Announcement

Collapse
No announcement yet.

Bayonetta

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Thelw screenshot apo 1 xarakthra se opoiodhpote God of war pou na deixnei idios h kalyteros apo ton Kratos.
    Den lew pragmata sthn tyxh, oloi xalia einai...
    Δεν θα βγαλουμε ακρη μιλαμε για κατι καθαρα υποκειμενικο.

Oταν ελεγα design εννοουσα level design,my bad.Tο μεγαλο επικο scale που εχει το God of war ειναι αξεπεραστο.Τα τερατα επισης (τα μεγαλυτερα οχι τα κριπακια λολ) ειναι πολυ καλα σχεδιασμενα ειδικα στο 3.
    Αυτο ειναι που κανει το GOW να ξεχωριζει
    δεν ειναι μονο προχωρα και σφαξε ειναι πχ προχωρα σφαξε και ταυτοχρονα σπρωξε το κλουβι με τον αιχμαλωτο στην ανηφορα για να τον θυσιασεις ενω τα κριπακια θα κανουν respawn μεχρι να τα καταφερεις

Comment

• Δεν θα βγαλουμε ακρη μιλαμε για κατι καθαρα υποκειμενικο.
      Se nikaw
      "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
      But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
      Kindred, this blade and I.
      "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
      Greek Gaming Videos
      Greek Final Fantasy Forum

Comment

• Ρε δειτε διαφορα 360 με ps3

μιλαμε στο ps3 εκτος απο προβληματικο framerate εχει και την θολουρα του N64 :kill:

Υ.Γ.
        Δεν πρεπει να ξαναδω την εκδοση του 360
        Δεν πρεπει να ξαναδω την εκδοση του 360..........

Comment

• Οκ, αν ζει μέχρι τότε το 360 μου, είναι εύλογο ποια έκδοση θα προτιμήσω. Well done ρε SEGA
          «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

• Εμένα πάντως μου ήρθε σήμερα η Μπατονέττα (PS3) μαζί με τις Πυλες της Κολάσεως (σιντί με 6 τραγούδια). Καλό μου κάψιμο!
            Originally posted by Squall Leonhart
            I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
            Originally posted by 丹野
            Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
            Originally posted by Ryu_gr
            υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

• Kαλό σου κάψιμο και γράψε και εντυπώσεις. Οκ αυτονόητο αυτό το τελευταίο αλλά επιβάλλεται να το θυμίσω
              «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

• straier καλο καψιμο ρε (μη δεις το βιντεο που εβαλα )
                περιμενω εντυπωσεις

Comment

• Αν επιτρέπεται από πού η αγορά? Τσέκαρα online import καταστήματα και η τιμή μου φαίνεται υπερβολική( μέχρι και 75€ είδα... ouch!)

Comment

• straier καλο καψιμο ρε (μη δεις το βιντεο που εβαλα )
                    Το είδα το βίντεο που έβαλες (παρεμπιπτόντως και τα δύο χάλια φαίνονται σε αυτό το βιντεάκι). Και είχα δει και άλλα πιο παλιά. Το ξέρω πως είναι χειρότερη έκδοση αλλά αφού δεν έχω πρόσβαση σε ΧΒΟΧ 360 και εφόσον η PS3 έκδοση είναι μια χαρά playable (δεν έχω καν HD άλλωστε) για τις δικές μου απαιτήσεις δε βρίσκω λόγο να το ψειρίζω πολύ το θέμα.
                    Απλά τα πράγματα: όποιος έχει και τις δύο κονσόλες το παίρνει στο ΧΒΟΧ αν δεν έχει πρόβλημα με χειριστήριο, όποιος έχει μόνο τη μία αποφασίζει αν τον ικανοποιεί αυτό που βλέπει και πράττει αναλόγως.
                    Αν επιτρέπεται από πού η αγορά? Τσέκαρα online import καταστήματα και η τιμή μου φαίνεται υπερβολική( μέχρι και 75€ είδα... ouch!)
                    Γύρω στα 50 ευρώ το πήρα. Από άμαζον αλλά το πήρε ένα άλλο παιδί για μένα.
                    Originally posted by 丹野
                    Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                    υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

• Καλα εκανες,εμενα μου αρεσε,να το παιξεις και να μας πεις εντυπωσεις.Οχι στο easy ομως ε!!
                      Ground_Zero:

Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).

Comment

• Οχι στο easy ομως ε!!
                        Όμως με ένα χέρι ρε πώς να το παίξω στο Νόρμαλ!!!
                        Originally posted by 丹野

Comment

• Ρε το automatic ειναι μονο για τις δυσκολες μερες .

Y.Γ. Ποσα difficulty levels εχει ; σε ποιο το αρχισες ; και πως σου φαινεται ως τωρα ;

Comment

• Για πλάκα το είπα, ο Αζραέλ φαντάζομαι κατάλαβε τι εννοώ.
                            Για αρχή έχει μόνο Normal, Easy, Very Easy με τα δύο τελευταία να είναι μόνο αυτόματα. Από ότι είδα μπορείς να αλλάξεις όποτε θες τη δυσκολία. Στο Νόρμαλ το άρχισα.
                            Μια χαρά μου φαίνεται μέχρι τώρα αν και κυρίως έπαιξα αυτά που υπάρχουν στα ντέμο (αν και στο κανονικό παιχνίδι είναι κάπως αλλαγμένα). Δε μου φάνηκε εύκολο (ούτε φοβερά δύσκολο, απλά κανονικό) αλλά δεν είμαι πολύ συνηθισμένος σε τέτοια παιχνίδια οπότε δεν είμαι καλός κριτής για αυτό το θέμα.
                            Στο θέμα τον γραφικών αναρωτιέμαι που βρέθηκε όλη αυτή η ομίχλη που είχε στο βιντεάκι που έβαλες. Εγώ δεν την είδα όταν έπαιζα. Για την ακρίβεια το παιχνίδι φαίνεται πιο "καθαρό" και από την έκδοση του ΧΒΟΧ στο βιντεάκι... Κοινώς μπορώ να πω με αρκετά σιγουριά ότι δε μοιάζει με Ν64 παρά μόνο σε κάποια cutscenes που έχουν κάποια έξτρα εφέ.
                            Σαν ιστορία φαίνεται ενδιαφέρουσα και συνάμα πολύ κάφρικη. Συνδυάζει σοβαρές σκηνές με εντελώς (επιτηδευμένα) γελοίες και του δίνει πολύ ιδιαίτερη ατμόσφαιρα. Ειδικά το βιντεάκι που σου παρουσιάζει τη Μπατονέττα είναι όλα τα λεφτά με διάφορες γωνίες λήψης κάτω από τα πόδια της κλπ, τη Μπατονέττα να γλείφει γλειφιτζούρι και να δείχνει τη γλώσσα της και διάφορα τέτοια.
                            Μέχρι τώρα πολύ καλές εντυπώσεις.
                            Το μόνο αρνητικό που εντόπισα και μου είπε και το παιδί που μου το αγόρασε είναι τα loading times. Το παιχνίδι δεν κάνει install στον σκληρό με συνέπεια να είναι αρκετά μεγάλα... Δεν χαλάει το παιχνίδι αλλά δεν περνάει και απαρατήρητο.
                            Originally posted by 丹野

Comment

• Για τους φίλους της πιπίνας αυτής δείτε και το trailer σύγκρισης από εδώ

Έχει τρελό lag μισού δευτερολέπτου στο PS3... Και είναι και blurry στο PS3...
                              sigpic

Comment

• Tanno mhn trelenesai, den einai misou defteroleptou to lag, den ginetai na kanei tisidies akrivws kinhseis ingame kai sta 2 paixnidia, aplws teleiwnei diaforetika sto 360 apoti sto PS3.

Tha symfwnhsw oti fenetai poio tholo kai spaei polles fores sto PS3.
                                Den prokeitai na katalavw tipote apo afta omws otan tha to trexw sthn dikh mou konsola, kyriws epeidh den tha tis exw na paizoun dipla dipla alla kai epeidh paizw se crt.
                                "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
                                But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
                                Kindred, this blade and I.
                                "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
                                Greek Gaming Videos
                                Greek Final Fantasy Forum

Comment

Working...
                                X