Eιχα retro διαθεση και επαιξα και τελειωσα το Klonoa: door to phantomile του PS1.
Μικρο σε διαρκεια αλλα απο τα καλυτερα platformers που εχω παιξει. 2.5D με background/foreground interaction, αρκετα καλο gameplay αλλα σχετικα ευκολο.
Το ending ηταν ιδιαιτερα συγκινητικο. Γενικα παρολο που ειναι πολυ καρτουνιστικο εχει ενα "dark" feeling εδω και εκει που το κανουν πολυ ιδιαιτερο.
Εγω το επαιξα σε PSP αλλα υπαρχει και ενα remake για το wii.
Μικρο σε διαρκεια αλλα απο τα καλυτερα platformers που εχω παιξει. 2.5D με background/foreground interaction, αρκετα καλο gameplay αλλα σχετικα ευκολο.
Το ending ηταν ιδιαιτερα συγκινητικο. Γενικα παρολο που ειναι πολυ καρτουνιστικο εχει ενα "dark" feeling εδω και εκει που το κανουν πολυ ιδιαιτερο.
Εγω το επαιξα σε PSP αλλα υπαρχει και ενα remake για το wii.

Έχω γνωστό που βιώσει κατάσταση με το θέμα που καταπιάνεται ο τίτλος της Ninja Theory. Λοιπόν από εδώ και πέρα μόνο με Mario, Disney, και μικρό μου πόνυ θα ασχολούμαι.

) και με το guide βρηκα 2 καρδιες που μου ελλειπαν και το sword upgrade (το οποιο δεν ειναι δυσκολο απλα δεν ηξερα πως θελει heart containers για να στο δωσει, απλα το πηρα λιγο νωριτερα αλλα σιγουρα βοηθαει παρα παρα πολυ).
Παρόλο που έχω ασχοληθεί με τα Megaman και τα Megaman X δεν έχω παίξει κανένα Zero. Από αυτά που λες φαίνεται να έχει ενδιαφέρον. Πάντως και τα παλιότερα Megaman είναι όλα τους αρκετά έως πολύ δύσκολα παιχνίδια, αναλόγως το παιχνίδι. Να πω πάντως εδώ πως θα κυκλοφορήσει μια συλλογή με όλα τα Megaman zero σε λίγους μήνες από τώρα σε όλα τα formats.
Comment