίνω καλύτερα τα όπλα.Το σύστημα μάχης αυτού του παιχνιδιού τα σπάει,μέχρι και parry system παρόμοιο με του street fighter 3 βάλανε!

Tidy!

Do not blame me.Blame yourself or God.
    In Matsuno we trust.

Comment

• Originally posted by BigBOSS View Post
      Λολ Azrael μερικές φορές λες μερικά πολύ κορυφαία:xp:

Εγω τωρα το ειδα αυτο.

BB αυτο που ειπα ισχυει. Εγω δεν αερολογω. Τραβα στο eurogamer να δεις Vs για το gaiden σε ps3/360. Στο 360 εχει περισσοτερα πολυγωνα. Απλα το φτιαξαν απο την αρχη με βαση το ps3 και το καλυψαν αυτο με αλλους τροπους και τεχνικες.
      Ground_Zero:

Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).

Comment

• Το παίζω κι εγώ χαλαρά,λόγω beta reach & odst και δηλώνω ερωτευμένος με τον τεχνικό τομέα του,το art direction,το σύστημα μάχης και γενικά ως τώρα όλος ο τίτλος μυρίζει Αριστούργημα.Για να δούμε στη συνέχεια.
        Carpe diem

Comment

• Τόσες μέρες λόγω κακού προγραμματισμού δεν μπόρεσα να ασχοληθώ με το Διαμάντι της Ρlatinum games.Σήμερα έκλεισα ένα χορταστικό 4ωρο.Έσφαξα και το πρώτο μεγάλο boss.Μια χαρά.

Άψογος τεχνικός τομέας,τρομερή προσοχή στη λεπτομέρεια,άπειρα πράγματα να βρεις και να κάνεις κι ένα battle system το οποίο θα μπορούσε να ανήκει σε fighting game.Η υπόθεση τίποτα το ιδιαίτερο αλλά δε μας χαλάει κιόλας.
          Πέρα από τα παραπάνω μεγάλο ατού του τίτλου, για μένα προσωπικά αποτελούν και το όλο κιτς στήσιμο καθώς και τα easter eggs που έχει.Επίσης η πρωταγωνίστρια και η ποζεριά δίνουν επίπλέον βαθμούς.Και όσο σκέφτομαι ότι δεν έχω ασχοληθεί ακόμα με items,equipments κλπ...έχω πολλά να δω ακόμα.
          Carpe diem

Comment

• Φαντάζομαι στην περίπτωση του DoD οι "τόσες μέρες" είναι >365, ε;

Comment

• Ναι.Ας όψονται τα σκοπέτα.Στο FF8 είναι ακόμα περισσότερες.Πάνω στο Bayonetta τώρα.

Η μάχη με τον Fortitudo τα έσπασε απίστευτα κάτι που δεν περίμενα μιας και είχα την εντύπωση πως ότι ήταν να δω από αυτόν το είχα δει στο ντέμο.
              Carpe diem

Comment

• Laharl σε έχω πετύχει στο Live να παίζεις Bayonetta.Για πες,που είσαι.Πως σου φαίνεται;Με τη δυσκολία την παλεύεις ή μόνο εγώ τα έχω βρει μπαστούνια;Έχω περάσει ήδη τα 10 πρώτα κεφάλαια και μου μένουν άλλα 7.Αν δεν βάλω να δω καμιά ταινία ίσως το συνεχίσω τώρα.
                Carpe diem

Comment

• Ναι το είχα γράψει και στο θέμα Τι παίζεται αυτό τον καιρό ότι άρχισα Bayonetta

Είμαι 6ο chapter και είμαι ενθουσιασμένος με το παιχνίδι.Το σύστημα μάχης είναι πολύ όμορφο,οι εχθροί μέχρι στιγμής αρκετά ενδιαφέροντες(ιδιαίτερα κάποια boss fights) και η ιστορία above average.

Το παιχνίδι όντως είναι αρκετά δύσκολο αλλά νομίζω κυρίως λόγω learving curve και κυρίως λόγω κάποιον νέων εχθρών που δεν έχεις μάθει ακόμα να αποφεύγεις τις επιθέσεις τους.Κάποια stages που με την πρώτη δεν πήρα καλή βαθμολογία τα προσπάθησα δεύτερη φορά και βελτιώθηκα αρκετά.Γενικά έχει ψιλό trial and error στοιχεία.

Μέχρι στιγμής πάντως μου αρέσει πάρα πολύ και ελπίζω να συνεχιστεί έτσι το παιχνίδι

ΥΓ1:Γιατί έχω την εντύπωση πως έχει 14-15 chapters?
                  ΥΓ2:Ωραία προσθήκη είναι και τα Alfheim trials

Comment

• Έφτασα στο 15ο κεφάλαιο.Το 14ο αν και μου άρεσε πάρα πολύ λόγω του ότι είναι φόρος τιμής στα space harrier & after burner θα το προτιμούσα είτε να ήταν πιο καλά υλοποιημένο είτε πιο εύκολο.Σε ότι κι αν μου πετούσαν οι εχθροί μου σπάμαρα evade και απέφευγα τα πάντα.Το κακό είναι ότι ζαλίστηκα,τόσο που φοβήθηκα μην πάθω καμιά επιληψία με αυτά που έβλεπα.
                    Carpe diem

Comment

• Έφτασα στο 15ο κεφάλαιο.Το 14ο αν και μου άρεσε πάρα πολύ λόγω του ότι είναι φόρος τιμής στα space harrier & after burner θα το προτιμούσα είτε να ήταν πιο καλά υλοποιημένο είτε πιο εύκολο.Σε ότι κι αν μου πετούσαν οι εχθροί μου σπάμαρα evade και απέφευγα τα πάντα.Το κακό είναι ότι ζαλίστηκα,τόσο που φοβήθηκα μην πάθω καμιά επιληψία με αυτά που έβλεπα.
                      Δυστυχώς τα μίνι παιχνίδια είναι τα χειρότερα, πιο δύσκολα και πιο εκνευριστικά σημεία στη Μπατονέττα. Που να δεις το τελικό μίνι παιχνίδι...
                      Originally posted by Squall Leonhart
                      I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                      Originally posted by 丹野
                      Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                      Originally posted by Ryu_gr
                      υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

• Στο 15ο κεφάλαιο το σημείο με τις πλατφόρμες εννοείς;Οκ μέχρι να βρεις τι πρέπει να κάνεις είναι λίγο σπαστικό αλλά μετά οκ σε μισό λεπτό το πέρασα.Αν εννοείς τίποτα σχετικό με την τελευταία πίστα,γράψε άκυρο,δεν την έχω παίξει ακόμα.Πάντως όσον αφορά την δυσκολία τα αφεντικά στις πίστες 13+16 μου φάνηκαν πολύ πιο εύκολα σε σχέση με άλλα.Πάμε για την τελευταία πίστα τώρα.
                        Carpe diem

Comment

• Αναφέρομαι στα τελικά μίνι παιχνίδια. Πίστεψέ με θα το καταλάβεις μόλις τα δεις...
                          Originally posted by 丹野
                          Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                          υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

• Οκ το τερμάτισα.Εντυπώσεις ΘΕΤΙΚΟΤΑΤΕΣ!!!Ο τίτλος είναι ένα αριστούργημα.Ακόμα και όταν νίκησα τον τελικό το παιχνίδι απλά δεν ήθελε να τελειώσει.Ο τίτλος είναι γεμάτος μυστικά και κάθε του σημείο φαίνεται πως είναι τόσο καλοδουλεμένο ώστε ποτέ δεν υπάρχει μια βαρετή στιγμή.Άσε που είναι γεμάτο εκπλήξεις.Ποτέ δεν ήξερα τι πρόκειται να συναντήσω μετά.τα γραφικά και ο ήχος άψογα.Ο χειρισμός άμεσος και εύκολος.Αν ήταν καλύτερα υλοποιημένο το 14ο επίπεδο θα του έβαζα 10 με τόνο.Τώρα του βάζω απλά 10. :xp:
                            Το ευχαριστήθηκα πιο πολύ από το DMC κι αυτό λόγω του ότι μου φάνηκε πιο εύκολο.

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ θα πέσει replay με την πρώτη ευκαιρία.Έχω πολλά να βρω και να κάνω ακόμα,βλέπε Alfheim Trials που δεν έκανα ούτε ένα.Δοκίμασα κάμποσα αλλά είχα μηδαμινή επιτυχία.

edit: Straier δεν κατάλαβα σε ποια Mini games αναφερόσουνα.Πραγματικά θεωρώ το 14ο επίπεδο το χειρότερο για λόγους που έγραψα σε προηγούμενο ποστ.
                            Carpe diem

Comment

• Ουαου είσαι προ. Εγώ ακόμη και μετά από πολλές προσπάθειες είχα πρόβλημα με:

Όταν πρέπει να κατευθύνεις τη σφαίρα στο πρόσωπο του κακού και όταν πρέπει να κατευθύνεις το σώμα τις θεάς μέσα από τους πλανήτες.
                              Originally posted by 丹野

Comment

• Εγώ την πρώτη φορά έχασα μόνο εκεί,γιατί δεν είχα καταλάβει τι πρέπει να κάνω ακριβώς.Αλλά ήταν πανεύκολο.

Απλά την κατευθύνεις όσο πιο μακριά γίνεται από τον κάθε πλανήτη γιατί την τραβάει το μαγνητικό τους πεδίο.Την πρώτη φορά που το έπαιξα κι έχασα έφαγα τρελό ξενέρωμα.Την επόμενη φορά το πέρασα με τη μία.

edit:

αυτό με την σφαίρα στο πρόσωπο του Father Balder το πέρασα με την μία.

Pro δε θα με έλεγα με τίποτα.Παίζει μάλιστα να είμαι από τους χειρότερους παίχτες του τίτλου.Οι βαθμολογίες μου σε κάθε επίπεδο τα λένε όλα νομίζω.
                                Carpe diem

Comment

Working...
                                X