Announcement

Collapse
No announcement yet.

I just finished

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Εσυ κορμαρα τι κανεις;Το προχωρας το μεγαλουργημα;;;
    <div align="center">

"Strive For Improvement Through Every Day To Become The Best You Can"</div>

Comment

• to teleiwsa alla anti gia ais8hma xaras sto telos eixa ais8hma anakoufishs ston termatismo pou glytwsa apo thn katadiw3h twn pneumatwn...
      Deus Misereatur...
      Gloria filiorum patres i.e.m.e
      Viva los Vatos Locos

---------------------
      UNITED WE STAND DIVIDED WE FALL...

Comment

• Το τελος απλα απολυτο ετσι...και η τελευταια ατακα της Miku...πω ρε φιλε μου σηκωθηκε παλι η τριχα&#33;
        <div align="center">

"Strive For Improvement Through Every Day To Become The Best You Can"</div>

Comment

• Naruto: Rise of a Ninja (360).

Περιέργως το παιχνίδι μου άρεσε πάρα πολύ. Ακολούθησε πιστά την ιστορία του anime και ήταν αρκετά διασκεδαστικό. Το προτείνω σε όλους τους φαν της σειράς.

Comment

• Final r-type, έχοντας 50 /99 σκάφη.
            Rygar, the legendary adventure. Μη το πλησιάσσετε εκτός και αν θέλετε να ζήσετε μία τραγωδία σε ότι έχει να κάνει με τα cut-sceenes. Βάλτε youtube και θα καταλάβετε&#33; Πολλά κιλά cult δόσης&#33;&#33;&#33;

Comment

• μιας και χτες ο πισάτορας τα είχε παίξει και δεν άνοιγε καν,έκατσα και έλιωσα το dark sector το οποίο επιτέλους τερμάτισα.3 achievements μόνο δεν έκανα απ&#39;όσα γίνονται σε πρώτο Playthrough καθώς και τα online.ωραίο παιχνιδάκι.πάμε για bioshock τώρα να το τελειώσω(μλκ μου που το άφησα στη μέση).
              Carpe diem

Comment

• Tελειωσα και γω το remake rondo of blood πολυ καλο remake &#33;&#33; βρε παιδες το Chocobo Mystery Dungeon για Wii βγηκε Ευρωπη ??

Aντρέας Παγουλάτος

Comment

• Tελειωσα και γω το remake rondo of blood πολυ καλο remake &#33;&#33; βρε παιδες το Chocobo Mystery Dungeon για Wii βγηκε Ευρωπη ??
                  [/b]
                  not yet but there is freeloader + this http://www.play-asia.com/paOS-13-71-z3-49-...bo-70-2ovs.html
                  Deus Misereatur...
                  Gloria filiorum patres i.e.m.e
                  Viva los Vatos Locos

---------------------
                  UNITED WE STAND DIVIDED WE FALL...

Comment

• Braid (X360). Απίθανο παιχνίδι.. για περισσότερες πληροφορίες δείτε το κατάλληλο θέμα.

Comment

• ...Halo 3 στο Meta game.
                      Braid (X360). Απίθανο παιχνίδι.. για περισσότερες πληροφορίες δείτε το κατάλληλο θέμα.
                      [/b]
                      ’Αρχισα και ακούω πολλά για το συγκεκριμένο παιχνίδι, χμ...

<span style="font-family:Century Gothic">MAY THE RATS EAT YOUR EYES&#33; I am now lost to your cause&#33; The Darkness comes...&#33; IT WILL DAMN US ALL&#33;&#33;&#33; </span>

Comment

• Aion έχω ανοίξει και τοπικ για το παιχνίδι αυτό, μπες και δες κάποια πράγματα. Φυσικά να το αγοράσεις και να το παίξεις&#33;

BTW welcome .

Comment

• Προς το παρόν έχω γράψει για αυτό στο topic τον demos. Θα γράψω και στο topic του παιχνιδιού όταν έρθει η ώρα ;) .

Thanks .

<span style="font-family:Century Gothic">MAY THE RATS EAT YOUR EYES&#33; I am now lost to your cause&#33; The Darkness comes...&#33; IT WILL DAMN US ALL&#33;&#33;&#33; </span>

Comment

• Λοιπον μιας και οι διακοπες μου τελειωσαν ξαναεπιασα τις home consoles μου και τελειωσα τα :
                            Uncharted : Drakes Fortune (PS3)
                            Devil May Cry 4 (PS3) στο Devil Hunter Mode
                            συνεχεια εχει το Lost Odyssey που 8a το τελειωσω μολις περασω το σπαστικο σημειο στο 4ο DVD με τα Arthrosaurus

Aντρέας Παγουλάτος

Comment

• συνεχεια εχει το Lost Odyssey που 8a το τελειωσω μολις περασω το σπαστικο σημειο στο 4ο DVD με τα Arthrosaurus[/b]
                              Tελείως αψυχολόγητο σημείο ΙΜΗΟ. Τι το έβαλαν; Wrong.

Πώς σου φάνηκε το uncharted;

Comment

• molis teliosa to timeshift sto elite difficulty

Comment

Working...
                                X