Announcement

Collapse
No announcement yet.

Halo: Reach

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Bartman
    replied

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Δεν πειράζει, αυτοί χάνουν δυνατότερες που δεν παίζουν games όπως το FF T (δικαιολογίες για να μην αισθάνεσαι μειονεκτικά, ίσως να μην πιάνουν βέβαια).

Leave a comment:

• nooto
    replied
    Πωωωωω εφτασε η ωρα. Περιμενω αναλυτικο σχολιασμο παιδια . Εμενα μου τελειωσε η gold και δεν εχω το odst...διπλη επιτυχια .

Θα χασω κορυφαιες στιγμες ρε γαμωτο...

Leave a comment:

• Bartman
    replied
    Bungie.net :
    ODST owners will be able to access the Reach beta "late morning" PDT on Monday, May 3rd.
    Πιστεύω ότι στις 8-9am (PDT) θα έχει η βγει η beta.Υπομονή παίδες....

Leave a comment:

• Cpl_Shephard
    replied

Ποιος μαμαει το battle rifle, τσοντα φαινεται το DMR

" It's weird to see GT actually killing people on Multiplayer videos... new staff? "

Leave a comment:

• Chief
    replied
    Α, και παίδες...
    Θέλω αναλυτικότατη περιγραφή και εντυπώσεις!

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Μέχρι τις 13 ότι προλάβω δηλαδή,και μετά στις 18+19 πάλι...

Leave a comment:

• Chief
    replied
    Μέχρι 19 Μαΐου η beta.

Leave a comment:

• Bartman
    replied
    [YOUTUBEHD]rKHZf_4HTN8[/YOUTUBEHD]
    Όπως είπε και ο DjSolid στο chat : "Ηalo Movie τώραααα "

Leave a comment:

• Chief
    replied
    Έχουν βγει διάφορα ωραία videos, που παρουσιάζουν τα όπλα, τα game types, τα armor abilities.
    Εντάξει, μιλάμε μάλλον για το πληρέστερο και πιο εμπεριστατωμένο Halo multiplayer έως τώρα. Πράγματι η Bungie σκοπεύει να κάνει το Reach το καλύτερο Halo. Θα γίνει χαμός, και με τη beta αλλά και το φθινόπωρο με το τελικό προϊόν.

Leave a comment:

• Bartman
    replied
    Πάρτε να χετε http://www.joystiq.com/2010/04/26/ha...eplay-footage/
    6 μέρες.......

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Ως κλασσικό θύμα μάλλον θα πάρω την Legendary...:kill:

Leave a comment:

• Pilgrim
    replied
    Kαι την cortana γυμνή να μου δίνανε εγώ 150 ευρωπουλα για παιχνίδι δεν σκάω! Ισώς να χτυπήσω την LE αλλά ακομά δεν ξέρω. Βασικά το εχω ξαναπεί οτι χέστηκα για αυτές τις εκδόσεις, ας μου ρθει εμένα το παιχνίδι και ας είναι σε χάρτινη θήκη να πουμε.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Originally posted by Raphael View Post
    Ναι, όπως η Legendary του 3, θα τη βρίσκεις με 30€...Έλα όμως που το θέλω μέσα στη πρώτη εβδομάδα..!
    Το έβρισκες και με 20€ .

Ήθελα να μπω να το post-άρω, αλλά είδα ότι το έκανε ο pilgrim. Πάντως η έκδοση είναι πολύ καλή, αλλά τα 150€ έχουν γίνει κακή συνήθεια. ΟΚ παιχνίδι είναι .

Leave a comment:

• Cpl_Shephard
    replied
    Let the milking begin !!!!

Αν μεινω ικανοποιημενος απτην beta με κοβω για day one και legendary edition, αν οχι θα περιμενω κανα 6μηνο μεχρι να δω το παιχνιδι στο bargain bin

Το βιντεο ( http://download.halowaypoint.com/con...SRB_720pST.mov ) που ποσταρε ο bart μου αρεσε ΠΟΛΥ, φαινεται το gameplay αρκετα πιο γρηγορο και συνθετο ταυτοχρονα

Leave a comment:

Working...
X