Announcement

Collapse
No announcement yet.

Νο More Heroes [Wii]

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ένα video που συγκρίνει την Ιαπωνικη με την Β.Αμερικάνικη έκδοση του ΝΜΗ:

Περισσότερα videos εδώ (προσοχή spoilers!):
    http://www.youtube.com/view_play_lis...37405E654A2C9C

Euro version of No More Heroes - runs faster, smoother?
    http://www.n4g.com/News-107682.aspx
    Χμ...δεν ξέρω αν λένε αλήθεια οι κύριοι της Rising Star Games,αλλά αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο είναι θετική είδηση

2 ακόμα reviews:

No More Heroes is one of the best experiences currently out on the Wii that isn?t published by Nintendo. Suda 51 has created a cast of colorfully offensive characters and set them all up for the gamer to knock down. Like Assassin?s Creed, the structure of the game is repetitive but unlike the Creed No More Heroes is engrossed in gameplay and not just the story. Let?s just hope this will set the stage for more mature titles Nintendo?s little white moneymaker.
    Final Score: 8 out of 10
    [/b]
    http://www.starpulse.com/news/index.php/20...no_more_heroes_

This is by far one of the best games I?ve played on the Wii or any console for that matter. It pains me that it underperformed in Japan and if us Americans pass it over for games like M&M?s Kart Racing we will be losing out on truly original I.P.?s in favor of games based on popular snacks. If you like blood, guts, laughs, blood, boobies, lawns, blood, turds, foul language, kittens, motorcycles, blood, baseball, swords, guns, blood, blood, pecker lasers, and blood than this game is for you. If you don?t you can look forward to such future releases as Cheez-It Wrestling or Little Debbie?s RPG.
    Crave Rating: 10 out of 10
    [/b]
    http://www.craveonline.com/articles/gaming...ore_heroes.html

NDS themes

Comment

• Η Holly summers είναι θεά, καταρχήν!! :icon_twisted:
      Όσον αφορά το αίμα, ενώ per se η εκροή του αίματος δεν είναι και τίποτα ιδιαίτερο, και μάλλον αστεία μου φαίνεται, όταν η κάμερα ανοίγει και βλέπεις το αιματοβαμμένο σκηνικό καταλαβαίνεις την διαφορά...
      Δεν ξέρω...
      Nintendo must have created a virtual Eternal Darkness game that has engorged reality. The sanity meter right now is maxed out x 10000 so we're experiencing some weird stuff.

Let's just all say the magic words and go back to reality.

THIS CAN'T BE HAPPENING!!!!!

Comment

• Δυστυχως ειναι αρκετα διαφορετικο περα απ'το αιμα. Η σκηνη στην ιαπωνικη εκδοση θυμιζει Saber Rider, αντι να τεμαχιζεται ο αντιπαλος μεταφερεται σε αλλη διασταση
        Do a barrel roll!

Comment

• Άρα στα cult μέτρα πιστεύω των περισσοτέρων εδώ μέσα. Κάποιοι πάντως που δεν έχουν Wii θα χαρούν με κάποια νέα σχετικά με το No More Heroes.

Αν βέβαια κάποια διανομέας εταιρία δεν μαλακιστεί ως συνήθως.

Comment

• Παρόμοιες αλλαγές υπήρχαν και στο Xenosaga Ep. 3 και έκαναν τις πιο δυνατές σκηνές του παιχνιδιού τελείως χαζές. Παρόλο που δεν είμαι fan του αίματος, δεν μπορώ να πω ότι αυτές οι αλλαγές μου αρέσουν. lame όσο δεν πάει...

Comment

• Δυστυχως ειναι αρκετα διαφορετικο περα απ'το αιμα. Η σκηνη στην ιαπωνικη εκδοση θυμιζει Saber Rider, αντι να τεμαχιζεται ο αντιπαλος μεταφερεται σε αλλη διασταση
              [/b]
              Lol!Ναι δεν το πρόσεξα...και πάλι όμως κολλάει με την "γειασου" αισθητική του τίτλου..
              Το παιχνίδι απόσο ξέρω, πάντως , θα το φέρει η Diaktis..
              Nintendo must have created a virtual Eternal Darkness game that has engorged reality. The sanity meter right now is maxed out x 10000 so we're experiencing some weird stuff.

Comment

• Σωστά ξέρεις.

Comment

• dunno...
                  Μου αρέσει περισσότερο,αισθητική με το αίμα.Σίγουρα δεν είναι και η τρελή διαφορά,ωστόσο αισθητικά μετράει αρκετά,δένει με τον κόσμο του τίτλου,όπως συνέβαινε και στο Killer7.
                  Oh well,lucky americans...
                  «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

• Ε συντρόφια sorry, αλλά με το αίμα είναι πανέμορφο το παιχνίδι, πολύ καλύτερο από τις αλλαγές διαστάσεων ή δε ξέρω γω τι άλλο είναι αυτό το πράμα που κοτσάρανε.
                    There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
                    Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

• fock you americans i want bluud

η νυχτα με την μερα οι διαφορες αισθητικης στον τιτλο <_<

Comment

• Για να είμαι ειλικρινής παίδες δεν θα μπω καν στη διαδικασία να δω το βίντεο και να κάνω συγκρίσεις. Γιατι να ξενερώνω?? Σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις η άγνοια είναι ευτυχία&#33;
                        Απο κει και πέρα δεν τους χάλασε τους αμέρικανς αν η ευρώπαικη έκδοση είναι όντως ποιο smooth&#33;
                        Rising Star FTW&#33;&#33; γιατι αμα περιμέναμε απο την ubisoft* ζήτω που καήκαμε

*Περισσότερα για την πολυαγαπημένη μας ubisoft στα Nintendo news&#33;
                        I attack sharks
                        when i smell them bleed
                        I dont go swimming
                        water just wants to be around me.

Comment

• Ειλικρινα,με τη NOE,έχω λογαριασμούς ανοιχτούς.Για κάθε Tingle που έρχεται εδώ,για κάθε Metroid(&#33;)που βγαίνει πρώτα εδώ και μετά Ιαπωνία(σώωωπααα&#33;&#33;)χάνουμε πόσα games.Και στο DS,πάει στα κομμάτια,το δέχομαι κάνω import κτλ.αν έμενα στα εδώ της NOE,ακόμη θα περίμενα το trilas&tribulations και θα έσκαγα 40?...Όχι πλέον.
                          Αλλά στο Wii και στο GC η κατάσταση ήταν ετελώ εκτός τόπου και χρόνου,Περιορισμένη κυκλοφορία τίτλων όπως το Path of Radiance,Tales Symphonia κτλ...Τουλάχιστον υπάρχει το freeloader εκεί.Στο Wii τι να το κάνεις...Το πήρες day one,και ό,τι game με ενδιαφέρει περιμένω πόσο καιρό.Ειλικρινά,με την πρώτη ευκαιρία θα κάνω import κονσόλα από Αμερική.Είναι,imo,αδιανόητο εν έτει 2008,να περιμένουμε πότε θα μας θυμηθούν σαν κοινό...Και το ζήτημα κέρδη NOE vs importers ας το αφήσουν,δεν πείθει.Πόσοι πια κάνουμε import και τους α χαλάμε.Θέλετε την αλήθεια κύριοι??Οι τιμές είναι απαράδεκτες...GBA pokemon και ακόμη η official τιμή είναι 45?(lol??)
                          NOE από εποχές ΝΕS,we salute you...

EDIT:
                          Για το No more heroes,που όπως όλοι μας,το περιμένω με ανοικτές αγκάλες(όχι δεν καίγομαι τόσο πολύ για το Smash)σπάστηκα πολύ.Αν ήταν σωστοί,στο χρόνο που το μεταφράζουν σε Ρωσοιταλογερμανοποντιακά θα έβαζαν επιλογή για gore ή όχι...To smoothness καλό είναι αλλά αν δεν το δω,δεν το πιστεύω.Χρυσώνουν το χάπι imo.Ευρώπη και Ελλάδα.Τελευταίος τροχός μια ζωή γμτ.Από εποχές NES...Βorders,μειωμένη ταχύτητα στους τίτλους,τα έχουμε περάσει όλοι...

EDIT 2:
                          Ρε Ninty,τα κέρατά σου έχεις βγάλει με τα DS και Wii.Έχεις και την πρωτιά στις home consoles...Δώσε λίγη προσοχή.Α,ξέχασα σε νοιάζουν οι casuals...
                          «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

• Μια ενναλακτική και ενδιαφέρουσα άποψη:Six Reasons to Buy a Japanese Wii
                            Insert Coin

Comment

• όντως ενδιαφέρουσα άποψη,αν και γνωστά τα όσα λέει.
                              US wii είναι η καλύτερη επιλογή ΙΜΗΟ, λόγω γλώσσας και τιμής (άντε και VC για όποιον θέλει να ασχοληθεί)

Edge interview: Suda 51 Revisited
                              http://next-gen.biz/index.php?option=com_c...d=8769&Itemid=2
                              NDS themes

Comment

• Είμαι πλέον σίγουρος πως ο κατά τα άλλα θεός Suda έχει μια σύγχυση απόψεων ή απλά δεν θυμάται τι λέει...
                                Η φάση με το σκηνικό 360/ps2 είναι γνωστή..Τώρα στη πάνω συνέντευξη, λέει πως η us version είναι η πιο κοντινή στο αρχικό του όραμα...νομίζω αυτό έρχεται σε ελαφρά αντιδιαστολή σε ότι έλεγε παλαιότερα για την ευρωπαική έκδοση..

Πάντως Burai έχεις απόλυτο δίκιο...η κατάσταση δεν παλεύεται και αν δεν ήταν το κωλοshortage στην Αμερική, σίγουρα θα είχα κάνει import ένα...

Comment

Working...
                                X