) και έχω κάνει και όλα τα achievements. Το 2ωρο άστρο μάλιστα έκανα μία βλακεία στο τέλος και το έχασα (βγήκα από τον κόσμο αφού το πήρα κάνοντας πρώτα rewind και χάνοντάς το). Μετά το ξαναπήρα xD .
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Braid
Collapse
X
-
Ναι τα έχω πάρει, έχω δει και το εναλλακτικό τέλος (2 secs διαφορετικά μόνο
) και έχω κάνει και όλα τα achievements. Το 2ωρο άστρο μάλιστα έκανα μία βλακεία στο τέλος και το έχασα (βγήκα από τον κόσμο αφού το πήρα κάνοντας πρώτα rewind και χάνοντάς το). Μετά το ξαναπήρα xD .
-
Tα ειδα τα βιντεο !!! ολα ta stars ειναι απανθρωπα !! αλλα με πωρωνουν new game on the way !!! εσυ τα χεις παρει ?
Leave a comment:
-
Δεν υπάρχει achievement, αλλά μπορείς να παρατηρήσεις έναν αστερισμό στην αρχή του παιχνιδιού (πάνω από την πόλη που καίγεται). Γενικά τα stars είναι απάνθρωπα, δεν παίζει να τα βρεις μόνος σου. Για να καταλάβεις, για το πρώτο πρέπει να περιμένεις μισή ώρα το "ακίνητο" σύννεφο στο 2-2 να πάει πάνω από το goomba (κινείται τραγικά αργά το σύννεφο) και όταν ανέβεις πάνω του, πρέπει να περιμένεις άλλη μιαμισσ ώρα για να σε πάει στην άλλη άκρη της οθόνης.
Ένα άλλο άστρο το παίρνεις σχηματίζοντας ένα αστέρι με δύο άσχετα κομμάτια puzzle του 3 κόσμου με το χονί που υπάρχει στην επάνω αριστερή γωνία του πίνακα (το μόνο missable btw, θέλει new game). Άλλα σε θέλουν να πας έξω από τα όρια της οθόνης σε πλατφόρμες που δε φαίνονται και να κάνεις κάτι απίστευτες αλχημείες.
Youtube is the only way.
Πολλοί υποστηρίζουν ότι το παιχνίδι έχει και άλλα μυστικά πέραν των αστεριών.
Leave a comment:
-
Stars ?? :blink: μα δεν υπαρχει ουτε achievment για αυτα !!! τεσπα θα το youtubarw και θα σου πω
Leave a comment:
-
Σου μένει μόνο το speedrun; Έχεις ιδέα τι είναι τα stars
. Αν όχι, τότε μάθε ότι υπάρχουν 8 hidden stars σε όλο το παιχνίδι xD . youtube για να δεις πώς τα παίρνεις όλα (μόνος σου δεν παίζει να τα βρεις, believe me).
Όταν τα πάρεις αυτά και δεις τη μικρή αλλαγή στο τέλος του παιχνιδιού, τότε διάβασε τις αναλύσεις που έχω παραθέσει και νιώσε.
Leave a comment:
-
To τελειωσα και γω με ολα τα puzzles μου μενει μονο το speedrun πραγματκα πολυ ομορφο παιχνιδι !
Leave a comment:
-
τον Ιουνιο να φανταστεις με κατεστρεψε το MGS4 ενα μαθημα περασα !
Leave a comment:
-
Η εξεταστική είναι κακός σύμβουλος για την αντικειμενική κριτική παιχνιδιών.Tελικά με πώρωσε τόσο πολύ που μπήκα στην διαδικασία και το κατέβασα. Αυτό το παιχνίδι θα είναι η αιτία που πάλι δεν θα περάσω μάθημα στην εξεταστική! Η έκπληξη της χρονιάς.
[/b]
Leave a comment:
-
Tελικα με πωρωσε τοσο πολυ που μπηκα στην διαδικασια και το κατεβασα αυτο το παιχνιδι 8α ειναι η αιτια που παλι δν θα περασω μαθημα στην εξεταστικη ! η εκπληξη της χρονιας
Leave a comment:
-
Ώστε από εκεί είναι αυτό το avatar
(το τι γέλιο πέφτει όταν το συνδυάσεις με οποιοδήποτε τραγούδι δε λέγεται! xD) Ενδιαφέρον μπορώ να πω, θα πρέπει όμως να το περιμένω για pc για να του ρίξω μια ματιά
Leave a comment:
-
Μιας και μου εκανε την χαρη ο ΟΤΕ να μου επιδιορθωσει την γραμμη
καταφερα και μπηκα χβοχ live και δοκιμασα το trial πραγματικα τρομερο παιχνιδι αξιζει τα 1200 MS points αλλα μου τη σπαει που πρεπει να κανω μια ολοκληρη διαδικασια για να βαλω ποντουσ στον account
Leave a comment:
-
apo oti fenete tha to paro ke ego to braid meta apo osa akousa idika apo ton evans
Leave a comment:
-
31 December?
Owned όσοι το περιμένουν στους υπολογιστές
. Λογικά το κάνουν για να πουλήσει στο XBLA πρώτα. Τι να πεις... κρίμα και ήθελα άμεσα εντυπώσεις από κάποια άτομα...
Leave a comment:
-
-
Έχει γίνει επίσημο ότι θα κυκλοφορήσει και σε PC, η είναι απλά rumors?
’Αντε να το πάρω και εγώ σύντομα με το καλο επειδή θέλω πολύ να το παίξω.
Τι μου θύμισες... Είχε πολύ χαραχτηριστική μουσική απότι θυμάμαι το συγκεκριμένο παιχνίδι.Mappy

[/b]
Heh, αυτό ήταν που αναρωτιόμουν και εγώ. Είναι για να δίνει την εντύπωση "This is my collection of VideoGames... and Nothing Else Matters"η κούτα metallica τι ρόλο βαράει
;
[/b]
B) ;) .
Leave a comment:
Leave a comment: