Announcement

Collapse
No announcement yet.

Bayonetta

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• .. ταδε εφη ενας κοινος σκεπτομενος ανθρωπος .
    Τα γνωμικά θέλουν ακρίβεια. Το σωστό είναι απλός. Άλλωστε η βασική ιδέα είναι πως δεν είναι κοινός αλλά εντούτοις παραμένει απλός και σκεπτόμενος.

Επιστρέφοντας στο θέμα σε 1-1.5 βδομάδα βγαίνει οπότε θα το δούμε και μόνοι μας πόσο καλό είναι το παιχνίδι.

Κάποτε ήταν όντως έτσι, εδώ και χρόνια όμως, το Famitsu χαρίζει βαθμούς για πλάκα.
    Αφού το είπες αυτό κοίταξα στη βικι. Εγώ είχα μείνει στο Galaxy. Από τότε μέχρι τώρα χαρίζει βαθμούς αβέρτα όντως. Πριν το Galaxy τα παιχνίδια ήταν όντως ένα κι ένα πάντως, δε ξέρω τι έγινε μετά...
    Originally posted by Squall Leonhart
    I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
    Originally posted by 丹野
    Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
    Originally posted by Ryu_gr
    υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

• Μετα τον Mario το χαος...
      :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

Comment

• Εμένα δεν μου αρέσει το GTAIV... Το έχω κόψει από το GTAII Έχει γίνει κάπως μονότονο με τις αποστολές. Πας, μιλάς με κάποιον βλάκα απόδω, παίρνεις το αμάξι σου και μετά πας και γαμάς το κάθε μαγαζί κανενός μαφιόζου ή κανενός βλάκα hooligan και μετά λες "αφεντικό, ολοκλήρωσα την αποστολή" και τίποτα άλλο παρά μόνο γκαφρά και εμπειρία...

Είναι κουραστικό και αυτό με έχει κουράσει... Δεν έδωσα τόση σημασία... Ειλικρινά δεν ξέρω τι βλέπουν σε τέτοιους εμπορικούς τίτλους... Για μένα παίρνει το 7.5, άσχετα το ότι τα σπάει σε γραφικά και είναι πολύ καλύτερα από τα προηγούμενα, και το ότι έχει μεγάλη λεπτομέρεια στα τοπία και στα σχέδια... Μα σε όλα τα παραπάνω παραμένει το ίδιο όπως τα προηγούμενα. προηγούμενα λέω, αμάξια, βία, γκόμενες, χρήμα και τα συναφή...

no offence, αλλά είναι η αλήθεια ειλικρινά...
        sigpic

Comment

• Ποια καλα γραφικα ειχε το GTAIV.Eιτε σε crt ειτε σε hd τα ιδια σκατα ηταν.Το τελειωσα σε 4 μερες ενω το San Andreas επαιζα ενα εξαμηνο.Ουτε βολτες μπορεις να κανεις μετα το τελος του story,μολις κλεψεις ενα οχημα πρεπει να ξεφυγεις απο μπατσους και μετα παλι απο την αρχη,ο χειρισμος μια βλακεια που επρεπε να πατας το Χ για να τρεχεις και απορω δλδ που ειναι δευτερο καλυτερο ολων των εποχων σε βαθμολογιες με 9.8 σε 60 reviews,το uncharted ειναι στο 9.7 με 80 reviews και καλυτερο user score με 9.5 οχι 7.5 οπως το GTA.Fail ηταν σε σχεση με το μεγαλο ονομα του.

Το Bayonetta απο την αλλη ffs κι αυτο με τη σκατα εκδοση που δινουν σε εμας στο PS.
          Ground_Zero:

Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).

Comment

• Προσωπικά το gta4 με κούρασε λόγω της δυσκολίας του,όχι της ποιότητάς του.Ήμουν και σε μια φάση που είχαν έρθει τα Mirror's Edge & Prince of Persia οπότε δεν ήθελε και πολύ.Όπως και να'χει είναι υποκειμενικό το ζήτημα.Κουφάλες σαε 1,5 βδομάδα θα παίζετε Bayonette κι εγώ θα έχω επιθεώρηση (γμ το κέρατό μου).
            Carpe diem

Comment

• Σε 1,5 βδομαδα Ιαπωνια και Γεναρη στην δυση

Υ.Γ. Στο GTAIV εμενα αυτο που με κουρασε ηταν το συστημα checkpoint
              που αμα εχανες επρεπε να τα κανεις ΟΛΑ απο την αρχη (νομιζω αλλαξε στα DLC )
              κατα τα αλλα εμενα μου αρεσε
              και βαζω στα θετικα την πιο ρεαλιστικη προσεγγιση

Comment

• Originally posted by sOLiD SNAKE View Post
                Σε 1,5 βδομαδα Ιαπωνια και Γεναρη στην δυση
                Αυτό κι αν είναι καλό νέο... Θα έχω έτοιμα χαρτιά υγείας και θα βάζω την δόνηση στον "φίλο" μου για να την νοιώθω από πάνω μου...
                sigpic

Comment

• Πηρα αποψε μια 1η γευση απο το παιχνιδι και οι εντυπωσεις ειναι θετικες, ιδιως αν αναλογιστουμε πως δεν ειμαι και ο πιο σχετικοε με το ειδος.

Στην αρχη που ειδα το tutorial λεω ωχ αμαν, τι παιζει εδω, φαινεται πολυ συνθετο κτλ κτλ...
                  Μολις αρχισε και το actual gameplay γινοταν ενας χαμος επι της οθονης και δεν ενθουσιαστικα με τις επιληπτικες καταστασεις που επικρατουσαν (πεφταν πλατφορμες, πετρες, βραχια, εχθροι απο παντου κτλ)..

Στην επομενη σκηνη ολα ηταν πιο στρωτα και φυσιολογικα και η δραση ηταν σε πιο γνωριμους ρυθμους, βλεπε DMC.
                  Εκει καπου ηρεμησα και εγκλιματιστικα με τον τιτλο θα ελεγα.

Τα γραφικα, η κινηση και το animation ειναι εξαιρετικα.. Αισθητικα ειναι kitsch σε πολλα επιπεδα, αλλα οκ ισως να χει και αυτο τη φαση του στην τελικη.
                  Στον ηχητικο τομεα δεν εδωσα πολυ σημασια, μαλλον θα χα απορροφηθει απο τη δραση .

O χειρισμος ψιλοαναμενομενος.. Jump/guns/kick/punch στα face buttons και dodge/lock και κατι αλλα ψιλα στα shoulder.

Δεν εχω πολλα να πω για το gameplay depth γιατι μεσα σε 20' δε μπορει κανεις να βγαλει και πολλα συμπερασματα, παντως το ολο πακετο δειχνει ελκυστικο και λογικα θα αρεσει και με το παραπανω στους οπαδους του ειδους.

Comment

• Get Ready To Import, PS3 Bayonetta Is In English

Comment

• Originally posted by sOLiD SNAKE View Post

Fixed.

Θα κανω και ιαπωνικο account σημερα να δω τι παιζει.
                      Ground_Zero:

Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).

Comment

• Τι fixed ρε η X360 εκδοση δεν ειναι region free και δεν εχει αγγλικα.

Υ.Γ.
                        Θα κανω και ιαπωνικο account σημερα να δω τι παιζει.
                        Επειδη το προηγουμενο Jap account το εχω χασει εχεις καποιο λινκ με το πως θα κανουμε ;

Comment

• Οχι αλλα στο youtube υπαρχουν οδηγοι βημα προς βημα.Το ιδιο και σε forums απο το neogaf.Θα πατησω κατι αναλογο στο google και θα μας σωσει οπως παντα.
                          Ground_Zero:

Comment

• Τι fixed ρε η X360 εκδοση δεν ειναι region free και δεν εχει αγγλικα.
                            Έχω την εντύπωση πως και στο Χ360 είναι στα αγγλικά.
                            Originally posted by Squall Leonhart
                            I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                            Originally posted by 丹野
                            Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                            Originally posted by Ryu_gr
                            υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

• Έχω την εντύπωση πως και στο Χ360 είναι στα αγγλικά.
                              Οταν λεμε αγγλικα εννοουμε τα μενου και τα παντα ολα στα αγγλικα ;

τεσπα.

Το κατεβασα και το επαιξα .
                              παρα πολυ θετικες εντυπωσεις και μου κανει πιο πολυ σε εξελιξη παρα κλωνος του dmc.
                              Mε το που εβαλα το tutorial ενθουσιαστηκα με το συστημα μαχης
                              δεν χρειαστηκε καν να κοιταω τους συνδυασμους απο την λιστα που δινει το game απο μονο του
                              τους εβγαζα ολους με την μια για πλακα και καθε συνδιασμος πληκτρων εβγαζε σε κατι που περιμενα να δω και αυτο γιατι ολο το game ακολουθει την ιδια ακριβως λογικη και φιλοσοφια με το dmc
                              πιστευω οσοι εχουν ασχοληθει εκτενως με DMC ξεκινουν με γκολ απο τα αποδυτηρια μιας και δεν θα χρειαστει χρονος προσαρμογης και το gamepad θα το νιωθουν σαν προεκταση του χεριου τους παιζοντας αυτο το game.

Αυτα μονο απο το tutorial
                              το demo εχω να πω οτι μου αρεσε σχετικα η ολη αισθητικη και το level design
                              βαζω στα θετικα οτι σε καποια levels υπαρχει εντονη κινηση και ρυθμος
                              το κακο ειναι οτι ειδα τα προβληματα που εχουν ακουστει για την ps3 εκδοση
                              αν και δεν προκειτε να με εμποδισουν απο το να το αγορασω .

Τωρα θελω να δω η δυσκολια πως θα ειναι γιατι στο demo εχει μονο normal και μου φανηκε αρκετα ευκολοτερο απο οτι θα επρεπε.

Υ.Γ.Στο τελος εχει ενα boss fight και μου εκανε εντυπωση οτι μπορουσες να περπατησεις κανονικα και στους τεσσερις τοιχους του δωματιου θελω να πιστευω οτι δεν θα περιοριζεται μονο στην συγκεκριμενη μαχη

Comment

• Eγω δεν εκανα ακομα,για δωσε link για τον οδηγο.:xp:
                                Ground_Zero:

Comment

Working...
                                X