Announcement

Collapse
No announcement yet.

Castlevania: Lords of Shadow

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pwwwwwwwwwwwwwww!
    What is a man re malaka!!!
    Tha kanw Castlevania ypografh kai avatar me thn prwth efkairia!
    "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
    But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
    Kindred, this blade and I.
    "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
    Greek Gaming Videos
    Greek Final Fantasy Forum

Comment

• Έτσι ρε Ground.
      Carpe diem

Comment

• Δεν το εχω παιξει ακομα το 1 (αν και το εχω) το spoiler δυστυχως ηταν αναπόφευκτο και για εμενα χαρη στο youtube.. Ελπίζω να το τελειώσω πριν βγει το 2..

Comment

• Χύστε...δάκρυα συγκίνησης,όπως εγώ.
          Carpe diem

Comment

• Τρομερό και το δεύτερο trailer αλλά όποιος δεν έχει παίξει το 1 να μην τα δει .

Comment

• Σωστός.Εκτός κι αν ξέρετε τι γίνεται στο τέλος.
              Carpe diem

Comment

• Wraio trailer alla giati toso flwrikh fwnh?
                "

Greek Gaming Videos

Comment

• Το ξεκίνησα κι εγώ επιτέλους.Έπος τι να λέμε τώρα.Έπαιξα ελάχιστα βέβαια 3 sections από το πρώτο Κεφάλαιο.Το παίζω στο Knight κι έχω να πω το εξής.Ενώ δεν είναι δύσκολο,είναι άδικο.Τι εννοώ.Είναι κάποιοι εχθροί που με ένα χτύπημα κόβουν τεράστιο μέρος ζωής.Οκ τώρα είναι αρχή ακόμα,θα αναβαθμιστώ κιόλας,αλλά σε κάνα τελικό κλπ τι θα γίνεται;

edit: Ground πότε θα φτιάξεις υπογραφή Castlevania που έλεγες;
                  Carpe diem

Comment

• Ο τελικός είναι πανεύκολος γιατί θα είσαι εσύ IMBA.
                    Originally posted by Squall Leonhart
                    I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                    Originally posted by 丹野
                    Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                    Originally posted by Ryu_gr
                    υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

• Tha ftiaksw otan ksekinhsei to paixnidi kai vgazei artworks.
                      "

Greek Gaming Videos

Comment

• Kati tha kanw altair thanks
                        "

Greek Gaming Videos

Comment

• Το παιχνίδι τα σπάει άπειρα. Το πρώτο Castlevania: LoS ήταν πολύ ευχάριστη εμπειρία για μένα οπότε πιστεύω ότι το 2 θα είναι τλχ. ισάξιο.
                          Και Altair το παιχνίδι δεν είναι άδικο. Θέλει περισσότερη προσοχή και αντίληψη. Κατά τα άλλα είναι πολύ σωστά δομημένο και αν έχεις προσέξει με κάθε σου ήττα δεν σε πάει πίιιιισω για να ξανααντιμετωπίσεις τα ίδια όπως κάνουν πολλοί άλλοι τίτλοι.

Comment

• Όντως.Πχ ενώ τον Ice titan δεν μπoρούσα ούτε ένα χτύπημα να του κάνω στην αρχή,με το που βρήκα το pattern,τον έβγαλα με full health.
                            Carpe diem

Comment

• Τέλος και από μένα.Δυστυχώς δεν έχω να πω τα καλύτερα,και λέω δυστυχώς, γιατί σε γενικές γραμμές είναι ένας πάρα πολύ καλός τίτλος.

Θετικά:
                              -Πολύ καλό σενάριο
                              -Απρόβλεπτο φινάλε (άλλο που είχα φάει το σπόιλερ μου)
                              -Πολύ όμορφο art direction
                              -Μερικά υπέροχα set pieces
                              -Ποικιλία γρίφων οι οποίοι κυμαίνονται από γελοίοι εώς δύσκολοι χωρίς όμως να εκενυρίζουν
                              -Ωραίοι χαρακτήρες
                              -Υψηλά production values
                              -Πολλά πράγματα να κάνεις,βλέπε trials,arks,paladin difficulty
                              -Πολύ καλό σύστημα μάχης με μερικές ωραίες ιδέες (που θυμίζουν Ikaruga) αλλά...

Αρνητικά:
                              -... ώρες ώρες καταντάει εντελώς gimmicκιά το όλο σύστημα.
                              -Κάποια sub weapons με τη σωστή χρήση είναι εντελώς overpowered.
                              -H δυσκολία σε πολλά σημεία είναι άδικη,γιατί πολλοί θάνατοι οφείλονται είτε σε κακές λήψεις της κάμερας,είτε σε κακό σχεδιασμό από μέρους της Mercury Steam,λογικό μιας και είναι σχετικά νέα ομάδα,εκνευριστικό δε,και είναι κρίμα γιατί γενικά έχουν δουλέψει με πολύ μεράκι και αυτό φαίνεται.
                              -Ο τελικός ήταν πανεύκολος.

Κάποια σχόλια και για το Reverie.
                              Μου πήρε γύρω στις 3 ώρες και αν και είχε 1-2 σημεία που εκνευρίστικα,γενικά μου άρεσε αρκετά.Δείχνει κάποια πράγματα όσον αφορά το πως και το γιατί για την post credit scene,έχεις υπό τον έλεγχο σου και την Laura η οποία μπορεί να γίνεται ομίχλη για να περνάει μέαα από δυσπρόσιτα σημεία,ναι και μένα μου θύμισε SOTN και γούσταρα,ενώ παράλληλα πίνει και αίμα.
                              Δεν έχει κάποιο τελικό αφεντικό,αλλά έχει ωραίους γρίφους.
                              Γενικά το είδα πολύ θετικά,είχε και μια σκηνή στο τέλος που εμένα με πώρωσε πιο πολύ από όλο το παιχνίδι,αλλά that's just me.

Τώρα σειρά έχει το Resurrection για το οποίο δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα λόγια.Συν το ότι είναι πολύ δύσκολο λένε.Για να δούμε.Το φοβάμαι.
                              Carpe diem

Comment

Working...
                              X