Announcement

Collapse
No announcement yet.

Super Smash Bros. Brawl

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ah teh memories
    ψηθηκα τωρα να παιξω το melee. οταν ερθει ο μικρος απο το σχολειο θα παιξω διπλο μαζι του. δυστυχως καποιος μου εκλεψε την memory και τωρα θα αρκεστουμε μονο με τους χαρακτηρες που δινει αρχικα.

ο captain falcon ειναι απο τους αγαπημενους του αδερφου μου.
    ενω και ο fox ειναι αρκετα αγαπημενος και των δυο μας

;)
    [/b]
    The memories indeed .. Kai etsi gia na oloklirosoume to "tribute" ston Captain Falcon

http://www.youtube.com/watch?v=FFtw7qW7Vcw

O Fox einai kalos ?? Prospathisa polles fores na ton matho giati vlepo oti xrisimopoihte poli se tournoua opos to Evolution, alla den mou vgike pote ..

Comment

• ειναι παρα πολυ καλος αμα καταφερεις και τα βγαλεις περα με την ταχυτητα του. εγω θα ελεγα πως ειμαι απλα καλος μαζι του. ο αδερφος μου ειναι κατι παραπανω απο καλος μαζι του

εμενα δεν μου βγαινει με την zelda. απο τους χαρακτηρες που ελαχιστα εχω ασχοληθει αφου καθε φορα που παιζω ετσι για να δωσω μια ευκαιρια στον εαυτο μου να μαθει τις κινησες... μου ερχεται να σπασω το χειριστηριο ^_^

Comment

• εμενα δεν μου βγαινει με την zelda. απο τους χαρακτηρες που ελαχιστα εχω ασχοληθει αφου καθε φορα που παιζω ετσι για να δωσω μια ευκαιρια στον εαυτο μου να μαθει τις κινησες... μου ερχεται να σπασω το χειριστηριο ^_^
        [/b]
        Μια απ' τα ίδια κι εγώ... Επίσης, δεν την παλεύω καθόλου με Ness.

O Fox είναι πολύ καλός χαρακτήρας, από τους πιο αποτελεσματικούς, αναμφισβήτητα.
        "Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"

Comment

• O fox στο melee ειναι top-tier, κοινως στα χερια ενος γνωστη τσακιζει σχεδον τους παντες με τα διαφορα πλεονεκτηματα του.

Να δουμε τωρα πως θα διαμορφωθει η κατασταση με το Brawl..

Comment

• μου αρεσει ο ness δεν μου αρεσει ο λουκας που παει να αντικαταστησει τον ness δεν επαιξα ακομα μαζι του και για αυτο ισως δεν μου αρεσει η ιδεα ακομη.

btw, κοιταξτσε λιγο το Post #154 του boy στην προηγουμενη σελιδα.
            οπως θα δειτε, ειναι εικονα του mother -η ιαπωνικη ονομασια του earthbound- το brawl οπως ξερετε προσφερει την δυνατοτητα να παιξετε διαφορα demo απο τα πιο γνωστα παιχνιδια των χαρακτηρων που πρωταγωνιστουν στο παιχνιδι.

δεν ειναι λοιπον περιεργο να υπαρχει για εικονα το mother με πρωταγωνιστη τον ness και οχι το mother 3 οπου και πρωταγωνιστει ο λουκας? χμμμμ... χμμμ... ο ness ειναι μεσα σιγουρα! θελω να πιστευω πως δεν τον εβγαλαν

Comment

• This is the pause screen.

If you fail, you can pause the game and try again. You can also confirm the overall layout by pausing.

There is another announcement I?d like make simultaneously...

This time, you can view replays. What this means is, the game records what you did in brawls or in Target Smash and lets you review it.

You can record about three minutes worth of replay data.

NDS themes

Comment

• μου αρεσει ο ness δεν μου αρεσει ο λουκας που παει να αντικαταστησει τον ness δεν επαιξα ακομα μαζι του και για αυτο ισως δεν μου αρεσει η ιδεα ακομη. [/b]
                Kati analogo me emena kai ton Marth .. O Ike, apla den mou kollaei O Ness omos nomizo tha einai sto paignidi .. Einai o kirios ekprosopos tou Earthbound kai exei dimiourgisei kai ena cult following sta smash bros paignidia ..

Comment

• O Ness θα είναι μέσα με διαφορετικό moveset, να μου το θυμηθείτε. ;)
                  "Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"

Comment

• βασικα τωρα που θυμαμαι... ρε παιδια! δεν ειχε βγει εκεινο το video και ειχε το προσωπο του ness, jigglypuff και εκεινο το ποκεμον, lucario νομιζω?
                    στην οθονη με τα stickers υπηρχαν αυτοι οι τρεις για αναβαθμιση των δυναμεων τους και αμεσως μετα ειχαν σβησει το video το ειχα ξεχασει αυτο ^_^ βλακεια παντως να εχει ο ness νεο moveset. θα επρεπε να τον αφησουν οπως ειναι και να εβαζαν αλλο moveset στον λουκα.

Comment

• το παιχνιδι μαλλον εχει αρχισει να πωλειται απο καποια καταστηματα νωριτερα.
                      anyway, υπαρχουν αναφορες οτι υπαρχει καποιο bug στο παιχνιδι και δεν μπορει να ξεκινησει μετα απο το firmware check/update. ωστοσο η nintendo εχει βγαλει κατι φυλλαδια οπου και μας εξηγει πως να ξεπερασουμε το προβλημα των bugged copies. δεν καταλαβαινω ομως πως γινεται ενα απο τα πιο αναμενωμενα παιχνιδια να εχει bug και μαλιστα ουτε καν εν ωρα παιχνιδιου αλλα πριν καλιστα να ξεκινησεις το παιχνιδι λογικα δεν ειναι ολοι οι δισκοι με bug η ισως αυτο το προβλημα να υπαρχει σε τσιπαρισμενα Wii. δεν αντεχω αλλο

ΥΓ. μολις βρηκα και αλλη ειδηση το παιχνιδι κανει χρηση της μηχανης Havok, κατι το οποιο ξεραμε και απο παλια αλλα τωρα ειναι confirmed και επισημα. επισης τo block storage που απαιτειται απο το παιχνιδι, ειναι 128 blocks :blink: B) OMG

edit: φημες λενε για duallayer disc ^_^ αυτο το παιχνιδι θα ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ~!

edit 2: ΠΡΟΣΟΧΗ MEGA SPOILERS
                      Super Smash Brothers Brawl Opening
                      http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=233246

περιεχει εικονες. το video σβηστηκε αμεσως και λιγοι τυχεροι προλαβαν να το δουν. ισως αργοτερα να δουμε video και εμεις οι ατυχοι που δεν προλαβαμε
                      edit: το video, το video! http://www.youtube.com/watch?v=wRBsajRrnY8 δειτε το με δικη σας ευθυνη.

edit: ειδα ολο το video. OMG. απλα να πω για ακομη μια φορα πως αμα δειτε το video η τις εικονες, περιεχουν ΤΕΡΑΣΤΙΑ spoilers.
                      droolssssssszzsos

Comment

• το update για σημερα!

First Songs in My Music

In Brawl there are many ways to add music to your collection, from picking up CDs to unlocking secret songs. However, the number of tracks you can access from the first time you boot up is also quite impressive!

Therefore, I thought I?d go ahead and post a list of songs available from day one.

First Songs in My Music

Look at all those songs. Look at those big names....

Just think, that big list of songs is going to do nothing but grow as you pick up CDs and unlock additional melodies.

Man, having all this great music in Brawl is such an honor!

το link με την λιστα: http://www.smashbros.com/en_us/music/music22_list.html

wow... και φανταστειτε πως αυτο ειναι απλα ενα μικρο μερος απο την λιστα. παντως εχει μουσικη απο καθε metal gear που βγηκε

Comment

• .

Comment

• φοβερα ε? λοιπον, τα spoilers στο net εχουν γινει εκατονταδες απο διαφορες πηγες με εικονες και λοιπα οποτε μεγαλη προσοχη απο δω και περα. εχω χορτασει spoilers με χαρακτηρες, πιστες και πολλα ακομη. προτεινω οποιος θελει να ψαξει και να τα δει απο μονος του, αλλα να μην τα αναφερει καν εδω μεσα.

Comment

• EPIC

Comment

• Σήμερα 3:21 τα ξημερώματα
                                edit 2: ΠΡΟΣΟΧΗ MEGA SPOILERS
                                Super Smash Brothers Brawl Opening
                                http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=233246[/b]
                                Σήμερα 12:01
                                εχω χορτασει spoilers με χαρακτηρες, πιστες και πολλα ακομη. προτεινω οποιος θελει να ψαξει και να τα δει απο μονος του, αλλα να μην τα αναφερει καν εδω μεσα.[/b]
                                ΡΕ παλιοπαρτάλι τρικαλινέ!! μας έδειξες καλά καλά τα spoilers και τώρα μας λές να μην τα αναφέρουμε??
                                Τέσπα η λίστα με τα τραγούδια είναι απίστευτη! Μόνο και μόνο για τι μουσική του θα το αγοράσω το παιχνίδι!
                                I attack sharks
                                when i smell them bleed
                                I dont go swimming
                                water just wants to be around me.

Comment

Working...
                                X