Yup και αυτό μου έκανε εντύπωση. Απλά μου φάνηκε τόσο φυσικό που δεν το πρόσεξα xD Τελειώνω τον καφέ μου και πάω να συνεχίσω
. Θα ασχοληθώ μαζί του όταν μαζευτεί λαός για multi, μέχρι τότε ας χαλαρώσω λίγο (ξεκινάει και το Φεστιβάλ Κινηματογράφου ^_^ ).
.

. To παιχνιδι ειναι ενα μικρο διαμαντι εν ολιγοις, που συνδιαζει αψογα το platforming με το shooting παρεχοντας μια τελεια ισορροπια αναμεσα στα δυο ενω παραλληλα περιλαμβανει απιστευτα set pieces που σε κρατανε συνεχεια σε ενταση και συμβαλουν σε ενα συνολο που δινει ισως οτι πιο κοντινο σε αυτο που λεμε κιμηματογραφικο gameplay (σκηνικο στο τρενο ftw). Ο οπτικος τομεας ειναι απλα εντυπωσιακος και γενικοτερα το τεχνικο κομματι του τιτλου φαινεται παρα πολυ δουλεμενο και με ελαχιστα ψεγαδια. Οπως ειχα ξαναπει ολα τα μειονεκτηματα του προηγουμενου παιχνιδιου εχουν διορθωθει αφου η διαρκεια ειναι σε πολυ καλα επιπεδα, η προκληση εχει ανεβει σημαντικα ενω το gameplay ειναι πολυ καλα ισορροπημενο ετσι ωστε να υπαρχει σημαντικη ποικιλια (το stealth ας πουμε δινει επι της ουσιας, εναλλακτικες προσεγγισεις σε πολλα σημεια). 
) υπαρχουν ορισμενα bugs κατα καιρους οπου καποιοι εχθροι, τηλεμεταφερονται απο το ενα δωματιο-οροφο ενος κτιριου στο αλλο... επιπλεον μερικες φορες ο χειρισμος ειναι προβληματικος κυριως σε οτι αφορα το κουμπι ''Ο'', γιατι υπαρχουν δυο ενεργειες που πραγματοποιουνται (καλυψη και κρεμασμα) και οταν ας πουμε εισαι σε ενα σημειο καλυψης που βρισκεται κοντα σε γκρεμο, δεν ξερεις τι απο τα δυο θα κανει ο χαρακτηρας. Επισης τα loading times καθε φορα που ξεκινας το παιχνιδι ειναι αρκετα μεγαλα ωστοσο λογικα ειναι μια αποφαση που παρθηκε για την επιτευξη της μηδαμινης παρουσιας του in-game loading. Τελος (και οχι στα επι της ουσιας) ξενερωσα λιγο με την κατανομη των trophies, αφου μονο 2 αφορουν το multi και γινονται πανευκολα...βασικα μπορεις να πετυχεις 100% αλλα να μην εχεις κατακτησει σε skill το τιτλο (κατι που συνηθως γινεται μεσα απο το multiplayer).
. Και παλι ενα μπραβο στη naughty dog που εδωσε ενα τοσο χορταστικο και σχεδον αψεγαδιαστο τιτλο.
Comment