Announcement
Collapse
No announcement yet.
Halo: Reach
Collapse
X
-
Δεν πειράζει, αυτοί χάνουν δυνατότερες που δεν παίζουν games όπως το FF T (δικαιολογίες για να μην αισθάνεσαι μειονεκτικά, ίσως να μην πιάνουν βέβαια).
Leave a comment:
-
Πωωωωω εφτασε η ωρα. Περιμενω αναλυτικο σχολιασμο παιδια
. Εμενα μου τελειωσε η gold και δεν εχω το odst...διπλη επιτυχια
.
Θα χασω κορυφαιες στιγμες ρε γαμωτο...
Leave a comment:
-
Bungie.net :Πιστεύω ότι στις 8-9am (PDT) θα έχει η βγει η beta.Υπομονή παίδες....ODST owners will be able to access the Reach beta "late morning" PDT on Monday, May 3rd.
Leave a comment:
-
Ποιος μαμαει το battle rifle, τσοντα φαινεται το DMR
" It's weird to see GT actually killing people on Multiplayer videos... new staff? "
Leave a comment:
-
[YOUTUBEHD]rKHZf_4HTN8[/YOUTUBEHD]
Όπως είπε και ο DjSolid στο chat : "Ηalo Movie τώραααα "
Leave a comment:
-
Έχουν βγει διάφορα ωραία videos, που παρουσιάζουν τα όπλα, τα game types, τα armor abilities.
Εντάξει, μιλάμε μάλλον για το πληρέστερο και πιο εμπεριστατωμένο Halo multiplayer έως τώρα. Πράγματι η Bungie σκοπεύει να κάνει το Reach το καλύτερο Halo. Θα γίνει χαμός, και με τη beta αλλά και το φθινόπωρο με το τελικό προϊόν.
Leave a comment:
-
-
Kαι την cortana γυμνή να μου δίνανε εγώ 150 ευρωπουλα για παιχνίδι δεν σκάω! Ισώς να χτυπήσω την LE αλλά ακομά δεν ξέρω. Βασικά το εχω ξαναπεί οτι χέστηκα για αυτές τις εκδόσεις, ας μου ρθει εμένα το παιχνίδι και ας είναι σε χάρτινη θήκη να πουμε.
Leave a comment:
-
Το έβρισκες και με 20€Originally posted by Raphael View PostΝαι, όπως η Legendary του 3, θα τη βρίσκεις με 30€...Έλα όμως που το θέλω μέσα στη πρώτη εβδομάδα..!
.
Ήθελα να μπω να το post-άρω, αλλά είδα ότι το έκανε ο pilgrim. Πάντως η έκδοση είναι πολύ καλή, αλλά τα 150€ έχουν γίνει κακή συνήθεια. ΟΚ παιχνίδι είναι
.
Leave a comment:
-
Let the milking begin !!!!
Αν μεινω ικανοποιημενος απτην beta με κοβω για day one και legendary edition, αν οχι θα περιμενω κανα 6μηνο μεχρι να δω το παιχνιδι στο bargain bin
Το βιντεο ( http://download.halowaypoint.com/con...SRB_720pST.mov ) που ποσταρε ο bart μου αρεσε ΠΟΛΥ, φαινεται το gameplay αρκετα πιο γρηγορο και συνθετο ταυτοχρονα
Leave a comment:
Leave a comment: